Een Franse lerares vertelt, zonder een blad voor de mond te nemen, de ramp om aan moslimkinderen onderwijs te geven

Screenshot_41

(Door: M.F. – Vertaling: “delamontagne”)

Ik ben geschiedenislerares sinds een jaar of 20. Ik heb les gegeven op 5 Colleges in de banlieues, waarvan 2 ZEP, en ook in de No-Go-Zones, de gewelddadige wijken. Ik heb zo’n 4000 jongeren  uit de banlieues in mijn klassen voorbij zien komen, die ik les moest geven, instrueren, aanmoedigen en begeleiden met welwillendheid en een liefde voor ’t vak die mij nooit in de steek heeft gelaten.

Les Observateurs.ch

Als men denkt dat de bewoners van de banlieues op de middelbare scholen worden achtergesteld? Het fundament voor een goede samenleving wordt gevormd door goed onderwijs en men moet niet insinueren dat minderheden in ons land geen goed onderwijs krijgen. Dat is een grove misvatting, de realiteit is heel anders. Mijn leerlingen uit de voorsteden en buitenwijken krijgen hetzelfde onderwijs als de autochtone Franse kinderen. Ook hun onderwijs is gratis en dan heb ik het nog niet eens over de voordelen en financiële hulp die deze gezinnen krijgen en hun kinderen vooruit moeten helpen. Maar dit geld wordt systematisch gebruikt voor iets anders dan  les-middelen.

Maar als aan ’t einde van de middelbare schoolloopbaan, die meestal desastreus is verlopen, het leraren corps hen na ’t laatste schooljaar beroepskeuzebegeleiding moet geven, is het voor hen geen doen om “medische studies” in overweging te laten nemen bij leerlingen die nauwelijks kunnen rekenen en het Frans slecht beheersen (men moest eens weten hoeveel weerzin zij  hebben op onze scholen om goed Frans te leren!). Het Frans is voor hen een…..VREEMDE TAAL, de taal van de ongelovigen. Dit hebben zij mij al zo vaak gezegd en wordt met graagte herhaald.

Als men alle financiële, menselijke en technische hulpmiddelen, die al decennia lang aan deze jongeren ter beschikking worden gesteld, ziet (miljoenen en miljoenen euro´s besteed aan de middelbare scholen o.a.)… Laat ik de school waar ik momenteel werk als voorbeeld nemen. Die heeft 14 TNI’s met een totale waarde van € 100.000 Euro – één in elke klas. Er zijn twee computerlokalen met 50 pc’s, internetverbinding, er is een prachtige bibliotheek op 2 verdiepingen. Er worden 10-tallen uren besteed aan wekelijkse bijlessen in allerlei vakken. Die kosten ook veel geld, want de staat betaald deze uren extra uit. Er is een gratis voedselverstrekking in de kantine, er zijn schoolreisjes! naar Spanje, Italië of Engeland.

MAAR ONDANKS DIT ALLES LIGT DE HAAT VOOR FRANKRIJK BIJ DEZE KINDEREN UIT DE BANLIEUS HEN VOOR IN DE MOND. . .

Hun enige referentie is “le Bled” [ le Bled is Arabisch-Frans van de Noord-Afrikanen voor de gebieden waar hun (groot)ouders vandaan komen]. Hun enige wens: hun cultuur aan ons opleggen en de autochtone Franse man/vrouw moet zich schikken in het verdwijnen van de Franse cultuur. Ze verbergen dat idee niet eens, ze zijn er trots op dit luid te verkondigen. Het wonen van hen in niet geïntegreerde wijken samen met Fransen maakt elke poging tot instructie of integratie nutteloos.

Welk onderwerp ik ook aanroer in geschiedenis, aardrijkskunde of burgerschap, ik krijg van hun kant alleen maar minachting en vijandigheid voor ons Franse verleden, onze waarden, onze visie op democratie. Het woord “secularisme” durf ik nauwelijks uit te spreken uit angst hen te zien spuwen of nog erger, me diep te beledigen.

