De VN stuurt het ‘eerste’ door de EU gefinancierde vliegtuig vol Somaliërs en Syriërs naar Duitsland en Roemenië

Screenshot_250

(Door: Jack Montgomery – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

Het VN-migratiebureau/de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) heeft de komst van haar “eerste” vliegtuiglading met 154 Somalische migranten naar Duitsland begroet, samen met tientallen Syriërs, die met fondsen van de Europese Unie naar Roemenië zijn getransporteerd. 

Breitbart

De IOM, die – in een officieel persbericht – massale migratie promoot als “onvermijdelijk, wenselijk, [en] noodzakelijk“, de komst aankondigde van “haar eerste internationale chartervlucht” van Ethiopië naar Duitsland met 154 Somaliërs – terwijl “midden november nog eens 220 vluchtelingen naar Duitsland zullen vertrekken”, op een tweede door de IOM gecharterde vlucht.

“We zijn blij dat vluchtelingen genoten hebben van deze – van vertrek naar bestemming – gefaciliteerde chartervlucht, zonder gedoe,” zei Milun Jovanovic, operationeel medewerker van de IOM in Ethiopië, in het persbericht, dat verder opschepte: “In de afgelopen 15 jaar is IOM Ethiopië betrokken geweest bij de verplaatsing van vluchtelingen naar meer dan 16 landen, waaronder de VS, Canada, Australië, Noorwegen en de Europese Unie [sic] via hervestiging, gezinshereniging [kettingmigratie] en humanitaire opnameprogramma’s”.

Op 25 oktober pochte het VN-agentschap nog dat het twee vluchten met migranten had afgezet in de relatief arme EU-bedgenoot van Duitsland, Roemenië, dit keer ging het om Syriërs die eerder in Amman, Jordanië, waren gevestigd.

“De mensen die vandaag zijn aangekomen, hebben het ergste meegemaakt en hebben nu een kans om hun leven in vrede opnieuw op te bouwen”, verkondigde Mircea Mocanu, hoofd van het IOM-kantoor in Roemenië. “Hervestiging/herhuisvesting bewijst opnieuw een geweldig instrument voor humaan en veilig reizen te zijn,” voegde hij eraan toe. “We zijn blij dat we de Roemeense regering ondersteunen in haar humanitaire reactie op de situatie in Jordanië en Turkije,” ging hij verder.

Het hervestigingsprogramma maakt deel uit van de inspanningen van de Europese Unie om hervestiging uit te breiden, “in solidariteit met gastlanden”en “gefinancierd door de Europese Unie via het Nationale Fonds voor Asiel, Migratie en Integratie programma (AMIF)”, legt de IOM uit – om geloofwaardigheid te verlenen aan de waarschuwingen van migratiesceptici, zoals de Hongaarse premier Viktor Orbán dat het EU-establishment de kwestie van illegale massamigratie wil ‘oplossen’, niet door een einde te maken aan de massale verplaatsing van mensen naar westerse landen, maar door deze te regulariseren door “legale routes” op te zetten.

De EU en de VN “zijn serieus bezig met het legaliseren van illegale migratie, wat in strijd is met de wil van het volk”, zei woordvoerder dr. Zoltán Kovács van premier Orbán eind 2018, kort nadat de EU steun gaf aan het UN Global Compact for Migration, de wereldwijde overeenkomst voor migratie van de VN.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Jack Montgomery

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op De VN stuurt het ‘eerste’ door de EU gefinancierde vliegtuig vol Somaliërs en Syriërs naar Duitsland en Roemenië

 1. Eppo zegt:

  Zullen wel weer snel in Nederstan opduiken voor de uitkering aangezien als ze eenmaal een reisdocument hebben er als de pleuris weg zijn ipv het Land (Roemenie) optebouwen .
  Dat Hollandse domvolk werkt wel tot hun 69e voor en levert graag 10% korting op hun Pensioen er voor in ipv iets anders te stemmen PVV bijvoorbeeld .
  Deugkneus Jesse Klaver was weer in Ethiopie opgedoken om nog meer van die quat vreters hier heen te halen .

  Geliked door 4 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Allemaal kwats.
  Het kan zijn dat het het eerste vliegtuig is dat door de Verenigde Nazie”s gestuurd is maar er vliegen al meer dan een jaar vliegtuigen met gelukzoekers naar Duitsland.
  Die overigens altijd ’s nachts landden.
  Het is natuurlijk alleen maar hoe je je leugens verkoopt aan de onwetenden.

