Misschien kunnen wij wat leren van onze boeren…

Screenshot_21

(Door: “Henk V.”)

Even nadenken over de opvattingen van de Club van Rome, waarin de elites zitting hebben, de wereldVERBETERAARS. Democratie is niet meer van deze tijd. Het volk is te incompetent geworden en dus ook de overheden die door het domme volk werden gekozen. Dat zogeheten systeem van inspraak van het volk (democratie) dat richting geeft aan het door haar gekozen bestuur werkt niet meer.

Gelukkig hebben wij al een partij van hoog ontwikkelde lieden die bovenstaand probleem helder inzagen en besloot de stem van het domme volk tot zwijgen te brengen: D66. GEEN VOLKSRAADPLEGING meer voor het gepeupel. Zo hoort het, dom volk! Het is nu tijd voor intelligent, elitair denken, samengebald in een kliek van invloedrijke hooggeplaatsten met veel intelligentie en organisatievermogen. Deze ware elites zijn in staat om onze aardbol DUURZAAM te ordenen. Gelukkig maar. Niemand hoeft meer zijn hoofd te breken over problemen die men toch niet begrijpt. In plaats van aandacht te besteden aan boeren die onder onverdiende druk worden geplaatst, kijkt men gewoon naar Boer zoekt Vrouw. Dat is veel leuker dan vervelende Boeren op Tractoren…

Dat wordt lekker geestelijk indutten geblazen. En dat is maar goed ook, want wat zegt de Club van Rome over de IDEALE bevolkingsgrootte om tot een duurzame wereld te komen, dat wil zeggen: een wereld waarin elke bewoner blijvend kan worden gevoed en ontspannen kan leven? Even nog de oogjes openen, slaperige types, en probeer eens de voorgestelde bevolkingsaantallen in jullie op te nemen, want wat de elites zeggen, is niets anders dan het voorstel om tot de opruiming van overtollige non-productieve, overbodige mensen te komen:

“…de IDEALE, duurzame bevolking bedraagt nu meer dan 500 miljoen mensen, maar minder dan een miljard.”

Enig idee hoeveel mensen er nu op aarde leven? Meer dan 7 miljard. Lees even mee.

En kijk nu nog even naar het IDEALE aantal dat de elites in gedachten hebben. In plaats van het woord mensen UITROEIEN, zou ik liever de uitdrukking KRACHTIGE BEVOLKINGSREDUCTIE in de mond nemen. Dat klinkt echt beschaafder. Maar hoe denken de ”elites” zoiets voor elkaar te krijgen???

Ik citeer en cursiveer hier en daar:

”De grootste HOOP voor de aarde bestaat erin om religiewetenschappers en wetenschappers te VERENIGEN om de wereld in een BIJNA FATALE SITUATIE TE BRENGEN en die daarna UIT HET VERWARRENDE LABYRINT van internationale crises in de UTOPIE van humanistische hoop te leiden…”

Dat is nog eens een zeldzaam staaltje eufemistisch elitair taalgebruik, brave burgers. Zo wil men jullie naar de slachtbank voeren. Denk hier maar eens over na en vraag je EINDELIJK eens af hoe lang dit tuig nog aan de macht moet blijven. Wil een volk, dat van haar recht op redelijke inspraak is beroofd, heersers de ruimte gunnen om ons letterlijk de das om te doen?

Ik heb mij lang afgevraagd waarom de onzinnige import van miljoenen Afrikanen steeds maar volgens de EU moet worden voortgezet, terwijl iedereen kan zien hoe – als gevolg van de krankzinnige open grenzen politiek – de misdadige instroom van lieden beslist onze ondergang zal betekenen. In het licht van wat ik in bovenstaand artikel lees, kan ik niet anders dan constateren dat de leiding in Brussel opzettelijk bezig is om ons in grote problemen te brengen die tot ”bijna fatale situaties” leiden. WE zullen belanden in hevige, gewelddadige botsingen. Precies zoals de Club van Rome dat beschrijft. Geloof ik nog in een politieke oplossing? Ik twijfel daar sterk aan. Zolang de meeste burgers nog zelfvoldaan blijven zeggen: “Ik heb het nog zo goed, dus ik stem op de partij waarop ik al jaren stem” (terwijl die mij de nek omdraait…) zal er geen oplossing komen. Wie nu nog niet beseft dat wij af moeten van politici die door hun voortdurende keuzes letterlijk onze vijanden zijn geworden, haalt het verderf door onze voordeur naar binnen.

Misschien kunnen wij veel leren van onze boeren…

Door:
“Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Misschien kunnen wij wat leren van onze boeren…

 1. Bob Fleumer zegt:

  Als ik zie en hoor wat er in de 2de kamer achter de microfoon plaats neemt, lijkt het wel of ze zojuist van het Spui zijn geplukt wat een hoeveelheid onbenul zie ik daar. De enige uitzondering zijn de PVV en FvD daar zit nog gezond verstand de rest is rabarber enz.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Ik vond die woordvoerder van de boeren gisteren bij Pauw heel goed overkomen. De man is bij lange na niet dom. Durf zelfs te stellen dat ie meer in zn rugzak heeft zitten dat dat hele clubje aan die tafel bij elkaar. Zag zelfs een glimp van echte humor.

