STIKSTOF

Screenshot_205

(Door: “Piet”)

Daar had ik nog nooit van gehoord dat dit door onze boeren wordt veroorzaakt. Wel van melkquota, van mestfosfaat en noem maar op. Klimaat, maar dat is zwendel om o.a. de hobbyclubs van Samsom, Ed Nijpels, de PvdA, D66 alsmede groen Links te financieren. De boodschap van de 500 wetenschappers die ter zake kundig zijnen die hun tegenstem lieten horen, doet er helemaal niet toe. Geld is geld, ook bloedgeld!

Ook de burgers zijn steeds de dupe. Vooral bejaarden zoals zieken en gepensioneerden. Die al vijftien jaar niet meer geïndexeerd zijn. En deze politieke gladjanussen korten deze mensen om het luxe leven van de landbezetters, nog altijd onterecht vluchtelingen genoemd, te bekostigen. Iedereen kan hier binnenvallen, mits hij/zij islamitisch is. Christenen zijn de énige echte vluchtelingen. En die worden steevast teruggestuurd. Vooral het land van STASI-agent Merkel,  Duitsland, heeft daar een handje van. Over discriminatie gesproken! Nee, hier maken ze zich druk om de koppensnellers met hun gebroed terug naar Nederland te halen om ze te verwennen en zich voor te laten bereiden op een volgende klus.

Kijk, de Nederlandse politici zijn een verzameling “Ja-knikkers”, precies zoals Brussel wil, en die krijgen de opdrachten van de NWO die erop uit is om het blanke ras uit te roeien. Timmermans riep het letterlijk ook zo uit. Het blanke ras moet verdwijnen tot in alle uithoeken van de wereld, riep deze volks- en landverrader uit.

En waarom ineens zoveel aandacht voor stikstof, en waarom niet voor de G5-straling? Die schijnt volgens deskundigen veel gevaarlijker te zijn, maar die moet en zal er komen. Waarom? Omdat de overheid dan de burger 24/7 kan controleren.

Laat u uw nering niet beperken of afnemen, want in Polen hebben ze daar minder moeite mee. Dat land krijgt jaarlijks € 9 miljard uit uw en onze portemonnee, maar dat kruipt niet voor de Brusselse dictatuur. Nederland  staat altijd het eerst met de geldbeurs klaar. Zelf te eten of niet!

Er gebeurt niets in Europa zonder instemming van de NWO. Alles wat zich vandaag afspeelt in Europa, dus ook in Nederland, is gepland. Kijk, de NWO is een fascistisch onderdrukkend misbaksel en onze politici en die in Brussel zijn het er van harte mee eens. Hè, mevrouw in ´t Veld (ook D66)! De blanken moet worden uitgeroeid. Zelf blank, maar welke positie zien ze voor zichzelf?

Europa staat praktisch op het niveau van Noord-Korea, de DDR van Merkel hebben we reeds achter ons liggen. Maar we gaan ze inhalen!

Laten we eens luisteren naar wat deze Harvard-professor (die onlangs Merkel een Harvard-eredoctoraat heeft gestuurd ter ere van haar succesvolle vernietigingsbeleid betreffende blanke Europeanen) te zeggen heeft over blanken. De joodse professor uit Harvard, Ignatiev Noel, NWO-er en pleitbezorger van de uitroeiing van het blanke ras:

“Mijn zorg is om de blankheid af te schaffen.”
“Blank zijn is een vorm van raciale onderdrukking.”
“Er kan geen blank ras zijn zonder het fenomeen witte suprematie.”
“Blank zijn is een identiteit die volledig voortkomt uit onderdrukking.”
“Blank zijn is geen cultuur, het is geen religie, het is geen taal. Het is gewoon een beklemmende sociale categorie. ”
“Verraad aan de blanken is loyaliteit aan de mensheid.”
“De taak is om deze minderheid [dat wil zeggen de zwarten] samen te brengen op een manier die het onmogelijk maakt voor de blanke erfenis om zich voort te planten.”

