WAT?! GroenLinks-gemeenteraadslid wil restwarmte crematoria gebruiken voor stadsverwarming

Screenshot_190.png

(Door: Wout Willemsen)

En wéér krijgt GroenLinks het voor elkaar om een parodie van zichzelf te worden, zonder moeite overigens! Het Amsterdamse GroenLinks-gemeenteraadslid Jasper Groen wil restwarmte van crematoria gebruiken om gebouwen van warmte te voorzien. Lekker duurzaam je huis verwarmen met stook-oma!

Helemaal niets is meer heilig voor GroenLinks tegenwoordig. Crematoria moeten maar gewoon, net als fabrieken, hun restwarmte af kunnen staan aan een warmtenet van de gemeente. Want zelfs crematoria moeten superdepuper-duurzaam zijn, want crematoria stoten veel fijnstof en broeikasgassen uit. En dus krijgt ook de uitvaartbranche in Amsterdam te maken met de discussie over klimaat, duurzaamheid en hoe schadelijk gecremeerde oma wel niet is voor het milieu.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, Barbarisme, D66, Groenen, Krankzinnigheid, Links fascisme, Nederland, nieuw fascisme, verloedering. Bookmark de permalink .

31 reacties op WAT?! GroenLinks-gemeenteraadslid wil restwarmte crematoria gebruiken voor stadsverwarming

 1. delamontagne zegt:

  Oh ?, dan is dat andere plan om van de “overbodigen” en boventalligen, de ouderen etc, tot veekoeken te verwerken van de baan ?

  Liked by 3 people

 2. django zegt:

  Groen Links & D66 moeten opdonderen.
  Stop met de massa immigratie en een verbod op Drugs – XTC – Wiet,
  alle syriers & alle gelukzoekers terug sturen, meer bossen & natuur aanleggen,
  en de stikstofmeter gaat vanzelf omlaag.

  Liked by 7 people

 3. Had dit geweldige plan eerder van #D66 verwacht maat het past wel mooi in de energietransitieplannen van GroenLinks. Van Stookolie naar Stookoma. Leuk verhaal voor de kleintjes als die vragen waar op en oma zijn. Nou, die hebben ons afgelopen winter warm gehouden. Wat een land, geregeerd door het gekkenhuis…

  Liked by 13 people

 4. Jules Vismale zegt:

  In de vernietingskampen Auschwitz-Birkenau, Majdanek, Treblinka, Sobibor, Belzec en Chełmno werd zelfs de as van de vermoorde en verbrande joden gebruikt om daar moestuinen mee te bemesten!

  Liked by 4 people

  • Lucky zegt:

   Je brengt die groen-slinks-pipo nog op ideeën, Jules.

   Liked by 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    Het leek niettemin in de vernietigingskampen haast wel alsof de nazi’s, met het cremeren van vergaste joden in crematoria’s of enorme roosters, brandoffers brachten aan God of de Satan! Holocaust betekend namelijk ook ‘Brandoffer’!

    Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Denk je alles gehad te hebben. Maar nee hoor. Het blijft maar doorgaan. Maar vergis je niet de nieuwe nationaal socialisten met crematoria en alles erop en eraan zijn al onder ons.

  https://nos.nl/artikel/346931-abortus-na-geboorte-waarom-niet.html

  Liked by 5 people

 6. boorzalf zegt:

  Goed idee, laten we als eerste deze gek maar composteren.

  Liked by 3 people

 7. django zegt:

  Meet de stikstof bij de verbrandingsovens
  Meet de stikstof in de randstad bij de autofiles
  Meet de stikstof bij de chemische fabreken en XTC producties
  Meet de stikstof op schiphol.
  Eerst hebben ze gezorgt dat nederland overspoeld werd met gelukzoekers,
  en nu willen ze het afschuiven naar de landbouwers.
  terwijl op het platteland de beste lucht en natuur is.
  Opdonderen met Groen Links & D66

  Liked by 8 people

  • Lucky zegt:

   FvD 020 komt met motie tegen gebruik dienstauto wethouders binnen ring, links college stemt natuurlijk tegen.
   Spreek je ze aan op hun eigen klimaat-wangedrag, gelden er opeens heel andere normen, want alleen het klotevolk moet uit de auto…..

   Like

 8. boorzalf zegt:

  Deze is erg triest, en het gebeurd met dank aan groen links en consorten en de eu.