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  Rivieren van bloed zullen door europa stromen.Gecondoleerd europeanen en europa.R.I.P.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Met alle respect voor de boeren, HULDE en een diepe buiging: vreedzaam demonstreren zal niet helpen.

  Zwarte, bruine, rode of groene ratten verdwijnen niet uit zichzelf; het worden er alleen maar meer.
  Het is ons allang bekend dat het de bedoeling is dat wij worden uitgeroeid, zodat de rijken der aarde de planeet voor zichzelf hebben.

  Plus een half miljard slaven.

  Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  De progressieve elite gaat in de toekomst genocide plegen niet door het bouwen van kampen en geïndustrialiseerde moordsystemen. Nee dat zullen ze niet doen. Zij hebben geleerd van het verleden. Zij willen straks niet in de banken verschijnen van een Neurenberg 2.0. Nee zij niet. Zij zullen genocide plegen door bevolkingsgroepen tegen elkaar uit te spelen zodat ze elkaar naar de strot vliegen. Wie de winnaar is maakt hun niet uit want na de strijdt zijn er geen winnaars meer. Dan heeft zich een meegaand volk gecreëerd dat alleen nog maar bezig is met overleven en dat aan de leiband genomen kan worden. De elite gaat zitting nemen in het centrale mondiale bestuur met een Europees blok een Amerikaans blok en een Aziatisch blok. Afrika en delen van het Midden Oosten doen niet mee binnen dat systeem wegens niet capabel. Dat weten ze heel goed maar zullen het nooit uitspreken. De echte uitbuiting van Afrika tot op de bodem zal dan pas beginnen. Laat dat maar aan de progressieven want zij weten welke mensen bijdragen aan de samenleving en welke niet. Rusland is een apart verhaal binnen dat systeem. Rusland zal niet onder de duim gekregen worden. Rusland zal met de Oost Europese staten een vrijzone worden los van de waanzin van de inclusieve wereld. Als de progressieven eenmaal hun doel bereikt hebben zal hun waan met betrekking tot klimaat, milieu, gender en rechten man vrouw en de humaniteit in zijn geheel verdwijnen als sneeuw voor de zon.

  Geliked door 1 persoon

  • Mario zegt:

   Zolang Poetin aan de macht blijft zal Rusland buiten schot blijven.
   Helaas heeft die beste man ook niet het eeuwige leven.
   Er zal ter zijner tijd een stroman geplaatst worden, en dal zal het heel snel gaan.

   Geliked door 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  Nou, de uitkomst blijft gewoon 500 miljoen, welke richting ook.

  Like

 7. henk verhoef zegt:

  7 of 8 miljard zegt de doorsnee mens niet zoveel
  Dus even een klein vertalinkje voor nederland over de bevolkingsdichtheid
  Er zijn 665 mensen( nou ja) voor iedere km2
  Vertaalt naar mensen per voetbalveldje( 50×100 meter) is dat 665 : 200=3,3 per veldje
  en daar moet men dan alles op doen– en zit daar nog geen kip bij laat staan een auto parkeren of wc of een boompje werk en slaapplekje
  Hoe lang duurt het nog voor men elkaar serieus aan het mes rijgt-

  Geliked door 1 persoon

 8. Derk zegt:

  Er bestaat een woord: ” Orde uit chaos”. Daar wordt al tijden hard aan gewerkt. En denk maar niet dat diegenen die daaraan werken zich zullen laten tegenhouden door wie dan ook.

  Geliked door 1 persoon

 9. fleckie zegt:

  🙂Als men bij. hooggekwalificeerde. mensen,( zoals boeren meent. dat ze net zoals ‘vroeger’!! maar dommeriken voor heeft, 🤢😊vergist men zich deerlijk.!( in die ‘ouderwetse gedachten)
  ze zjn niet voor niets HOOGGEKWALIFICEERD! dat wil o.a. zeggen, dat in ZEER. VEEL GEVALLEN ,!! diverse (OOK. aan. HOGERE. AGRARISCHE. SCHOLEN te hebben. gestudeerd !! 🍀En eventueel voorheen OOK.! NOG. TECHNISCHE. LYCEUMS).!! dus…de. … ‘ontwikkelingsgraad’ ligt beduidend hoger bij de boeren, als men enigszins. ‘inschat’!!……🐄.het is WEL zaaks, dat boeren zich moeten gaan. BEVEILIGEN, op. VELERLEI. GEBIED!~🗝🧯🚜🐖🧟‍♂️<~<~~<~<

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Dit zij dezelfde mensen die als motto hebben dat elk mens in principe goed is.

  Zij zijn zelf het ‘lichtend’ voorbeeld dat dit onmogelijk waar kan zijn.

  Geliked door 1 persoon

 11. Nederland wil zo graag voorop lopen met de wereldverbeteraars dat ze vergeten hoeveel credit ze al verspeeld hebben. Het gezicht van een trots klein land in de Gouden Eeuw ligt al eeuwenlang ver achter ons.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s