  Geliked door 9 people

  • Wachteres zegt:

   “eerste”staat niet voor niks tussen aanhalingstekens, Henk

   Je hebt gelijk; ook Breitbart is er van op de hoogte.dat er al veel langer ‘vluchtelingen’ naar hier worden gehaald.

   Geliked door 1 persoon

   • vangie1206j zegt:

    Mensen hou aub. op dat schorem vluchteling te noemen.
    Asieleisers is nog de netste daarna de betere benamingen moordenaars verkrachters rovers terrorristen die daarnaast ons sociaal systeem plunderen.
    Het land totaal ontwrichten.
    En dat allemaal toegelaten door de dictators in de meeste EU landen aangevoerd door de sadisten uit Brussel .

    Like

   • Wachteres zegt:

    hHET WOORD “VLUCHTELINGEN’ STOND AL TUSSEN AANHALINGSTEKENS, VANGIE.

    :p

    Like

   • vangie1206j zegt:

    Dat had ik ook gelezen maar vindt dat toch te vriendelijk klinken terwijl een groot aantal nul respect hebben voor de hulp die wij hen bieden.

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Woon vlak bij de Duitse grens. Vliegveld Wezel. Ik ken de verhalen wat zich daar in de nachtelijke uren afspeelt. Nord Rheinland Westfalen. Bolwerk van de SPD. Dan weet je het wel.

   Like

 3. jungleelephant zegt:

  Ze mogen ze hebben;wij willen ze niet!

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Doel moet zijn de NWO te bestrijden. Daarvoor zullen we eerst ons eigen bestuur moeten vervangen door bestuurders die zich inzetten voor AUTOCHTOON Nederland. Met die Nederlandse bestuurders zullen we bondgenootschappen aan moeten gaan met andere Europese landen om gezamenlijk de EU en de VN te bestrijden, die de NWO over ons uit willen strooien.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Roemenië, Roemenië!!! Daar zullen ze echt niet lang blijven. Mutti Merkel kan de koffie met gebak alvast klaarzetten. Ze komen eraan. Van mij mag het.

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Wat nou vluchtelingen, ze moeten eens ophouden die lui zo te noemen, want het zijn geen vluchtelingen.
  En dat world wide pact kunnen ze nu wel zo noemen, maar ik weet alvast zeker te weten dat de USA, Rusland, China en Japan dit zeker niet getekend hebben en nog een heleboel andere autonome en westerse landen ook niet,

  Geliked door 1 persoon

 7. andre zegt:

  Fijn hoor de EU en fijn dat IOM maar ook fijn dat de VN hiervoor regelgeving heeft gemaakt om het mogelijk te maken. Maar wat ik ook heel fijn vind is dat we deze democratisch gekozen clubs met echte vertegenwoordigers van NL rustig deze charter vluchten kunnen laten organiseren. Soros lacht zn bejaarde psychopaat ballen uit zn broek.

  Like

  • Nemesis zegt:

   democratisch gekozen?, helaas niet, degenen die deze EU opgetuigd hebben zijn nooit gekozen, ze hebben zich zelf benoemd of naar voor geschoven door anderen die ook niet gekozen waren.
   Die wel gekozen zijn middels de zogenaamde Europese verkiezing, dat zijn die, die in het Parlament zitting hebben, Of dat allemaal zo democratisch was valt te betwijfelen. omdat ze ook eerst partij afhankelijk zijn uitgekozen om op die lijst te staan.

   Like

 8. ronjaspers zegt:

  Het begin van ons einde.R.I.P.

  Geliked door 2 people

 9. kampersrene zegt:

  Duitsland is weer 154 maal minder veilig

  Like

 10. vangie1206j zegt:

  En wij de autochtone EU bewoners maar dokken voor een beter klimaat minder CO2 minder weet ik veel.
  En dan komen die milieu verziekers met vliegtuigen de EU binnen.
  En ik herhaal wij maar alsmaar meer belasting betalen zogenaamd voor een betere wereld en die EU lijers verklootzakken alles bewust.
  Het enige wat nog helpt hoop ik is een internationale opstand tegen al dat regering tuig inclusief dat naziekamp Brussel.

  Geliked door 2 people

 11. GT zegt:

  Je weet waar het op uit gaat draaien in Europa, onthoud de namen van de Elite, ik zou graag eens een lijst zien wie achter deze ontvolking zit, …met naam en toenaam en waar deze gevestigd zijn.
  Want we zullen het straks nodig hebben, dus een lijst van geheel Europa.
  En door wie deze aangestuurd worden, zo,n lijst (Document) kan wel eens zeer waardevol zijn.

