FOTO(SHOPPER)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t J.B.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op FOTO(SHOPPER)

 1. rottenpikwick zegt:

  Oh heerlijk, die is goed!!

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Ben benieuwd wat die slappe Canadese huilebalk a.s. dinsdag gaat maken bij de verkiezingen. Je zou je toch schamen op dit verwijfde type met z’n gender en klimaat geneuk een stem uit te brengen.

  Geliked door 1 persoon

 3. fleckie zegt:

  De EU. is nogal ‘vrijgevig’. om. net de agressiefste MUZELMANNEN. per vliegtuig Europa te laten ‘binnenkomen’, .Die ‘vrijgevigheid’ is. WEL. ‘BEKOSTIGD’. DOOR. FINANCIEN, …ontfutseld door allerlei ‘sancties’ opgelegd aan de staten, om mee te betalen aan HUN EIGEN. ONDERGANG!!…….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 4. bozeoudeman zegt:

  Wat voor zin had het om met haar vader Adolf van gedachten te wisselen? Opsluiten en de sleutel weggooien dat verraderlijk moordlustig ‘links christelijk’ stuk tuig dat Europa aan het verwoesten is omdat zij bedreigt werd door islamisten? Dood en verderf heersen in Europa omdat het ‘punkmeisje’ uit de DDR belangrijk wenst te zijn. Wanneer worden Europeanen wakker?
  Het hoeft nog niet te laat te zijn maar de tijd dringt, de nazi’s uit New York en Brussel zetten er een spurt in na het pakt van Marrakesh en halen zwarte en getinte soldaten van islam met duizenden tegelijk binnen onder leiding van geldgeil schorem als Verhofstadt en Timmermans.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Collapsing systems, uitstervende diersoorten Greta Thunberg is niet nieuw. Het is geen nieuwe tactiek, de bangmakerij en het misbruik van kinderen is vast onderdeel van de zich progressief noemde klimaat, milieu en social engineering lobby.

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Cartoon is goed, echt hillaryarisch 😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s