Agenda 2030 van de VN

Screenshot_30

(Door: “Elise Nijmegen”)

De Verenigde Naties maakt plannen voor de wereldbevolking, die in Europa door de EU en het slaafse laffe politieke kartel, aangezien lidmaatschappen met verplichtingen komen, worden ondersteund en uitgevoerd. Plannen zoals de verplichtte vaccinaties, de uitrol van 5G, het promoten van het globalisme, de verduurzaamheidsmaatregelen, de stikstof-CO2-opwarming van de aarde-hysterie. Al die plannen komen voort uit Agenda 2030, ook wel Agenda 21 genoemd.

In onderstaand artikel van 2015, maar niet minder actueel, staat dat Agenda 2030 van de Verenigde Naties een blauwdruk is van wereldwijde slavernij van de mensheid onder de hoede van de “bedrijfsmeesters”. Duurzame ontwikkeling voor over de hele wereld.

Het document beschrijft niets minder dan een wereldwijde regeringsovername van elk land op de planeet. De “doelen” van dit document zijn niets minder dan een fascistische agenda van de bedrijfsregering die de mensheid gevangen zal zetten in een verwoestende cyclus van armoede en tegelijkertijd de machtigste globalistische bedrijven ter wereld zoals Monsanto en DuPont zal verrijken.

In onderstaand artikel zijn 17 punten van deze agenda gedetailleerd omschreven en doel 3 is bijvoorbeeld; Een mandaat 100+ vaccins voor alle kinderen en volwassenen, waarbij ouders met arrestatie en gevangenschap worden bedreigd als zij weigeren mee te werken. Noem massamedicatie “preventie”.

Doel 6: Sta krachtige bedrijven toe de controle te nemen over de watervoorraden van de wereld en monopolieprijzen aan te rekenen om “nieuwe infrastructuur voor waterlevering ” op te bouwen die de beschikbaarheid verzekert.

Doel 8: Vernietig de vrijemarkteconomie en weiger vergunningen en licenties aan bedrijven die de overheid niet gehoorzamen.

Doel 13: Stel quota voor energieverbruik en begin met het bestraffen en zelfs criminaliseren van “levensstijlbeslissingen”, straf het bezit van privévoertuigen en dwing de massa naar het openbaar vervoer, daar waar TSA-camera’s en gezichtsherkenningscamera’s de bewegingen van elk persoon in de samenleving kunnen volgen.

Doel 14: verbied de meeste oceaanvisserij (pulsvisserij), stort de voedselvoorziening in een extreem tekort (boeren moeten weg) en veroorzaak een op hol geslagen inflatie van de voedselprijzen, waardoor mensen nog meer in economische wanhoop geraken (onnodige verhoging belasting op boodschappen…)

Doel 15: Dwing mensen van het land naar de gecontroleerde steden, criminaliseer privaat grondbezit, inclusief boerderijen en landbouwtrajecten. Houd alle landbouw strak in de hand via een overheidsbureau waarvan het beleid bijna volledig wordt bepaald door Monsanto, verbied houtkachels, stel zelfredzaamheid strafbaar om totale afhankelijkheid van de overheid af te dwingen.
www.naturalnews.com

Mijns inziens zouden we per direct de lidmaatschappen van de VN en de EU op moeten zeggen en alle plannen die gerelateerd zijn aan deze Agenda, de koolstof-CO2-fijnstof hysterie, de 5G uitrol, de verplichtte vaccinaties, van tafel moeten vegen. De globalistische ideologie die het politieke kartel volgt en die de VN als zijn autoriteit wenst te zien, is pure waanzin! U ziet dit beleid terugkomen in de plannen van het politieke kartel, speciaal D66 en GroenLinks.

Laten we ervoor zorgen samen dat het gezonde (boeren) verstand weer gaat zegevieren in Nederland. Dat we onze soevereiniteit weer terugkrijgen en weer zelf beslissingen kunnen gaan nemen die goed zijn voor ons land en de Nederlandse bevolking!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, EUSSR, Globalisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Agenda 2030 van de VN

 1. Republikein zegt:

  One of the incredible benefits from a Natural Capital based economy is that it would wipe off each country’s Gross National Debt, for example The World Resource Institute (WRI) estimates the value of ecosystem goods and services to be US $33 trillion dollars a year, nearly twice the value of the global gross national product (GNP) of US $18 trillion. The USA is in debt by 17 trillion dollars, therefore, if the US transitioned to an economy based on natural capital, it would take care of this debt. Global debt is currently a powerful driving force of ecological destruction (ecocide), an example is that many Latin American countries are in debt to China and therefore China is one of the major driving forces through debt pressures, to rapidly exploiting the Amazon rain forest for oil, hydroelectric power and minerals, it is also now building a 5,000 km railway from Chile to Brazil, which will plough through previously protected rain forest and undisturbed indigenous tribes, a railway to remote areas of the Amazon rain forest will only further increase large scale destruction of precious biodiversity worth more left untouched and protected.

