DE GRENZEN MOETEN DICHT!!

Screenshot_202.png

(Door: “Elise Nijmegen”)

Weet u nog dat de regering vertelde dat het Pact van Marrakesh niet bindend was? Dat bleek natuurlijk, aangezien het van de VN afkomt, wel bindend te zijn. De eerste vliegtuigen vol met omvolkings-mensen, geïmporteerd door de Verenigde Naties vol Afrikaanse gelukszoekers, mensen met totaal andere normen, waarden, intelligentie en cultuur, komen nu aan in Duitsland en Italië. De UNHCR, het VN-vluchtelingenagentschap, heeft 300 gelukszoekers naar Italië overgebracht en nog 800 staan te wachten in Niger op hun “overplaatsing”.

Het is nu vrij algemeen bekend dat organisaties (NGO’s) en internationale instanties zoals de UNHCR, in overleg met mensenhandelaars, hebben samengewerkt om duizenden migranten te helpen bij hun reizen over de Middellandse Zee, die in veel gevallen dienstdoen als veerboot voor illegale immigranten. Ook Merkel laat, net zoals Italië, “geheime” vluchten uit Afrika toe. En Nederland?
https://indignatie.nl

Illegale immigranten die in Spanje aankomen, worden gewoon ongeregistreerd naar ons buurland Duitsland of naar Frankrijk gebracht met de lange afstand bus van het Spaanse Rode Kruis. Het begint in de Straat van Gibraltar, daar waar Spanje en Afrika gescheiden worden door slechts 14 kilometer Middellandse Zee. Elke dag brengen boten van de officiële Spaanse zeehulp Afrikanen naar de Spaanse kust. Ze worden niet teruggestuurd, maar gaan rechtstreeks via de schepen naar de EU. Vandaar gaat de reis voor de gelukszoekers verder in minibussen naar Campano, waar het Rode Kruis de nieuwkomers bevoorraadt en ze verder brengt naar de parkeerplaats, waar de langeafstandsbussen al klaar staan…
www.tichyseinblick.de

Hier in ons land, waar de gehele huizenmarkt in chaos is en er een groot tekort is aan sociale huurwoningen, speciaal voor de allang wachtende gediscrimineerde Nederlanders, zijn nu nog meer opvangplaatsen nodig. Het is gewoon krankzinnig, hoelang nog voordat we overal en nergens mensen op straat hebben wonen…

Onderstaand artikel laat ons weten dat het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers) op zoek is naar nieuwe asielzoekerscentra. Gemeentes die eerder al een centrum hebben gesloten, krijgen het verzoek dat weer te openen. Volgens prognoses moet het COA dit jaar nog 25.000 gelukszoekers opvangen, maar dat aantal is allang bereikt.

Mijns inziens zou er totdat het tekort op de huizenmarkt is opgelost en elke wachtende Nederlander een huis heeft, gestopt moeten worden met het opnemen van gelukszoekers die, zoals we hebben gezien, vaak niet de juiste mentaliteit, normen, waarden en het aanpassingsvermogen hebben om goed te kunnen gedijen in onze westerse samenleving.
www.stopdebankiers.com

Ondertussen heeft de situatie op de Balkanroute een hoogtepunt bereikt. Volgens onderstaand artikel; in vergelijking met 2018 is de aanvoer van migranten uit Turkije op de Griekse eilanden met 30% toegenomen, maar in mei/juni nam de druk op de Balkanroute al toe en waren er 80.000 mensen ergens tussen de Bosporus en Oostenrijk.

Rapporten van autoriteiten toonden aanzienlijke stijgingen in vergelijking met het afgelopen jaar; 155% meer tussen Griekenland en Noord-Macedonië bijvoorbeeld. Ondertussen kwamen in Bosnië 1500 migranten aan vorige week, in het al overvolle Vucjak-kamp. Een kamp waar de omstandigheden volgens de burgemeester onhoudbaar zijn en die het kamp nu wil sluiten.
www.einprozent.de

Bij een grootschalige actie van de politie in Duitsland in vier deelstaten heeft de politie een vermoedelijke smokkelaar-clan van een Libanese familie vernietigd. In totaal zijn acht mensen beschuldigd van het smokkelen van Syrische vluchtelingen uit Libanon naar Duitsland en Nederland met vervalste visa.
www.berliner-zeitung.de

Ondertussen hebben ze in moedig Hongarije de populaire opstand van 1956 herdacht, de opstand tegen de communistische dictatuur, en waren er in heel Hongarije grote feesten. Viktor Orbán zei in zijn herdenkingsrede dat vaderland alleen kan bestaan als de patriotten in de meerderheid en verenigd waren, net zoals in 1956 was bereikt.

