Eurocommissaris: Voor de EU is het niet de vraag hoe de migrantenstromen gestopt zouden kunnen worden

Screenshot_237

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Welke besluiten er ook wat betreft migratiepolitiek in Brussel worden genomen, ze openbaren steeds de merkwaardige parallelwereld van de in hogere sferen verkerende politieke klasse en laten de diepe kloof tussen politici en burgers zien. Nadat de poorten van Europa wagenwijd geopend en de migratiepolitiek door de EU-politiek, evenals door het VN-migratiepact, aangemoedigd werden, geeft de EU nu toe dat men de migratiestromen niet zou kunnen tegenhouden. Men zou zich alleen maar op de uitdaging voorbereiden en de stromen managen.

politikstube

Om de migratiestromen te stoppen was/is nooit een optie geweest, ook Frontex was/is nooit ter bescherming van de EU-buitengrenzen bedoeld en hekken kunnen geen volksverhuizingen verhinderen? Waar geen wil is, is geen weg. Van de kant van de EU en de zogenaamde elites bestaat er überhaupt geen interesse om de migrantenstromen te stoppen. Zij blijven vasthouden aan de illusie van de open grenzen. Per slot van rekening is Europa nu al verloren en gaat het er alleen nog maar om het feest nog enkele jaren in leven te houden – tenminste zolang de sociale stelsels standhouden.

“Sputniknews.com” bericht:

Op een briefing van de Europese Commissie maakte Eurocommissaris Dimitris Avramopoulos de balans op van zijn vijfjarige werkzaamheid en benadrukte dat het in de loop van dit jaar volbrachte werk het mogelijk gemaakt zou hebben de Europese Commissie op de volgende uitdagingen op migratiegebied voor te bereiden.

Volgens hem laten de gebeurtenissen in het noordoosten van Syrië zien dat “we op elk moment gereed moeten zijn”. Hij zei bovendien dat het werk aan maatregelen op het terrein van de migratie nog niet beëindigd zou zijn, en dat “dit veel kracht en veel tijd zal vereisen”.

“Maar we moeten eerlijk zijn: de migratie als fenomeen zal in de toekomst blijven, de vraag zal niet zijn hoe deze te stoppen is, maar hoe ze gemanaged moet worden”, verklaarde hij.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Eurocommissaris: Voor de EU is het niet de vraag hoe de migrantenstromen gestopt zouden kunnen worden

 1. vangie1206j zegt:

  Inderdaad waar geen wil is ,is er ook geen weg.
  Bij de EU is die wil er nooit geweest.
  Alleen maar drammen en dreigen met sancties dat we nog meer van die ratten moeten opvangen.

  Geliked door 4 people

 2. Waarbij duidelijk gemaakt wordt dat de Europesche bevolking al jarenlang zand in de ogen is gestrooid en men in Brussel dus van plan is om door te gaan met de omvolking.

  Geliked door 5 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Gelet op de onwil van de EU.bestuurders om de ongebreidelde instroom van gelukszoekers te stoppen komt het moment van een gewapende opstand tegen de dictatoriale onderdrukkers steeds dichterbij.

   Geliked door 4 people

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Keep on dreaming, Sunshine!

    j.c.th.kohlerziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Edoch heer Kohler het begint steeds meer te broeien onder de bevolking.
    Een jaar geleden zou Ik het nog met u eens zijn maar in de tegenwoordige tijd liggen de zaken iets anders omdat mensen zien dat de hele zaak uit de klauwen gaat lopen.
    Er zitten in ieder geval veranderingen in de lucht.
    Kijk en luister nar uw omgeving.

    Like

 3. henk verhoef zegt:

  de vraag is niet hoe de migratie te stoppen- dat is lekker zwammen zonder inhoud

  de vraag moet zijn– wie gaan we kiezen om die migratie stroom te stoppen
  en het dan ook doen
  En dan wat wetten veranderen– migranten en inwoners hebben plichten en geen rechten
  dus werken voor je onderhoud ( moet de eigen bevolking ook maar met beperkte mate- een 4 miljoen mensen vreten uit de staatsruif met een of andere al dan niet zieligheids oetkering)

  Geliked door 2 people

 4. Bob Fleumer zegt:

  Met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig, wat een gedrocht is de EU geworden.

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Het is een gedrocht, bestaande uit een stel ongekozen, zich zelf benoemde smeerlappen, die erger te keer gaan, al is het op een andere manier en vele malen erger, als Djingiz Kahn, daar zij over de huidige technische en geldelijke mogelijkheden beschikken.
   Ik vraag me werkelijk af, hoe je als een regering van een autonoom land en met je volle verstand, aan deze erger als roofridders, kunt onderwerpen en je eigen bevolking de afgrond in laten storten.
   Een verdrag met deze barbaren is geen verdrag, dus gewoon de Nexit zonder dat gedoe van de Brexit, we zijn al genoeg uit gezogen.
   Het moet zijn, tot hier en geen stap verder wij doen per omgaande niet meer mee, dit is ons land en we hadden al tegen gestemd.

