VIDEO: De zelfmoord van Europa

 

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Guus Velraeds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Europa, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: De zelfmoord van Europa

 1. Riche zegt:

  Ik heb goede hoop dat “het volk” op tijd wakker zal worden. Niet meer geïnteresseerd in etiketten zoals nazi, facist of wat van dooddoenders dan ook. Maar gewoon opkomend voor zichzelf. Iets dat heel normaal is natuurlijk, behalve in links elitaire kringen, die natuurlijk ook opkomen voor zichzelf en vooral zichzelf, maar anderen dat graag willen beletten, want die moeten immers de rekening betalen voor hun waanzin. Het is toch best wel raar dat je wel de multiculturele klappen, kogels en messen mag opvangen, maar niet voor je zelf of je geliefden mag opkomen, terwijl de overheid je ook niet beschermd.
  Waarom toch hoop? Kijk naar Catalonië. Men wenst meer souvereiniteit, echter wordt daarin belet door de centrale regering in Madrid. Kijk ook naar Brexit. Engelsen willen grotendeels uit de EU en Schotten willen blijven. Dus wordt duidelijk dat “volkeren” al zijn ze zeer gelijk, toch niet altijd gelijkgestemd zijn. En net zoals Madrid haar toevlucht zoekt tot geweld om separatisme te onderdrukken, zo is Brussel ook bezig om te zoeken naar financieel, economisch (nog net niet fysiek) geweld om landen en mensen te onderdrukken die wat anders willen dan slaafs volgen naar de ondergang. De geschiedenis leert dat rijken met onvoldoende culturele eenheid weer uiteenvallen. Daarom natuurlijk die verwoede pogingen om het volk haar eenheid te ontnemen door massamigratie, maar ondanks die massamigratie, zullen mensen opkomen voor zichzelf en dat zal sneller gebeuren dan je denkt. Hopelijk op democratische wijze door bijvoorbeeld eeen partij te stemmen die een eind wil maken aan de multiculturele waanzin, zoals de PVV in Nederland.

  Geliked door 3 people

  • Marijke zegt:

   Laten we het hopen!

   Like

  • Dijkstra zegt:

   De achtergronden van het separatisme in Catalonie hebben een totaal andere inhoud dan die van de Brexit. De motivatie van Catalanen is gebaseerd op anarco-communisme, wat deels al teruggaat tot de late Middeleeuwen. Tijdens de Tweede Republiek (1931) had Catalonie een regering van anarchisten. Bovendien de helft van de bevolking van Catalonie – meest migranten uit andere delen van Spanje – wil helemaal geen onafhankelijkheid. Daarbij komt dat Catalonie de facto al onafhankelijk is: op alle gebieden heeft ze zelfbestuur, behalve defensie. Dus ook gezondheidszorg, politie, landbouw en visserij, toerisme, infrastructuur. Ze hebben een eigen volkslied, nationale vrije dag en een eigen vertegenwoordiging in het EU parlement, net als de andere 28 leden. Tenslotte hebben ze de huidige autonomie (die dus neerkomt op onafhankelijkheid) in 1978 ingeruild voor een grondwet waarin staat dat afscheiding verboden is. Het optreden van Madrid in Catalonie is geen geweld, maar niets meer dan het handhaven van de grondwet.

   Like

  • Dijkstra zegt:

   Vergeet bovendien niet dat de Catalanen indien afscheiding van Spanje mogelijk is, onmiddellijk aansluiting bij de EU willen. Dus dan hebben ze plotseling geen probleem met soevereiniteit. De motivatie van de Catalanen (dwz de helft van de bevolking) is dat ze geen afdrachten aan de rest van Spanje willen doen, als ze onafhankelijk zijn denken ze dat ze financieel beter af zijn. Volgens die redenatie zou Barcelona zich beter kunnen afscheiden van de rest van Catalonie, want in Barcelona wordt het geld verdient, de rest bestaat grotendeels uit bergen en leeft van extensieve landbouw en toerisme.

   Like

 2. Dijkstra zegt:

  Goede video, maar het verhaal over schuld is slechts een front-office verhaal. De werkelijke motivatie is dat de socialisten een lange termijn strategie hebben ontwikkeld om socialisme door te voeren in vanouds kapitalistische landen. De bevolking in deze landen behoudt het kapitalisme met al zijn welvaart, maar langs de omweg van immigratie wordt socialisme ingevoerd.
  In feite is deze werkwijze geniaal. Al in de jaren 1930 was duidelijk voor socialisten dat de USSR niet echt een succes was (Stalin) en dat werd op politiek niveau uitgewerkt in het Eurocommunisme in de jaren 1970. In deze periode 1930-1970 leerden de socialisten dat economische of politieke maatregelen om het socialisme door te voeren, onvoldoende effectief waren. Ook de strijd tegen ‘cultuur’ werkte niet echt of veel te traag. Daarom kozen ze een andere strategie: het massaal invoeren van mensen uit andere culturen, die vaak zelfs vijandig stonden tegenover Europese cultuur. Immigratie is onomkeerbaar zonder draconische maatregelen. Dit hele plan kun je teruglezen bij H.G. Wells, The New World Order, 1940. Daarin behandelt hij de plannen die in de jaren 1930 al gegroeid waren en die hij uit de eerste hand heeft van politieke vrienden.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  De ontmenselijking, de ‘dehumanisering’ van het Nederlandse volk, is door de Nederlandse politieke regeringspartijen ingezet om verdeeldheid te creëren, en nu zover doorgevoerd dat zelfs het individu en zijn/haar organen eigendom zijn geworden van de staat, dat de huidige politiek zeggenschap krijgt over de restwaarde van een leven….rendement berekenen of een leven of operatie nog wel genoeg oplevert voor de staat, of het stoffelijke overschot kan worden omgezet in bruikbare warmte of energie…….en het achterlijke volk accepteert het ook nog.
  (God is terug op aarde, zit in een Torentje op het Binnenhof).