  Een van de ongelofelijke voordelen van een op natuurlijk kapitaal gebaseerde economie is dat het de bruto nationale schuld van elk land zou wegvagen, bijvoorbeeld het World Resource Institute (WRI) schat de waarde van ecosysteemgoederen en -diensten op 33 triljoen dollar per jaar, bijna tweemaal de waarde van het wereldwijde bruto nationaal product (BNP) van 18 triljoen dollar. De Verenigde Staten hebben een schuld van 17 biljoen dollar, dus als de Verenigde Staten zouden overschakelen op een economie op basis van natuurlijk kapitaal, zouden zij deze schuld voor hun rekening nemen. Een voorbeeld hiervan is dat veel Latijns-Amerikaanse landen een schuld hebben aan China en daarom is China een van de belangrijkste drijfveren voor de snelle exploitatie van het Amazoneregenwoud voor olie, waterkracht en mineralen. China is nu ook bezig met de aanleg van een 5.000 km lange spoorlijn van Chili naar Brazilië, die door het voorheen beschermde regenwoud en ongestoorde inheemse volksstammen zal ploegen, en een spoorlijn naar de afgelegen gebieden in het Amazone regenwoud zal alleen maar leiden tot een nog grotere vernietiging van de kostbare biodiversiteit, die meer waard is en die nog meer onaangeroerd en beschermd zal blijven.

  Uit:https://exopolitics.blogs.com/peaceinspace/2015/10/the-caring-human-is-in-danger-of-extinction.html

  Like

 2. verwardeman zegt:

  Doel 13 , straf het bezit van prive-voertuigen , oh en hoe moet dat dan met al die automobiel-
  fabrikanten die aan miljoenen mensen wergelegenheid verschaffen – denk alleen al aan
  alle toeleveranciers , pompstations , bandenhandels, garagebedrijven , enz ?
  Volgens mij is dit een uit de duim gezogen – links – lulverhaal , ik geloof er in elk geval geen
  zak van !

  Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Straffen = steeds zwaarder belasten misschien?
   In gebieden de auto verbieden = autoverbod in grote steden?

   Like

  • Lucky zegt:

   Straks niks meer privé aan die privé-voertuigen…
   https://jdreport.com/heb-jij-al-eens-gehoord-van-de-v-n-agenda-2030-de-oude-agenda-21-en-de-17-globale-einddoelen/

   Heb jij al eens gehoord van de V.N. Agenda 2030, de oude Agenda 21 en de 17 globale einddoelen

   Het probleem is niet het feit dat er minder vervuilende auto’s beschikbaar komen. Het probleem in dit voorbeeld is dat de overheid (keuze)vrijheid wegneemt en daarvoor in de plaats geen betere opties terug geeft. Het is niet dat we auto’s die rijden op water (en dat kan ook) ervoor terug krijgen. Nee, men neemt de vrijheid van benzine auto’s af.

   En laat alleen nog over auto’s op basis van elektro – die je wel/niet langzaam mag opladen, want “slim” netwerk – en volledig gechipt en volledig gevolgd (5g, immer meer “slim”), met een “slimme” belastingaanslag voor elke gereden kilometer. Inclusief automatische boete als je even ergens ‘te hard’ rijdt. Dat is ons uitzicht onder Agenda 21.

