Komt de volgende bankencrisis eraan en zal Europa ten onder gaan?

Screenshot_10.png

(Door: “Elise Nijmegen”)

Komt er een nieuwe bankencrisis? Volgens voormalig gouverneur van de Bank van Engeland, Mervyn King, is de wereld op weg naar een “financieel Armageddon”, zo zei hij op een IMF-vergadering op 19 oktober. Tenzij centrale banken meer vrijheid krijgen om oneindige bedragen geld te drukken om Wall Street te redden, zoals in 2008-2009 gebeurd was toen hij gouverneur was. Tony Blizzard zegt: bijna alle uitwisselingsmedia in de wereld zijn nu gebaseerd op onmogelijk terug te betalen nep-schulden, gecreëerd als eigendom van bankiers door woeker, de meest criminele oplichterij.
www.thetruthseeker.co.uk

Zweden is bezorgd om zijn imago, want zelfs de drie explosies vorige week in Stockholm werden niet eens gemeld in de kranten of andere MSM. De regering daar, net zoals hier en in Duitsland en Frankrijk, lijkt zich meer bezig te houden met het bagatelliseren van het probleem in plaats van het bij de basis aan te pakken.

Zweden is in chaos door politiek wanbeleid. Het eens zo mooie rustige land wordt nu geteisterd door immigrantengeweld. In 2018 waren er 162 bomaanslagen gemeld en in dezelfde periode dit jaar is er al een stijging van 30. In de laatste vier jaar zijn het aantal verkrachtingen en seksuele gerelateerde geweldsmisdrijven verdrievoudigd. De krant “Dagens Nyheter” wees erop dat 90% van de schietpartijen in Zweden gepleegd wordt door eerste of tweede generatie immigranten.
www.rt.com

In Spoordonk, Brabant, zijn door criminele dwazen vele bijenkasten vernield. Hobbyimker Frank van Roessel weet nu nog niet of het bijenvolk het overleeft, aangezien nog niet gezegd kan worden of de koningin nog leeft.
www.omroepbrabant.nl

De EU, die een superstaat aan het creëren is, wil behalve over de Europese bevolking ook de macht en de zeggenschap over alle politie-, veiligheids- en beveiligingsdiensten en de speciale eenheden. We zullen de macht, de zeggenschap verliezen over diegenen die in dienst zijn getreden voor volk en vaderland, en die binnenkort in dienst van de EU zullen zijn.

In onderstaand filmpje van september 2019, een privé “briefing” in Westminster, Engeland, wordt daar duidelijk over gesproken. Datzelfde geldt dus ook voor Nederland en wordt vakkundig verzwegen door het politieke kartel.
https://youtu.be

In Ierland, net zoals in ons land, zijn er veel meisjes die het slachtoffer worden van brute culturele “gewoontes”, die deze meisjes beschadigen voor het leven. Volgens experts zijn er duizenden meisjes het slachtoffer van genitale verminking en zijn er nog zeker 3000 meisjes die het risico lopen om te worden onderworpen aan genitale verminking, iets dat in mijn ogen gezien zou moeten worden als een zeer ernstige vorm van kindermishandeling.
www.breitbart.com

Het klimaat is een wondermiddel, een middel om de gehele wereldbevolking, dat wil zeggen de landen die eraan mee doen zoals Nederland, in een totalitaire dictatuur te stortten. Het klimaat is niet alleen de springplank naar westerse dictaturen, maar ook naar meer winsten voor de eigenaren van de transnationale concerns die de wereld daadwerkelijk besturen. Het klimaat dient als rookgordijn, pressiemiddel, verdienmodel en breekijzer.

Word wakker beste mensen en laten we samen het gezonde verstand terugbrengen in onze maatschappij en deze dwaze klimaatwaanzin, de waanzin die afkomstig is van de Verenigde Naties, door vele politici al gezien als dé autoriteit van de wereld, in de prullenbak mikken. Laat het gezonde boerenverstand zegevieren boven het mondiale gedachtegoed dat leidt naar minder of totaal geen vrijheid.
www.dlmplus.nl

Steun onze boeren, bouwers, vissers, vrachtwagenchauffeurs, gepensioneerden, loonbedrijven en vele anderen in hun protest tegen dit Rutte-III kabinet dat ons land niet opbouwt, maar afbreekt. Woensdag allemaal naar Den Haag!! Genoeg is genoeg en we zijn dit Rutte-III kabinet meer dan zat!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Komt de volgende bankencrisis eraan en zal Europa ten onder gaan?

 1. Wachteres zegt:

  Leuk zoals jij het nieuws hier brengt, Elise en interessant. Sommige dingen heb ik al eens gelezen (o ja, een goede herhaling) maar andere weer niet.

  Echt de moeite waard.

