Een mensenrecht: het recht om racist te zijn

Screenshot_180

(Door: “bozeoudeman”)

Niemand kan noch mag een ander dwingen te denken wat die niet denken wil. En niemand kan noch mag een ander dwingen te stoppen met denken wat die wel denken wil. Het is ieders recht om te denken wat hij/zij denken wil. Dus is het ook ieders recht om racistisch te denken en ook om zoals links staat te krijsen ‘verkeerd’ te denken. Niemand heeft het recht te bepalen wat goed en wat verkeerd denken is.

Zoals niemand zich druk maakt als een zwart persoon vindt dat blanken niet deugen, zo mag een ander vinden dat zwarten niet deugen. Het recht van de een houdt direct ook het recht van de ander in. Wat niet inhoudt dat de ene groep geen respect voor de andere groep kan hebben, dat de ene groep niet naast de andere groep kan leven.

Het vandaag door veelal linkse dwazen en idioten afdwingen om rassen en groepen te mixen, is waanzin en zal leiden tot wereldwijde genocide. Het vreedzaam mixen van rassen en groepen gebeurt op basis van vrijwilligheid van individuen. Wat vandaag gebeurt, zal de ondergang van de mensheid inluiden als er niet snel iets verandert.

Met name links is totaal van ieder normaal pad af. Het door links wensen af te dwingen dat de mensheid doet, denkt en leeft op enkel die manier die links als de enige en juiste methode ziet, zal op termijn leiden tot een gigantische afkeer van dit links met zijn chantage, terreur en andere vormen van vergaande dwingelandij.

Niemand heeft het recht om een ander te dwingen enkel te handelen, te denken, te leven op de manier zoals die ander dat wenst. Mensenrechten houden in het anders mogen denken, anders mogen doen en anders mogen zijn dan welke andere groep ook als juist ziet. Dit niet accepteren, is een vorm van bekrompenheid veelal op basis van eigenbelang, zoals helaas veel linkse politici via hun dikke portemonnee vandaag de dag bewijzen.

Dit is dus een pleidooi om racist te mogen zijn, om godsdiensten verachtelijk te mogen vinden, om wetenschappers niet zomaar te willen geloven, om veel politici oplichters en corrupte boeven te mogen vinden, kortom om te denken en ook te zeggen wat iemand zelf wil. Dit zal de wereld niet verwoesten, maar hem op termijn juist opnieuw bij elkaar brengen.

Niemand wenst dat een ander hem/haar in eigen geest komt terroriseren. Niemand heeft het recht boetes op te leggen als iemand iets zegt wat een gestoorde club linkse terroristen niet bevalt. Dit is een dermate aantasting van het meest essentiële mensenrecht dat dit absoluut verwerpelijk moet zijn voor iedereen.

Ik heb het recht om blanken of zwarten niet te mogen, ik heb het recht om christenen of islamieten te wantrouwen, ik heb het recht om politici te zien als corrupte oplichters, die zij vaak ook zijn, zoals dan de ander het recht heeft om mij racist te noemen, om mij een domme atheïst te noemen, om mij gestoord te noemen.

Het anders denken van elkaar accepteren is de enige weg die zal leiden via begrip voor elkaars standpunten naar een wereld waarin groepen en rassen redelijk vreedzaam naast elkaar kunnen leven. Al het andere, met name het via dwang en het uitoefenen van vooral linkse terreur, zal leiden tot een wereldwijd bloedbad.

Een bloedbad waaraan enkel die groep schuldig is die vanaf punt nul alle andere groepen wenst te overheersen, en dat is vandaag de dag naast islam helaas links. De rest van de mensheid, het grootste deel nota bene, heeft het recht om zich tegen deze vorm van mensenhaat te verzetten, als deze linkse, vooral op geldelijk gewin gerichte, groep blijft weigeren om mensenrechten te accepteren en niet wenst te stoppen met zijn ‘linkse nazi’ terreur waarmee hij de hele wereld bedreigt.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Een mensenrecht: het recht om racist te zijn

 1. Lucky zegt:

  Wie zijn de werkelijke racisten, die alles en iedereen haten met een andere mening en religie?
  https://tpo.nl/2019/10/18/frankrijk-voorkomt-op-9-11-geinspireerde-aanslag/

  Frankrijk voorkomt op 9/11 geïnspireerde aanslag
  Afgelopen 4 jaar 230 doden door terreuraanslagen

  De Franse minister van Binnenlandse Zaken, Christophe Castaner, zei tegen tv-zender France 2 dat op 26 september een man is aangehouden die met dat doel een vliegtuig wilde gijzelen. Hij zou nog op zoek zijn geweest naar een wapen.

  Castaner twitterde dat sinds 2013 al zestig aanslagen zijn voorkomen en dat elke week wel terreurverdachten voor verhoor worden aangehouden.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Vandaar dat links over de hele wereld miljoenen doden heeft veroorzaakt !!

