Het gaat tussen realistisch denken of geloven in een mondiale ideologie…

Screenshot_219

(Door: “Elise Nijmegen”)

We mogen over veel dingen niet meer echt openlijk praten en vele discussies met (linkse) globalisten lopen uit op een scheldkanonnade, omdat de waarheid die de realisten presenteren gewoon gekoppeld is aan feiten. En bij gebrek aan een logisch en onderbouwd antwoord gooien de linkse globalisten liever met negatieve labels zoals “racist” of “nazi”. Maar omdat de waarheid niet meer zo op prijs gesteld wordt, wil dat nog niet zeggen dat we die niet blijven delen! Hieronder een verhaal van een vrouw die opgroeide in de islam.

Kindbruid Aynaz Anni Cyrus spreekt zich uit. Ze werd geboren en getogen in Iran en is nu op een inspirerende missie is om vrouwen de verschrikkingen van de islam te vertellen. Ze werd als tiener misbruikt en gevangengezet en ontsnapte vervolgens naar Amerika. Haar verhaal wordt door alle media geblokkeerd, want de islam moet door de opgelegde politieke correctheid als iets positiefs gezien worden, vredelievend zelfs… Aynaz zegt o.a.: onder de islam werd ik verkracht, ik werd gevangengezet, ik werd geslagen en ik werd in het huwelijk verkocht.
https://www.theunshackled.net

Er is gisteren geschiedenis geschreven door de boeren in de provincies Friesland en Noord-Holland. De boeren uit beide provincies hebben elkaar ontmoet in het midden van de Afsluitdijk en gezamenlijk het fusiedocument ondertekend. Boeren uit Noord-Holland willen namelijk graag bij de boeren van Friesland horen, omdat de provincie Friesland wel luistert naar de boeren. De provincie Friesland heeft de stikstofregels, die een aanslag zijn op het voortbestaan van de boer, namelijk van tafel geveegd.
www.lc.nl

In Canada, waar minister-president Trudeau dezelfde agenda volgt als Rutte en zijn slaafse immorele kabinet, zijn er ook veel spanningen. Het gaat om realisten, die conservatief zijn aangelegd en die de normaliteit en westerse cultuur niet willen inleveren voor mondiaal gedachtegoed. Het westen van Canada, waaronder Alberta, BC, Saskatchewan en Manitoba willen zich nu afscheiden van de rest van Canada. Net zoals Vlaanderen dat wil doen van België.
https://capforcanada.com

In Zweden roepen veteraan Olle Ljungbeck en zijn vrouw alle Zweden op om hun eigen cultuur te verdedigen en te strijden en op te komen voor hun moederland en tegen de islam te protesteren, die haaks staat op de westerse cultuur. De situatie in Zweden is namelijk nogal chaotisch met de vele bomaanslagen, autobranden, rellen, steekpartijen en verkrachtingen.
https://indignatie.nl

Onderstaand artikel, met interessante links, laat ons weten dat 1 op de 39 kinderen wel degelijk, al dan niet blijvende, last heeft van, negatieve consequenties ervaart door de vaccinaties. En dat aantal is eigenlijk hoger, aangezien niet elke ouder bedenkt dat het van een vaccinatie kan komen én niet elke dokter weet wat de precieze negatieve gevolgen zouden kunnen zijn, omdat die namelijk niet altijd openbaar zijn.
www.naturalnews.com

Tot slot datgene waar het allemaal om draait, daar waar alle waanzin voor de boeren, de bouw, de visserij, de middenstand, de groene klimaathysterie, pensioendrama en vele andere dingen vandaan komen. Luister goed en snap waarom de boeren van hun land worden verdreven!

 

Iedereen die zijn vrijheid waardeert, koestert en wil blijven houden, zou, zoals de Zweden het zeggen, op moeten staan en er iets voor moeten doen. Steun de boeren in hun protesten! Wij hebben hen nodig en zij ons. Dit is Nederland, ons land dat niet ten onder mag gaan aan globalistisch, onrealistisch en dictatoriaal gedachtegoed van de Verenigde Naties!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Het gaat tussen realistisch denken of geloven in een mondiale ideologie…

 1. henk verhoef zegt:

  van een ding kan je bij de gelovige zeker zijn
  Vroeger- eerder dan later vliegen zerelkaar in de haren en enngrijpen elkaar bij de ballen en dan is keeldoorsnijden een leuk volk vermaak- want ja de maagden wachrten
  Zal in IRAN en saudi arabia ook gebeuren en zal niet zolang meer duren vooral niet als de armoede blijft hersen
  Het leuke bij arabieren en mos;lims is – in hun eigen land land gaan ze de straat op om te demonstreren voor werk en breken de hele rotzooi dan af
  Dan gaan ze op pad naar europa om een betere toekomst voor hun lage IQ kinderen te vinden en zelfs hebben ze geen elkele zin om te gaan werken nog om hun kinderen te doen leren
  want ja het blijven moslims en je mag alles stelen van de gristenen – zelfs hun keel doorsnijden is geoorlooft– maar wel eerst oetkering ophoesten
  de Vn is toch ook een soort IS geworden want drijft ook nog steeds op BLANK gel;d

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  De VN is een fascistische organisatie overheerst door de Islamisten !

  Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  https://www.ad.nl/dossier-op-weg-naar-brexit/als-ik-denk-aan-brexitstemmers-dan-denk-ik-aan-mensen-die-racistisch-zijn~af1d1abe8/

  ‘Als ik denk aan brexitstemmers, dan denk ik aan mensen die racistisch zijn’

  ,,Ik ken niemand die voor brexit heeft gestemd’’, zegt Nicola Jeffs (35)

  “We zijn hier ontzettend teleurgesteld in mensen die vóór hebben gestemd. Ik ben opgegroeid in een heel liberaal huishouden, waar veel aandacht was voor andere culturen in Europa. Iedereen is verbijsterd. Ik vind het heel kleingeestig dat we ons willen afsluiten, in plaats van onderdeel te zijn van iets groters. Zo zien we het allemaal. Ik kan er met mijn hoofd niet bij”.

  Zo hoor [=lees] je het ook eens van de andere kant.

  Like

 4. fleckie zegt:

  Tja, er bestaan ook altyd mensen die e.e.a. NIET kunnen. BEGRIJPEN, jammer, …maar ze werken in feite. ‘TEGEN’……..<~<~<~<~<~<~<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s