   Like

  • Peter van den Heuvel zegt:

   Mobiliteit wordt een recht die je moet verdienen en met brandstof is dit niet onder controle te houden maar electrisch in combinatie met een digitale ID start een auto wel of niet.
   Samen met 5G wat in elke lantaarnpaal komt bepaald de staat waar jij wel of niet kan komen. Maar als iedereen straks de smart city in gejaagd is hebben we echt geen plek meer voor een auto voor de deur.
   Waarom dacht je dat er zoveel problemen bij het CBR zijn en Pechtold de boel gaat redden? geloof je het zelf? hij gaat het juist afbreken, falen en met een gouden handdruk voor bewezen diensten verlaten. De jeugd weet straks niet eens meer hoe een voertuig te besturen.
   Uber die voor een groot deel in handen is van een Rothschild telg zal het volk rond gaan rijden in zelf rijdende auto’s / taxi’s. Mits je natuurlijk een brave burger bent en genoeg sociale credits hebt volgens het Chinese model. Shell is trouwens in de race om Eneco over te nemen. Het maakt ze niet uit of ze je olie of electrischiteit verkopen en dat ze het stiekum van aardgas maken gaan ze je ook niet vertellen.

   Like

 3. Nemesis zegt:

  Opzeggen alleen? Nee, direct uitroeien, van deze aardbodem laten verdwijnen, er mag niets meer van ze overblijven, geen kruimel van dit totaal waanzinnige DNA mag overblijven, verbranden te samen met alle geschriften over deze totale krankzinnigheid.

  Geliked door 1 persoon

 4. henk verhoef zegt:

  het mooie is -dat de natuur en de evolutie zich van papier geen reet aantrekt en dat de planeet gewoon zijn rondje draait en het licht en donker- koud en warm maakt- de zaak laat schudden of gewoon wat meer of minder wind/regen laat komen en oogsten doet mislukken of gewoon een heeeel klein virusje en je zit met varkens pest of embola of de gewone pest
  EN niemand die DAAR iets tegen kan doen
  Zo verdwenen ook de dino,s en de mammoets en maak geen vergissing ook dat stomme mens beest verdwijn t– die delft zelf zijn eigen graf met SPROOKJES( ook wel relegie genoemd)
  Ik maak mij over de planeet geen enkele zorg want ach lukt nu toch al een 14 of zo milard jaren
  De mens heeft wel kern- en andere wapens ontwikkeld nadat de knots van abel ( of was het kain) niet effectief was in uitroeien
  ER lopen nu wel zoveel idioten rond dat het niet lang kan uitblijven dat die kern dingen spoedig gebruikt gaan worden
  mijn zegen hebben ze en wat de vn vind– buiten de zakkenvullers interessert 99 pct van de bevolking het niets

  Like

 5. vangie1206j zegt:

  Dit zal mijns inzien nooit gebeuren. Ik weet niet welke dromer dit bedacht heeft naar de mens laat zich niet meer knechten.
  Diverse idioten hebben dat al eens geprobeerd denk aan Hitler maar uiteindelijk belanden ze tussen 6 planken.
  Ik zal dit wel niet meer meemaken het is nog 10 jaar.

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Nederland UIT DE VN en zo snel mogelijk !

  Geliked door 2 people

 7. Lucky zegt:

  Interessant artikel! Een gedeelte door google translate vertaald:

  Alle totalitaire staten hebben dezelfde kenmerken: totale controle over eigendom en productiemiddelen, totale informatie, bewaking, verlies van vrije meningsuiting, beperkte beweging en het is allemaal voor het algemeen belang”

  https://jmm.nu/agenda-21-2030-sustainable-development/

  AGENDA 21/2030 EN DUURZAME ONTWIKKELING

  Verenigde Naties-agenda 21/2030 voor duurzame ontwikkeling. Het plan om het idee van klimaatverandering te gebruiken om het U.Ns-plan wereldwijd te implementeren.

  Iedereen in de VS die over Agenda 21 spreekt, wordt beschouwd als een complottheoreticus, een extremist. De wereldpers heeft ontkend dat Agenda 21 bestaat. Agenda 21 is de blauwdruk voor het inventariseren en beheersen van alle land, alle water, alle mineralen, alle planten, alle dieren, alle productiemiddelen, alle constructie, alle energie, alle educatie, alle informatie en alle menselijke wezens. Agenda 21 is een overdracht van representatieve overheid naar bestuur van niet-gekozen raden en commissies. Agenda 21 is het wissen van jurisdictiegrenzen en het verlies van eigendomsrechten.

  DE KLIMAATAGENDA

  Agenda 21 is communitarisme, wat betekent dat de rechten van individuen minder belangrijk zijn dan de gemeenschap. Het is allemaal voor het algemeen belang. Agenda 21 is gebaseerd op de Hegeliaanse dialectiek, wat betekent dat een crisis moet bestaan ​​en hier is de oplossing. Als het gaat om Agenda 21 is de crisis de opwarming van de aarde / klimaatverandering. Ze zeggen dat de planeet in gevaar is, dat de zeespiegel stijgt, levensvormen worden bedreigd en het is allemaal onze schuld. Het is een noodcultuur. Ze zeggen dat onze zelfzuchtige hebzuchtige manier de planeet bijna heeft vernietigd en hier komen de Verenigde Naties te hulp.