  Geliked door 2 people

 3. django zegt:

  Het einde van mensenrechten is nabij.
  Alles wordt ….no-replay

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Inderdaad je mag DENKEN als een racist maar je mag niet op racistische gronden DISCRIMINEREN. Overigens is er verschil tussen DENKEN en PRATEN.
  DENKEN blijft binnen de hersenpan.
  In de VS wordt Donald Trump de grond in geboord door de sLINKSE media. Dat wordt openlijk gedaan. Daar is inmiddels het Amerikaanse volk al aan gewend en het gevaar dreigt dat ze het ook gaan geloven. Arm volk dat zich zo laat misleiden. CNN is erger dan een stinkende uitlaat van een dieselauto.
  In ons eigen landje gaat het net zo. DWDD en Pauw zijn doortrapte sLINKSE smaakmakers. Daar wordt linkse propaganda sLINKS gemixt met entertainment. Het brood en spelen principe.

  Geliked door 3 people

 5. Lucky zegt:

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/903978799/mensen-worden-voor-racist-uitgemaakt-door-mensen-die-in-veel-betere-buurten-wonen

  Mensen worden voor ’racist’ uitgemaakt door mensen die in veel betere buurten wonen

  Oorspronkelijke bewoners klagen steen en been, zoals op zoveel van deze kwetsbare plekken in Nederland. Ze herkennen hun buurt niet meer, de gezelligheid en saamhorigheid zijn weg, ze voelen zich niet langer veilig ’s avonds. Als ze er openlijk iets van zeggen worden ze al snel voor ’xenofoob’ of ’racist’ uitgemaakt, door mensen die in veel betere buurten wonen en vaak nauwelijks met buitenlanders in aanraking komen. Dus geven ze aan journalisten zelden hun volledige naam en willen ze niet op de foto. Maar de meesten zijn helemaal niet xenofoob. „Het gaat erom dat mensen normaal doen”, zei een jonge vrouw. „Of je nou Pools, Irakees of Nederlander bent, dat maakt niet uit.”

  Like

 6. oudmarinier zegt:

  Zeer goed stuk “Boze Oude Man” …Top …!!! Dat is WARE DEMOCRATIE !!!

  Geliked door 1 persoon

 7. theoprinse zegt:

  Racisme kent veel vormen zoals op basis van voeding, bloedgroep, etnische achtergrond maar de meest voorkomende is huidskleur die op grond van een uiterlijkheid een aanmatigende kwalificatie maakt van de betrokken persoon diens intelligentie en intellectuele vermogen. Korter gezegd: rood is de kleur van gevaar dus alle rode auto’s zijn gevaarlijk.
  Echter is in art. 1 van de Nederlandse Grondwet van 1983 ten eerste in de eerste volzin een dwingende actieve instructie tot specifiek handelen gegeven terwijl in de tweede volzin een verbod of instructie om passief te blijven wordt gegeven.
  ‘Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.’
  Ten tweede wordt niet nader bepaalt wat gelijke gevallen zijn en ook niet nader bepaalt wat de genoemde gronden nu precies inhouden. In het tweede politieke showproces tegen Geert Wilders is de nationaliteit Marokkaan inmiddels tot ras bestempelt.
  Ten derde wordt de sinds de zestiger jaren uit de Verenigde Staten naar Europa overgewaaide Critical Race theory van Kimberlé Williams Crenshaw, Derrick Bell et all (Jerry Afriyie, Rosemarijn Hoefte, Gloria Wekker) voortvloeiende en sterk beladen grond racisme (tweede volzin) in een zin verwart met het titel begrip discriminatie.
  Discriminatie is echter een van de natuur gegeven vermogen van de mens waarmee de mensheid van holbewoner op de maan is geland. Als de mens met gelijke behandeling niet meer discrimineert dan wordt net als de vrijheid van mening en morele opinies de van de natuur gegeven onvervreemdbare individuele intelligentie kunstmatig door (linkse) indoctrinatie uitgeroeid en sterft de mensheid uiteindelijk ook uit.

  Like

 8. vangie1206j zegt:

  Als al die Afrikaanse indringers moslim waanzinnige in eigen land blijven en de hier parasiterende indringers naar hun eigen land gaan ben ik geen racist meer maar jij Mark Rutte jij en je bende huichelaars dwingt mij daar nu toe.

  Geliked door 2 people

 9. Jean zegt:

  1.000 % mee eens.
  Laten we dat die geïmporteerde barbaren heel duidelijk maken want die zaaiers van de islamityfus denken daar anders over daarom dat ik oproep om totaal verbod van die zwijnerij want om veilig te leven betalen we veel belastingen.

