“Eermoord” – Tunesiër slacht op straat moeder van twee kinderen af

Screenshot_214

(Vertaling: E.J. Bron)

In Limburg an der Lahn is het tot een waanzinnige misdaad gekomen. Daar heeft een 34-jarige Tunesiër zijn vrouw eerst met zijn auto aangereden en daarna met een bijl op haar ingeslagen. Volgens informatie van de “Bild-Zeitung” werd het hoofd bijna van de romp gescheiden. De vrouw maakte geen schijn van kans en overleed ter plaatse.

Zoals de “Frankfurter Neue Presse” bericht, is de dader de man van de vrouw en liet zich zonder verzet op de plaats delict arresteren.

De “Bild-Zeitung” bericht dat de vrouw met de kinderen wegens een bedreigende situatie in haar huwelijk in een beschermd onderkomen was ondergebracht. Tijdens de daad bevonden de kinderen zich niet ver van de plaats delict op de kleuterschool.

De verdachte werd in Duitsland als zoon van Tunesiërs geboren. Tijdens zijn ondervraging heeft hij zich niet uitgelaten over de beschuldigingen. Hij werd gisteravond voorgeleid voor de rechter-commissaris. Volgens het verzoek tot arrestatie had de dode “aanzienlijke snijwonden in de buurt van het hoofd”.

Bron:
www.new-swiss-journal.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Tunesië, verloedering. Bookmark de permalink .

24 reacties op “Eermoord” – Tunesiër slacht op straat moeder van twee kinderen af

 1. droevige mof zegt:

  De Duitse politie bedreigt iedereen die de misdaadvideo van Limburg/Lahn op het internet verspreidt met strafrechtelijke vervolging.
  Oh ja, morgen zijn er deelstaatsverkiezingen in Thüringen. Anders zou rechts nog meer stemmen krijgen.
  En zeg alstublieft niets over de boerenprotesten ergens in “Holland”. Dat heeft alleen lokale betekenis in ‘s-Hertogenbosch. De”Holländer” zijn zo liberaal. Ik zeg alleen windmolens, Amsterdam, euthanasie en ga zo maar door.

  https://opposition24.com/limburg-tatvideos-kursieren-im-netz-polizei-droht-mit-strafverfolgung/

  Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   De video werd inderdaad vliegensvlug van YouTube verwijderd. De schoft stond met een bijl op het hoofd van die arme vrouw in te hakken, zulk soort monsters moeten nóóit meer vrij rond kunnen lopen.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Toch maar mooi die “verrijking” .

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Stond ook in de krant gisteren. Maar niks nada over islam, Noord Afrikaan, zoon van Tunesiër evenwel in Duitsland geboren en eer moord. Geboren in Duitsland maakt helemaal niets uit . Het is de opvoeding (zullen we maar zeggen islamitische en stam gerelateerde opvoeding) die doorslaggevend is niet het wonen in een gecultiveerd land. Wel stond in de krant. Duitser vermoord vrouw met mes op straat. Als je dat leest dan weet je het wel.

  Geliked door 1 persoon

 4. Josien zegt:

  Verbijsterend!
  Goed dat je er weer bent E J Bron, om ons scherp te houden!!

  Geliked door 2 people

  • flecken zegt:

   Heer. E.j.bron, zal eventueel ‘nog even pijn’ aan de voetjes hebben, vanwege het. dansen. van. de. CZARDAS., ( heel mooi( prachtig zelfs, in de . origenele dans- frest- kostuumd.)….. ( DIE. Julischka. aus. Budapest, in gedachten ‘)<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 5. Republikein zegt:

  Dat begrijp ik niet van die luitjes die de dood meer aanhangen dan het leven, dat ze zelf denken om straks 72 maagden te ontmoeten maar dat een geslachtofferde dat niet zou overkomen?
  Kom uit die matrix.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   RELIGIE- fanatisme komt trouwens. altijd voor, maar bij de muzelmannen , ( VOORAL bij jongere muzelmannen, …die door ouderen, DIE. de. voorlichting geven ,en de jongeren zich. NIET afvragend WAARDOOR. hun. VOORLICHTERS. ‘OUDER en een mooie baan, hebben kunnen ‘bemachtigen’!!……!<~<~<…<…<…<…<

   Like

 6. hslot4 zegt:

  En de krant en tv maar roepen dat het een Duitser was lmfao

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  De verdachte was dus in Dts-land geboren, duidelijk dus een duitser, wel met de ingeboren afwijkingen in de genen van de ouders geërfd.
  Het was gewoon een geschil met z’n vrouw en dat gaat niemand anders iets aan en dit zijn zijn hun ingeboren ideeën.
  Zou hij net zo stomverbaasd zijn geweest als die Afghaan in Fr, 2 jaar geleden.
  Die loste n.l. een “geschilletje” op met een mes.
  Voor de rechtbank was hij STOMVERBAASD:”…….Maar zo lossen wij dat op in ons land .! ” d.w.z Afghanistan

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Ik had ’t gisteren al op Fr site gelezen.
  De “duitser” hakt met de bijl er op in als of het een hablok is………..
  Snijwonden ?????????????????

  video/1

  Like

 9. Cathja zegt:

  ….Aanzienlijke snijwonden in de buurt van het hoofd…??? ‘Snijwonden’ als er met een bijl op haar ingehakt is?? Mag de waarheid weer eens niet gezegd worden omdat het hier een moslim betreft?
  Smerige berichtgeving weer. Ik erger me dood aan dit soort berichten!! Zeg toch eens hardop dat het hier om een smerige killer gaat! Levenslange opsluiting voor dit tuig!

  Geliked door 4 people

 10. henk verhoef zegt:

  en de uitslag van de verkieszingen morgen
  groen cdu en de pvda en links en als 4 e partij afd met een 20 pct van de stemmen
  Toch jammer dat Iwan en John geen kern bom op duitsland geflikkerd hebben in 1945
  Zacht heelmeesters – stinkende wonden en wij raken als buren nooit van die halve rus/mof( via de verkrachtingen in 1945) af en nu dan aangevuld met naffa,s

  Like

 11. M. zegt:

  Eermoord?
  Ze weten nog niet eens wat eer betekent zulke eerloze niksnutten.
  Maar het klinkt wel mooi, net of een niksnut eer heeft.

  Like

 12. willie zegt:

  Wat liggen jullie hier toch te l*llen over opsluiten ??? GEWOON STANDRECHTELIJK EXECUTIE , Afknallen zeg maar

  Like

  • fleckie zegt:

   Opgeruimd staat netjes, …EN. een nieuwe aanval op iemand anders! zou best eens een ,’ORIGINELE’.!! inwoner van bepaald land, kunnenzijn, ……. wordt zo voorkomen……..<~<~<~<~<~<~<

   Like

 13. Kees zegt:

  Zal wel weer de schuld van rechts zijn….

  Like

 14. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/10/26/etnische-achtergrond-van-bijlmoordenaar-limburg-duitsland-wordt-zoveel-mogelijk-verborgen-gehouden/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Etnische achtergrond van bijlmoordenaar Limburg (Duitsland) wordt zoveel mogelijk verborgen gehouden’

  “In plaats van de bevolking volledig te informeren, hebben de Duitse autoriteiten heel andere zorgen na de ongelooflijk brutale bijlmoord op Limburg. Het publiek is geïntimideerd door de dreiging van een aanklacht – niemand mag de achtergrond van de dader van Limburg kennen. Zelfs in de invloedrijke Bild-krant werd de opmerking “migratie-achtergrond” verwijderd.

  In Merkel Duitsland van het jaar 2019 is het DDR-prikkeldraad terug. Een onderzoek heeft zojuist bevestigd dat 75% van de Duitsers enorme bedreiging van de vrijheid van meningsuiting ziet. Men mag bepaalde feiten niet meer uitspreken en blijkbaar niet meer publiceren.

  Maar elke statistiek in West-Europa laat duidelijk zien dat migranten uit speciale delen van de wereld een veel hogere affiniteit hebben met gewelddadige misdaden dan de mensen die in West-Europese landen bekend staan ​​als hun voorouderlijke bevolking. Het verbergen van achtergronden of de aanwijzing van migrerende daders als “Duitsers” maken deel uit van de strategie om de grenzen tussen autochtone en immigrantenpopulaties te vervagen.”

  Geliked door 1 persoon

 15. Comerius zegt:

  Wat een satanische actie. islam is de ideologie van Satan en zijn dienaar Mohammed, zijn naam zij niet gezegend.

  Like

 16. ronjaspers zegt:

  Ik heb heel veel van dit soort filmpjes gezien,in islamitische landen is dit heel “normaal” wij zullen ook nog aan de beurt komen maak uzelf geen illusies.

  Like

 17. Pingback: Arabische kranten publiceren onbekende details van bijlmoord van Limburg (+ update!) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s