   Geliked door 1 persoon

 5. Wachteres zegt:

  https://www.ad.nl/binnenland/slachtoffers-bioscoopmoorden-zijn-echtpaar-gina-en-marinus-laten-twee-kinderen-na~a1ce853c/?referrer=https://www.dvhn.nl/groningen/Slachtoffers-bioscoopmoord-Groningen-waren-getrouwd-en-woonden-in-Slochteren-24960008.html?kwef

  Slachtoffers bioscoopmoorden zijn echtpaar Gina en Marinus, laten twee kinderen na

  UPDATE De twee doden die zaterdagmorgen werden gevonden in een bioscoop in het centrum van Groningen waren schoonmakers. Het echtpaar van in de vijftig werkte altijd samen in het Pathé-filiaal, zegt een familielid tegen deze site. De politie denkt volgens hem aan een uit de hand gelopen overval waarbij Gina en Marinus hun moordenaar – de voortvluchtige Rotterdammer Ergün Senarabaci – tegen het lijf liepen.

  En ondertussen zal het bovenstaande steeds meer gemeengoed worden.

  Geliked door 5 people

  • koddebeier zegt:

   En natuurlijk weer een verwarde man, vreemd dat het altijd moslims zijn !

   Geliked door 5 people

   • jungleelephant zegt:

    Volgens de zus van dat beest was hij verward,had het moeilijk,en is hij onschuldig totdat hij schuldig bevonden wordt!Het eerste waar ze mee komen:smoesjes;je moet maar durven!

    Geliked door 4 people

   • koddebeier zegt:

    Dat heb je als je grens geen grens meer is, verwarden,idioten,terroristen,oplichters,
    dieven,verkrachters en moordenaars rennen zonder enig probleem ons land binnen !!
    Bedankt Haagse idioten en Brusselse dictators !

    Geliked door 3 people

 6. delamontagne zegt:

  Ook in Frankrijk wil men de kinderen op ’t “onvermijdelijke” voorbereiden, dus indoctrinatie in vroeg stadium.

  Uit ,t Jongeren-blad Phosphore
  vanaf 13 jaar…………….

  Het zijn helden ! Na alles wat zij hebben meegemaakt, hebben zij niets meer te verliezen.
  Maar Frankrijk alles te bieden……………

  Het multiculti-gezinnetje……….

  2 Ouders
  2 landen

  Geliked door 4 people

 7. bozeoudeman zegt:

  ”Per slot van rekening is Europa nu al verloren”
  Dat is wat ik ook al heel lang stel, helaas bereidt u allen voor op zware tijden dankzij autisten als Rutte en Jetten en landverraders en volksverlakkers als klaver, Asscher en Marijnissen en die christelijke gevallen die graag eerste christenen willen spelen in het straks wereldwijde islam circus.

  Geliked door 4 people

  • koddebeier zegt:

   Op naar Neurenberg2 met dat zooitje !!

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Maar als, dan wel beter. Bij dat proces hebben ze de ergste beesten laten lopen of de hand boven het hoofd gehouden. Ze moeten er allemaal, zonder uitzondering aan geloven anders is het hypocriet en hebben we over kort of lang weer hetzelfde maar dan in een andere kleur.
    Ik ben voor de meer radicalere oplossing, daar diegenen daar zelf ook niet vies van zijn.

    Geliked door 2 people

 8. Wachteres zegt:

  EU Plots ‘Proactive Approach’ for Boosting Legal Migration to Europe

  Europe must take a “proactive approach” to increasing the level of immigration to the bloc, according to a new European Commission report proclaiming migrants would become “increasingly important” in the EU strategy for economic growth.

  Het is geen kwestie van niet kunnen, maar niet WILLEN: Het verdrag van Marrakech wordt nu uitgevoerd: Vertaling volgt.

  Geliked door 4 people

 9. M.A.L. Sion zegt:

  We worden dus doelbewust bedrogen door de ongekozen machtswellustige heersers in Brussel.
  Nodig om de strijd aan te gaan. Niet langs politieke weg want dat duurt te lang en resultaat is vrijwel uitgesloten. Dus nadenken over slimme alternatieven.

  Geliked door 2 people

 10. fleckie zegt:

  Hij bedoelt toch zeker: gefinancierd moeten worden, en. Van. DAT managen / mogen dan / of hebben dan weer die
  personen een. voortreffelijke positie + salaris, in de maatschappij, : via de door bovengenoemde. GRIEKSE. eurocommissaris besloten. ‘verordening’.