  Liked by 8 people

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De psychopaten van D66 en GroenLinks zitten zodanig hysterisch vastgeroest in hun idiote obsessies, dat ze du dus zelfs elk respect voor de menselijke waardigheid hebben verloren. Hun obsessies zijn slechts het product van idiote gedachtenkronkels, fantasieën, aannames, veronderstellingen, theorieën en listige onwaarheden, maar missen een gedegen wetenschappelijke basis van onderzoek en onderbouwing. Het is voorwaar niets meer, dan idioterie en domheid”. En dat menen deze psychopaten ons door de strot te mogen duwen. Het is heel gevaarlijk, om deze psychopaten nog langer hun gang te laten gaan. De schade, die zij met hun gedoe aanrichten, is groter, dan is te overzien, of zich laat inschatten. Wat eeuwenlang door vele generaties met bloed, zweet en tranen is opgebouwd, wordt door deze psychopaten in korte tijd onherstelbaar teniet gedaan en weggegooid. Zij maken zowel, maatschappelijk, als economisch, als cultureel, als gevoelsmatig, als artistiek, als bestuurkundig, als …., als ….., als ….., als noem maar op, meer kapot dan ons lief is. Zij gaan als wereldhervormers te keer, maar hebben er met hun jeugdige overmoed en gebrek aan levenservaring geen flauw benul van, wat ze weggooien. En wat zij aandragen, is waardeloze idioterie. De kosten van dit idiote gedoe zijn niet op te brengen. En de vruchten zullen niet aan de verwachtingen voldoen. Wat weggegooid wordt zijn we kwijt. En het zal heel erg lang duren, om te zijner tijd weer iets op te bouwen, als we daar dan tenminste de middelen, de kennis, de vaardigheden, de outillage en de routine nog voor hebben. Deze psychopaten moeten onmiddellijk gestopt worden !!! Ze horen in een gekkenhuis thuis !!!

  Liked by 10 people

 10. kampersrene zegt:

  prachtig voorstel….nu de brandstof onze grenzen overspoelen….wie durft nog beweren dat je niets kunt aanvangen met asielzoekers

  Liked by 4 people

 11. henk verhoef zegt:

  waarom niet==echt waaar dood is dood
  Dat het warmte oplevert is mooi meegenomen , hoe het met luchtverviuling zit door te vergiftroep in de lijven( medicijnen en bv plastic kunst borsten)
  Maken we ons dan ook druk dat anders een mooie oude boom in plankjes onder de grond gaat en dan door insekten en zo opgevreten wordt gelijk met de mensresten– als ze tenminste niet in en in vergif zijn wat ook de bodem nog eens vervuilt en het grond water=
  Met een zo grote hoeveel mensen op een te klein stukje grond met te veel verwachtingen en te weinig werklust en te veel rechten en geen plichten, moeten we op de kleintjes gaan letten== want echt waar het zal uit de lengte of breedte moeten komen
  Lonen en AOW omhoog en pensioen omlaag en nu staken voor hogere premies voor zorg en ov en onderwijs-=- gaat goed wees blij a;ls je lijken warmte kan krijgen zit je in ieder geval warm

  Like

 12. Kuu zegt:

  … en de verplichte orgaandonatie? Wat gebeurt er met ons lichaam?

  Like

 13. Lucky zegt:

  Dat deze klimaat-pipo zijn éigen familie maar lekker gaat opfikken, dan zit hij er warmpjes bij in de horrorwinters die verwacht worden?

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Bij links ontbreekt elke vorm van fatsoen !!! Het is tuig van de richel !

  Liked by 1 persoon

 15. Blaffertje zegt:

  Hier het bewijs dat ze van ons af willen.
  Voor dat je dood gaat (liefst op jonge leeftijd, want dan zijn je organen meer waard) worden je organen nog even geoogst en voor een hoop poen verkocht aan de hoogste bieder en dat ze zeker zijn dat je nooit meer wakker word.
  En je overblijfselen die ze niet kunnen verkopen, mogen dan de huizen van onze graaiers en uitvreters nog even verwarmen.
  En oude mensen, zieken en zwakken waar geen geschikte organen meer van kunnen oogsten mogen de pil van Drion slikken voor een “humaan” voltooid leven.
  Wat is dit een verknipt kutland aan het worden.

  Liked by 1 persoon

 16. Lucky zegt:

  Iets anders, Zwitsers zakmes……
  https://www.ad.nl/bizar/man-snijdt-penis-van-zijn-vrouws-verkrachter-af~afe36ff3/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  Man snijdt penis van zijn vrouws verkrachter af
  Een 27-jarige Australiër heeft in Oekraïne de genitaliën afgesneden van de belager van zijn vrouw. De man was onderweg naar huis toen hij getuige werd van de verkrachting van zijn echtgenote in de bosjes nabij de woning. Het incident voltrok zich in de stad Shevchenkovo in Oost-Oekraïne.

