Ergün Senarabaci (Pathé-moordenaar Groningen) gevonden! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Ergün Senarabaci (Pathé-moordenaar Groningen) gevonden! . . .

 1. Johan zegt:

  Het stuk genetisch afval, de dader van de bioscoop-moorden, wordt natuurlijk onmiddellijk door zijn familie en bekenden omschreven als een zielige, verwarde man. Onvoorstelbaar, hoe snel dat soort familieleden de nationale dagbladen weet te bereiken om een charme-offensief te ontketenen.
  Je gaat het de politie nog bijna kwalijk nemen, dat ze de moordenaar willen arresteren.

  Geliked door 2 people

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Benieuwd wat ze dit keer verzinnen, verwarde man, verhoogde suikerspiegel, hij had verdriet en hij was (en is) zielig, je weet het niet.
  Ik wacht het wel even af.
  Voorlopig gok ik op een foei gesprek.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Tijl Uylenspiegel (27 oktober 2019 om 01:33)

   Dames en Heren.

   “Benieuwd wat ze dit keer verzinnen …..”
   De verwarde ongeletterde ziellugge gevluchte jonge kansparel, had last van heimwee en werd geïnspireerd door de coiboifilm en wilde onze cultuur verrijken, door ongelovigen voor zijn god af te slachten, want die kan zijn eigen klusjes niet klaren, en hij hoopte beloond te worden met 72 maagden, die altijd maagd moeten blijven.

   Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Het NOS-journaal om middernacht: “een man van drieëndertig jaar”, geen naam, geen herkomst, gewoon een snelle foto van een man die er niet Nederlands uitziet. Een nietszeggende verklaring van de politiewoordvoerster.
  Dan heel snel het volgende nieuwsbericht, dat veel interessanter is.
  Ik denk dat de dames en heren in Hilversum “der Arsch auf Grundeis geht” (in paniek raken) zoals ze hier zeggen. Eerst de boeren, dan in de volgende week de bouwvakkers en vandaag twee moorden die je niet kunt gebruiken omdat de verdachte niet in het plan past.
  En dan moet je de moord in Limburg bagatelliseren, godzijdank in het Duitse Limburg. Maar de naam, de naam, wat een ongelukkige associatie.
  Echt een uitdaging voor de propaganda.

  Geliked door 1 persoon

 4. kampersrene zegt:

  die ziet er teminste beschaafd als hem vergelijkt met die moslims

  Geliked door 1 persoon

 5. raider zegt:

  Terug zijn hok in foei dat mag toch niet lelijk beest..!

  Like

 6. henk verhoef zegt:

  hij is alweer verward verklaard– dus kan het niet helpen en moet geholpen worden door de helpeloze experts– verdien modelletje- nou ja we hebben ze met open armen ontvangen en onderhouden — duswe nu niet mopperen he–
  Gedane zaken nemen nu eenmaal geen keer
  WEL vraag ik mij af– wie is er nu echt verward– die binnenkomer of die binnenhaler
  Die binnenhaler wil wel voor vol aangezien worden en hoogopgeleid en ook nog een ruimhartig hart hebben en tollerant zijn
  (wel eindeloos zeiken over zomer winetertijd en klimaat en vliegschasamte en yassertje die met brammetje bij nederlandse bloemen kwekers in ethiopie op visite gaan– GL en belangstelling voor werknemers en geldverdieners–mmoet is geks achtersteken– in dat migratie exporterende land na oa nederland__ zouden ze zijn gaan vertellen– stuur ze maar met de bloemen mee in het vliegtuig naatr nederland–zou mij niet verbazen

  Geliked door 1 persoon

 7. Thomasson zegt:

  De kring van islamitische misdrijfplegers wordt met de dag groter, en zo ook het aantal slachtoffers. De overheid en de media doen zo verschrikkelijk hun best de situatie te trivialiseren en te bagatelliseren: het gaat om een kleine groep mensen. Ze zijn het niet allemaal- Een paar!. Hoe hard de politiek-correcte kringen ook schreeuwen, de realiteit blaast als een storm, windkracht 10, in onze gezichten. Iedere slachtoffer brengt de waarheid dichter bij. https://www.ad.nl/binnenland/slachtoffers-bioscoopmoorden-zijn-echtpaar-gina-en-marinus-laten-twee-kinderen-na~a1ce853c/

  Geliked door 2 people

 8. raider zegt:

  Alle reacties zijn weg E J Bron?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Nee! Ik was bezig met het redigeren van een “longread” van 9 pagina´s. Dan kan ik dus niet tegelijkertijd comments modereren!

