VIDEO: Inbreng Geert Wilders (PVV) tijdens debat over coalitie die meerderheid kwijt is (16-10-2019)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Nationalisme, Patriottisme, PVV, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders (PVV) tijdens debat over coalitie die meerderheid kwijt is (16-10-2019)

 1. boorzalf zegt:

  👍🏆

  Liked by 1 persoon

 2. bozeoudeman zegt:

  Ik zeg dit niet vaak: “ijzersterk geen nagel tussen te krijgen;”
  Maar helaas gaat de uitverkoop van Europa en de door ‘heilige’ Obama gewenste genocide op alle blanken gewoon door via geld- en/of machtsgeile types als Timmermans, Merkel en Macron. Ik zie het in mijn omgeving, een eens nog Nederlands bastion, ofwel toen nog grotendeels ‘witte’ voorstad is nu, na amper drie jaar, al bijna half ingenomen door migranten. Iedere lege woning wordt gevuld met donker of getint voor de door links gewenst diversiteit, die meestal negatief uitpakt voor de hele maatschappij maar daar hebben de islamiet Klaver en robot Jetten geen boodschap aan, noch dat de leeghoofdige dwepers en meelopers uit CDA, CU, PvdA en SP daar een boodschap aan hebben. Alles moet wijken voor de ‘briljante zienswijzen’ van de man zonder visie, mannetje Rutte.

  Liked by 1 persoon

 3. Thomasson zegt:

  Geweldige toespraak van Wilders en iedere woord klopt als een bus. Maar een ding stipte hij te zwak. De burger wordt niet enkel van de gas gehulpen, maar vooral …van zijn centen .. Wat er nog van over is gebleven. De CO2 en stikstofgeouwehoer en de klimaatpaniek zijn vooral bedoeld om de burger zo veel mogelijk van zijn geld af te troggelen. Wij krijgen daarvoor niets voor terug, behalve nog meer CO2 en stikstof producerende asielzoekers die net zoveel schijten en plassen als kuddes vee of varkenshouderijen. Of denkt iemand dat de zooi in Ter Apel is CO2 en stikstof vrij?

  Liked by 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Chapeau, Geert !! RutOp met je linkse rotkabinet !!

  Liked by 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Niet enkel in het leugenachtige Huis van de Democratie valt er de vieze vorm van Rutte’s ‘vriendjespolitiek’ en ‘achterkamertjespolitiek’ te bevechten, de NPO heeft meerdere buitensporig overbetaalde TV-dominees in dienst die de bevolking en kijkbuiskindertjes dagelijks een varia aan politieke en wetenschappelijke gebedsgenezers en klimaatpredikers ten tonele voorzetten, die het stomme volk nog dommer houden door hun Linksche mantra’s te blijven herhalen en de goegemeente in slaap sussen met zalvende woorden en steevaste ontkenning van de keiharde realiteit die Nederland meer en meer overvalt.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s