Recep Tayyip Erdoğan is een dictator met een islamo-fascistische agenda

Screenshot_200.png

(Door: “Balkanske priče”)

Turkije is er op uit het gebied in Syrië te bezetten. Bommen vallen, onschuldige mensen lijden, IS-barbaren wandelen de gevangenis uit. Eerder was al duidelijk dat IS-gevangenen kunnen ontsnappen door chaos als gevolg van de Turkse aanval in het gebied. En IS juicht Erdoğan toe. Er heerst grote vreugde in de kampen in Noord-Syrië, waar duizenden IS-strijders opgesloten zitten. Ze juichen omdat Erdoğan troepen inzet tegen degenen die hen opgesloten houden: de Syrische Democratische Krachten waarvan de Koerdische milities de kern vormen. Inmiddels zouden zo’n achthonderd IS-leden zijn ontsnapt uit gevangenissen in Noord-Syrië. Volgens de New York Times zijn er niet alleen IS-strijders ontsnapt, maar werd op het platteland ook al een IS-vlag gehesen. De Turkse dictator Erdoğan heeft met zijn offensief in het noorden van Syrië twee doelen voor ogen: het bezetten van een deel van Syrië, zoals Turkije dat deed in Cyprus, en het bevrijden IS- terroristen uit de gevangenis…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, dictatuur, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Koerden, kwaadaardige opzet, Moslimbroederschap, nieuw fascisme, oliebelangen, Rotzakken, Syrië, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Recep Tayyip Erdoğan is een dictator met een islamo-fascistische agenda

 1. Republikein zegt:

  Zwart te Utrecht pleitte voor meer islam, heeft er voor gestudeerd.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.geenstijl.nl/5150234/commandant-syrische-terreurmakkers-opgepakt-in-ter-apel-danste-en-zong-op-lijken/

  Commandant Syrische terreurmakkers opgepakt in Ter Apel, danste en zong op lijken

  Ahrar al-Sham, stond op Ruttes goededoelenlijstje totdat de rechter de groep tot terroristische organisatie bestempelde.
  De opgepakte 29-jarige commandant verbleef eind 2015 korte tijd in de voormalige Duitse kolonie Duitsland, maar stond “internationaal gesignaleerd door de Duitse justitie” en keerde vanwege “familieomstandigheden” weer terug naar Syrië. Zo’n vier jaar later stond hij begin deze maand ineens op de stoep in AZC Ter Apel, en nu is-ie dus opgepakt want hij zou zich tegen de menselijkheid misdragen hebben

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  https://www.kerknet.be/kerknet-redactie/nieuws/turkse-antichristelijke-en-anti-joodse-posters-verwijderd

  Turkse antichristelijke en anti-joodse posters verwijderd

  Posters in Konya, een stad in het zuidwesten van Turkije, sporen aan tot minachting van joden en christenen

  Het stadsbestuur van Konya heeft posters laten verwijderen waarin moslims worden opgeroepen om geen vriend te worden of te zijn met joden en christenen. Op de affiches wordt verwezen naar hoofdstuk 5 vers 51 van de Koran geciteerd, waarin staat: Neem joden en christenen niet als bondgenoten. De posters werden onder meer in bushokjes over de hele stad opgehangen. Het stadsbestuur besliste ze weg te halen na vele klachten over de hatelijke inhoud voor religieuze minderheden

  Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  https://www.rd.nl/kerk-religie/turkse-president-erdogan-wijst-tientallen-christenen-uit-1.1604725

  Turkse president Erdogan wijst tientallen christenen uit

  De Turkse president Erdogan heeft sinds 2017 ongeveer zeventig christenen het land uitgezet.

  Dit meldde het Duitse persbureau Idea woensdag na uitspraken van Martin Lessenthin, woordvoerder van de internationale mensenrechtenorganisatie IGMF, tijdens de presentatie van de jaarboeken over godsdienstvrijheid en christenvervolging.

  Volgens Lessenthin komt het steeds vaker voor dat christenen Turkije niet in mogen of uitgewezen worden en beoogt Erdogan een „volledige gelijkschakeling.” Het gaat om christenen uit onder meer Duitsland, Groot-Brittannië, Amerika, Canada en Australië die in hun Turkse kerkelijke gemeenten evangelisatiewerk deden.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Punt is natuurlijk dat men deze Arabische Hitler toestaat steeds een stapje verder te gaan, tegen de bezetting van Cyprus is nooit écht opgetreden, kennelijk vond men het allemaal wel best.
  En Erdogan is er ongetwijfeld op uit om het aloude Ottomaanse Rijk weer in ere te herstellen.
  Na de oorlog hoorde je overal “Dit nooit weer” en nu is men die les uit de geschiedenis alweer vergeten en staan we oogluikend toe dat het opnieuw gebeurt.
  We hebben toegestaan dat Turkije een groot en sterk leger op heeft gebouwd, overal in de Arabische wereld is het hommeles, geen wonder dat Erdogan deze opgelegde kans niet voorbij laat gaan.
  We wijzen allemaal met de beschuldigende vinger naar Trump maar hebben massaal boter op het hoofd.
  Er is meerdere malen gevraagd om Europese steun en even zovele keren weigerde men, Erdogan is geen Amerikaans probleem maar een Europees probleem, helaas heeft Europa het te druk met het milieu, het klimaat en de natuur, ze willen de wereld redden en laten in hun achtertuin alles zijn gang gaan. De enigen waar de Arabieren wat van te vrezen hebben is Poetin die er wél voor zorgt dat de ellende niet zijn grens over komt en zijn economische belangen bereid is te verdedigen.
  Wij spelen alleen voor gekke Henkie en zien met lede ogen aan dat er tientallen Arabische organisaties elkaar te vuur en te zwaard bestrijden en aldus een situatie creëren waarin Erdogan zijn slag kan slaan.
  Het Derde Rijk maar dan op z’n Arabisch !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s