  Geliked door 1 persoon

 11. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/27/uk-police-have-foiled-24-terrorist-plots-since-2017/

  British Police Have Foiled 24 Terrorist Plots Since 2017
  Britse politie heeft sinds 2017 24 terroristische complotten verijdeld

  London’s Metropolitan Police Force says that it has foiled 24 terrorist plots over the past two years. Radical Islamic terrorism remains the most significant threat.

  Cressida Dick, the Metropolitan Police commissioner, said that investigators had foiled 24 terror plots since the Islamic State-inspired 2017 Westminster Bridge attack carried out by Khalid Masood, which left dozens injured and five dead.

  De Londense Metropolitan Police Force zegt dat het de afgelopen twee jaar 24 terroristische complotten heeft verijdeld. Radicaal islamitisch terrorisme blijft de belangrijkste bedreiging.

  Cressida Dick, de commissaris van de Metropolitan Police, zei dat onderzoekers 24 terreurplots hadden verijdeld sinds de door de Islamitische Staat geïnspireerde Westminster Bridge-aanval 2017 door Khalid Masood, waarbij tientallen gewonden en vijf doden vielen

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Vraag blijft wel hoeveel daders zijn er dan gearresteerd en wat zijn de strafeisen die gevraagd zijn door het OM.
   Zolang ik daar niks over hoor zet ik mijn vraagtekens bij die “verijdelde aanslagen”.

   Like

 12. Kuu zegt:

  Nee, de EU stelt geen grenzen, maar droomt liever verder. Als het fout gaat, mogen Trump en Poetin het opknappen: die mannen die van geen kanten deugen, weet u wel?!

  Geliked door 3 people

 13. Horatius zegt:

  Hoe kan men de invasie van militante moslims en Afrikanen managen?
  Het stopzetten is blijkbaar geen optie want we hebben te maken met sterk gedateerde vluchtelingenverdragen, de mensenrechten en een fiks aantal linkse hobby’s waaronder ‘de wereld is van iedereen.’

  Managen is dus in feite een capitulatie voor de islam in al zijn verschijningsvormen zoals het ontstaan van moslimenclaves, islamisering, een sterk stijgende criminaliteit en als extra bonus het fenomeen van de plofkraken. Tot het moment dat onze verzorgingsstaat de hele zaak niet meer kan financieren en er een grote maatschappelijke onrust zal ontstaan die uiteindelijk zal leiden tot een bloedige burgeroorlog. Ook een nieuwe financiële crisis moeten we niet uitsluiten met grote gevolgen voor de werkgelegenheid, dus nog meer daklozen, nog meer criminaliteit en nog meer z.g. verwarde mannen.

  Het aantal landen die daadwerkelijk bereid zijn grote aantallen nepvluchtelingen op te nemen slinkt echter zienderogen, de voormalige Oostbloklanden doen niet mee en de opvangcapaciteit van de overige landen nadert kritieke grenzen.
  Het falen van de bureaucraten en technocraten in Brussel en Straatsburg grenst aan een regelrechte collaboratie met de politieke islam. Want als de moslimpopulatie een bepaald niveau heeft bereikt zal de roep of zelfs de eis tot het verkrijgen van een zekere vorm van autonomie steeds luider gaan klinken en gaan we dus zware tijden tegemoet.

  De democratie is duidelijk afgeschaft in de EU, want bij een referendum zou een overgrote meerderheid van de Europese bevolking het huidige vluchtelingenbeleid (ook wel omvolkingsproces genoemd) faliekant verwerpen en de buitengrenzen hermetisch gesloten willen zien.

  De wereldwijde demonstraties die momenteel plaatsvinden kunnen uitmonden in het verjagen en dus definitief uitschakelen van een bepaalde politieke elite waarvan de Europese Commissie slechts een onderdeel is. Een Franse Revolutie maar dan op wereldschaal!

  Geliked door 4 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Lange tijd heb ik exact hetzelfde gedacht maar toch lees je zo nu en dan meningen van mensen die er anders over denken en het dwaalspoor waar ze op zitten.
   Er staat al enkele dagen een (premium)artikel op het AD waar de zienswijze van een Remainer staat die ‘gewoon’ even vanuit de losse pols beweert; “Als ik aan brexitstemmers dan denk ik aan mensen die racistisch zijn”.
   Verderop blijkt dat mevrouw behoort tot wat ze zelf noemt ‘creatievelingen’.
   Niet toevallig dat ze zelf de PR voor kunstenaars en galeries doet.

