Politieke correctheid maakt Europa kapot

Screenshot_26

(Door: “Balkanske priče”)

Europa wordt een tweede Midden-Oosten met de kwalijke gevolgen als oorlog, aanslagen en een islam met een steeds grotere verpestende invloed. Nederland islamiseert. Er is de druk van buiten, door immigratie, door de invloed van islamitische landen, door de angst voor geweld. Maar er is evenzeer de zgn. zelf-islamisering: door naïviteit, onkunde, kortzichtigheid en wegkijkende ontkenning. De islam wordt als bij uitstek vredelievend voorgesteld als middel van integratie of als een bijdrage aan een veelkleurig Nederland. Vol trots verklaart Gert-Jan Segers van de ChristenUnie dat er vrijheid moet zijn voor de islam om zich ongebreideld te verspreiden. En als je vrijheid geeft aan de islam om heel Nederland te overweldigen, is er binnen korte tijd geen enkele vorm van vrijheid meer, want dan domineert de onderdrukkende en gewelddadige islam het hele land. Daarom ben ik blij met iemand als Geert Wilders, die – als een van de zeer weinige politici – wel gezond verstand laat zien, door een halt toe te roepen aan de verschrikkelijke ISLAM…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Geert Wilders, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Patriottisme, political correctness, PVV, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Politieke correctheid maakt Europa kapot

 1. Rensk. zegt:

  Die spoken van het kalifaat gaan een kort geding aanspannen tegen de Staat der Nederlanden. En dan lees je op geen Stijl hoe ze het gore lef hebben. Nou met zulke wereldvreemde politici is het niet omdat het moet, maar omdat het makkelijk kan. Nog even de media erbij hoe zielig het allemaal is en een paar debiele zuipende snuivende rechters met een kromme denkwijze en het is weer voor de bakker. Word ook weer het nieuwe normaal. Misdaad loont. En als die gasten hier weer vaste grond aan de voeten krijgen en dat krijgen ze geheid voor elkaar ,dan veranderen ze weer van ¨slachtoffers¨ in daders. Net hoe de oorlog er voor staat. Hoppen zeg maar naar daar waar de macht ligt en dat is absoluut over een aantal jaren niet met deze club debielen van Den Haag. Van de week weer die griet voor de buis die haar medelijden ten toont spreidt en impliciet eist dat iedereen het met haar eens is.

  Geliked door 2 people

 2. django zegt:

  Men had meer naar Wilders moeten luisteren. De islam hoort hier niet thuis.
  De landbouwers hadden PVV moeten stemmen in plaats van CDA.
  Door de massa immigratie van de laatste 10 jaar is de stikstof uitstoot in de lucht van vliegtuigen en industrie en vuilnisverwerking gestegen met 25% .
  De landbouwers injekteren in de grond maar * de kapitalisten injekteren in de lucht *
  Opdonderen dit kabinet.

  Geliked door 3 people

 3. delamontagne zegt:

  Er werd [ wordt ] weleens gekscherend gezegd/geschreven:Waarom halen we die “vluchtelingen/ migranten !” niet direct op met ’t vliegtuig.
  Dat scheelt mensenlevens en reddingsoperaties en ze kunnen confortable naar EU worden overgebracht.
  Wel deze waanvoorstelling is werkelijk geworden.

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2019/10/images-9.jpg?iv=53

  In Duitsland werden vorige week Woensdag 246 “vluchtelingen” rechtstreeks opgehaald vanuit Egypte met hulp van de OIM, Internationale Organisatie voor Immigranten ! !
  Ze landen op het vliegveld van Hannover.
  De groep bestaat uit Syriërs, Soedanezen, Eritreërs en Somaliërs en er waren 64 kinderen en 9 babies bij.
  “Deze ‘herhuisvesting’! stond hen toe op een veilige en confortabele manier te reizen en werd op de meest menselijk manier georganiseerd”aldus de organisatie.
  De regeringen van Egypte en Duitsland werden bedankt voor hun medewerking.

  BRON:
  https://www.iom.int/fr/news/plus-de-240-refugies-ont-ete-reinstalles-en-allemagne-depuis-legypte

  Geliked door 1 persoon

 4. vangie1206j zegt:

  Nog even zo doorgaan met de burgers treiteren.
  Nu wordt Geert Wilders beveiligd.
  Straks moeten al die rechters en linkse advocaten beveiligd worden.
  De emmer is vol en begint over te lopen zie de boeren.

  Geliked door 2 people

 5. delamontagne zegt:

  “Pas valable !”…………………
  Trein[kaartjes] controlle in een Belgische trein:
  “Als U niet tevreden bent over de Belgische Wetten, moet U terug gaan naar KINSHASA

  Meneer de protesterende, heeft geen Geldig kaartje om te kunnen reizen met die trein.
  Een hoge woordenwisseling…………
  Reizen was vroeger toch gezelliger met de trein.

  Like

 6. Mario zegt:

  Die IS vrouwtjes bedenken dit echt niet allemaal zelf. Het wordt ze ingefluisterd, misschien zelfs wel opgelegd door linkse staatsdebielen.
  Kunnen die zich toch weer verheven voelen boven de rest.

  Geliked door 1 persoon

  • henk verhoef zegt:

   is ook HET verdien model van de” beschermers van de rechtstaat”
   eerrst rechtzaakje en mogen ze binnen en dan weer rechtzaakje ze zijn onschuldig en dan weer rechtzaakje ze hebben rechten en dan rechtzaakje schade vergoeding
   Is net een gelddruk model
   en u mag betalen
   De pvv wqaarschuwd al 20 jaar en het volk luistert niet
   ja dan moet je maar voelen als die vrijwilligster van de moordbrigades ook in needel;rand een paar moordjes begaan– oh ze zijn dan wel verward he- nee niet u, u stemnde alleen maar verkeerd

   Like

 7. Lars 030 zegt:

  Sterker nog: dit gebeurt al veel langer via vele heimelijke vluchten die ’s nachts landen op een militair vliegveld nabij Bonn (DLD). En uitgerekend dit vliegveld is niet online te volgen, want militair.

  De meeste autochtone N/W-EU-ropeanen hebben -nog- geen idee hoe ze besodemietert worden door de boven ons gestelden.

  Dikke aanrader (1 trilogie + een deel 4): ‘De 13 satanische bloedlijnen’ van Robin de Ruiter. Nagenoeg alles staat erin incl. bronvermelding.

  En bekijk elke avond (ma-vrij) een halfuurtje het realistische jensen.nl… het echte geluid.

  Wakker worden, mensen: Soros, Rothschilds, vrijmetselarij, Bilderbergers en NWO zijn géén verzinsels. Lees u in en oordeel zelf!

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5150105/jihadist-die-executie-konvooi-koerdische-politica-filmde-verbleef-tijdens-2015-in-duitsland/#more

  Jihadist die executie konvooi Koerdische politica filmde verbleef tijdens 2015 in Duitsland

  De man die de executie van de de crew van de evenzo geëxecuteerde Koerdische politica Hevrin Khalaf filmde, is een van ONS! In 2015 ingelijfd in ONZE culturele sphere en leefde bij de nonnen van Kloster Helfta, dat 48 asielzoekers huisde

  Like

 9. Lucky zegt:

  Het blijkt dat in Duitsland verschillende onderzoeken hebben uitgewezen dat tussen de 68 en 78% van de Duitsers hun mening NIET meer durft te uiten….
  Ik vrees dat de uitkomst in Nederland niet heel anders zou zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s