Screenshot_206

Noel Ignatiev, zoon van Joodse immigranten uit Rusland en professor in Harvard, in een interview op 23.12.2017:


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Alles wat er nu gebeurt, is een voorspel op wat ons te wachten staat, tenzij wij het samen met de boeren niet langer meer pikken. Laten we samen – boeren, burgers en buitenlui – opstaan  tegen de Brusselse dictatuur  waarvoor we eens in de 4 of 5 jaar naar de stembus mogen.  Weet u wat een politicus  van het CDA  eens  liet optekenen in HP/DE TIJD over het stemvee?: “Als je eenmaal bent gekozen, dan heb je met de kiezers niets meer te maken”.

Nederland en overig Europa wordt wakker!! Het onheil is nog amper te keren.

Door:
“Piet”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op STIKSTOF

 1. henk verhoef zegt:

  wat er voor het volk overblijft is dat ze kunnen en mogen stemmen en dat er keus genoeg is
  In nederland uit een 50 partijtjes
  Omdat stemmen feitelijk net zo belangrijk is als het lezen van de bijsluiter bij gebruik van levensbelang zijnde medicijnen doen we dat gemqakshalve ( of domheid) maar niet
  eN DAN STEMMEN WE DUS MAAR WAT DE EEN OF ANDERE DWAAS /LEUGENAAR ONS VOORSPIEGELD
  Naar de echte troep kijken en de armoede — – ben moe en werkldruk van niets doen en moet er nodig even tussen uit naar turkye want goedkoop
  Pvv nauwelijk 10 pct van eloctoraat– wat zijn wij toch goed he– zeg maar de beste!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Nederland heeft sedert de vijandige overname door de Brusselse Socialistische Dictatuur zoveel ‘Sigaren uit eigen Doos’ gekregen dat het nu ongeneeslijk ziek is geworden, ten onder gaande aan de loze beloftes van voorspoed en vrede, en de linksche leugens over multiculturele ‘Inclusiviteit’, van groepen die het tegenovergestelde beogen, die hun geloofsovertuiging bezigen……en onze westerse samenleving vijandig bejegenen.

  Like

 3. Klaas zegt:

  Like

  • fleckie zegt:

   500 mln extra voor stikstofaanpak,…… NOS tt 106, za. 2 .11 .2019.
   Er komt 500 miljoen extra voor de aanpak v.d.stikstofproblematiek, zegt het kabinet. Het geld is bedoeld voor maatregelen die de neerslag van stikstof in de natuur verlagen,, zodat er ruimte komt voor andere initiatieven, zoals de bouw.
   Volgende week komt het kabinet met de eerste maatregelen. Wat er rond Natura 2000- gebieden nodig is, wordt bepaald in samenspraak met de provincies.
   Het kabinet kwam eerder met 100 miljoen voor de veehouderij rond de natuur. RTL meldt dat er bij een verlaging v.d. Maximumsnelheid naar 100 km/ uur, ruimte zou komen voor 75.000 woningen……..<~<~<~>>>>>fleckie: er wordt dan. beslist een. ’VANGNET. gespannen om de binnenstromende stikstof vanuit. Belgie, etc.,: op te vangen.?!!! ( “die hoeveelheid is dan vanzelf. gelukkig ‘geloosd’!!! etc. in NEDERLAND”!,( bij. de ‘’domme. Hollanders”!!!)<…<~<~<~<~<~<

   Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Door schade en schande wijzer geworden gingen mijn haren al lichtjes overeind staan bij de opmerking over zogenaamde “NWO” wat staat voor New World Order en waarbij men ervan uit gaat dat er een ‘elite’ bestaat die de hele wereld naar haar hand wil zetten.
  Meestal wordt de vraag wie die zogenaamde elite dan zou moeten zijn niet beantwoord omdat men weet dat men dan op glad ijs komt want een groot deel van de complot aanhangers vind of denkt dat het “de Joden” zijn.
  Extra wrang is dan ook dat bij de gekke professor nog even wordt benadrukt dat hij een Jood is.
  Vraagt u zichzelf maar eens af of het ook noemenswaardig was gevonden als hij Rooms-Katholiek of protestants was geweest om dat erbij te vermelden.