  IMPLEMENTATIE IN DE SCHOOLSYSTEMEN

  Agenda 21 werd in 1992 goedgekeurd door 179 landen op de U.N. Earth Summit in Rio De Janeiro, Brazilië. In de VS werd de duurzame ontwikkeling geïmplementeerd door George Bush Sr en wordt sindsdien door elke president ondersteund. Agenda 21 is een globaal plan maar wordt lokaal geïmplementeerd. Agenda 21 rechtvaardigt monitoring, meting en beperking van ons energieverbruik en ons waterverbruik en zij gebruiken daarvoor slimme meters. Agenda 21 stelt een CO2-belasting in op de industrie en uiteindelijk op ons als individu. Het vernietigt onze dammen. Agenda 21 stelt gegevensverzameling en gegevensuitwisseling op het gebied van energieverbruik, scholen, gezondheidszorg, wetshandhaving en eigenlijk in elk deel van ons leven voor. Agenda 21 voegt principes voor duurzame ontwikkeling toe aan ons schoolsysteem, van kleuterschool tot postacademisch onderwijs. Met Agenda 21 kan elk landgebruiksdocument in de wereld worden aangepast om woningen met een hoge dichtheid in stadscentra te vereisen. De soevereiniteit wordt overgedragen aan wereldwijde bedrijven. Het is een wereldwijde totalitaire staat en is in ontwikkeling. Agenda 21 is een heimelijk plan, je zult het niet vaak zien noemen.

  LANDELIJKE GEBIEDEN IS HET DOEL

  The Wild lands Project. Dit is een project van het World Resources Institute en het Wild lands Network. Het plan wordt uitgevoerd door het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA). Het idee is om enorme gangen te creëren voor verplaatsing van dieren. Het idee is om mensen en activiteiten te verplaatsen uit landelijke en voorsteden. Agenda 21 is landelijke reiniging. De manier om mensen kick off van het platteland is om je goed te controleren, uw toegang beperken, om uw wegen te verpulveren om grind, om uw post te stoppen, om uw scholen weg te nemen, dat ze niet uw bruggen te behouden. De economische ineenstorting was ontworpen om mensen failliet te laten gaan, om je naar de stadscentra buiten je land te verplaatsen.

  Sociale gelijkheid gelijk aan de economie van de wereld. Dit heeft een negatief effect op de ontwikkelingslanden. Het gaat om kunstmatige schaarstebeperkingen. Ze gebruiken de cover van de bezorgdheid over het milieu die we allemaal hebben, de rigide controle van een totalitaire staat die momenteel aan de gang is. De andere factor die ze gebruiken om hun agenda uit te voeren, is terrorisme. 9/11 was de katalyserende gebeurtenis die voor dit doel werd gebruikt. Ze hadden de Patriot Act allemaal geschreven. 9/11 is gemaakt om de wereld te vergrendelen. Alle totalitaire staten hebben dezelfde kenmerken: totale controle over eigendom en de productiemiddelen, totale informatie, bewaking, verlies van vrije meningsuiting, beperkte beweging en het is allemaal voor het algemeen belang. Het individu is egoïstisch. Je gebruikt te veel, je eet te veel. Ze zeggen dat alles geweldig gaat worden als we wereldwijd duurzame ontwikkeling hebben. De oorlog tegen terreur is een oorlog tegen jou. Wanneer u naar het slimme raster en de slimme meters kijkt, kijkt u naar een gigantisch systeem voor het volgen en beheren van informatie. Ontworpen om alle elektrische, gas-, water- en informatiesystemen ter wereld te bedienen. Inclusief uw persoonlijke gegevens, uw zorggegevens. Dat is het slimme raster. Slimme meters kunnen op afstand worden uitgeschakeld. Onthoud dat wanneer u afwijkt. Je maakte een scène op de bijeenkomst van de lokale overheid en plotseling werkt je water niet meer.

