Arm milieu! Arme mensheid!

Screenshot_47

(Door: “bozeoudeman”)

Goh, eindelijk eens een elite ganger die het heeft doorgekregen, denk ik als de kop lees over meneer Scania. Eindelijk een elite iemand die ziet wat er te zien is, dat zij, Afrikanen en islamieten, minstens 100 jaar op ons achterlopen en dat er veel te veel van deze, zich niet aan willen passende, hierdoor kansloze, veelal eerder onwillige ‘nieuwe EU-inwoners’ zijn binnengelaten. En dat dit vervolgens problemen gaat opleveren. 

Briljant! Wat een geest-verheldering. Bravo! Wat gaat hij er aan doen? Burgermilities opstarten om Europa terug te veroveren op de barbaren die eerst vanaf de jaren zestig door hem en collega elite gangers zijn binnengehaald? Of gaat het meer van hetzelfde worden? Gewoon datgene wat de elite gangers altijd al deden en doen: zwetsen, vergaderen en dan nog meer zwetsen.

Daden meneer, daden zijn gewenst, zijn noodzakelijk, het is al ver over twaalf. Met spoed de op fascisme geënte bureaucraten van D66 en hun gestoorde linkse lakeien en masse naar Noord- Korea verhuizen? Alle islamieten naar Mekka overbrengen en vervolgens een muur om dat Mekka bouwen, zodat ze daar nu eens voorgoed blijven? Alle in de afgelopen decennia door de islam veroverde landen terugveroveren op de islamieten en de resterende ‘gelovigen’ vervolgens op een humanitaire missie naar Mars sturen, zodat ze daar hun bekeringsdrang kunnen botvieren?

Het onmiddellijk stoppen van de VN-narren, die in Afrika via grootschalige gezondheidsprogramma’s de bevolking uit de voegen hebben laten barsten om nu het door hen geschapen probleem van overbevolking in Afrika op te lossen door de Afrikaanse overbevolking naar Europa over te hevelen. Simpel en briljant in domheid/kwaadaardigheid.

Pakweg 1 miljard mensen zijn door toedoen van een hersenloze VN nu te veel in Afrika, 500 miljoen mensen zijn er nu ongeveer in EU-Europa, dus kunnen er in die EU best 500 miljoen Afrikanen bij, in een EU die de status van superstaat ambieert en dus meer, meer, meer bevolking wenst. Meer bevolking betekent meer prestige en aanzien voor grote EU ‘bestuurders’ als Juncker, Timmermans en Verhofstadt. En wat te denken van de ‘power behind the throne’ hare hersenloosheid Merkel.

Met de helft van het Afrikaanse probleem opgelost, blijven er nog 500 miljoen Afrikanen teveel over in Afrika, maar ook daar wordt door de veredelde VN-boekhouders via quota aan gewerkt, die worden eerlijk en netjes opgedeeld en verscheept naar Canada, de VS en natuurlijk het restant naar die EU. Zo hebben VN-clowns een probleem dat niet bestond, maar door onnadenkendheid van die VN is geschapen keurig opgelost! Niet enkel Afrika heeft een probleem, maar dan dus de hele wereld. Wel zo eerlijk vinden de VN-narren. Bravo, wat zijn ze toch goed.

Start eens met wat moet gebeuren; een grootschalig programma om Afrikanen bewust te maken van een brok wereldproblematiek die overbevolking heet, start dus eens met verspreiden van voorbehoedsmiddelen. Oh nee, dat mag van jurkdragende idioten in Rome niet. Oké laten we dan Afrika maar laten door fokken om elkaar straks allen de strotten door te snijden? Dat is een betere oplossing VN, EU, Links, Islam, Rome? Wat zij ze toch briljant, die geleerde elite gangers als Samson en Klaver, die nu ook het milieu gaan redden. Geef mij de pil van Drion alstublieft!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Arm milieu! Arme mensheid!

 1. Tistochwat zegt:

  Geef mij de pil van Drion alstublieft!

  Geef mij er maar een stuk of tien voor de zekerheid.
  Als we dan tóch afgemaakt moeten worden, dan het liefst ‘humaan’.

  Like

 2. henk verhoef zegt:

  meneer Scannia is MET PENSIOEN– en danDURFT men de waarheid wel te zeggen
  Wat hij tejdens zijn werkzaam leven niet durfde– want dan zou zijn zaak door links en de LINKSE VAKBOND( met zweedse bl;anke leden) vernielld zijn
  Toch
  Nu is hij ook roepende in de woerstijn want ook in zweden doet links en de reliegekkie nog steeds goede zaken- net als in duitgsland/nedeland en belgie

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  De politieke correctheid is de fysieke en mentale onderdrukking van het intellect en het gezond verstand, een repressie van de meerderheid om geen mening te mogen hebben omdat anderen zich beledigt kunnen voelen………men heeft zelfs toestemming van de staat nodig om een mening te mogen geven, niet op het ‘vrije’ internet, of in het openbaar, geen referenda meer, of over de jaarlijkse viering van een eeuwenoud kinderfeest.
  We worden steeds meer bestookt met allerlei nutteloosheid en desinformatie zodat men zich steeds minder verdiept in zaken die wel de moeite waard zijn, onze vrijheid word steeds verder beperkt, en
  onze omgeving overlopen door duizenden jonge buitenlandse borderliners die balanceren tussen psychoses en neuroses, waarbij of de persoon in kwestie een bedreiging is voor zichzelf of een levensgevaarlijke bedreiging voor anderen……een alsmaar dommer wordende samenleving bestookt met tikkende tijdbommen…….
  Men zou er een boek over kunnen schrijven, maar dat zal wel verboden worden vóór de publicatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s