Terroristen KOZP bedreigen Haagse bedrijven

Screenshot_181

(Door: “Pritt Stift”)

“Speciale aandacht” voor Vrienden van Sinterklaas

De voor geweld tegen een agent veroordeelde KOZP-voorman Jerry Afriyie en kompanen (foto) bedreigen Haagse ondernemers omdat zij ‘Vriend van Sinterklaas’ zijn. Dat blijkt uit een email-bericht dat in handen is van GeenStijl. In de email worden Haagse ondernemers zoals De Bijenkorf, Rabobank, BMW, Kinderopvang 2 Samen, Keane Glazenwassers en Maison Kelder etc. gedreigd met “speciale aandacht” als zij zich “vrienden van Sinterklaas” blijven noemen dan wel nog langer op de website van sinterklaasindenhaag.nl figureren.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Den Haag, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Terroristen KOZP bedreigen Haagse bedrijven

 1. VanColle zegt:

  Eens te meer blijkt dat deze figuren rotten appels zijn in onze samenleving weg met dat gajes terug naar eigen land en neem deze ndlse feestverpesters gelijk mee

  Geliked door 2 people

 2. Lucky zegt:

  Hij komt uit ghana….dat hij in afrika maar gaat zeuren over slavernij, want daar bestaat het dus nog steeds.
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/afrikanen-beheersten-de-slavenhandel-in-het-binnenland~b9b75ab7/

  Afrikanen beheersten de slavenhandel in het binnenland’

  Waar al die slaven vandaan kwamen, is nog steeds een heel gevoelige kwestie. Krijgsgevangenen uit Afrikaanse oorlogen werden aan slavendrijvers verkocht; er waren koningen bij betrokken, chiefs, familieoudsten. Uit alle volkeren.

  ‘De Ghanezen willen niet praten over slaven. Het is een beladen woord. Als je mij een slaaf noemt, kan ik naar de rechter stappen. We moeten het heel voorzichtig te berde brengen. Voor de komst van de Europeanen was hier al slavernij, maar anders.

  Door de aanwezigheid van Europese slavenhandelaren veranderde dat. Als je slaven aan Europeanen verkocht, kon je felbegeerde goederen krijgen.’ Dat verhaal vertelt Adu-Arhin alleen in detail aan studenten, niet aan scholieren.

  In Ghana kwam er een eind aan de slavernij in het begin van de twintigste eeuw, onder het Brits koloniaal bestuur, maar in Mauritanië en Sudan bestaat nog steeds slavernij, zegt hij. In West-Afrika worden kinderen door misdaadbenden geroofd of van arme ouders gekocht en verkocht als kindsoldaten of dwangarbeiders. Dat hoort allemaal bij het verhaal over de slavenhandel, vindt Adu-Arhin

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Kunnen ze in Den Haag niet nog een brandstapel bouwen voor alle KOZP terroristen. Ze hoeven niet meteen levend te branden maar hun zwarte reet een keer goed door een hete schoorsteen halen zou niet gek zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. oudmarinier zegt:

  En WAT mag die “speciale aandacht” dan wel betekenen..?? Gewoon even wachten totdat er iets gebeurd…en aangeven bij politie en AANKLAGEN…!!! OF colletief als ondernemers , ook maar een “hitman” inschakelen en die gasten op mysterieuze wijze van de aardbodem laten verdwijnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s