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Wat je beschrijft is een imaginaire luchtbel. Die spatten doorgaans uit elkaar.
  Wel kunnen ze vóór dat moment een hoop schade aanrichten.
  Het is zaak om tijdig tegenmaatregelen te nemen.
  Probleem is de apathie van de betrokkenen.
  Maak jij ze wakker?
  malsion@orange.fr

  Like

 9. Het opzeggen van de lidmaatschappen van NWO-clubs heeft alleen tot resultaat dat je als land door de rest voor sitting duck wordt gezien zoals dat gekke jongetje dat op het schoolplein van z’n snoepjes wordt beroofd en als ie daar iets van zegt met de klomp op z’n flikker wordt geslagen.

  Het enige wat kan helpen is om op z’n boerenfluitjes naar Den Haag, Brussel en New York toe te gaan en daar de kopstukken een Foeigesprek aanbieden of als dat niet helpt ze dan maar lngs ’s Heeren Wegen aan de lantarenpalen op te knopen. Ik ga voor de A73 aan beide kanten, Route 95 en de E40.

  Like

 10. Het opzeggen van de lidmaatschappen van NWO-clubs heeft alleen tot resultaat dat je als land door de rest voor sitting duck wordt gezien zoals dat gekke jongetje dat op het schoolplein van z’n snoepjes wordt beroofd en als ie daar iets van zegt met de klomp op z’n flikker wordt geslagen.

  Het enige wat kan helpen is om op z’n boerenfluitjes naar Den Haag, Brussel en New York toe te gaan en daar de kopstukken een Foeigesprek aanbieden of als dat niet helpt ze dan maar lngs ’s Heeren Wegen aan de lantarenpalen op te knopen. Ik ga voor de A73 aan beide kanten, Route 95 en de E40.

  Like

 11. Lucky zegt:

  http://xstatic99645.tripod.com/naisinfocentral/id31.html

  Er zijn veel gezichten van globalisme, en het heeft veel namen, maar in alle gevallen is het doel van globalisme om nationale grenzen te wissen, nationale soevereiniteit weg te nemen, nationale identiteiten te verminderen en op weg te gaan naar mondiaal bestuur via de Verenigde Naties.

  De Europese Unie is het beste voorbeeld van de resultaten van het globalisme, waar ooit trotse naties beroemde valuta’s zoals de Duitse mark, de frank en de lire hebben opgegeven. Het is waar oude culturen zoals Griekenland en Rome hun grenzen hebben gewist en hun culturen hebben begraven, om te worden geleid door een Unie van socialisten met loyaliteit aan niets anders dan de drang naar meer en meer macht.

  Toch wordt het gedaan in naam van billijkheid, economische welvaart en ecologische integriteit. Globalisme wordt aan het nietsvermoedende publiek verkocht met woorden als vrijhandel, open grenzen en milieubescherming, maar het gaat echt om herverdeling van rijkdom; jouw rijkdom.

  Het gaat over het wissen van nationale grenzen en nationale soevereiniteit. En het gaat om top-downcontrole, niet noodzakelijkerwijs door gekozen functionarissen, maar door speciale belangen die niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) worden genoemd, die alleen worden gesanctioneerd door de Verenigde Naties.

  Globalisme vraagt ​​om een ​​ingrijpende transformatie van onze samenleving, weg van de representatieve regering en onafhankelijke naties, naar de oprichting van een mondiaal dorp met wereldburgers. Het hele plan is gedetailleerd beschreven in Agenda 21 van de VN, een verdrag ondertekend door de toenmalige president George Bush op de Earth Summit van de VN in 1992.

  U hebt enkele termen gehoord die zijn gebruikt om dat verdrag te implementeren. Het Wildlands Project is er één. Smart Growth is een andere. Het Wildlands Project roept op tot het ‘opnieuw verwoesten’ van 50% van al het land in elke staat, waarbij alles wordt hersteld zoals het was voordat Christopher Columbus voet op het continent stapte. Met andere woorden, de eliminatie van menselijke aanwezigheid op meer dan 50% van het Amerikaanse landschap.

  Smart Growth is het plan om ons allemaal naar specifieke menselijke habitatgebieden te brengen, uit de buitenwijken en onze prachtige werven, en naar drukke steden en hoogbouw. Zoals een slimme voorstander van slimme groei het verwoordde: “Het zullen de mensen in kooien zijn, met de dieren naar binnen kijkend.”

  Beide schema’s maken deel uit van een algemene agenda met de naam ‘Duurzame ontwikkeling’. Onthoud deze woorden als u zich niets anders herinnert. Duurzame ontwikkeling. En vergeet niet dat duurzame ontwikkeling je vijand is.