  Geliked door 3 people

 12. Peter Rissing zegt:

  De aanhoudende chaos in Somalië heeft ervoor gezorgd dat (instromende) vluchtelingen steeds slechter zijn opgeleid. Het onderwijssysteem in het thuisland is ingestort.
  De werkloosheid is ruim zes keer zo hoog als bij autochtone Nederlanders.

  Maar, rara, hoe zou het dan toch komen dat . . .

  In 2009 68 procent zich (heel) sterk Somaliër voelde, en in 2015 zelfs 84 procent.
  En dat de meeste Somalische Nederlanders positief over Nederland denken. Zij geven Nederland gemiddeld een 7,6

  Wel . . . Ruim 95 procent van de Somalische migranten is moslim maar zij gebruiken toch qat en zijn (daardoor) lui. En dus is NL een luilekkerland voor hen. Slim van mij hé?


  https://www.volkskrant.nl/mensen/somaliers-in-nederland-oordelen-verdeeld-over-effecten-van-gezelligheidsdrug-qat-kauwen-en-werken-dat-gaat-niet-samen~bb1d92b1/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
  https://www.trouw.nl/nieuws/het-gaat-slecht-met-de-somaliers-in-nederland~bd77dd9d/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  Hang dat VN tuig op !

  Geliked door 1 persoon

 14. HenK zegt:

  154 bijstandsuitkeringen erbij ! ze komen alleen op ons gratis geld af en zeker niet om te werken. net zo lang totdat de verzorgingsstaat in elkaar stort en er voor niemand meer geld is. Wat daarna gaat gebeuren is niet moeilijk te voorspellen, is dat wat de VN wil ?

  Geliked door 1 persoon

 15. Lot zegt:

  IOM, AMIF, UNHCR, allemaal organisatie met alleen ene postbusadres. Ook op de Kamer van Koophandel zijn zij niet te vinden. VN gerelateerde instellingen, dat zijn organisaties die zijn opgericht om zich aan te sluiten bij de VN en de geldrammelbox te openen. Voor jezelf een leuke onafhankelijke baan te creeren.
  Hoe kun je deze organisaties dan aanrekenen op hun gedrag, of gaan demonstreren, als je niet weet waar zij zitten. Zo gemeen om macht uit te oefenen in het geheim. Dan moeten we maar beginnen bij de kleinere instellingen en overheden hier ter plaatste om ze op het schavot te zetten.
  en zo naar de kern toe te werken. Een organisatie die nu dood en verderf uitstraalt, en niet meer een organisatie is waar je naar omhoog kijkt. Deze mensen kunnen hun eigen broek niet ophouden, en voeren alleen opdrachten uit. De celebrity status hebben zij niet verdiend.
  Deze mensen verdienen hoge salarissen, ook door overheid gesubsidieerde bedrijven! en instellingen. Hebben betere huizen en zijn niet intelligenter dan ik. Deze mensen horen niet op deze status.
  Ja maar zeggen mensen, Nederland loopt zo goed, dat ga je toch niet kapot maken. Nee Nederland maak je niet kapot, alleen de cultuur van de overheid/-smensen over hoe ze zich gedragen naar het volk.
  Op het schavot lokaal overheidsvolk voor verraad naar mij.

  Like

 16. fleckie zegt:

  Waarom gaat men niet eens DE. Verenigde. Naties , welke landen,? en het percentage per land, ( uitzoeken?, : het is toch te gek, dat WILDVREEMDEN . voor ONS. LAND. bepalen, wat. HIER. ‘dient te. gebeuren’.!. en ook. nog ons . land. probeert. kaal’. te. plukken…, door brutaalweg. gewoon. HIER. GEKLEURDE. volken. te. ‘PLEMPEN’……..<~<~<~<~<~<~<

  Like

 17. Kraftavilqa zegt:

  En worden die ‘opvangkampen’ voorzien van de benodigde faciliteiten (gaskamers en ovens) voor efficiënte en correcte processing van die ‘vluchtelingen’ of wordt ’t weer een heilloze geldverspillende oefening in luxe opvang met gegarandeerde doorreis naar Europa. Ik vrees dat ik het antwoord al weet. Kortom weer meer kosten en ellende voor de Europese burger. Tja als je dan ook de euvele moed hebt een blanke te zijn dien je gestraft te worden toch?:(

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s