  De Australiër aarzelde geen seconde en sloeg eerst de misbruiker van zijn echtgenote op het hoofd en sneed vervolgens ’s mans geslachtsdeel af met een Zwitsers zakmes.

  Like

 17. Lucky zegt:

  Links in de VS,
  https://www.breitbart.com/politics/2019/10/19/jury-in-video-journalist-trial-views-clip-of-abortionist-lunching-while-discussing-baby-organs/

  Jury in Video Journalist Trial Views Clip of Abortionist Lunching While Discussing Baby Organs

  Jury bekijkt video van journalist over abortusarts die spreekt tijdens lunch over babyorganen

  This week in the civil trial of Planned Parenthood v. Center for Medical Progress (CMP), the jury for the first time viewed a clip of the initial CMP video featuring Dr. Deborah Nucatola, eating salad and drinking wine as she appeared to be discussing how she performs abortions in order to harvest the best unborn baby body parts.
  As a result of CMP’s video series that purports to show Planned Parenthood’s involvement in the illegal sale of the body parts of aborted babies, the abortion industry giant brought a lawsuit against the pro-life activists at CMP, accusing them of violating the Federal Racketeer Influenced Corrupt Organizations Act (RICO).

  Deze week in de burgerlijke rechtszaak van Planned Parenthood v. Center for Medical Progress (CMP), heeft de jury voor het eerst een clip van de eerste CMP-video bekeken met Dr. Deborah Nucatola, salade eten en wijn drinken terwijl ze leek te discussiëren hoe ze abortussen uitvoert om de beste ongeboren babylichaamsdelen te oogsten.
  Als resultaat van de videoserie van CMP die beweert de betrokkenheid van Planned Parenthood bij de illegale verkoop van de lichaamsdelen van geaborteerde baby’s te tonen, heeft de gigant in de abortusindustrie een rechtszaak aangespannen tegen de pro-life activisten bij CMP, die hen beschuldigde van het overtreden van de Federal Racketeer beïnvloed Corrupt Organisations Act (RICO).


  Geaborteerde baby’s worden gebruikt om te verkopen….

  Like

 18. Jean zegt:

  Als nu eerst hėėl die groene linkse rotzooi gecremeerd wordt dan heeft die troep toch ėėn positieve bijdrage geleverd, als dan ook nog die smeerlapperij van DENK mee de oven ingaat is dat lekker meegenomen. Heerlijk

  Liked by 1 persoon

 19. Lucky zegt:

  Schunnige hypocriet
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/670415529/miljardair-achter-klimaatprotest-heeft-aandeel-in-heathrow

  ’Miljardair achter klimaatprotest heeft aandeel in Heathrow’

  LONDEN – Een Britse miljardair die 200.000 pond heeft gedoneerd aan de klimaatactivisten van Extinction Rebellion heeft aandelen in het moederbedrijf van vliegveld Heathrow Airport ter waarde van 730 miljoen euro.

  Dat melden Britse media, waaronder The Telegraph. Sir Christopher Hohn is tot dusverre de gulste donateur van de klimaatridders. Hij doneerde zowel met zijn stichting als privé aan Extinction Rebellion.

  Liked by 1 persoon

 20. Lucky zegt:

  https://www.parool.nl/amsterdam/verzet-tegen-kap-14-000-bomen-in-ouderkerk-we-zijn-het-kind-van-de-rekening~bebe69c9/

  Verzet tegen kap 14.000 bomen in Ouderkerk: ‘We zijn het kind van de rekening’

  Het plan om 14.000 bomen te kappen langs de A9 zorgt voor beroering in Ouderkerk aan de Amstel. En dan vooral omdat duizenden bomen moeten wijken voor een nieuw benzinestation

  Rijkswaterstaat wil maximaal 14.000 bomen kappen om plaats te maken voor de verbreding van de A9 bij Ouderkerk aan de Amstel. Het gemeentebestuur van Ouder-Amstel is van plan om de kapvergunning af te geven.

  Like

 21. leo 1 zegt:

  Leuk weer,………. door Pia bedacht ??

  Like

 22. Lucky zegt:

  Off topic, maar ranzig links in de VS…
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7609835/Katie-Hill-seen-showing-Nazi-era-tattoo-smoking-BONG-NAKED.html

  Shocking photos of Congresswoman Katie Hill are revealed showing off Nazi-era tattoo while smoking a bong, kissing her female staffer and posing nude on ‘wife sharing’ sites

  Schokkende foto’s van naakt congreslid Katie Hill worden onthuld door het tonen van de nazi-tijd tatoeage terwijl ze een bong rookt, haar vrouwelijke personeel kuste en naakt poseerde op sites voor ‘vrouw delen’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s