Londenaren zijn eco-terroristen Extinction Rebellion zat, nemen heft in eigen hand

Screenshot_24

Waarom het langharige werkschuwe tuig uitgerekend milieuvriendelijk openbaar vervoer wil lamleggen, blijft raadsel

Woedende reizigers hebben in het oosten van Londen enkele demonstranten van de beweging Extinction Rebellion van het dak van een metrotrein gesleurd. De twee waren erop gaan staan met een spandoek: “Business as usual = Death” (Gewoon doorgaan = Dood).

Post online

Dergelijke incidenten deden zich voor op drie stations van de regionale spoorwegen van Docklands Light Railway in oostelijk Londen. Extinction Rebellion (XR) is 7 oktober begonnen met een nieuwe campagne om als protest het verkeer in Londen te hinderen. Volgens de politie in Londen zij bij die protestacties inmiddels meer dan 1600 betogers aangehouden.

XR stamt uit 2018 en eist snel maatregelen om het leven op aarde te redden. De beweging wil onder meer een einde aan het vliegverkeer en snel een verbod op benzine- en dieselauto’s. Over zes jaar zou er helemaal geen uitstoot van broeikasgassen meer mogen zijn.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", anarchisme, Communisme, cultuurrelativisme, gezond realisme, Groenen, Groot-Brittannië, Hypocrisie, klimaatfascisme, Links fascisme, Londen, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Londenaren zijn eco-terroristen Extinction Rebellion zat, nemen heft in eigen hand

 1. droevige mof zegt:

  De tweede gek wordt ook van het dak getrokken.
  Vanaf 0:35

  Geliked door 2 people

 2. Mary zegt:

  En zo doe je dat, ram ze van die metro af, de steden uit etc.etc. het enige wat ze begrijpen, wegwezen tuig!!!!.

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Veeg die XR beweging compleet van straat maar vergeet daarbij niet de achtermannen en financiers. Zij zijn de genocide plegers van morgen. De toekomstige mondiale genocide komt niet door de hand van de populisten maar zal gepleegd worden door alles dat zich progressief, klimaatvriendelijk, milieu begaan en vluchteling en dierbeschermend noemt. Ze gaan over lijken. Ook de dobbernegers die sinds 5 jaar drijven in de Middellandse zee met hun gezicht naar beneden zijn de slachtoffers van de maatschappij verbeteraars. De homo’s hangende aan bouwkranen in Iran heeft niet hun belangstelling en het meisje wiens klit in Somalië wordt geamputeerd nog minder. Het klimaat en milieu geïndoctrineerde hogere middenklasse tuig beseft niet dat de bouw van kolencentrales in Somalië meer kansen biedt voor het behoudt van de klit van de meisjes dan hun CO2 waan met de bijbehorende ontmanteling van de westerse samenleving en haar hoogwaardige industrie.

  Geliked door 4 people

 4. henk verhoef zegt:

  nu nederland nog even- en daar is bv in amsterstan links de baas en daar mag links dan weer alles ongestrafd — wat zeg ik – illegalen krijgen alles nog gratis op de koop toe en de ER selfs mobiele toiletjes– gratis – en natuurlijk ook geen boete nadat ze opgepakt zijn= OM is te druk en heeft geen ijd– minder minder en blokkeer friezen

  nu nog even die onschuldige Is vrouwens en nakomelingen ophalen– doen we wel ebven dna test om te kijken of we de goede hebben– oh geen geld voor geestelijke gezondheidzorg jeudige nedelranders– wel voor mos;lim IS moordenaars vrouwen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s