Voormalig premier en veteraan van 1956, Peter Boross, hield een toespraak en benadrukte dat de revolutie van 1956 de gevoelens liet zien van een volk dat onderdrukt werd door buitenlandse mogendheden, en dat deze gevoelens in leven moeten worden gehouden en doorgegeven moeten worden aan de jongere generatie, vooral in deze tijd. Hongarije organiseerde herdenkingsevenementen over de hele wereld en op de Hongaarse ambassade in Rome verscheen ook Matteo Salvini, die de moedige leiders van Hongarije prees en sprak over de hechte vriendschap tussen Italië en Hongarije.
www.tagesstimme.com

Paul Golding en zijn team van Britain First, die terugkwamen uit Rusland van een politiek reisje en die daar met leden van het Russische parlement hebben gesproken, zijn gearresteerd op de luchthaven van Heathrow. Voordat de leden van Britain First de paspoortcontrole konden bereiken werden ze echter allemaal in een hinderlaag gelokt door een achtkoppig team van elite “SO15 Counter Terrorism Command-officieren” en beschuldigd van het plegen van terreurdaden. Het volledige verslag van Britain First vindt u hieronder.
www.britainfirst.org

Deze door de politiek gearrangeerde asielinvasie vernietigt alles wat door onze voorouders is opgebouwd, ze bedreigt de veiligheid, de gezondheid, onze cultuur, onze normaliteit en elke dag zien we de “verrijking” van deze asielinvasie. Elke dag opnieuw is iemand, of meerdere per dag, slachtoffer van deze door de politiek gecreëerde chaos in ons land, die alleen nog maar zal toenemen aangezien er veel mensen op straat gaan leven met het tekort op de huizenmarkt. Wat betekent dat het logischerwijs nog minder veilig wordt op straat. Dit kabinet moet naar huis, het vernietigt datgene wat de gewone normale Nederlander normaal vindt en wil behouden.

Zoek contact met gelijkgestemden, met mensen die nog wel weten wat vaderlandsliefde is, mensen die niet zijn vergeten hoe hard er is gevochten om Nederland vrij te krijgen. Laten we de boeren, de bouwers, de vissers, de leraren, de gepensioneerden, de studenten, de vrachtwagenchauffeurs, het Schiphol-personeel en de mensen uit de zorg steunen in hun protesten om dit krankzinnige beleid te doen stoppen. De grenzen van ons land moeten dicht en we moeten uit de dictatoriale/communistische EU en andere mondiale communistische organisaties stappen!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op DE GRENZEN MOETEN DICHT!!

 1. Hovawart zegt:

  De Groen-Linksche Looney Klaver is donderdag in Ethiopië door de lokale autoriteiten in veiligheid gebracht. De GLL-leider was samen met collega-kabinetslikker Bram van Ojik en een grote zak met miljoenen naar het Afrikaanse land getogen om er de lokale bevolking te polsen voor een vetbetaalde vakantie in de Pays-Bah, maar de plaatselijke bewoners vreesden te worden uitgebuit voor politiek gewin, ook de klimaatleugen dat het warmer zou worden in West-Europa viel door de mand.
  De oproer tijdens het werkbezoek in Ethiopië is puur toeval, het heeft natuurlijk niets te maken met de boodschappers van het kwaad……..(zelfs mijn bloed kookt als ik die uitgestreken tronies met die minachtende lachjes voorbij zie komen), Nederland is ziende blind en horende doof(stom), de Ethiopiërs zijn beduidend goochemer.
  (lekker dat Bron weer thuis is).

