Arabische kranten publiceren onbekende details van bijlmoord van Limburg (+ update!)

Screenshot_9

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Rondom de bijlmoord in het Duitse Limburg an der Lahn is het in Duitsland heel snel en waarschijnlijk niet zonder wat hulp van dreigingen enz. heel stil geworden. Niet echter in de Arabische wereld, waar de pers heel uitvoerig over de daad, de achtergronden, de dader en de slachtoffers bericht.

philosophia perennis

De bekende documentairemaker Imad Karim heeft de belangrijkste informatie uit honderden Arabische kranten verzameld en vertaald:

 • De dader is een 34-jarige Tunesiër. De zoon van een Tunesische gastarbeidersfamilie werd in Duitsland geboren en is daar naar school gegaan. Vanaf zijn geboorte bezit hij het Duitse staatsburgerschap.
 • Zijn naam wordt met “Imad Amdouni” (zou ook Emad Emadoni of Emadaouni, afhankelijk van het vocaliseren, kunnen zijn عماد عمدوني) aangegeven.
 • Zijn familie is afkomstig uit de Tunesische stad “Bou Salem” (21.638 inwoners) in het gouvernement Jendouba. Hij zou drugsverslaafd en gewelddadig zijn en vaker zijn opgevallen door het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel, niet alleen tegen zijn vrouw, maar ok tegen zijn eigen moeder. De vermoedelijke dader zou kort na het huwelijk begonnen zijn z´n vrouw te mishandelen, te slaan en met de dood te bedreigen.
 • Het 31-jarige slachtoffer – zijn vrouw en de moeder van de beide gezamenlijke kinderen – is (was) een Tunesische, die zes jaar geleden met een studievisum naar Duitsland kwam. Ze heet (heette) Muri (zou ook Mori, Mouri of Mawri kunnen zijn, afhankelijk van het vocaliseren). De beide moesten korte tijd na haar aankomst getrouwd zijn. Imad Karim zegt hierover: wellicht was dat met de “visumstudie” een geplande zaak.
 • Op een bepaald moment kon de jonge moeder de mishandelingen van haar agressieve man niet meer verdragen, verliet hem, liet zich scheiden en kreeg het zorgrecht voor de beide kinderen. Uit angst voor zijn wraak woonde ze in een vrouwenhuis in Limburg an der Lahn, ongeveer 70 kilometer verwijderd van hun gezamenlijke woonverblijf.
 • Op zeker moment moet de man er achter zijn gekomen dat zijn ex-vrouw met de beide kinderen in Limburg woont. Hij wachtte haar op en wachtte tot ze het huis verliet, de kinderen naar de kleuterschool had gebracht om haar daarna omstreeks 08.30 uur met zijn auto met 150 kilometer per uur aan te rijden. Daarna onthoofdde hij haar met een in zijn auto meegebrachte bijl.

Arabische media publiceren beelden van de dader

Enkele Arabische media publiceerden ook beelden van de dader en zijn vrouw (zie boven): t24tn.

De hier beschreven en in het Duits vertaalde gebeurtenissen en omstandigheden, evenals de namen en meerdere feiten over de personen, werden door het Tunesische ministerie van Buitenlandse Zaken al officieel bevestigd en bekendgemaakt.

Update!: Imad Karim, de vertaler van de teksten, heeft me zojuist meegedeeld dat hij vandaag vanwege het plaatsen van deze tekst opnieuw voor een periode van 30 dagen van Facebook wordt verwijderd.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Duitsland, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Arabische kranten publiceren onbekende details van bijlmoord van Limburg (+ update!)

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Jah uiteraard word de man van bakkesboek verwijderd.
  Niet zo moeilijk als je de waarheid verteld.
  Dat zien ze niet zo graag want Suikerberg wil net zoals alle “gutmenschen” zeker niet de toorn van de moslims op zijn hals halen.
  Een aanslag daar zal namelijk veel geld kunnen kosten.

  Geliked door 5 people

 2. De duivelse islam in combinatie met een psychose is (mogelijk )dodelijk !!! De islam ,en het heidendom van Mark Rutte, en of het “naamchristendom “van de verwarde Angela Merkel is dodelijk verstikkend voor de westerse samenlevingen !!Het aantal relationele moorden is trouwens ook zonder religie schrikbarend hoog!! We leven in een samenleving waar de dood in onze vensters geklommen is!!!De meeste Europese ” leiders” zijn het spoor bijster wat betreft normen en waarden!!

  Like

 3. kampersrene zegt:

  je bent de Paus nog vergeten !

  Geliked door 3 people

 4. Dijkstra zegt:

  Als een Tunesier zijn vrouw afslacht, wordt niet de nationaliteit, zijn godsdienst of zijn politieke overtuiging vermeld.
  Als een Fransman een aanslag pleegt op een moskee in Bayonne, wordt telkens weer herhaald dat hij lid van FN was en nadrukkelijk gemeld dat die organisatie nu RN heet. Dat hij sinds 2105 al geen lid meer was van FN al in 2015 was, wordt NIET vermeld. Kennelijk is lidmaatschap van FN wel een levenslange ‘eigenschap’ die journalistiek van belang is, maar lidmaatschap van de islam niet.
  Gelijke behandeling in gelijke gevallen (art 1 van de Grondwet) is kennelijk onbekend bij de MSM. Beroepsethiek staat bij de MSM gelijk aan selectieve verontwaardiging.

  Like

 5. Blaffertje zegt:

  Facebook.
  De linkse propagandamachine.

  Geliked door 1 persoon

 6. henk verhoef zegt:

  en het nederlandse Om wil nog wat ISES moordenaars terughalen en hier te berechten
  Dat stelletje zakken en quota truzen kunnen nog geen touwstoet mattaklap of scooterrover behoor;lijk veroordeelt krijgen — wel met elkaar nest in duiken ergenms op studie reis
  HOe gek is nederlsand–en is die moord in duitsland nu zoveel anders als de vele moorden door de moslims dagerlijks in nede;rand gepleegd

  EN KIJK dan even naar de UITSLAG verkiezingen en hoe er mee omgesprongen wordt en de commentaren van de staats en vrije media–( geen verschil)

  Like

 7. Veel Fransen en Duitsers zijn die” hoerige” islamitische” “allahbende ” kotsbeu en zijn door overspeligen als Macron en die verwarde Angela Merkel de wanhoop nabij!!!Sluit de grenzen en vang al dat islamitische krapuul op in hun eigen regio’s!!Sluit per direct alle moskeeën en stop islamonderwijs in landen als Nederland ,Frankrijk ,Duitsland enz …..!De oplossing is zo simpel!

  Like

 8. Jan zegt:

  Intussen in Madrid

  BLOOD ON THE TRACKS One dead and several injured as massive machete brawl erupts on Barcelona metro

  …..
  Two gangs of warring men – thought to be migrants, according to local reports – were filmed battling on the streets near Gorg Tube stop in Badalona east of the city centre.

  The men used an array of weapons including baseball bats, axes and machetes.

  One man died during the orgy of violence

  …..

  https://www.thesun.co.uk/news/10229937/machete-brawl-barcelona-metro-injured/

  Like

 9. Jan zegt:

  Gezelig Madrid (let op de nek)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s