Het geweld tegen blanke Europese vrouwen is met een ongelooflijke snelheid geëxplodeerd

Screenshot_240

“Respecteer ons! Wij zijn geen loslopend wild zelfs wanneer we naakt zijn!!!”

(Door: “Elise Nijmegen”)

Een Deens meisje wachtte op een taxi in de Spaanse stad Marbella en werd aangevallen door een groep Marokkaanse moslimmigranten omdat ze dat lollig vonden. Ze sneden haar gezicht open met een wodkafles, waardoor ze nu permanent blind is aan haar oog. Het geweld tegen blanke Europese vrouwen, zo zegt onderstaand artikel, is geëxplodeerd met ongelofelijke snelheden.

Het is nu wel bewezen dat veel van deze vooral islamitische immigranten zich niet weten te gedragen in de westerse wereld, en waarom haalt de regering er dan nog meer binnen? Dat is vragen om meer problemen. Mijns inziens stelt ze de Nederlandse bevolking willens en wetens bloot aan islamitisch gevaar dat veelvuldig voorkomt vanuit de islamitische immigranten. Waanzin is het!
https://dailyarchives.org

In Griekenland hebben ze het ook helemaal gehad met de door de VN en EU opgehaalde vluchtelingen. Dorpelingen in Noord-Griekenland gooiden stenen naar vluchtelingenbussen, blokkeerden de wegen en riepen op om de grenzen te sluiten en dwongen de bussen om terug te keren. De 9 bussen met in totaal 380 “vluchtelingen”, opgehaald door het Rode Kruis, zijn uiteindelijk “gehuisvest” 400 kilometer verderop. (Allemaal van uw belastinggeld, dat via Den Haag naar de EU gaat)
https://ejbron.wordpress.com

Hieronder een filmpje van “The Canadian Patriot” op YouTube, die u haarfijn uitlegt over de wereldregering die er zou moeten komen en hoe het is ontstaan. Het plan dat 95% van de wereldbevolking wil elimineren.

De “Club van Rome” introduceerde “Limits to Growth” in 1972 en waarschuwde voor wereldwijde over-populatie en vond dat duurzame ontwikkeling nodig was. In 1991 publiceerde de “Club van Rome” de “The First Global Revolution”, waarin stond dat in de zoektocht naar een nieuwe vijand die ons kan verbinden ze met het idee was gekomen dat verontreiniging, de angst voor de opwarming van de aarde, watertekort en hongersnood wel passend zouden zijn. Al deze “gevaren” zijn veroorzaakt door de mens… De echte vijand is dan de mens zelf… Vele bekenden, waaronder Beatrix, zijn lid van deze club, zoals u in het filmpje kunt zien.

Deze mensen, “de elite”, hopen dat de komende generaties zich vrijwillig zullen laten steriliseren om “de aarde te redden” en vinden dat de levensstijlen en het consumptieverbruik van de middenklasse – met de hoge inname van vlees, het veelvuldig gebruik van fossiele brandstoffen, het gebruik van elektrische apparaten, airconditioning thuis en op het werk, en leven in de buitenwijken van de stad – niet meer kunnen.

Uit de 1992 “Earth Summit” Conferentie kwam ook Agenda 21 van de Verenigde Naties voor de eenentwintigste eeuw voort, die een mondiaal plan om de wereldbevolking te “leiden” laat zien onder dictatoriaal beleid van de VN.

“Agenda 21” zal nieuwe wereldregels instellen voor hoe we moeten eten, hoe we moeten leven, hoe we moeten reizen, wat we moeten leren en hoe we moeten communiceren en zal worden “verkocht” onder het mom van “We moeten de aarde redden”.