  Geliked door 4 people

 2. Blaffertje zegt:

  Liever gisteren dan vandaag.
  Het heeft ons nooit iets goeds gebracht, alleen maar ellende.
  Als wij nog grenzen hadden was zeer waarschijnlijk deze levensgevaarlijke idioot ook niet binnen gekomen in Ter Apel.
  https://www.rtvnoord.nl/nieuws/214919/Commandant-van-Syrische-terroristische-organisatie-opgepakt-in-Ter-Apel

  Geliked door 3 people

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen, klaver in ethiopie
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/paniek-in-afrika-jesse-klaver-in-veiligheid-gebracht-door-politie-ethiopie/

  Paniek in Afrika! Jesse Klaver in veiligheid gebracht door politie Ethiopië

  GroenLinks-leider Jesse Klaver was samen met collega Bram van Ojik op werkbezoek in Ethiopië. In de buurt van hun hotel brak de pleuris uit, waardoor de beide heren in veiligheid moesten worden gebracht. Even schrikken dus!

  Tijdens hun werkbezoek ontstonden protesten van de plaatselijke bevolking en die gaan er toch wel wat anders aan toe dan hier in Nederland. Binnen de kortste keren werden er wegblokkades opgeworpen en werd de situatie ‘grimmig’.

  Geliked door 1 persoon

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Goed dat nu ook van andere zijde erkend wordt dat er geen politieke oplossing mogelijk is.
  Als men Nederland toch wil redden voor de Nederlanders zullen er andere wegen bewandeld moeten worden.
  De oproep om lokale banden te smeden met gelijkgezinden is terecht. Volg deze raad. De bende in het grootste dorp van Nederland moet dringend verjaagd worden. Pek en veren!

  Geliked door 2 people

 5. Cleo zegt:

  Wanneer Rutte heeft beweerd dat het
  Marrakechpact niet bindend zou zijn, maar dat dat pact naar nu blijkt wèl bindend is, dan is Rutte toch schuldig en strafbaar voor misleiding van de volksvertegenwoordiging cq. de Nederlandse bevolking? Op het schavot!

  Geliked door 2 people

 6. Monalisa zegt:

  we zullen toch bij de EU moeten zijn, daar kom ik weer de EU wil voorzet jaar 2050 25miljoen vluchtelingen in Europa plaatsen, en klaver en rutte volgen dit advies op van de EU, dus u krijgt er nog een paar miljoen binnen.

  Like

 7. ruud beijer zegt:

  Boeren stemmen op het cda christenen dienen alla.
  Onderwijzers stemmen op d666
  Verplegend personeel stemt op de SP.
  Alle ellende hebben wij aan deze groepen mensen te danken met hun wegkijken en meehuichelen. Ze hebben de toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen verraden.
  Geen medelijden met de Nederlandse huichelaars en wegkijkers.

  Geliked door 2 people

 8. Lucky zegt:

  Topcrimineel taghi heeft gewoon een beschermde status in iran…

  https://www.geenstijl.nl/5150242/telegraaf-iran-vuistdiep-in-mocromaffia/

  Telegraaf: “Iran vuistdiep in MocroMaffia”
  Meestgezochte crimineel van Nederland pendelt heen en weer tussen Dubai en Iran

  De nietsontziende topcrimineel Ridouan Taghi (100.000 euro maar) zou een eigen kamer hebben in het Iraanse parlement, en Iraanse inlichtingendiensten zouden hand en spandiensten verrichten voor deze van moorden verdachte Marokkaan. Zo zou Taghi met een pendelboot tussen Dubai en Iran heen en weer varen en zou Taghi een soort van beschermde status genieten in Iran. Verder zou Taghi de Iraanse geheime dienst “gefaciliteerd” hebben bij MOORDKLUSSEN IN EUROPA. In Nederland werd o.a. een Iraanse vluchteling vermoord. Die vluchteling bleek later trouwens een terrorist die 73 mensen had opgeblazen bij een bomaanslag, maar was verder een heel gezellige buurman.

  Like

 9. P.massaut zegt:

  Volkomen mee eens!grenzen moeten dicht en alle illegalen moeten onder,t vergrootglas en uitgezet in hun eigen regio,s.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s