Britten gaan op 12 december naar de stembus

Screenshot_28

LONDEN – Het Britse Lagerhuis heeft ingestemd met het houden van vervroegde verkiezingen op 12 december. De derde en definitieve lezing van het betreffende wetsvoorstel kreeg de steun van 438 parlementariërs. Twintig leden van het Lagerhuis stemden tegen.

De Conservatieve premier Boris Johnson (foto) had al meerdere keren tevergeefs een poging gedaan om een wetsvoorstel voor vervroegde verkiezingen door het Lagerhuis te loodsen. Na die eerdere nederlagen gooide Johnson het over een andere boeg. Hij liet dinsdag de verkiezingsdatum aanpassen via een wetsvoorstel. Voor zo’n voorstel was slechts een simpele meerderheid van de stemmen nodig om te worden aangenomen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

15 reacties op Britten gaan op 12 december naar de stembus

 1. ruud beijer zegt:

  Brexit en daarna Nexit!

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Dat ROOIE kamp doet er zoals gewoonlijk weer ALLES aan om alles te boycotten en dwars te zitten. Desnoods met stembusfraude…want winnen zullen ze.
   En als dat niet lukt dan krijgen we daar ook TRUMP trucjes om te kijken of hij niet afgezet kan worden met leugens die nader bedacht gaan worden.
   Bij de linksen gaat alles alleen eerlijk als ze weten dat ze ook winnen… zo niet dan worden iedere keer vieze spelletjes gespeeld…maar wel als hardste schreeuwen dat we in een ‘democratie’ leven….

   Like

 2. vangie1206j zegt:

  Dat hele Brexit is een gebed zonder eind.

  Like

 3. henk verhoef zegt:

  nexit– vergeet het maar– ruttetrutje/fransjedikbuiktimmer en zwamson en die d66 trut hebben mooie zakkenvulbanen in Brussel- en volk stemt toch iedere keer weer op de pvda en vvd en d66-
  Helaas maar volk is zelfs te dom op te poepen zonder pillen

  Mooie is dat bv die labourleader in engeland wel met verkiezing wilde instemmen als IEDEREEN die in england woont ook mocht stemmen- dus alle illegalen en niet engelsen ook hun stem uit breng4rn
  Kan je precies zien wat voor vuil politici zijn en dan wel ALLE= ongeacht paspoort of zelfs 2e paspoort-
  Je ziet ook en toename vasn het aantal politici en de kwaliteit– de Sylletjes zeg nmaar- en je ziet de steeds groter wordende puinhoop- en hier en daar WAT volk dat schreeuwt– en roept we willen werk want we zijn hoogopgeleid– ()ook geklochte diplomaatjes– zoals in nederl;and

  Je ziet ook steeds de zelfde namen opduiken– die uitgestreken smorel vent Heers, eerst pvda 2e kamer lid( nooit opgevallen) toen FNV vakbond baas( mislukt) en nu baas Nbo raad– en de valse dip[lomas– lijkt lulletje rtozxenwater van de GL wel of halalsema zelfde soort gekozen brekenbenen
  Land is helaas hopeloos verloren– nexit of niet– iedere dag MAAAAAR 700=900 huizen en oetkering eisende stelende verkrachtende geboefte erbij– de gene van de nieuwe nedelrander
  En wat kiest de hoogopgeleide nederlander dan– juist Niet de pvv of pvd

  Like

 4. Japio zegt:

  Als de uiteindelijke uitkomst toch weer “brexit” is, wordt die weer gefrustreerd. Ze (linkse kloothommels) dulden geen tegenspraak (zoals Hitler). Uiteindelijk is iedereen gek behalve zij. Links zijn is een zware mentale aandoening.

  Geliked door 1 persoon

 5. bobzelf zegt:

  SO SEND IN NIGEL THE GREAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  de man die in zijn eentje , de BREXIT voor elkaar kreeg ,

  GIVE THE MAN A STATUE , hij gaf 21 jaar van zijn leven ,
  voor een toekomst van uw een mijn knderen

  EN MIJN HEMEL , HEERLIJK , ZOVEEL MENSEN HIJ DE WAARHEID HEEFT GEZEGD

  whahahahaha

  ome bobzelf

  Geliked door 1 persoon

 6. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1381603218/boris-neemt-de-gok-van-zijn-leven-farage-slijpt-de-messen

  Analyse Opiniepeilers durven geen enkele voorspelling te doen

  Boris neemt de gok van zijn leven, Farage slijpt de messen

  LONDEN – Nu het Britse parlement akkoord is gegaan met verkiezingen op 12 december, heeft Boris Johnson de gok van zijn leven genomen. Hij staat weliswaar 10 procent voor op Labour-leider Jeremy Corbyn, maar in de hoek staat Nigel Farage van de Brexit Partij klaar om de leider van de Conservatieven in mootjes te hakken.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De hele Brexit en alles wat ermee samenhangt is inmiddels een schertsvertoning geworden omdat Jeremy Corbyn alles blokkeert, alle voorstellen van premier May werden (waarschijnlijk nauwelijks serieus bekeken) afgewezen.
  En nu wordt Johnson op zijn beurt op alle denkbare manieren tegengewerkt en dat alles mogelijk gemaakt door een minderheid aangevuld met enkele overlopers
  Het enige dat hij werkelijk wil is dat de hele Brexit van tafel gaat of in een uiterste geval er opnieuw gestemd moet worden in een referendum. En dat alles omdat de uitslag niet was wat hij ervan hoopte.
  Het doet een beetje denken aan D66

  Geliked door 1 persoon

 8. Lee zegt:

  Iets uitvoeren waar het volk voor gestemd heeft is schijnbaar niet de bedoeling van de britse politiek. Wat een onkunde en onwelwillendheid.

  Like

  • bobzelf zegt:

   WAT LEUK !!!
   u HEEFT 2005 GEMIST, ?? ”de leugen van lissabon ??
   en
   ons ukraine referendum ?? met dat blanco a -4 tje ?
   dat simpele handelsverdragje ?
   waar bij punt 10 staat , dat u en uw kinderen mogen gaan helpen
   bij grensincidenten ( uiteraard met mijn oom vladimir

   huggie

   bobzelf

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s