  Like

 12. Lucky zegt:

  Milieurekening?
  https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/veehouderij-is-zo-goed-als-failliet~b0240189/

  Veehouderij is zo goed als failliet
  De veehouderij levert de maatschappij veel minder op dan gedacht. De sector kan uitsluitend voortbestaan omdat die de milieurekening niet betaalt.

  De intensieve veehouderij gaat wereldwijd gepaard met grootschalige problemen. Naast negatieve effecten op volksgezondheid (door fijnstof, zoönosen, resistentie van ziekteverwekkers tegen antibiotica, vervuiling van drinkwaterbronnen) en dierenwelzijn noemen wij biologische en landschappelijke vernieling van het boerenland en aangrenzende natuurgebieden (door egalisering, vermesting, verdroging, verzuring, gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen), en de sociale en ecologische gevolgen van de import van veevoer en verspilling van schaarse hulpbronnen. Bovendien is de veehouderij een belangrijke bron van broeikasgassen, waarvan de uitstoot volgens de klimaatdoelstellingen van Parijs in 2030 gehalveerd moet zijn. De grote rol van de veesector hierin is welbekend: de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (2014), de Sociaal-Economische Raad (2016) en de Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur (2018) gaven hierover duidelijke en steekhoudende adviezen, die achtereenvolgende kabinetten grotendeels hebben genegeerd. Ook de EU houdt de intensieve veehouderij met geldverslindende subsidies in stand.

  Like

 13. Lucky zegt:

  http://www.wakeupkiwi.com/agenda-21-new-zealand.shtml

  Top van het duurzaamheidsbedrog:

  Leugen: Duurzaamheid gaat over de bescherming van het milieu
  Realiteit: het is een politieke beweging om het kapitalisme te vervangen door regeringscontrole over alles

  Leugen: Vrije marktkapitalisme is de hoofdoorzaak van planetaire degradatie en is niet duurzaam
  Realiteit: het is overheidscontrole over de economie die niet duurzaam is

  Leugen: privébezit is een bron van sociaal onrecht en te waardevol om onderhevig te zijn aan vrije markten
  Realiteit: het recht om privébezit te bezitten en te gebruiken is een fundamentele bron van welvaartscreatie

  Leugen: Groene energie creëert banen
  Realiteit: Groene energie is onbetrouwbaar, niet concurrerend en maakt de industrie niet in staat om te concurreren in wereldparkets

  Leugen: C02 is een verontreinigende stof
  Realiteit: C02 is het gas dat alle planten en gewassen inademen. Meer C02 = betere landbouwproductie

  Leugen: De duurzaamheidsbeweging probeert niet iemands eigendomsrechten of vrijheden weg te nemen
  Realiteit: de duurzaamheidsbeweging valt meedogenloos eigendomsrechten en vrijheden aan

  Leugen: Klimaatverandering is catastrofaal en antropogeen en moet worden aangepakt via C02-reductieregelingen
  Realiteit: door de mens veroorzaakte klimaatverandering is een hoax met tal van aantoonbare datapunten en duizenden wetenschappers die verslag uitbrengen – dat wordt genegeerd door de door cabal gecontroleerde mainstream media

  Leugen: Compacte ontwikkeling vermindert vervuiling
  Realiteit: Realiteit: Dichte ontwikkeling is altijd gecorreleerd met intense vervuilingsniveaus

  Leugen: Subways en massa-transit kunnen auto’s vervangen
  Realiteit: Dat kunnen ze niet. Als ze konden, zouden er geen auto’s in Manhattan zijn

  Leugen: Compacte stedelijke ontwikkeling is goedkoper voor de overheid
  Realiteit: empirisch bewijs bewijst dat compace-ontwikkeling hogere belastingtarieven vereist. Verstedelijking belast politie, brandweer, educatieve en sociale diensten

  Leugen: betaalbare huisvesting voor mensen van alle inkomensniveaus zorgt voor gezondere, beter uitgebalanceerde buurten
  Realiteit: huisvesting met een laag inkomen veroorzaakt meestal meer problemen dan het oplost, waardoor gemeenschappen worden beschadigd

  Like

 14. Lucky zegt:

  Wat je ziet….en wat er onder het oppervlak speelt

  Like

  • Lucky zegt:

   https://www.xandernieuws.net/algemeen/chaos-in-europa-met-protesten-in-catalonie-voorop-begin-van-totale-systeemcrash/

   Chaos in Europa, met protesten in Catalonië voorop, begin van totale systeemcrash?