  Geliked door 2 people

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Veel tijd hebben we niet meer. Als de meerderheid van de EU-landen doorzetten om een EU-leger op te zetten dan kunnen we op nationaal niveau niets meer doen.
  Als we bijvoorbeeld de klimaatwaanzinregels willen negeren, dan valt het EU-leger bij ons binnen om orde op zaken te stellen.
  Wordt wakker Nederland. Er moet opgetreden worden. De EU-vazallen in Den Haag moeten weg en snel.

  Geliked door 4 people

 3. Hovawart zegt:

  De opmaak voor een Communistische Staat Europa, zoals het in “Lenin’s Testament” is opgesteld, is slechts nog een kwestie van een grote bankentransitie (krach) en de dikke EU-duim van het Polit-buro diep in hun nooduitgangen….(de sterretjes op de EU-vlag zullen wel bruin worden).
  De Linksche Looney Brigade wil hun socialistische heilstaat, de EUSSR, binnen afzienbare tijd uitrollen, ongeacht het veroorzaken van leed en armoede, conflicten en grote onzekerheid door de ‘autonomization’ van een groot-communistische EU. De Brusselse Troika en de Triumvirate, en de zogenaamde Party’s Central Committee draaien al warm en hebben de draaiboeken al opengeslagen, de EUFOR heeft al diverse malen mogen ingrijpen……de realisering van de Europese Unie van Republieken zal echter meer burgerslachtoffers maken dan alle tragedies uit het verleden bij elkaar.

  Geliked door 4 people

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het IMF is geen overheidsinstantie maar een overkoepelende organisatie van banken, ook zogenaamde Nationale Banken zijn niet in bezit van staten.
  Men heeft toegestaan dat de ECB jarenlang tientallen miljarden per maand bij drukte, geen wonder dat de valuta dan onder druk komen te staan, dat had zelfs een kleuter kunnen bedenken.
  Alle overheden van de Europese landen zijn er schoorvoetend mee akkoord gegaan, het mag op zich een wonder genoemd worden dat de euro nog iets waard is, in feite zijn ze minder waard dan het papier waarop het gedrukt is.
  Als die zeepbel knalt zijn we allemaal de pineut en gaan we Zimbabwe achterna met hyperinflatie.
  “Eén brood, dat is dan 25 miljoen euro alstublieft”.
  Tijd om een voorraad blikvoer in te slaan.
  ( en nee dat zeg ik niet uit gekkigheid)

  Geliked door 4 people

 5. Meine zegt:

  jammer van die bijen, maar wat moet dat “kruimeltje” in dit artikel ?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Meine 29 oktober 2019 om 07:23

   JAMMER VAN DIE BIJEN?!
   Pardon? Zonder bijen valt er een groot deel van ons voedsel weg. Noem deze hardwerkende bestuivers geen ‘kruimeltje’!

   Ik heb er grote moeite mee dat er zo laatdunkend over (nuttige) dieren wordt gesproken.
   Waarom zou een mens meer waard zijn dan een dier?
   De aarde zou er een stuk op vooruitgaan als ‘de mens’ er niet meer zou zijn.

   Geliked door 2 people

 6. henk verhoef zegt:

  ben gelukkig met een beetje kanker nu 84 dus zal mijn tijd wel duren
  De bankencrises komt er NIET AAN– die is er al== alleen is de klap nog niet zo hard en weten we de gevolgen nog te ontwijken doooor veel meeer SCHULDEN te maken maar ook omdat we idiotiteit niet meer weten hoe gek we aan het doen zijn
  In geld sfeer– eerst uitgeven aan rot troep( en drugs/poeppillen)en dan bijdrukken —
  MAAR ook een 20 weken oude misgeboortes in leven houden wetend dat het meervoudig gehandicapt zal zijn/blijven
  Gekken proberen te behandelen door zakkenvullers en zo via de juristen ( advocaten/MO en rechters_) onveiligheid te creeren- Schietrerijen en messenstreken aan de orde van de dag
  EN dan wijzen we naar trump als rot vent
  WILDERS zou wel gek zijn als hij zou proberen nederland weer normaal te maken
  PIM dood is toch al genoeg== en volkert mooi vrij met oetkering en zonder restricties

  MAAR ook mijn stem is in de massa verdwenen

  Geliked door 1 persoon

 7. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Als men een jaar van te voren al begint te ‘waarschuwen’ dat er een nieuwe crisis aan zit te komen wordt die heel doelbewust van boven aangestuurd, en dat is ook de bedoeling. Namelijk NOG meer chaos creëren om middels angst en wederom de zoveelste ontslaggolven de aandacht af te leiden en hun ‘idealen’/doelen te behalen. Globalisering en Islamisering zijn totaal tegengestelden maar voor hun doel uitermate effectieve methoden om mensen te onderwerpen aan een wereld-centraal sturingsysteem. De vrijdenkende mens moet onderdrukt en uitgeroeid worden. Slecht domme, volgzame slachtschapen wil men hebben want daar wordt de wereld beter van…?

  Geliked door 1 persoon

 8. Kuu zegt:

  NIEUWE crisis? De vorige banken / krediet crisis is niet opgelost, maar domweg weg gedefinieerd!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s