De meeste collega´s hebben zich er al lang bij neergelegd en ook zij, net als ik, geloofden ooit dat het mogelijk was om hen kennis, wijsheid en vertrouwen voor de toekomst in onze nationale gemeenschap te geven. Ik heb ’t opgegeven. Elke dag opnieuw word ik geconfronteerd met de meest intolerante uitspraken, waartoe ik gedwongen wordt ze aan te horen. Hatelijke opmerkingen over de Fransen, de Joden, vrouwen, homoseksuelen… Het ter berde brengen van fundamentalistisch terrorisme doet hen in ’t beste geval glimlachen. En als ’t al niet openlijk in de klas is, hun waardering laten blijken  voor de Islamitische Staat en de sharia. De Franse geschiedenis interesseert hen geen zier en ze hebben geen enkel gevoel voor ons verleden, geen enkel gemeenschappelijk punt met die “CHRISTENHONDEN”, zoals ze ons noemen, of “die bleekscheten”…

STUUR ZE TERUG NAAR HUN LAND VAN OORSPRONG als ze, net zoals de Fransen, zo van hun eigen land houden.

Bron:
https://lesobservateurs.ch
Door: M.F. (naam bekend bij de redactie)

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, homofobie, Immigratie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

47 reacties op Een Franse lerares vertelt, zonder een blad voor de mond te nemen, de ramp om aan moslimkinderen onderwijs te geven

 1. koosv8 zegt:

  En zo is het Turkije voor de Turken. Duitsland voor de Duitsers. En dat geld ook voor andere, eigenlijk alle landen. Dat betekent niet dat buitenlanders er niet zouden mogen zijn, maar de richting in een land wordt bepaald door het eigen VOLK , met zijn eigen cultuur karakter en eigenaardigheden.

  Geliked door 1 persoon

 2. ruud beijer zegt:

  In Frankrijk lopen ze ook al 40 jaar achter de feiten aan.Het land is net als Nederland verloren. Vervallen aan de islam!!

  Geliked door 4 people

  • henk verhoef zegt:

   TOCH KOM IK DAGEN LANG GEEN MOSLIM TEGEN- IN SUPERMARKETS/HOSPITAALS EN OP ONZE DORPSSCHJOOL IS ALLES BLANK EN GOED ONDERWIJS
   PARIJS EN DE BANLIEUS ZIJN NIET FRANKRIJK– NET ALS AMSTERSTAN GEEN NEDERLNAD IS

   Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    idem dito hier, zie vrijwel nooit sluiers of kerels in jurk.
    Maar de campagne is geen Parijs en Fr is 15 x groter dan NL.

    Like

   • Ben jaloers!! Génial!!

    Like

   • Omdat het in jouw dorp niet voorkomt, bestaat het dus niet
    Geloof me maar ook in jouw dorp gaat het veranderen

    Like

   • Cleo zegt:

    Fijn voor u, maar uw reactie illustreert precies waarom er nog steeds geen massaal protest op gang is gekomen tegen de voortwoekerende islamisering van o.a. ons land, nl. de meeste mensen kijken niet verder dan hun neus lang is. Zolang ÍK er niet mee wordt geconfronteerd, zolang ÍKer geen directe overlast van ondervind, zolang ÍK geen moslims als buren heb, zolang ÍK geen moskee in mijn buurt heb….
    Heel egoïstisch en kortzichtig. Regeren is vooruit zien. Wat niet is, kan wèl komen. Als u uw (klein)kinderen ook een goed leven gunt, moet u niet alleen aan u zelf blijven denken…

    Like

   • bobzelf zegt:

    ZO HENK IK MAG AANNEMEN DAT JE EEN GRAP MAAKT, OF IS DIE PLAAT VOOR JE HARSUS ZO AFSCHUWELIJK GROOT GEWORDEN , DAT JE ALS HERSENLOZE OVER ONZE PLANEET LOOPT ?
    misschien zou een dagie, Rotterdam,schiedam vlaardingen , den haag , gouda wonderen bij je kunnen doen !!
    gegroet wegkijkerttttt
    JE MAG WELKOM WELKOM BLIJVEN ZINGEN HOOR
    OME BOBZELF

    p.s. met duizenden staan ze hier bij de immigratie dienst in Piraeus
    ook de griekse eilanden voor de turkse kust zitten er bomvol mee,
    ze worden nu ook zonder dekmantels gewoon ingevlogen , nou gebeurde dat al veel langer , zie de duitse vliegvelden wat er land ’s nachts en waar ze opgestegen zijn .

    ik hoor graag van je , whahahaha

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Henk, u zou de lezers suggereren dat het in uw omgeving wel mee valt. Het tegendeel is het geval. Ook u bent gedoemd het af te leggen tegen het moslimmilitairisme.