   Like

   • droevige mof zegt:

    Ik weet echt niet hoe uw het klaar speelt. Ik vermoed dat uw drijvende kracht het idealisme is en iets wat bijna is uitgestorven: vaderlandsliefde. Kompliment und herzlichen Dank.

    Geliked door 2 people

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk eens aan zeg, de islamisering verloopt volledig naar wens. Het was weliswaar te voorzien, desalniettemin kan de massa nu ook tegen hun kinderen zeggen dat ze naast Kerstmarkten, drukke winkelcentra en kermissen, vanwege gevaar voor eigen leven, niet meer in bioscopen dienen te komen.
  Het enige positieve dat deze “akkefietjes” teweeg brengt is dat de Revolutie onzerzijds niet meer te stuiten valt. Zoals Geert Wilders in het verleden al aangaf, de geest is uit de fles.

  Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  Het beest is aangehouden…het schijnt dat de nek van de slachtoffers zo goed als doorgesneden was.
  https://www.geenstijl.nl/5150250/even-opletten-thuisdetectives-bioscoopkiller-ergun-senarabaci-nog-steeds-voortvluchtig/

  Even opletten, thuisdetectives. Bioscoopkiller Ergün Senarabaci nog steeds voortvluchtig

  Over de omstandigheden waarin ze vermoord zijn, is nog weinig bekend. Gerucht gaat dat ze “compleet toegetakeld” zijn in wat vermoedelijk een “mislukte overval” is geweest. De verdachte maakt ondertussen zelf ook furore als slachtoffer: het is een Verwarde Man, en zijn familie kan niet geloven dat de Rotterdammer tot zoiets in staat is. Ze wisten niet eens wat hij in Groningen te zoeken had.

  Politie Groningen
  @polgroningen
  Zojuist heeft het arrestatieteam de 33-jarige verdachte aangehouden vwb ons onderzoek #gedempteZuiderdiep #Groningen. Hij is aangehouden op het #Hoendiep thv tankstation.

  Like

 11. Bioscoopverdachte Ergün S. gearresteerd, politie heeft schoten gelost

  In Groningen is de 33-jarige Rotterdammer Ergün S. aangehouden. S. is sinds zaterdag voortvluchtig. Bij de aanhouding heeft de politie schoten gelost. De verdachte is daarbij gewond geraakt. Hij is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.

  https://www.ad.nl/binnenland/bioscoopverdachte-ergun-s-gearresteerd-politie-heeft-schoten-gelost~af68231b/

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Het daderprofiel is een verwilderde en verwarde man, een rondtrekkende eenzame grijze wolf, buiten het zicht van de opsporingsdiensten en justitie, maar er word geen onderzoek gedaan of zijn irrationele gedrag en acties, zijn motieven wel een heel herkenbare oorsprong hebben…….gezien de onderbelichte explosieve toename van ideologie-gerelateerde geweldsincidenten door voornamelijk daders uit een bepaalde politieke doelgroep die vervolgens gemoedereerd en onbelemmerd door Europa kunnen reizen met diverse aliassen en uitkeringen van diverse lidstaten….verward en verwilderd…dood en verderf zaaiende.

  Geliked door 1 persoon

 13. Familie in Groningen; Overdag oogt de stad gezellig, na zonsondergang is het een Shithole! (komt het Vullus uit hun zwaar gesoebsidieerde nesten)

  Geliked door 1 persoon

 14. Klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s