   Onvrede en chaos grijpen om zich heen in Europa. Burgers beginnen zich steeds heftiger en massaler te verzetten tegen het door de globalistische machtselite opgelegde politieke, sociaaleconomische, immigratie- en klimaatbeleid, dat tientallen miljoenen mensen in hun bestaanszekerheid bedreigt, zoals de uitgeknepen boeren in Nederland, de naar onafhankelijkheid smachtende Catalanen, en de al bijna een jaar lang vergeefs demonstrerende, waterkanonnen en traangasgranaten trotserende Gele Hesjes in Frankrijk. In Groot Brittannië staan bevolking en politiek lijnrecht tegen over elkaar (Brexiteers versus Remainers), en in Duitsland vechten Turken en Koerden het ene straatgevecht na het andere met elkaar uit. Wijlen FAZ-redacteur en auteur Udo Ulfkotte voorspelde het al: dit alles is het begin van een totale systeemcrash, een crisis zoals de generaties na de Tweede Wereldoorlog nog nooit hebben meegemaakt.

   Twee derde Europeanen: Wereld was vroeger betere plek

   Like

 15. koosv8 zegt:

  Kan daar nou geen vliegtuigie in. Wat zal dat opruimen zeg. En dan te bedenken dat het geld opraakt bij de VN. Stekkertje eruit. De HEL met al die domme beslissingen.

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ben blij verrast dat er meerderen zijn die het hele “New World Order” gezwets naar het rijk der fabelen verhuizen.
  Veel van wat deze onheilsprofeten verkondigen gaat terug op de “Protocollen van de Wijzen van Sion” en is dus van oorsprong antisemitisch in de meest pure vorm.
  Dat zal niemand ooit toegeven, nou ja uitgezonderd die mensen die ‘gewoon’ toegeven antisemiet te zijn, en dus worden met enige regelmaat de Vrijmetselaars erbij gehaald of de Bilderberg Conferentie. Om de VN erin te betrekken is nieuw voor mij.
  Denk maar eens na, onder de NWO komt alle zeggenschap in handen van “de elite”.
  Wie die elite zouden moeten vormen daar wordt wat duister om gedaan, je kunt moeilijk hardop zeggen dat het de Joden zijn. Maar meestal als je wat verder praat met de aanhangers van de gedachte van een NWO komt dat op enig moment wel om de hoek kijken.

  Geliked door 1 persoon

 17. django zegt:

  5G & 6G straks iedereen in mobiele gevangenis.
  Gooi allemaal de mobiel weg en stop de no-replay

  Like

 18. Lucky zegt:

  https://www.earth-matters.nl/7/9635/aarde-en-milieu/duurzame-ontwikkeling-of-vnagenda-21-laat-u-niet-misleiden.html

  Heb jij al eens gehoord van de V.N. Agenda 2030, de oude Agenda 21 en de 17 globale einddoelen?

  Terwijl de EU-VN steeds meer macht overneemt van administratiebureau Nederlandse Overheid, krijgen de wereldwijde VN agenda’s en programma steeds meer invloed op onze elke dag.

  Ze zijn er om je vrijheid, inspraak en handelen te beperken. En precies dat gebeurt dus. Met voorop: Agenda 21 / Agenda 2030.
  Voorop bij de vele programma’s van de EU-VN staat ogenschijnlijk Agenda 21 / Agenda 2030.
  VN Agenda 21 is onlangs hernoemd naar Agenda 2030.
  En kennis van Agenda 2030 is brood nodig, het is voor elk mens een zeer onprettig plan.

  Like

 19. Lucky zegt:

  Bij de film The Hunger Games is men geïnspireerd door agenda 21 en het geeft ahw een vooruitbik…

  Like

 20. Steven zegt:

  verplichtte vaccinaties zal wel moeten leiden naar een vroegtijdige dood, of het injecteren van LINKS gedachtegoed en volgzaamheid. Iets anders bij het verplicht gaan stellen hierop kan ik mij niet bedenken. Het is vast niet om ziektes tegen te gaan omdat we alle mogelijke ziektes gewoon uit Africa aan het importeren zijn en er TOTAAL NIKS tegen ondernemen dit te stoppen.

  Geliked door 1 persoon

 21. Klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s