    Like

 3. Steven zegt:

  Dit is van tevoren geplande AANGEWAKKERDE HAAT van onze regeringen tegen de Europeanen. Dat is ook waarom tegenstanders bij het minste geringste “haat tegen andersdenkenden” en “DISCRIMINATIE” in de de schoenen geschoven krijgen om je om DIE reden dan ook te vervolgen. Als je een beetje uit de pas loopt met waar de regeringen naartoe willen, dan wordt je gewoon aangepakt…hun doel is om ONS OP TE RUIMEN….en dat laten ze graag over aan het volk dat ons het meeste HAAT om zelf niet het toegewezen vingertje te krijgen!

  Geliked door 6 people

 4. HENK zegt:

  Wij lokken ze uiteindelijk zelf hier heen om alles gratis aan te bieden van huisvesting tot zorg en leefgeld, In Afrika verdienen ze 100 euro per maand met werken , HIER krijgen ze 1000 per maand met nix doen, niet zo gek toch dat heel Afrika hier heen wil ?

  Geliked door 1 persoon

 5. Willem zegt:

  Nou, je hoeft geen geleerde te zijn om te weten waar dat op uitdraait.

  Geliked door 1 persoon

 6. vangie1206j zegt:

  Mijn zus heeft met haar goede hart via een uitwisselingsprogramma via Frankrijk een Marokkaans kind opgevangen van ik dacht circa 12 jaar en dan praat ik over 25 jaar geleden.
  Ze heeft van alles met hem gedaan om hem te helpen leuke dingen met hem doen zoals pretpark enz.
  Toen dat kind vertrokken was, was haar antwoord hier is niets meer mee te beginnen zijn tot op het bot verrot.
  Dit zijn WEGWERP KINDEREN.

  Geliked door 1 persoon

 7. vangie1206j zegt:

  Was haar antwoord nadat dit ondankbaar stuk vreten was opgehemeld.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Geen wonder dat we in Nederland én in Duitsland [in de hele EU zal het wel niet anders zijn] heel veel moeite hebben om voldoende leraren te krijgen.

  Een dergelijk verhaal als hier boven horen we ook daar regelmatig.

  En de problemen zullen alleen maar erger worden, nu half Afrika binnen wordt gehaald.

  Onze ‘elite’ kan niet wachten tot heel Europa naar de verdommenis is.

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Mijn vrouw wilde artikel niet lezen, roept teveel herinneringen op van ’t NOVA-College R’dam ( nieuwe opleidingen voor allochtonen ).
   Zo,n beetje ’t allerlaatste wat ze meemaakte was na de aanslag op Twin Towers.
   Ze moest met de kindertjes een eind met metro ergens heen.
   Er was een GEJUIG en lachende leerlingen in metro-rijtuig.
   Wat voor leerlingen ? ?
   Allo,s, en niemand zei, deed iets.

   Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Ik heb dat ook meegemaakt. De leerlingen zouden in de klas de handen opsteken en laten zien hoe goed die aanslag wel was.

    Ik heb hen gezegd dat ik niets wilde horen. ze zouden uit de klas worden gedonderd als ze maar enige reactie gaven. En dan rechtstreeks door naar de directie. met de boodschap dat ze juichten over grote aantallen doden.

    Stil dat ze waren; 15, 16 jarigen.

    Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   De adressen , ‘behuizingen’ van de elite moest in feite openbaar zijn, …opdat ..MEN aan. licht- en donker getinten die. adressen. kan geven, waar ze. van. harte. welkom geheten worden, in riante woningen, met eventueel een mooie verzorgde tuin , met theehuisje! waar men ‘vertoeven’. kan,! bij ‘redelijk! weer’.
   OP welk adres woont. Limburger. Timmermans ,?! opdat hij teminste ook met diverse. , of minstens. een getinte , ‘ervaring’ mag / kan. opdoen.!!!…….<~<~<~<~<~<~<~

   Geliked door 1 persoon

 9. fleckie zegt:

  ‘GEESTELIJKE. INSPANNING’. kost. moeite, en daar zijn de meeste getinten niet toe in staat, bovendien ….. ook te lui voor ! ( en zeker als ze niet voor hun eigen kostje moeten werken,
  )WAAROM. gaat. dat. VOLK. dan. NIET terug, naar de landen. waar. HUN. SOORT. vandaan
  kwam / komt, , zich weer thuis mogen voelen…….( eventueel in een roes van hun EIGEN. hashhiesh, …….( misschien bestaan ook nog de. van dorp naar / tot. dorp. trekkende. SPROOKJESVERTELLERS.??!)
  WAAR. zijn. eigenlijk DE. NEDERLANDSE PENSIOENGELDEN. gebleven??, en door wie in ‘ ‘GROTE. ‘dankbaarheid’. ontvangen .’……en. .. WAARAAN. besteed??!!

  Like

  • hannah zegt:

   mijnheer Fleckie, graag alles in normaal Nederlands, het wordt allemaal zo onrustig met die verschillende letters …. bovendien is het allemaal al zo onrustig in de straat waar ik woon omdat vanmorgen om 8.00 uur al de momenteel rondtrekkende “bloedprikkers” hier actief zijn ….

   Like

  • fleckie zegt:

   ‘ PENSIOENPROTEST ZWELT. AAN’. ‘ONS’ no.11, 2019. …….L.Bisschops, voorzitter KBO. WELKOM.
   ‘Lange tijd was pensioen een onderwerp voor liefhebbers, maar die tijd is wel voorbij. Dat heeft alles te maken met de pensioenkortingen die dreigen voor miljoenen mensen : gepensioneerd en werkend. De gelatenheid waarmee het uitblijven van indexatie al ruim 10 jaar wordt geslikt, heeft plaatsgemaakt voor boosheid. Pensioenfondsen maken al decennialang rendementen die gemiddeld tussen de 6 en 7% liggen, maar bij het berekenen van de dekkingsgraad moeten ze doen of ze amper 0,5% rendement halen. Het protest tegen deze ondeugdelijke rekenrente zwelt aan.
   KBO – Brabant en Stichting PensioenBehoud beten deze zomer het spits af door een bodemprocedure tegen de Staat aan te spannen over de extra buffers die de Pensioenwet- in strijd met Europese richtlijnen- eist van pensioenfondsen. De dagvaarding is in september verzonden en de minister heeft tot 13 november de tijd zijn verweer in te dienen. We verwachten de eerste confrontatie in de rechtbank in januari of februari 2020.
   De onlangs opgerichte Vereniging Pensioenverlies wil de Staat dagvaarden voor het uitnemen en nooit terugbetalen van 30 miljard gulden in de jaren 80 uit het ABP( Alg. Burgerlijk Pensioenfonds)
   Ook de pensioenfondsen zelf roeren zich nu. Eind september betraden. de grote fondsen, onder aanvoering van bestuursvoorzitter Corien Wortmann van ABP, in de openbaarheid met de boodschap dat kortingen niet uit te leggen zijn en voorkomen moeten worden.. Ze werken aan een plan,in de hoop minister Koolmees te overtuigen van de noodzaak van een realistische rekenrente. Maar omdat de minister nogal stoicijns is waar het de rekenrente betreft, zijn KBO- Brabant, KBO- PCOB, PVGE, Omroep Max, stichting Pensioenbehoud, Vereniging Pensioenverlies, 50Plus,DENK, FvD, PVV en SP een petitie gestart. Op de website http://www.kominactievooruwpensioen.nl kuntu deze petitie steunen.
   Tenslotte gooiden 40 prominente Nederlanders – professoren en topbestuurders uit financiele wereld en het bedrijfsleven- hunvolle gewichtin de strijd door in een open brandbrief aan de. fractievoorzitter in de Tweede. Kamer te stellen dat de huidige rekensystematiek niet deugt. Nog 20 anderen hebben zich achte de brief geschaard. Hun openlijke bijval is meer dan welkom, en de uwe uiteraard. ook……………L.Bisschops,voorzitter ……..<~<~<~<~<~<~<~

