Europa staat aan de vooravond van een glorieuze rechtse revolutie

Screenshot_207.png

(Door: “Balkanske priče”)

Het gaat steeds beter met rechts in Europa. Volgens de leider van Labour, Jeremy Corbyn, is de nieuwe Britse regering de meest rechtse regering die hij in zijn lange loopbaan als parlementslid heeft meegemaakt. In Nederland werd de PVV van Wilders de tweede partij en in Frankrijk haalde Marine Le Pen van het Front National de laatste ronde van de presidentsverkiezingen. In Hongarije is Viktor Orbán net weer herkozen. In Italië wordt partijleider en ex-minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini steeds populairder met zijn anti-immigratiepartij LEGA. Nu zit ook de anti-immigratiepartij AfD in de Duitse Bondsdag: ”De islam is geen deel van Duitsland en mag het ook niet worden, want de islam is een fascistische ideologie en is net zo verschrikkelijk als het nazisme”, vindt de AfD. Rechtse kiezers zien in externe factoren zoals immigratie (vrije immigratie maakt op den duur de verzorgingsstaat onbetaalbaar, dus onhoudbaar),de islam,de Europese Unie en globalisering een bedreiging voor de eigen cultuur. Dat zijn de beslissende factoren waardoor kiezers op een rechtse partij stemmen…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Europa staat aan de vooravond van een glorieuze rechtse revolutie

 1. Hovawart zegt:

  Dat linksche gelulhannes sloopt de Lage Landen, de gans met de gouden eieren opgevreten door de multiculturele stroperij…hangt de Pays-Bah straks net als Griekenland aan het Brusselse staatsinfuus, bedelend als de vele bedelaars op de straathoeken om een aalmoes.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Tegen de tijd dat Nederland door de hoeven gaat is de EU ook aangekomen op haar sterfbed. Eigenlijk is dat laatste nu al het geval alleen de officiële dood verklaring is nog niet afgegeven.

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  De Lees verder>>> doet het bij mij niet.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Wordt het de revolutie van de machines? De boeren gaan met tractoren naar Den Haag en naar de provinciehuizen. Terecht want daar bevindt zich de oorzaak van de ellende. De bouwvakkers hebben ook machines. Gaan zij straks ook naar het Manieveld? Het is te hopen.
  Er is nog een grote – heel grote – groep die slachtoffer is van de slappe politici. De bejaarden, de gepensioneerden die ongeveer 10 jaar hun pensioen niet geïndexeerd zagen. Die hebben geen machines, geen traktoren enz. Bovendien zijn het de fysiek zwakkeren in de samenleving.
  Er moet nagedacht worden om slimme oplossingen te bedenken om de Haagse bende de wacht aan te zeggen. Wachten op de volgende verkiezingen duurt te lang. Er moet NU gehandeld worden. De idioot Draghi van de Europese Centrale Bank is weg. Het is de vraag of Lagarde het beleid doorzet en de armoe van de gepensioneerden verder toe zal nemen.
  We hebben een NEXIT nodig. De grenzen moeten dicht. We hebben nu wel genoeg profiteurs uit Afrika binnen gelaten. Het wordt hoog tijd dat er werk gemaakt wordt van het terugsturen van deze profiteurs. Ze zijn niet zielig. Ze zijn hebberig.
  Actie moet van onderop komen !!!!

  Like

  • Laura van der Storm zegt:

   Wie start de actie? Wij bejaarden hebben onze scootmobiels, rollators, rolstoelen. Wij kunnen met een beetje hulp nog een hele hoop!!! Op naar Den Haag…..kan een gezonde bejaarde starten!!!! Ik doe mee met mijn scoot!

   Like

  • fleckie zegt:

   Waren er dan niet. vooral ouderen, die op GROEN LINKSE. YASSER. KLAVER stemden.?…… .( worden ze dan NOOIT wakker?!…). …. ‘VROEGER’ . stemde. MEN. toch. VEELAL. Op de. KVP,…….( onder druk v.d. R.k.clerus, met hun dreigementen)nu het CDA genoemd,( met o.a. Lid…BALKENENDE, ( komende vanuit de Chr.Hist.??) ~<~<~<~<~<~<

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Nog even en ze vragen je om je minderjarige dochter uit te huwelijken…

  Dat valt nog mee. Voor hetzelfde geld vragen ze je minderjarige dochter op de keukentafel te ontdoen van haar klit en het dichtnaaien van haar voor bips.