  Like

  • Piet zegt:

   Hallo Tijl,

   Even een antwoord op je reactie op mijn art. “STKSTOF”

   Over Joden mag je alleen de loftrompet blazen anders doe je het fout. Ik bekijk de zaken iets reëler dan de gemiddelde Europeaan. En daarom heb ik kritiek, het voornamelijk de talmoed Joden, die andere graag de problemen op laat lossen en voor zich laten werken.
   Het zijn de uitvinders van het gruwelijke onmenselijke Communisme. U kent de namen vast die ik even uit mijn mouw schud: Lenin, Trotsky, Engels, Marx en Rosa Luxemburg van de Frankfurter Schule.
   En verder:
   De Jood Harold Wallace Rosenthal in een interview 1976 –
   ” Onze race is de meesterrace. Wij zijn heilige goden op deze planeet. We zijn zo ver verwijderd van de inferieure rassen als van insecten. (…) Andere rassen worden beschouwd als menselijke uitwerpselen. Onze bestemming is om controle te krijgen over de inferieure rassen. Ons aardse koninkrijk zal worden geregeerd door onze leiders met een staf van ijzer.De massa zal onze voeten likken en ons als slaven dienen! ”
   Israëlische premier Menachem Begin in een toespraak tot de Knesset. In: Amnon Kapeliouk, “Begin and the Beasts,” New Statesman, 25 juni 1982

   Ik sta achter Israël, maar dat wil niet zeggen, dat ik van elke Jood hou en ze altijd gelijk vind hebben.

   En er zijn er nog veel meer, heel; veel meer!

   Piet

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Bedankt voor uw antwoord Piet.
    Maar dan, ik ben het met u eens dat je over joden heus niet alleen de loftrompet hoeft te steken, en inderdaad de joden die verkeerde dingen doen die mag iedereen bekritiseren, ik zie niet in waarom niet.
    Het is echter bedenkelijk om er altijd weer bij te slepen en te benadrukken dat het joden zijn, u doet dat bijvoorbeeld door te zeggen dat Marx, Trotsky en Engels joden waren.
    Dat mag dan zo zijn maar het marxisme was in die tijd helemaal niet zo’n vreemde ideologie, zeker niet als je bedenkt waar ze onder het tsarisme vandaan kwamen.
    De Eerste Wereldoorlog vormde voor Rusland een grote ommekeer, men stond massaal op tegen het regime van de tsaren en nadat dat min of meer gelukt was moest men verder. De vraag was alleen hoe, joden waren kennelijk in staat de intelligente bovenlaag te vormen en veel van de ideologieën die toen het licht zagen (communisme, socialisme, anarchisme, marxisme) streden om voorrang en waren vaak bedacht door joden.
    Uiteindelijk ‘won’ het communisme, een totalitaire ideologie die vele slachtoffers tot gevolg had.
    Elke totalitaire ideologie ontkomt er niet aan al te felle tegenstanders uit te schakelen, voorbeelden te over. Niet alleen bij het communisme maar bij elk totalitair systeem.
    Je kunt je afvragen of dat zo’n ideologie dan per definitie verkeerd maakt.
    Vele intellectuelen, niet alleen joodse, zagen goede kanten in het communisme of het marxisme en hebben zich er met volle overgave voor ingezet.
    Dat toont wel min of meer aan dat de kern helemaal niet zo slecht was als we nu geneigd zijn te geloven.
    Bedenk daarbij dat het liberale kapitalisme zoals wij het hebben leren kennen inmiddels ook tegen zijn grenzen aan gaat lopen en wellicht zelfs op zijn eind loopt.
    Kijk naar het grootste vraagstuk dat nu voor ons ligt; dat van de ongebreidelde immigratie vanuit (Noord)Afrika, de overgrote meerderheid van de inwoners van Europa keren zich ertegen maar dat heeft niet of nauwelijks invloed op de besluitvorming, hoezo democratie?
    Mag je kritiek hebben op Israël ?
    Ja natuurlijk, ze maken fouten en daar mogen ze gerust op gewezen worden indien men dan wel tegelijkertijd zo eerlijk is de moeilijke situatie waarin ze zich bevinden mee te nemen in de kritiek. Het zal maar je taak zijn een land te besturen dat omringt wordt door vijanden die het liefste zien dat de hele bevolking om het leven wordt gebracht.