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Hoeveel miljarden waren. er bestemd,’ in verband met de ‘geldnood’. in. Frankrijk?. …En hoeveel is er eigenlijk voorheen. diverse keren weggesluisd naar de Palestijnen, via madam Kaag van. D66,! en de grootte. van. het. bedrag. bestemd voor. Griekenland.?…….( Op de keper beschouwd, worden we behandeld als .’gekke. Heini’, ( als een onuitputbare bron, als ‘geldleverancier’!!! ) WEL. door de. Nederlanders. zelf. opgebracht!!!)………<~<~<~<~<~<~<~

    Like

   • fleckie zegt:

    In het blad voor senioren, ‘ONS’ nov. 2019, stond o.a. Vermeld:
    ‘Onze Pensioen- informatiebijeenkomsten,… In de maand november organiseert KBO-Brabant 4 regionale informatie- bijeenkomsten over pensioenen. Samen met ons. lid/pensioenexpert Rob de Brouwer praten we u dan graag bij over de vele ontwikkelingen op dit gebied.
    Noordoost -Brabant: dinsdag 19 november, 10.00 tot. 12.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
    Zuidoost -Brabant: dinsdag 19 november 14.00-16.00 uur. (Inloop vanaf 13.30 uur.)
    Midden- Brabant: vrijdag 22 november,10.00-12.00 uur ( inloop vanaf 9.30 uur)
    West- Brabant: vrijdag 22 november,14.00-16.00 uur. (inloop vanaf 13.30 uur)
    Gratis toegang voor leden en andere belangstellenden. Voor precieze locatie en ( verplichte) aanmelden, ga naar http://www.kbo- brabant.nl
    wacht niet te lang, want vol is vol……………………………………………………………………………..

    Like

 10. leefbarbaar zegt:

  De combinatie: afkomst, cultuur en islam is niet te verslaan.
  Daarom moet de allochtoon terug naar zijn eigen land, waar ze elkaar dan afmaken, maar wij er geen last mee van hebben.

  Like

 11. Lucky zegt:

  Gebrek aan IQ en EQ zorgt ervoor dat dit soort figuren niet mee kunnen en zich vervolgens, uit frustratie, keren tegen de rest die wel kan functioneren. Daarbij komt ook nog een vijandige religie en de ellende is compleet.

  Like

 12. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Een paar jaar geleden sprak ik een kleuterjuf en DAAR begint het al! En dan mag Ú raden waar ze dat op DIE leeftijd dan leren… Precies! Wegkijken in Den Haag en Brussel bevorderd dit soort zaken alleen maar en ik zeg: als u – ‘politici’ en €-parlementariërs – dit WEET en NIETS doet, doet u dat met een heel bewust doel! De kleuterjuf is overigens, mede hierdoor, met vervroegd pensioen gegaan want het wordt met de dag gestoorder, onaangenamer en onveiliger hier in het steeds radicaler-Islamitischere(!) Europa.
  De Islam normaliseren? De Islam met wortel en tak uitroeien! Dat is mijns inziens de enige oplossing voor het (nog) vrije Europa.

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Helemaal mee eens !
   Maar we mogen niet te lang meer wachten , want de aantallen nemen met de week toe !
   In mijn dorp zie ik steeds weer nieuwe smoelen , van ” dat soort ” !

   Geliked door 1 persoon

 13. Cleo zegt:

  Eruit met dat achterlijke ongedierte dat van jongsaf geïndoctrineerd is met haat en diepe minachting voor niet-moslims!
  Van niks komt niks!
  Geen energie, tijd en geld meer aan besteden. Laat ze maar en masse opzouten naar hun islamitische shitholes en hell holes!

  Geliked door 1 persoon

 14. Lucky zegt:

  Nederland gaat hierdoor kapot….te triest voor woorden.
  https://www.dehavenloods.nl/nieuws/algemeen/855997/-meerdere-keren-per-dag-krijg-ik-te-horen-dat-ik-een-kankerjuf-ben-

  ‘Meerdere keren per dag krijg ik te horen dat ik een kankerjuf ben’

  Rotterdam – In onze krant in Vlaardingen (Groot Vlaardingen) staat deze week een column van de Vlaardingse blogger Bianca van der Meer (zie hieronder) over haar werk op een school in Rotterdam-Zuid.

