‘Geef oudere met AOW’tje vergoeding voor dakloze in huis’

Screenshot_30

(Door: Edwin van der Aa)

PLAN GROENLINKS. Mensen die wel een centje extra kunnen gebruiken en woonruimte over hebben, moeten tegen een bescheiden vergoeding iemand zonder huis tijdelijk uit de brand kunnen helpen. Dat wil GroenLinks regelen. Vooral voor ouderen met alleen een AOW-uitkering zou zo’n ‘barmhartigheidsbonus’ verlichting bieden.     

De laatste jaren zijn duizenden mensen in de daklozenopvang beland, omdat ze plotseling hun huis werden uitgezet na afloop van een tijdelijk contract of een relatiebreuk en in de overspannen woningmarkt niet makkelijk een betaalbaar huis konden vinden. Terwijl die opvang eigenlijk bedoeld is voor daklozen met psychische of verslavingsproblemen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

47 reacties op ‘Geef oudere met AOW’tje vergoeding voor dakloze in huis’

 1. E.J. Bron zegt:

  Typerende GroenLinkse symptoombestrijding! Pak de oorzaken aan!!

  Geliked door 6 people

  • Monalisa zegt:

   Dat durfen ze niet.

   Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ E.J. Bron (30 oktober 2019 om 15:16)

   Dames en Heren.

   Het is geen eens symptoombestrijding. En ze willen de oorzaken niet aanpakken. Die hebben ze immers zelf bewust gecreëerd.

   Ze willen ons onderdrukken. Ze willen ons in het gareel dwingen. Ze willen ons hun dictatoriale wil opleggen. Ze willen ons in de dictatoriale slavernij van de Nieuwe WereldOrde dwingen. En zolang wij dat toelaten, werken wij mee aan onze eigen ondergang !!!

   Gelukkig worden er steeds meer mensen wakker. Maar helaas slapen er nog te veel.

   Zalig zijn zij, die kijken en zien.
   Zalig zijn zij, die luisteren en horen
   Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
   Zielig zijn de onnozelen van geest.
   Zij worden met een kluitje in het riet gestuurd.

   Like

 2. Cleo zegt:

  Wat een armoedig laag niveau van beleid😭😭😭! Hoe durven ze zoiets achterlijks voor te stellen.

  Geliked door 4 people

 3. Japio zegt:

  Schandalig, groenslinks met wortel en tak uitroeien. Weg met die landverraders.

  Geliked door 3 people

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Volgende stap zal zijn om een (islamitische) migrant/gelukzoeker (met mes) bij argeloze oudere in te laten trekken. M.a.w. de kat op het spek binden. Aanvankelijk vrijwillig, later verplicht.

  Geliked door 5 people

 5. Nemesis zegt:

  Denk eerder dat GL hun uitgenodige moordenaars en verkrachters wil onderbrengen bij weerloze slachtoffers, hebben ze ook het pilletje bespaard voor voltooid leven,
  Hier wordt beslist niet aan autochtone daklozen gedacht, het is tenslotte GL.

  Geliked door 6 people

 6. Wachteres zegt:

  Vooral voor ouderen met alleen een AOW-uitkering zou zo’n ‘barmhartigheidsbonus’ verlichting bieden.

  Ach, mensen met een AOW-tje hoeven niet zo’n grote vergoeding, die zijn met een beetje ook wel tevreden: Een BARMHARTIGHEIDSUITKERING noemen de Groenen dat dan .

  Waarschijnlijk is een rijksdaalder per dag wel genoeg. Daar kunnen ze dan eten, drinken en kleren voor die mensen voor kopen en dan houden ze zelf ook nog wat over.

  Walgelijk GroenLInks. Geen idee wat alles kost. Het zou me niet verbazen als men uiteindelijk verplicht wordt om iemand in huis te nemen als je één of meerdere kamers over hebt.

  Geliked door 5 people

  • vangie1206j zegt:

   Wat is er eigenlijk van Nederland nog over. Er schijnt niets meer normaal te gaan. De regering is een bij elkaar geraapte lafbekken buigen voor Brussel en schoppen naar de autochtone bevolking.
   Niets heeft deze regering nog over voor de bevolking en ze wat financiël beroven met de meest walgelijke belastingen.
   Ze zijn besmet met het islam virus.

   Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   *****

   Geliked door 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zum kotzen !!
  Nog even en alle senioren zijn weer overgeleverd aan de “barmhartigheid”.
  Alleen AOW is teveel om te sterven en te weinig om te leven, ouderen die gedurende hun werkzame leven een pensioen hebben opgebouwd worden op alle mogelijke manieren gepakt, voor hun geen huurtoeslag of andere subsidies maar een belastingaanslag, jarenlange stilstand van hun ‘waardevaste’ pensioen en binnenkort zelfs kortingen.
  Op het moment dat de grijze golf op zijn hoogtepunt zou gaan komen werden bejaardenhuizen en verzorgingshuizen gesloten ‘want’ ze moesten langer zelfstandig wonen, dat dit eenzaamheid tot gevolg had, ach dat was bijzaak.
  En nu worden ze straks gedwongen daklozen op te vangen in hun woning, in eerste instantie mensen die door economische problemen dakloos zijn geworden en straks degenen met psychische problemen als volgende groep.
  Dat opa en oma dat niet gaan overleven, ach zolang ze goede organen opleveren voor D66 is dat in hun ogen een win win situatie, je bent van die vervelende oudjes af en je kunt anderen oplappen met reserveonderdelen en er komt ook nog eens woonruimte vrij.
  Nou nog even de vrijwillige euthanasie veranderen in gedwongen euthanasie en GroenLinks en D66 hebben de vergrijzing “opgelost”!!
  Wat denken al die arbeiders wel, dat ze tot op hoge leeftijd van hun pensioen mogen genieten, kom op dat Zwitserlevengevoel is niet meer van deze tijd.
  Kom maar op met die Pil van Drion……