  Islam waarlijk een verrijking.

  Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Inderdaad wij staan voor een revolutie na WOI na WOII is het nu de beurd aan de Islammertjes Het schijnt dat de wereld niet kan zonder vechten en uitmoorden….allemaal gedreven door “macht” Het is spijtig dat die altijd worden uitgelokt door idiotenen en onozelaars nu hebben ze een god bijgesleurd,wat de zaak moeilijker maakt “godsdienstvrijheid” en moord maar op….delen van Euopa zijn al overspoelt met Islaaaam misionarissen ,die niets….maar dan ook niets hebben bijgedragen voor de wetenschap ,film ,muziek of alles wat het leven aangenamer kan maken…daar zijn ze te lomp en te achterlijk voor.ik heb een mop bedacht waar ik al veel succes mee oogste…..ik woon in Thailand als het pas geeft en ik zie een mooie vrouw ….vraag ik of ze een man heeft…..indien ze neen zegt verklaar ik ik ben islamiet 4 vrouwen ….no problem….wat die vrouwen doet lachen en dat zegt veel over die islam

  Like

  • fleckie zegt:

   Dat is zo, daarom willen ze intelligente mensen, belemmeren zich verder te bekwamen in ontwikkeling. etc. door ALLES. AF TE BREKEN, wat. dus niet in HUN muzelmans- gedachten ‘PAST!!!’…….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 6. Dijkstra zegt:

  Kleine correctie: In Hongarije is Orbán niet “herkozen”, want de laatste verkiezingen van 20 oktober waren gemeenteraadsverkiezingen. Deze hebben weliswaar een meerderheid opgeleverd voor Fidesz, maar in de agglomeratie Boedapest heeft Fidesz ongeveer de helft van de deelgemeentes verloren. Ook de burgemeester van Boedapest zelf (ook Fidesz) werd tegen de verwachting in niet herkozen. Orban heeft toegegeven dat het resultaat enigszins tegenvallend was

  Like

 7. Dijkstra zegt:

  Ik bedoelde de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober niet 20.
  Het artikel waarin Orbán toegeeft dat de uitslag licht teleurstellend was (tenminste in de hoofdstad, in de rest van het land was het gunstig voor Fidesz):
  https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20191025-orban-a-magyar-erdek-az-hogy-a-torokok-sziria-fele-nyissak-ki-a-kapukat-a-migransok-elott (5de alinea)

  Like

 8. Jan zegt:

  Ik vind Europa meer een lijk in ontbinding waaraan maden (moslims) zich te goed doen.

  Geliked door 1 persoon

 9. BigLJohn zegt:

  Veel te rooskleurig voorgesteld die opmars van rechts in Europa. In Nederland is de PvdA virtueel al groter geworden dan de PVV, terwijl de laatste in het parlement totaal niets in de pap te brokkelen heeft. In Engeland weten de rooien een Brexit al jarenlang tegen te houden, misschien wel definitief, en In Italie is Matteo Salvini na korte tijd alweer gewipt. In Hongarije heeft Orban nog steeds een nipte meerderheid na de gemeenteraadsverkiezingen die niet al te best voor hem verliepen. En als het Trump tegenzit zal hij op een smerige manier door de — Democraten — worden afgezet. Vele, vele jaren geleden werd de E.U. geen lang leven beschoren, maar intussen weten we wel beter. Europa loopt vol met islamieten c.q I.S. strijders en aanslagplegers, economische gelukszoekers, illegalen, terwijl iedereen mag blijven en probeert ons hun wil op te leggen. We hebben ooit betere tijden gekend.

  Geliked door 1 persoon

 10. flr kie zegt:

  TACTISCHE. KERNWAPENS’. Inzetbaar boven steden, ( die eventueel in ‘verzet komen, tegen….) waartegen de voorzitter van het TRIBUNAAL. VOOR. DE. VREDE actie ondernam! en Geboycot werd. door de rechterlijke MACHT, ( door zijn bevoegdheid als ADVOCAAT te ‘ONTNEMEN) ….is later weer. gelukkig in. ere. hersteld!…….<~<~<~<~<~<~<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s