  Geliked door 1 persoon

 10. guusvelraeds zegt:

  Zolang de negers als collectief niet hun beperkingen in zien (heb het niet over individuele neger) kan ik niet bijzonder veel respect voor hun opbrengen als groep. Ik zou niet weten waarom. Ik heb ook geen respect voor Europeanen als groep. Wel heb ik respect voor de Europese cultuur. Ik heb geen respect voor de gemiddelde Afrikaanse cultuur. Waarom zou ik. Een cultuur waarin albino negers geslacht worden omwille van tovenaar praktijken. Vandaag stond in de krant dat een Afrikaanse vrouw 44 kinderen heeft geworpen. Ik zeg bewust geworpen want ik kan er geen beter woord voor vinden. Zij werd gesteriliseerd omdat anders haar gezondheid in het gedrang kwam. Ja dat zal wel maar hebben ze ook aan de gezondheid en het welzijn gedacht van het geworpen nest van 44 stuks. Ze zijn natuurlijk niet allemaal tegelijk geworpen maar over een periode van een jaar of twintig met nogal wat tweelingen en drielingen erbij. Zolang de negers als collectief blijven wijzen naar de blanken als oorzaak van hun maatschappelijk disfunctioneren zolang zal ik de negers niet respecteren. Bovendien wat is er mis aan het woord neger. Toch helemaal niks. Zwarte vind ik helemaal niets. Bewust werd het woord zwarte door de justis warriors in stelling gebracht om het verschil tussen wit en zwart op deze manier tot uitersten te beklemtonen. Dit verschil maken is het echte racisme.

  Geliked door 1 persoon

 11. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 12. meine zegt:

  Thoughtcrime……

  Like

 13. Wachteres zegt:

  President Trump addresses U.N. General Assembly – FULL SPEECH [Engles ondertiteld]

  Een indrukwekkende toespraak die de koning en Rutte niet de moeite waard vonden om naar te luisteren. Ze zaten als onvolwassen pubers te giechelen en te lachen en met hun mobieltje te spelen.

  De woorden van deze toespraak sluiten goed aan bij bovenstaand artikel.

  Geliked door 2 people

 14. Wachteres zegt:

  Thierry Baudet: “Why Is The Left So Powerful? And What Can We Do About It?”

  Geliked door 1 persoon

 15. Jules Vismale zegt:

  Ik heb al vaak genoeg aangegeven dat linkse “anti-racisten” gewoon een bende blauwe jakhalzen zijn die vreemden constant boven hun eigen soort verkiezen en inderdaad zichzelf hiermee zullen gaan vernietigen! Nou maakt de tekenfilm ‘The Lion King’ (De Leeuwenkoning) van Disney uit 1994 inderdaad al duidelijk hoe iets soortgelijks daarin gebeurde:
  In deze tekenfilm werd de leeuwenwelp Simba door zijn machtslustige oom Scar verstoren, nadat de laatste diens broer Musafa had vermoord, en greep Scar zelf de macht. Toen probeerde hij met een hele clan hyena’s zijn koninkrijk te besturen terwijl leeuwen en hyena’s al eeuwenlang elkaars vijanden zijn! Op een gegeven moment was vrijwel het gehele koninkrijk leeggeroofd waardoor de overige leeuwen de hongersnood nabij waren, iets wat overigens ook voor de hyena’s goldt.
  Nadat Simba echter als volwassen leeuw terugkeerde en achter de waarheid kwam kregen de leeuwen en hyena’s onderling opnieuw ruzie en de laatsten voelden zich zo zwaar door Scar bedrogen dat ze hem uiteindelijk op hun beurt ombrachten, gelijk naar wat de blauw jakhals ook overkwam in de Indische fabel!
  Vreemden boven je eigen soort verkiezen en je eigen soort verstoten heeft al meer dan genoeg uitgewezen dat men hiermee zijn eigen graf zal graven en dat is uiteindelijk ook het lot van de linkse “anti-racisten”!

  Geliked door 1 persoon

 16. John van antwerpen zegt:

  Die jeugdbende,s in Rotterdam zuid de laatste tijd, die elkaar met messen bedreigen
  en neersteken. Dat is geen racisme zeker ? Of tribalisme, om het netje,s te verpakken.

  Like

 17. henk verhoef zegt:

  hoe is het nu mogelijk dat er zoveel mensen tegen de huidige qang van zaken zijn
  en dat ik dan helemaal niet terug zie in de peilingen/verkiezingsuitslagen
  Wat klopt er nu niet

  Like

 18. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/10/25/linkse-fransen-101-moslims-slopen-hoofddoek-in-links-tijdschrift-de-islamitische-sluier-is-seksistisch-en-obscurantistisch-achterlijke-uitleg-van-koran/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Linkse Fransen & 101 moslims slopen hoofddoek in links tijdschrift: ‘De islamitische sluier is seksistisch en obscurantistisch, achterlijke uitleg van Koran’

  Met als kop ‘De (islamitische) sluier is seksistisch en obscurantistisch’ stellen de ondertekenaars dat het dragen van een hoofddoek een teken is van een achterlijke uitleg van de Koran: “Sommige moslims willen de islam in de zevende eeuw vastpinnen, die van de Arabische woestijn, terwijl de hoofddoek niet bestaat in de Koran (…) Ze willen van dit seksistische attribuut dat in de oudheid werd gecreëerd, de zesde pijler van de islam maken.”

  Het ondertekenen als moslim van zo’n offensieve tekst is niet zonder gevaar. Er zijn genoeg prominenten binnen de moslimgemeenschap in Frankrijk die door hun kritiek op de radicale islam voor hun leven moeten vrezen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s