  Het is oktober. De storming is nog in volle gang. Elke dag zet ik alle zeilen bij. Met andere woorden: Ik voorkom dat er stoelen door de klas gaan. Ik los scheldpartijen op. Ik voorkom dat Alfred en Mohamed elkaar het ziekenhuis in trappen. Gewoon, door er tussen te staan. Dat het gestrekte been van Alfred mij op mijn enkels raakt, neem ik voor lief. Of op zijn minst, ik ben eraan gewend geraakt. Het is normaal. Ik kijk er simpelweg niet meer van op. Just another day. Meerdere keren per dag krijg ik te horen dat ik een kankerjuf ben. Of wijf. Kankerwijf. Ik moet vooral doodgaan. Bij voorkeur zo snel mogelijk. Als het even kan dan ook graag aan kanker. Ik slik. Ik tel. Ik ga door.

  Drie jongens vechten elkaar door de klas. Ze belanden plots achter mijn bureau. Ik schrik. Ik hef mijn arm op en duw. Ja, ik duw. Een paar dagen later zal blijken dat ik bij het schoolhoofd moet komen. Er ligt een klacht. Ik ga dit heus wel oplossen. Toch doet het zeer. Elke dag sta ik hier met geduld. Met empathie. En elke dag geef ik nieuwe kansen. Ik verzuip hier soms in. Terug in de klas. Geen enkele leerling luistert naar mij. Het stormt. Willem komt zijn werk inleveren. In alle woestenij heeft hij zijn les gemaakt.

  Dat was me gek genoeg niet eens opgevallen.’

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Weet je wat nou zo raar is?Al die docenten stemmen op partijen die nog veel meer van dat soort hier binnen halen. Die staan voor meer islam. Dus medelijden heb ik niet met docenten. Ook geen cent erbij
   Verdienen al heel veel.

   Like

 15. vangie1206j zegt:

  Niet alleen in Frankrijk ook in Nederland lees je het Telegraaf van vandaag Bianca vd Meer wordt ook uitgescholden voor kanker juf en kanker wijf ga maar gauw dood liefst aan de kanker.
  Fijn he verrotte minder minder minder kut Marokkaantjes een andere benaming heb ik niet voor dat wegwerp tuig.

  Like

 16. Wachteres zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5150332/column-juf-rotterdam-zuid-ik-word-dagelijks-kankerjuf-kankerwijf-genoemd-en-dood-gewenst/

  Column juf Rotterdam-Zuid: ‘Ik word dagelijks kankerjuf/kankerwijf genoemd en dood gewenst’

  Lieve juf Bianca, wat doe je jezelf in godsnaam aan. Er is een lerarentekort en scholen waar kinderen wel leuk zijn staan om je te springen.

  Meerdere keren per dag krijg ik te horen dat ik een kankerjuf ben. Of wijf. Kankerwijf. Ik moet vooral doodgaan. Bij voorkeur zo snel mogelijk. Als het even kan dan ook graag aan kanker. Ik slik. Ik tel. Ik ga door. Drie jongens vechten elkaar door de klas. Ze belanden plots achter mijn bureau. Ik schrik. Ik hef mijn arm op en duw. Ja, ik duw. Een paar dagen later zal blijken dat ik bij het schoolhoofd moet komen. Er ligt een klacht.”

  Like

 17. M.A.L. Sion zegt:

  Conclusie uit bovenstaande reacties: ALLE islamitische allochtonen zijn ongewenst in Nederland. Als we het daar over eens zijn waarom treden we dan niet massaal toe tot politieke partijen die zich daar voor in willen zetten. Kunt u geen lid worden van de PVV, dan kunt u donateur worden van de stichting vrienden van de PVV. Dan gaat u naar de stembus met het gevoel dat u gaat stemmen op de partij waar u bij hoort!

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Er zal heel wat meer moeten gebeuren dan alleen maar stemmen op de PVV. De gevestigde orde zal zich desnoods met geweld verzetten tegen eventuele regeringsmacht van de PVV. De linkse partijen hebben daar ervaring mee. Hebben knokploegen die uit hun naam de meest vreselijke dingen doen. Ze ontkennen ten stelligste dat het zo is, die linkse partijen maar kijk om u heen en zie hoe alle pvv.stemmers worden geschoffeerd en koud gezet. Links is tot alles in staat.