Onder het nieuwe (NWO) systeem dat er zou moeten komen, iets waar de Nederlandse regering klaarblijkelijk ook aan meewerkt, zal privé grondbezit, net zoals het privé bezitten van een auto, geëlimineerd worden. Mensen zullen in de steden, leefgebieden, leven en veel van het land zal niet toegankelijk zijn voor deze mensen.
https://youtu.be

De VN, die nu de eerste door de EU betaalde vliegtuigen vol met mensen naar Europa haalt tegen de zin in van de Europese bevolking. Uw belastinggeld wordt gebruikt om uw land af te breken en vol te stoppen met buitenlanders van voornamelijk islamitische afkomst.
www.breitbart.com

Dezelfde VN die ook achter de 5G plannen, de klimaat/stikstof/CO2-waanzin en de verplichte vaccinaties zit. Onderstaand artikel laat ons weten dat vaccinaties nu gebruikt worden om biometrische identiteiten van iedereen te “oogsten”. Big Pharma werkt nu officieel samen met de technische industrie om “immunisering” te koppelen aan digitale biometrie., wat betekent dat mensen binnenkort worden gechipt, gevolgd en uiteindelijk gecontroleerd worden door een wereldwijde identificatiematrix.

De  ID2020 Alliantie is een digitaal identiteitsprogramma dat bedoeld is om “immunisering te benutten” als middel om kleine microchips in mensen te plaatsen en wil in samenwerking met GAVI dat alle mensen, net zoals met vee gebeurt met oormerken, dat alle mensen worden gevaccineerd met digitale trackingchips die een naadloos monitoringsysteem voor de NWO creëren om de wereldbevolking met “gemak” te beheren.
www.naturalnews.com

Wetenschappers, niet betaald door de NWO, overal in de wereld verzetten zich tegen 5G, omdat er geen enkele reden is om aan te nemen dat 5G veilig is. En daar in de wereld waar 5G wel is uitgerold, daar krijgen mensen vele gezondheidsklachten, zoals ook is voorspeld door diezelfde wetenschappers.

Iedereen die gezond wil blijven en geen last wil krijgen van gezondheidsproblemen die 5G geven, zo zeggen meer dan 240 wetenschappers in peer-reviewde studies, zoals een verhoogd risico op kanker, cellulaire stress, toename van schadelijke radicalen, genetische schade, structurele en functionele veranderingen van het voortplantingssysteem, leer- en geheugentekorten, neurologische aandoeningen en slaap en concentratieproblemen, zouden de straat op moeten gaan en Den Haag duidelijk maken dat wij geen proefkonijnen willen zijn voor 5G.
https://blogs.scientificamerican.com

Wat goed zou zijn voor ons Nederlanders en ons land is dat Rutte-III valt en dat diegenen die verantwoordelijk voor het niet inlichten van de Nederlandse bevolking over de mondiale dictatuur, Agenda 21, het afschaffen van het referendum, en dus de democratie hebben geëlimineerd, en het discrimineren van de Nederlandse bevolking, voor een volkstribunaal worden geleid. Deze politici zouden namelijk volksvertegenwoordigers van de Nederlandse bevolking moeten zijn, maar hebben mijns inziens niet de beste intenties voor het behouden van de Nederlandse bevolking, identiteit, cultuur en onze westerse normen en waarden.

Dit is ons land en daar zullen we voor in de benen moeten komen als we onze vrijheid, normen, waarden, cultuur en tradities zoals Sinterklaas en Zwarte Piet willen behouden. Sluit u aan bij andere ontevreden Nederlanders die vechten voor het behoud van ons Nederland! #SteunDeBoeren #SteunDeBouw #SteunDeVissers #PakJeLandTerug

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Het geweld tegen blanke Europese vrouwen is met een ongelooflijke snelheid geëxplodeerd

 1. De Allergrootste Misdadigers gaan vrijuit, nog wel. Zitten met hun op ONZE KOSTEN volgevreten pensen te feesten en te beesten in Brussel (Den Haag, Berlijn, Parijs etc). Laten zich, ook al op onze kosten, dag/nacht vervoeren in gepantserde taxi’s, komen amper op straat. Met bloed aan de poten tot aan de de ellebogen of nog hoger! Met het afgeslachtte echtpaar in Groningen als laatste slachtoffers. R.I.P!