  Geliked door 6 people

 8. koddebeier zegt:

  Laat al die linkse idioten maar een dakloze in huis nemen !

  Geliked door 8 people

 9. Harry Willemse zegt:

  Ho ho ho heer Bron. U vergeet dat dat mes aan twee kanten snijd. Gelukszoeker kan dan mooi mee helpen met het moestuintje van die trut met dat karretje. Jetta Klijnsma.

  Geliked door 2 people

 10. vangie1206j zegt:

  Wat is er eigenlijk van Nederland nog over.
  Deze regering is er helemaal niet voor de burgers alleen buigen voor de EU en trappen naar de bevolking.
  Het lijkt wel of Den Haag besmet is met het islam virus

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Op 27 oktober 2010 hebben de Kamerleden van (GL), (PvdA), (D66) en (SP) een motie ingediend van de volgende strekking:
   “Verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering GEEN doelstelling van beleid is.”

   Oftewel,
   “Verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van het eigen volk met bijbehorende cultuur WEL doelstelling van beleid is.”

   Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Als dit communistentuig het helemaal voor het zeggen had dan kwam er verplichtende wetgeving. Iedereen die niet bij de communistische elite hoorde moest dan een vluchteling, een zwerver een drugsverslaafde een TBS’er en een verward persoon in huis opnemen. Want in de socialistische heilstaat hoort iedereen erbij. Oh ja en vergeet niet een gender neutraal toilet in je huis te bouwen want ook dat zal wettelijk vastgesteld worden. Alhoewel als ik er bij stilsta. Bij mij is het toilet zolang ik heugen kan al gender neutraal.

  Geliked door 3 people

 12. Maar als je je familie (ouders b.v.) in huis neemt, worden ze gekort………….rara

  Geliked door 5 people

 13. Nachtkaarsje zegt:

  Ieder lid van gl moet dan maar het goede voorbeeld geven. Dan wachten we 5 jaar en tellen dan de slachtoffers van dat beleid. Gelukkig zijn het dan alleen imbecieltjes die gevallen zijn.

  Geliked door 3 people

 14. Mary zegt:

  Als we Rutte en Co (waaronder GL) er uit gooien komt het zowel voor de AOWers als de daklozen goed.

  Geliked door 4 people

 15. bigljohn zegt:

  Ik hoor het woordje MOETEN weer, en het komt van Groen Links. Het zou mij niet verbazen dat een Rutte, die het partijprogramma van Groen Links uitvoert, deze volgende misstap daadwerkelijk gaat uitvoeren.

  Geliked door 5 people

  • bigljohn zegt:

   Het kan ook een voorbode zijn om de A.O.W. helemaal af te gaan schaffen, zodat ouderen verplicht zullen zijn om een dakloze of een buitenlandse gelukszoeker in huis te gaan nemen. De laatste compleet met bidkleedje en veel moslims die op bezoek zullen gaan komen.

   Geliked door 3 people

   • fleckie zegt:

    Of……DE. onderhoudsplicht. . op de kinderen afschuiven, zoals …..voordat DREES. zorgde dat de AOW. er voor ouderen bestond ( en ouderen niet het … ‘ genadebrood’. …mochten ’ eten. …hun ‘toegestaan!….. door. hun kinderen!!! ( maar ook ‘ mogen’ logeren. bij hun. kinderen, om. de beurt, een. ‘bepaalde’ tijd!!…….<~<~<~<~<~<~<~

    Like

 16. bokito zegt:

  dan zou ik als proef willen beginnen in islamsterdam

  Geliked door 1 persoon

 17. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Watte ??? Moeten de ouderen het weer opbrengen ??? Hoe durven de RoodGroen-Linksen voor het te stellen ??? Zijn ze daar helemaal van de pot gerukt ??? Hoeveel hebben ze er zelf al in huis genomen ??? Hoeveel wonen er al in het Catshhuis ??? Hoeveel wonen er al in het paleis Huis ten Bosch ??? Hoeveel wonen er al in het paleis het Loo ??? Hoeveel wonen er al in het paleis Noordeinde ??? Hoeveel wonen er al in het het paleis op de Dam ??? Hoeveel wonen er al in kasteel Drakensteijn ??? Hoeveel wonen er al in de ambtswoning van de Amsterdamse burgemeester, gender Halsema ??? Hoeveel wonen er al in huize Krikke ??? Hoeveel wonen er al in huize Yasser Feras ??? Hoeveel wonen er al in huize Rob Jetten ??? Hoeveel wonen er al in huize Ollongren ??? Hoeveel wonen er al in huize Timmermans ??? Hoeveel wonen er al in huize Grapperhaus ??? Hoeveel wonen er al bij mama Rutte ??? Hoeveel wonen er al in huize Demmink ??? Hoeveel wonen er al in huize prins Huisjesmelker ??? Hoeveel wonen er al in huize ……. ??? Bij mij in huis GEEN polonaise !!!