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Ik geloof er niets van dat de ‘elite’ zich schuldig voelt vanwege ons slavernijverleden of – in Duitsland – vanwege de Tweede Wereldoorlog.

  Dit wordt alleen gebruikt om het ‘klootjesvolk’ mee te krijgen in hun streven naar een Nieuwe Wereldorde.

  Opgewekte schuldgevoelens werken heel goed als je je zin wilt doordrijven.en je droom van een multiculti samenleving koste wat het kost wil verwezenlijken.

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  Ondertussen in amsterdam…daar gaan we weer.
  https://tpook.nl/2019/10/28/bakfietsvader-op-dam-in-lieve-stad-van-hoop-om-niks-neergestoken-dader-op-scooter-schold-vrouw-uit-voor-kkhoer/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Bakfietsvader op Dam in Lieve Stad van Hoop om niks neergestoken, dader op scooter schold vrouw uit voor ‘kkhoer’

  Volgens de getuige stonden een vader van 53 en moeder met minderjarige kinderen nabij de Dam bij de stoplichten te wachten toen een opstootje dreigde tussen een andere fietser en de scooterrijder.

  Hij bleef maar schelden met de meest verschrikkelijke verwensingen.

  Hij schold met ’kankerhoer’ terwijl ze daar met een bakfiets met daarin peuters stond.

  Haar man verdedigde haar en zei volgens de getuige dat de schreeuwende scooterrijder even moest dimmen. De scooterrijder sprong vervolgens op die man en stak hem in zijn rug, vlak onder zijn nek.

  Like

 6. Lucky zegt:

  Het houd niet op….
  https://tpook.nl/2019/10/28/huidskleurloze-jonge-mannen-met-bontkraag-jogginbroek-slaan-met-slagwapen-man-en-vrouw-kapot-roven-tas-in-roosendaal/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Huidskleurloze ‘jonge mannen’ met bontkraag & jogginbroek slaan met ‘slagwapen’ man en vrouw kapot, roven tas, in Roosendaal.

  “Begin van de nacht, maandag 28 oktober zijn een man en een vrouw gewond geraakt nadat ze met een slagwapen werden mishandeld en beroofd. De slachtoffers zijn naar een ziekenhuis overgebracht. De daders zijn ervandoor gegaan. De politie doet verder onderzoek en vraagt getuigen om informatie.

  Het gaat om twee jonge mannen ongeveer 1 m 85 lang met een sportief postuur. Ze droegen allebei een zwarte jas met een bontkraag en een zwarte joggingbroek.”

  Like

 7. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/10/28/familie-groningse-bioscoopslachter-hij-had-al-lang-opgesloten-moeten-zitten-politie-liet-hem-vorige-week-nog-vrij/

  Familie Groningse bioscoopslachter: ‘Hij had al lang opgesloten moeten zitten, politie liet hem vorige week nog vrij’.

  Hij heeft last van psychoses. Binnenkort zou de rechter beslissen of hij opgenomen moest worden. Vorige week zat hij nog vast bij de politie, maar die lieten hem gaan. Wij hadden weinig contact met hem, het ging niet goed.”

  Like

 8. Lucky zegt:

  Oproep tot rassenrellen…
  https://www.geenstijl.nl/5150257/joehoe-politie-is-dit-geen-opruiing-of-wat/

  Joehoe @Politie. Is dit geen opruiing of wat?
  “Journalist” Kevin P. Roberson gooit zweep over KOZP, roept op tot rassenrellen

  Journalist, activist en hinderlijk filmer bij wat voor demo dan ook Kevin P. Roberson spreekt Mitchell Esajas en de veroordeelde agentenmepper Jerry Afriyie van KOZP aan op hun gedrag en hun omgang met ‘witte mensen’ die hij bakra en tatta’s noemt. (Zeg maar het N-woord, maar dan voor blanken.) Roberson roept op tot het platleggen van Sinterklaas-intochten. Roberson roept op tot het omver duwen van dranghekken. Roberson vindt Esajas en Afriyie eigenlijk maar lui, en Femke Halsema een racist.

  Like

 9. Lucky zegt:

  Undercover in de moskeet.

  Like

 10. Nemesis zegt:

  Je hebt helemaal gelijk Wachteres, die zogenaamde “elite” die voelt zich nergens schuldig aan, ze zijn helemaal niet in staat zich ergens schuldig over te voelen. Je zou kunnen zeggen dat empathie gen dat missen ze net zo als bij die alleen moordende, verkrachtende en rovende bendes in zwart Afrika.
  De enige gevoelens die ze kunnen opbrengen is voor hoe groot hun bankrekening en dus hun macht weer is gestegen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s