  Geliked door 8 people

  • Tistochwat zegt:

   rottenpikwick 27 oktober 2019 om 12:53

   Zitten met hun op ONZE KOSTEN volgevreten pensen te feesten en te beesten in Brussel (Den Haag, Berlijn, Parijs etc). Laten zich, ook al op onze kosten, dag/nacht vervoeren in gepantserde taxi’s, komen amper op straat.

   Met de ‘oranjes’ en andere ‘royals’ aan kop!

   Geliked door 3 people

  • kampersrene zegt:

   Maar een studie heeft bevestigd dat ene migrant op de tienduizend een goeie is

   Like

  • Steven zegt:

   Eerdaags komt de gouden koets weer langs… dan mogen jullie weer allemaal zwaaien met het vlaggetje in de hand…..
   Hebben ze er dit jaar ook weer 9 TON bij gehad?

   Like

 2. Tineke zegt:

  Als Rutte III valt,komt er een andere sloper op die plek.
  We hebben helemaal niets te kiezen.
  Er is al lang besloten,in die geheime genootschappen wie het gaat worden,voor dat wij naar de stembus gaan.
  We leven in een open inrichting,waarvan dit nog maar het begin is.
  Ben ik pessimistisch?
  Ja,daar is ook alle reden toe.
  Het kan niet meer worden zoals het was,ook al willen we dat nog zo graag……..

  Geliked door 8 people

  • Tistochwat zegt:

   Tineke 27 oktober 2019 om 13:00

   Het is toch geen wonder dat een realist pessimistisch is?
   Alles wordt vernietigd ten behoeve van de rijken der aarde.
   En er is NIETS wat wij ertegen kunnen doen, HELEMAAL NIETS!

   Zelfs de dappere boeren demonstreren voor Jan met de korte achternaam.
   Stemmen en vreedzaam demonstreren helpt niet.

   En ja, als Rutte opdondert, komt er een andere verwoester, want het plan moet en zal worden uitgevoerd.

   Geliked door 5 people

  • roheline1 zegt:

   1984 wordt realiteit.

   Geliked door 5 people

  • Oeps zegt:

   @ Tineke (27 oktober 2019 om 13:00)

   Dames en Heren.

   De optimist zegt, dat zijn glas “half vol” is.
   De pessimist zegt, dat zijn glas “half leeg” is.
   De realist zegt, dat hij een “half glas” heeft.

   De optimist gelooft in sprookjes.
   De pessimist naait zichzelf.
   De realist ziet/onderkent de werkelijkheid.

   De optimist eet zoete citroenen.
   De pessimist eet zure druiven.
   De realist gaat voor het fruit.

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    Oeps 28 oktober 2019 om 02:03

    Bij het inschenken:

    Mijn glas is al halfvol.
    Mijn glas is nog halfleeg.

    Bij het drinken:

    Mijn glas is nog halfvol.
    Mijn glas is al halfleeg.

    Geliked door 1 persoon

 3. ruud beijer zegt:

  Als de boeren weer op het cda christenen dienen alla stemmen of op de CU dan gebeurt er niets. Als het verplegend personeel weer op de SP gaat stemmen gebeurt er niets.
  Als de onderwijzers weer op d666 gaan stemmen gebeurt er niets.
  Als de Nederlanders weer op de vvd gaan stemmen gebeurt er niets.
  Alleen als de Nederlandse bevolking kiest voor de PVV of het FvD dan gaat er verandering komen .

  Geliked door 7 people

  • koddebeier zegt:

   In een land vol met dombo’s………………………………………………..is er weinig hoop !

   Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   ruud beijer.Stemmen heeft geen zin,stemfraude,manipulatie,cordon sanitair.Achter iedere regering zit een schaduwregering zoals de bilderberg groep,de illuminati (rotschilds rockefellers) hun hebben de werkelijke macht en bepalen het beleid.Politici zijn marinetpoppen en voeren braaf de opdrachten uit van de satanische globalistische elite.

   Geliked door 3 people

   • ruud beijer zegt:

    Ton stemmen is het enige wat we kunnen doen .Daarom blijf ik op de PVV stemmen.
    Nog teveel Nederlandse mensen kijken weg@

    Geliked door 3 people

 4. Klaas zegt:

  Geliked door 5 people

 5. Tineke zegt:

  Daar staat ze dan…..
  Moederziel alleen…..
  Smekend,of de nieuwe “medelander” haar wil respecteren,ook als ze naakt is….
  Serieus…….ik trek het effe allemaal niet meer !

  Geliked door 7 people

 6. koddebeier zegt:

  Moslims hebben alleen maar respect voor geweld, dus zolang je ze menselijk behandeld blijven ze ellende veroorzaken !!

  Geliked door 7 people

 7. henk verhoef zegt:

  eentje die tegen is en duizenden die voor de komst van die gasten zijn
  Ja dan krijg je dat de meerderheid wint en er nog meer komen
  Kijk even als er weer een zooitje van die quota excuus truzen gaan helpen in Griekenland
  en die dan ook hun eigen partners even op hun nageboortes moeten oppassen – want dan voelt die truus zich zo nuttig
  We hebben ook de ANSJES die dan in turkye hun onderlijf ipv hersens gebruiken
  Ja wat wilt u dan ,als vele blanke vrouwen het vrijwillig aanbieden– dan zijn die anti.s de sigaar
  De papies en mammies van de bl;anke meisjes– ja – eat zijn de yasser en jette aanhangers–

  vervelende is– je kan de klok echt niet terug draaien \( nou ja een keer per jaar dan)- maar we zullen moeten aanvaarde dat die moslims steeds verder gaan en dat wij blijven toestaan

  Geliked door 2 people

 8. Lucky zegt:

  Kwam deze video tegen…

  Geliked door 6 people

 9. raiders zegt:

  Er uit dat tuig !

  Geliked door 5 people

 10. Jean zegt:

  Van dag 1 dat die moslims toegelaten en binnengehaald werden/worden door die EU misdadigers gaat het met een rotvaart bergafwaarts met onze veiligheid. Er is maar een oplossing en die is “islam verbieden in heel Europa en islamieten verwijdeeen uit heel Europa”.. De politieke partijen die zich daar tegen verzetten moeten weggestemd worden in heel Europa.
  islam is dodelijk en gewelddadig w.w.z. heel snel een einde aan stellen.

  Geliked door 4 people

 11. mahoog zegt:

  Leuk landje geworden……blijf toch maar uit de buurt.Hier in de grootste steden ook niet zo veilig voor vrouwen.Maar tuig is meestal ”eigen volk”.Mart Brasil.

  Geliked door 3 people

 12. kampersrene zegt:

  Voor Europeanen zijn ze inderdaad geen loslopend wild…..want wij zijn BESCHAAFD en hebben een goede OPVOEDING genoten ….probeer maar eens een kanibaal te overtuigen dat mensenvlees niet lekker is…..probeer maar eens een zogezegde “fluchteling” te overtuigen dat hij respect moet hebben voor zijn gastland en dat hij zich moet gedragen

  Geliked door 3 people

 13. Jody Tom zegt:

  Ik heb als hulpverlener altijd gewerkt vanuit de systeembenadering. Vanuit dit systeemdenken beschouw ik Muti Merkel als de moeder van de neo nazies. Ze misbruikt immigranten om haar politieke tegenstanders het bloed onder de nagels vandaan te halen door er steeds meer uit te nodigen. Ze luistert in het geheel niet naar de weerstand die dat in heel Europa oproept. Zeer gevaarlijk dat mens.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s