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    O p. ARTE. de. Frans- Duitstalige zender is vanavond so.3.11.2019 , 2015 u. de speelfilm. ‘Der. Stellvertreter’ 😇🤑. , een speelfilm van Constantin Costa- Gavras,… 124Min. ‘Tijdens 2e Wereldoorlog probeert een evangelische SS-man de wereld de waarheid over de werkkampen te openbaren De paus in Rome is zijn laatste hoop.
    verfilming. 2002……..<~<~<~<~<~<~>>>>>>>> >>>>> fleckie:’ Hitlers Paus’ het boek van John Cornwell,…’de verborgen 😌😔geschiedenis van. Pius Xll. ( op ejbron 5.8.2018, onder 2 nationaliteiten… ……<~<~<~<~<~<~<

    Geliked door 1 persoon

  • Alex Delarge zegt:

   Ik betaal alleen maar cash.

   Like

 18. Republikein zegt:

  Bij een brand in een trein in Pakistan zijn zeker 71 mensen om het leven gekomen. Volgens Pakistaanse autoriteiten was een illegaal meegebracht gasfornuis oorzaak van de brand.

  De gasfles van het fornuis ontplofte toen passagiers aan boord van de rijdende trein ontbijt aan het maken waren. Er raakten tientallen mensen gewond, van wie er meerdere nog in levensgevaar zijn.

  De meeste mensen kwamen om het leven toen ze in paniek van de rijdende trein sprongen, die toen door de oostelijke provincie Punjab reed. De passagiers reisden van Karachi naar Rawalpindi. Velen waren mogelijk op weg naar een religieuze conferentie.

  Wat religie niet allemaal met een mens doet.

  Like

 19. vangie1206j zegt:

  Ze moeten die procureur-generaal in een no-go area plaatsen voor een maandje.
  Kijken of hij nog zo dwingend die

  Like

 20. vangie1206j zegt:

  ratten wil laten opnemen in Europa

  Like

 21. Lucky zegt:

  FRANKverRIJKing…?
  https://www.breitbart.com/crime/2019/11/01/vandals-profane-100-christian-tombs-in-french-cemetery/

  Vandals Profane 100 Christian Tombs in French Cemetery
  Vandalen Ontheiligen 100 christelijke graven op de Franse begraafplaats

  Vandals went through a graveyard in southwest France before dawn on Wednesday smashing anything relating to Christian symbolism, including dozens of stone crosses, crucifixes, and images of angels and the Virgin Mary.
  According to local reports, the marauders profaned nearly 100 Christian graves in the Breuil cemetery in Cognac, destroying mostly crosses but also smashing a number of statues, plaques, and representations of angels and of the Blessed Virgin Mary.

  The desecration of the cemetery took place just days before the Christian celebration of All Souls Day on November 2, when Catholics visit the graves of their loved ones to pray for the repose of their souls.

  Vandalen gingen vóór het ochtendgloren op woensdag door een kerkhof in het zuidwesten van Frankrijk en vernietigden alles met betrekking tot christelijke symboliek, waaronder tientallen stenen kruisen, kruisbeelden en afbeeldingen van engelen en de Maagd Maria.
  Volgens lokale rapporten ontheiligden de plunderaars bijna 100 christelijke graven op de begraafplaats van Breuil in Cognac, waarbij ze meestal kruisen vernietigden maar ook een aantal beelden, plaquettes en afbeeldingen van engelen en van de Heilige Maagd Maria vernietigden.

  De ontheiliging van de begraafplaats vond plaats slechts enkele dagen vóór de christelijke viering van Allerzielen op 2 november, wanneer katholieken de graven van hun geliefden bezoeken om te bidden voor de rust van hun ziel.

  Like

 22. Jan zegt:

  Vandals Profane 100 Christian Tombs in French Cemetery

  According to local reports, the marauders profaned nearly 100 Christian graves in the Breuil cemetery in Cognac, destroying mostly crosses but also smashing a number of statues, plaques, and representations of angels and of the Blessed Virgin Mary.

  https://www.breitbart.com/crime/2019/11/01/vandals-profane-100-christian-tombs-in-french-cemetery/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s