    Like

 5. Lucky zegt:

  Achterlijk beleid….”biomassa”?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/jullie-maken-onze-natuur-kapot-nederlandse-subsidies-voor-biomassa-maakt-amerikanen-boos/

  ‘Jullie maken onze natuur kapot!’ – Nederlandse subsidies voor biomassa maakt Amerikanen boos

  Inwoners van de zuidelijke staten van de Verenigde Staten zijn pislink op Nederland. Door onze subsidies voor biomassa wordt de Amerikaanse natuur gesloopt én zouden inwoners ziek worden gemaakt.
  “Nederland zou zijn ogen niet moeten sluiten voor de mensenrechtenschendingen die het gevolg zijn van jullie klimaatbeleid.”
  “Onze natuur wordt in gevaar gebracht, zodat jullie kunnen pronken met jullie klimaatbeleid. Het is oneerlijk.”

  Like

 6. Mwsm zegt:

  Heel veel punten mee eens ! Ons volk lijkt geen regering meer te hebben. Maar er staan enkele domme en kortzichtige lui aan het roer, die ons Nederland naar de afgrond duwen. En steeds verder….zijn alleen maar bezig ons belastinggeld op de foute manier te besteden. Ten koste van onze hard werkende boeren en bedrijven. Onze economie gaat zo helemaal onderuit !! En Europa doet er zeker geen goed aan.

  Like

 7. A. de Koning zegt:

  Kajsa Ollengren en Sophie in ,t Veld zijn 2 van de ergsten voor de democratie, reden waarom ze zo tegen een referendum zijn. Ze zijn bang dat de mensen een keer hun verstand zullen gebruiken.

  Like

 8. Lot zegt:

  Het is heel simpel: teveel wezens in Nederland die teveel ontlasting en daarmee stikstof afgeven. Wat doen we 2 miljoen mensen erin en 1 miljoen koeien eruit. Als die 2 miljoen niet waren gekomen hadden we ook geen koeienprobleem.

  Wij zijn een groot export land van voedsel en UN wil depopulatie via Georgia guidestones pad. En die hoeveelheid voedsel is net niet wat zij willen.

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/provincie-brabant-zet-hakken-in-het-zand-stallen-moeten-in-2022-voldoen-aan-stikstof-eisen/

  Provincie Brabant zet hakken in het zand: stallen moeten in 2022 voldoen aan stikstof-eisen

  De boeren konden protesteren wat ze willen, de provincie Noord-Brabant gaat niet overstag. Vrijdagavond rond middernacht is de provincie toch akkoord gegaan met de milieu-eisen voor veestallen. Uiterlijk begin 2022 zullen de boeren een emissiearme boerderij moeten hebben.

  Urenlang werd het provinciehuis geblokkeerd. Ruim tweeduizend boeren en zo’n achthonderd trekkers rukten vrijdag uit naar het provinciehuis in Den Bosch, in de hoop eenzelfde resultaat te krijgen als in Friesland. Daar werden de stikstofregels namelijk wel ingetrokken en is men met de boeren om tafel gegaan. Maar niets van dat alles in Den Bosch. Noord-Brabant is wat dat betreft zo star als wat. Niet alleen zwichten ze niet voor de boeren, ze hebben ook nog eens veel strengere regels opgesteld dan de rest van Nederland.

  Like

 10. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/linkiewinkies-begrijpen-niets-haten-op-de-door-staatsjuristen-gekwelde-boeren-intimideren-loont/

  Linkiewinkies haten op de door staatsjuristen gekwelde hardwerkende boeren: “zie je wel, intimideren loont”

  Bij links Nederland lopen een aantal typetjes rond die niets begrijpen van de relatie tussen burger en de Nederlandse staat en de protestacties van de boeren. Volgens sommigen zouden de boeren namelijk “de samenleving intimideren om hun doel te bereiken” en “loont intimidatie”. Maar het is natuurlijk net andersom, de boeren komen in opstand tegen de intimidatie van staatsjuristen die brakke wetgeving opleveren.
  Maar het zijn zwakzinnige beschuldigingen, het is juist precies andersom: staatsjuristen intimideren de boeren om daarmee hun gedrag in lijn te brengen met de letter van de wet -die overigens totaal niet deugt-. En elke wet is berust op het achter de hand houden van dwangmiddelen, dus wie intimideert wie nu eigenlijk? De juristen van de staat intimideren de boeren, en niet -zoals onderstaande stelt- dat ‘de boeren ons intimideren’.

  Like

 11. fleckie zegt:

  Noord. BRABANT. Is, vooral nog de. ouderen, overwegend rooms katholiek: ( hadden ‘vroeger ook enorm grote gezinnen, ( resulterend. in groot. familieverband- samenhorigheid.)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s