   “Bij het brexitreferendum stemde hier maar liefst 68,5 procent tegen de Brexit. ,,We zijn hier ontzettend teleurgesteld in mensen die vóór hebben gestemd. Ik ben opgegroeid in een heel liberaal huishouden, waar veel aandacht was voor andere culturen in Europa. Iedereen is verbijsterd. Ik vind het heel kleingeestig dat we ons willen afsluiten, in plaats van onderdeel te zijn van iets groters. Zo zien we het allemaal. Ik kan er met mijn hoofd niet bij.”

   “De brexitcampagne richtte zich vaak tegen immigranten, had het over ‘controle over onze eigen grenzen’. Nicola vindt immigratie juist een verrijking. ,,Mijn beste vrienden zijn allemaal van verschillende nationaliteiten: Duits, Frans, Fins, Amerikaans, whatever. Toen ik net van het treinstation naar huis liep, kwam ik langs een Poolse, Oekraïense en een Turkse winkel: ik realiseerde hoe cool het is dat we dat allemaal hebben in een straatje. Als dat allemaal niet meer kan, houd ik geen vrienden meer over”

   Wel opvallend voor de oplettende lezer is dat ze nagenoeg allemaal nationaliteiten noemt die nauw verwant zijn aan elkaar, de Turkse winkel is de enige uitzondering.
   Zoals bekend woon ik in wat men noemt een “multiculturele wijk” en daar duiken ook steeds meer Polen op, en, oh verrassing, daar zijn niet of nauwelijks problemen mee, sterker nog, je merkt pas dat het Polen zijn op het moment dat ze gaan praten.
   Vaak zijn het jonge stellen en ik zou niet durven zeggen of het immigranten zijn die van zins zijn om te blijven of dat ze op enig moment weer terug willen.
   De vrouw uit het AD verhaal is duidelijk zo’n ‘regenboog’mevrouw die denkt dat niemand illegaal is, te vrezen valt dat ze ooit van een koude kermis thuiskomt als er straks ook in Brighton steeds meer niet-Europese ‘vluchtelingen’ binnenstromen.
   Arabieren en Afrikanen met een grote afstand tot de werkvloer en voor wie arbeid een woord is dat ze niet kennen of verafschuwen.
   Laten we dan nog maar eens verder praten met mevrouw…

   Geliked door 1 persoon

   • Dijkstra zegt:

    De persoon die zegt ” Ik vind het heel kleingeestig dat we ons willen afsluiten, in plaats van onderdeel te zijn van iets groters” is niet ‘liberaal’ maar juist bekrompen. Onderdeel zijn van iets groters kun je op tal van manieren , boeken, muziek, reizen, stemgedrag. Daar heb je geen EU voor nodig. De tegenstelling liberaal versus brexit wordt er hier aan de haren bijgesleept om brexiteers in de hoek te zetten als achterlijke mensen enz.

    Geliked door 3 people

 14. Wachteres zegt:

  De ondergang van Europa

  Geliked door 4 people

 15. fleckie zegt:

  Op 30.8.2018, ejbron. “ARABISERING in. ZWART AFRIKA’ onder ‘desnoods leger inzetten’
  vanuit DAKAR: Albert Stol..<<<<>>>>>> fleckie: via de NWO. wil men. zeker dezelfde toestand t scheppen als wat de. ARABIEREN. in ZWART. AFRIKA. hebben. ondergaan, met ondergang van hun culturen.
  Op 1.7.2018: ‘Ahmed. Aboutaleb’…….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Grenzen dicht en uit de EU en VN !!

  Geliked door 3 people

 17. Jean zegt:

  Als Europa democratisch wil zijndan sloopt het dadelijk dat EU gedrocht en sluit de misdadigers op voor minimaal 20 jaar, het sluit dadelijk de grenzen en legt verbod op de islam en verwijderd alle islamieten, het voert het referendum in w.w.z respecteert de wil van het volk. Dat toepassen brengt automatisch democratie, veiligheid, welvaart en leefbaarheid, voor dictators is er enkel een isoleercel waarvan de sleutel wordt weggesmeten als de dictator(s) in de cel zitten.

  Geliked door 3 people

 18. scherpschutter1943 zegt:

  Als de Amerikanen en hun coalitie in de Iraakse oorlog een colonne voertuigen, mensen en zware wapens in 1 raid met hun A10 thunderbirds totaal konden vernietigen is het toch een kleinigheid om een kolonne vluchtelingen/gelukszoekers, met deze machinerieën uit te roeien. Helaas, de machthebbers willen het niet omdat ze een eigen geheime agenda hebben die wij niet mogen weten. Wat je er ook van vindt, mijn oplossing is echt een oplossing. Je moet alleen je christelijke principes even laten varen.

  Geliked door 2 people

 19. Rob van Marle zegt:

  War een stomme instelling die eussr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s