  Geliked door 3 people

  • Oeps zegt:

   Dames en Heren.

   Ouderen met alleen een AOW-tje, die er een paar centen bijverdienen, zijn gelijk hun huursubsidie, hun zorgtoelage en Joost mag weten wat nog meer kwijt !!!
   Bezint eer ge begint !!! Laat u niet met een kluitje in het riet sturen !!!

   Geliked door 3 people

 18. Cathja zegt:

  Lekker hoor, een dakloze in huis tegen het krijgen van een fooi. Echt Groen Links weer. Wat is dat toch een idioot volk, die Groen-Linksers. Oude mensen en vreemdelingen…., dat moet je niet willen. Hoe vaak worden ouderen niet bestolen tegenwoordig? Ouderen zijn kwetsbare mensen, dus die moet je niet met wildvreemden opzadelen.
  Mijn plan is: iedere Groen Linksstemmer neemt een dakloze in huis, en laat daarmee zien ‘hoe het hoort’. Eens kijken hoe lang ze dit plan nog een goed idee vinden.

  Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   Plus dat je woning ‘ later’. er ‘VERARMD’ uitziet!! ( men vergete niet de waarschuwing
   van betr. een Duitse huiseigenaar, die zijn huis te huur aanbood , en bij vertrek v.die parasieten, moest constateren dat bijna alles was. GEDEMONTEERD uit dat huis, ( de stommeling).( heeft zijn ( duur) lesje nu wel geleerd?)… dunkt me….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 19. Tistochwat zegt:

  Ik blief geen wildvreemde mohammedaanse neger (want daar komt het uiteindelijk op neer) in mijn huis!
  Breng ze maar onder in de vele lustoorden van die hypocriete, hebberige ‘oranjes’!!!

  Geliked door 3 people

 20. trebor2110 zegt:

  ik neem er ook wel een in huis maar ik heb wel wensen , vrouw , blond ,blauwe ogen +1,57 m ,goed figuur , noord Europeesche afkomst .

  Geliked door 4 people

 21. Hovawart zegt:

  De integratie van onderaf opleggen en invoeren, telkens zijn de zwaksten in de samenleving de gebeten honden van de wellust van de Linksche Looney Brigade,
  Het multiculturele sprookje is de ergste nachtmerrie gebleken, vooral voor gettobewoners die zich nog niet hebben laten wegpesten.

  Geliked door 3 people

 22. hannah zegt:

  hoeveel heeft Klaver er zelf al in de kost …

  Geliked door 4 people

 23. Hovawart zegt:

  ‘Het touwtje uit de brievenbus’, het touwtje dat in de jaren 50 uit elke brievenbus hing, zodat mensen bij elkaar konden binnenlopen, het idealistische stokpaardje van politiek nestor Jan Terlouw (oud-Dom66er)………maar om nu de ouderen te gaan verplichten om dat touwtje weer uit hun brievenbussen te laten bungelen, zodat elke vreemdeling toegang krijgt tot gratis BB&B en recht heeft op onderdak, ongeacht zijn ware motieven en ideologie, dat gaat wel wat ver, en dan ook al gelijk een bonus of strafkorting op de AOW opleggen, dat is toch wel een grote gok nemen……..Rien ne va plus! deze woning is dus niet meer van u.
  Staan er eigenlijk nog steeds mensen achter deze politieke waanzin?…..u word zelf namelijk ook ouder.

  Geliked door 3 people

 24. Dr. Heinz zegt:

  Dit gaat er komen hoe dan ook!!
  Dat GroenLinks is ontstaan uit dat PSP, PPR en CPN, dat zijn: socialisten, radicalen en communisten.
  In dat voormalige Sovjet Unie was dat ook gebruikelijk, men kwam bij je langs om het huis te bekijken. Vond men dat het veel te groot was, nou dan kwamen er 1 A 2 gezinnen er bij. Zo hoefde men geen geld te besteden aan nieuwe huizen.
  Dus wees waakzaam!!

  Geliked door 1 persoon

 25. Eerst worden een aantal Nederlandse daklozen in de verkoop gezet om onder te brengen bij de ouderen.
  Na verloop van tijd komen dan de Gelukzoekers in beeld en bij weigering word de ouder dan gewoon gedwongen om een Arabier of Afrikaan in huis te nemen met op de achtergrond het verhaal van discriminazie waarbij het dan niet lang meer zal gaan duren dat de bewoner het huis uit gezet gaat worden.
  Meen zou denken dat kan niet maar vergis je niet dat in zo’n geval een wetswijziging snel doorgedrukt zal gaan worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s