“Nu al jaarlijks 400.000 boeren minder in EU door klimaatbeleid, voedseltekort het gevolg”

Screenshot_226.png

Niet zomaar een slogan of loos dreigement, maar al over enkele jaren een bloedserieuze kwestie als het huidige klimaatbeleid niet onmiddellijk wordt teruggedraaid.

(Door: “Xander”)

Europees Milieu Agentschap: Landbouw en veeteelt in Zuid-Europa dreigt compleet te verdwijnen – ‘De nonsens van antropogene klimaatverandering lijkt tot stand te gaan brengen waar het voor werd bedacht: het verminderen van de bevolking’

Het klimaat/energiebeleid in Nederland en de EU is niet alleen bezig om in snel tempo ons concurrentievermogen, onze economie en onze welvaart te verwoesten, maar dreigt ook voedseltekorten en zelfs hongersnoden te veroorzaken. Inmiddels verdwijnen er volgens de nieuwe Europese Commissaris voor de Landbouw jaarlijks 400.000 boerenbedrijven in de Unie, oftewel ruim 1000 per dag. Dit kan niet lang goed meer gaan, en zal zich allereerst gaan vertalen in fors stijgende voedselprijzen en daarna steeds grotere en langdurige tekorten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Bananenmonarchie Nederland, EUSSR, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Nu al jaarlijks 400.000 boeren minder in EU door klimaatbeleid, voedseltekort het gevolg”

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Het geloven in de klimaatwaanzin moet dagelijks belachelijk gemaakt worden.
  We moeten eisen dat die ‘500’ dwarsliggende ECHTE wetenschappers aan her woord komen.
  Een platform in de mainstream opeisen !!!
  Bij vrijwel elke video die je bekijkt vind je aan het eind de ‘links’ naar andere video’s waar deze wetenschappers worden geintervieuwd. Dat is achtergrondpraat. Het probleem vereist dat ook het andere geluid een HOOFDPODIUM krijgt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dijkstra zegt:

  Enige nuancering is op zijn plaats. Als boerenbedrijven verdwijnen, betekent dat in de meeste gevallen schaalvergroting, dus dat hun activiteiten en grond worden overgenomen door andere boeren. Het hoeft dus niet per se te betekenen dat de productie gevaar loopt.
  Het rapport beweert dat in Zuid-Europa tot het jaar 2100 misschien 80 % van de huidige landbouw en veeteelt verloren zou kunnen gaan als gevolg van droogte en andere klimaat gerelateerde veranderingen. Gebaseerd op verdere klimaatopwarming. Kortom uiterst speculatief.
  Voor de liefhebbers: https://www.eea.europa.eu/highlights/climate-change-threatens-future-of

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  In Frankrijk verdwijnen sowieso veel boerenbedrijven want het zelfmoord percentage onder Franse boeren is het hoogste in heel Europa. Gemiddeld 600 Franse boeren plegen zelfmoord per jaar.

  Zal toch niets met de bizarre Europese regelgeving te maken hebben!?

  Heb je hulp nodig? Nederland:
  0900 0113
  113 Zelfmoordpreventie
  Openingstijden: 24 uur, 7 dagen per week
  Talen: Nederlands
  Website: https://www.113.nl

  https://radio1.be/frankrijk-plegen-600-boeren-jaar-zelfmoord-er-heerst-een-klimaar-van-schaamte

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ik begrijp de linkse gekken niet, die al die klimaatleugens geloven.
  Maar er is ook goed nieuws (voor de vlaggetjeszwaaiers): de ‘oranjes’ eten er geen reerug of toastje kaviaar minder door.
  En het is tenslotte goed toeven in Argentinië.
  Dat ‘het volk van zijne majes’ crepeert van honger en kou boeit ‘zijne majes’ niet.
  Daar liggen hij en de zijnen geen seconde wakker van.

  Als er een burgeroorlog uitbreekt, is het links + mohammedaan + politie + leger TEGEN ons (wij die wél gezond verstand hebben) en die oorlog verliezen we.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Dat boeide Willemien, die goed verzorgd en warm in Londen zat ook al niet.

   Die oorlog verliezen we ? Ik zou zeggen niet opgeven voordat de strijd gestreden is.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Nemesis 27 oktober 2019 om 20:54

    Ach, beste Nemesis, is een leven waarin je altijd maar moet strijden, nu écht zo leuk?
    Leven we dan om te strijden tegen het onrecht, ons door gewetenloze, hebzuchtige schurken aangedaan?
    Het wordt voor ons alleen nog maar zwaarder.
    Als ik heel eerlijk mag zijn, heb ik het bestaan dan maar liever achter de rug.

    Wij maken het niet meer mee dat de strijd gestreden zal zijn, hoe goed we ook ons best doen. Ik word er zo moe van, dat ik niet eens energie voor mezelf meer overheb.

    Geliked door 1 persoon

 5. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Agenda 21, 2030 & 2050 gaat maar door. Deze Democrate is, heel verrassend tegen deze agenda (dat in tegenstelling tot haar partij) en ik ook. https://www.youtube.com/watch?v=3PrY7nFbwAY&t=427s De hele wereld gaat aan de bedelstaf en de elite zit achterover en blijft hun zakken vullen over onze ruggen.Deze ongein die met opzet de hele Westerse wereld vernietigd moet worden gestopt!

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Minder boeren zal leiden tot minder productie van landbouwproducten. Dat betekent dat de export van landbouwproducten wel op het zelfde niveau gehandhaafd zal blijven maar dat de binnenlandse consumptie stagneert door te korten. Door te korten ontstaan waanzinnige prijsverhogingen die de laagst betaalden niet kunnen ophoesten. Hongersnood is het gevolg. Voorbeeld is de naoorlogse boterberg in nederland. De overproductie van roomboter werd voor dumpprijzen verkocht aan het buitenland, o.a. rusland. Voor de binnenlandse consument werd de hoge prijs gehandhaafd, terwijl de koelhuizen tot aan de nok vol lagen. Dus niet eigen volk eerst. Wijle de heer Colijn zij het al in de grote vooroorlogse crisis “al moet het volk viskoppen vreten”gaan we door met bezuinigen. Diezelfde Colijn, rijk geworden in nl.indie, rookte 10 sigaren per dag a 0,25 cent per stuk, terwijl een arbeider van datzelfde bedrag met zijn gezin moest leven. Verschil moet er zijn. nietwaar!. resultaat van die bezuinigingen was dat nl als laatste europees land er weer een beetje bovenop kwam.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s