CARTOON

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op CARTOON

 1. henk verhoef zegt:

  het volk roept om ruttetrutje nu het land knarsend tot stilstand komt
  Hoe dom kan je als volk zijn om te verwachten dat ruttetrute iets zou kunnen en willen oplossen
  \Daarvoor heeft hij zich met leugen en bedrog niet voor laten kiezen- om iets goeds te doen

  dus zou het volk hem ook als die rat moeten laten verdwijnen– maar ja
  juiste hokje
  Als die demonstraties
  zouden die echt wat uithalen in een land wat volkomen van padje af is en weinig/niets nog behoorlijk functioneerd
  Ben bang dat het als in broekplassen is- het voelt even fijn dat de druk weg is en het warm aanvoelt
  maar heel snel zal het schrijnen en koud/vies nat zijn
  En die qouta excuus truzen- stienje en die cu ster en wiebers( is toch ook een wijf) die mogen dan op het schavot staan– maar ach zelfs daar stelt het niets voor- net als in de kist

  Geliked door 2 people

 2. sjuad zegt:

  Een eierdop vol Al Dagdaddy als zeegraf is nog een eierdop teveel,, niet het water vervuilen met dit zeer kwalijke gif.

  Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Ik zie dat het een islamitische rat zonder ballen is. Gelijk als alle andere islamitische ratten die weerloze slachtoffers stuk rijden, aan flarden schieten, met zuur overgieten en laf met messen en bijlen mutileren. Het moet een absoluut zieke cultuur zijn die dit soort losers voortbrengt. Wat doet de islamitische meute van Afghanistan tot Marokko op al dit leed? Ze zwijgt als het graf want in de kern zijn ze net als hun profeet bal loze zich met geweld en bedrog eigendom toe rovende uitvreters. Uitvreters die en masse vegeteren op de successen van andere culturen en als dank die culturen uitwonen om ze daarna weg te gooien en te vervangen door hun cultuur van verderf, mens verachting en tomeloze haat voor alles dat succesvoller is dan de hunne.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Steun van Clinton en Obama aan ISIS, documenten gevonden bij hetlijk van Bagdadi afkomstig van Stae Dep

  http://d.tube/#!/v/vladtepesblog/fq3rh9dr

  https://vladtepesblog.com/2019/10/30/did-the-obama-clinton-admin-support-the-islamic-state/

  Like

 6. bobzelf zegt:

  na de “”ONWEERLEGBARE “” ???? BEWIJZEN van onze bevrijders,
  1 uur na de moord MET VOORBEDACHTE RADE op 300 onschuldigen
  bij de MH-17 OP 17 JULI 2014
  U weet wel het was een bukraket , PUTIN DID IT ????????????????????

  zou het me niets verbazen als deze islam rat, gewoon zit te klaverjassen samen met
  de CIA medewerker OSAMA BIN LADEN .

  GEK HE ZO’N GEVOEL .

  DIE HAD OOK EEN ZEEMANSGRAF TOCH ??

  WELEENS EEN FOTO GEZIEN ??

  NOU IK GEEN BUKRAKET

  WHAHAHAHA

  ONZE BEVRIJDERS , WAT EEN GAJUS LAND

  OME BOZELF

  Like

 7. Lucky zegt:

  Hysterische linkse reacties op leuke foto
  https://www.breitbart.com/politics/2019/10/30/leftists-rage-donald-trump-posts-photoshopped-image-honoring-hero-dog/

  Leftists Rage After Donald Trump Posts Photoshopped Image Honoring Hero Dog

  Linkse woede nadat Donald Trump een Photoshopped afbeelding ter ere van heldhafige hond plaatste

  Anti-Trump leftists reacted negatively on Twitter Wednesday to President Trump’s tweet of a photoshopped image honoring the hero dog that chased Islamic State (ISIS) founder and leader, Abu Bakr al-Baghdadi, into a tunnel.

  Links anti-Trump reageerde negatief op Twitter woensdag op de tweet van president Trump van een gefotoshopt beeld ter ere van de heldenhond die oprichter en leider van Islamitische Staat (ISIS), Abu Bakr al-Baghdadi, in een tunnel achtervolgde.

  https://mobile.twitter.com/realDonaldTrump/status/1189601417469841409/photo/1

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/national-security/2019/10/31/islamic-state-appoints-abu-ibrahim-al-hashimi-al-qurashi-leader/

  Islamic State Names Abu Ibrahim al-Hashimi al-Qurashi as Leader

  Islamitische staat noemt Abu Ibrahim al-Hashimi al-Qurashi als leider

  The Islamic State finally acknowledged the death of former “commander of the faithful” Abu Bakr al-Baghdadi on Thursday and announced his successor, Abu Ibrahim al-Hashimi, who was given the additional surname “al-Qurashi” to highlight his purported connection to the tribe of Mohammed.
  The announcement came in an audio release from the al-Furqan Foundation, the media arm of the Islamic State (ISIS/ISIL). The seven-minute message urged all ISIS followers to swear fealty to Hashimi and accept him as the new caliph. They were additionally urged to carry out Baghdadi’s final orders to free captive ISIS fighters from prison camps and recruit additional jihadis to the cause.

  De islamitische staat erkende eindelijk de dood van de voormalige ‘commandant van de gelovigen’ Abu Bakr al-Baghdadi op donderdag en kondigde zijn opvolger aan, Abu Ibrahim al-Hashimi, die de extra achternaam ‘al-Qurashi’ kreeg om zijn vermeende connectie met de stam van Mohammed.
  De aankondiging kwam in een audio-release van de al-Furqan Foundation, de media-arm van de Islamitische Staat (ISIS / ISIL). Het bericht van zeven minuten spoorde alle ISIS-volgers aan om trouw te zweren aan Hashimi en hem te accepteren als de nieuwe kalief. Ze werden bovendien aangespoord om de laatste bevelen van Baghdadi uit te voeren om ISIS-jagers uit gevangenkampen te bevrijden en extra jihadisten voor de zaak te werven.

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/twee-oud-cia-directeuren-erkennen-bestaan-deep-state-en-doelstelling-om-trump-uit-te-schakelen/

  Twee oud-CIA directeuren erkennen bestaan Deep State en doelstelling om Trump uit te schakelen

  Twee voormalige CIA directeuren, John McLaughlin en John Brennan, hebben openlijk het bestaan van de ‘Deep State’ toegegeven. Deze ‘schaduwregering’ binnen de veiligheidsdiensten, die van meet af aan probeert om Trump af te zetten of op een andere manier uit te schakelen, werd door de Westerse en ook Nederlandse mainstream media altijd een ‘nepnieuws’ of een ‘complottheorie’ genoemd. McLaughlin schepte er tijdens het interview met C-SPAN zelfs over op: ‘Dank God voor de Deep State!’ waarop het linkse publiek applaudisseerde

  McLaughlin vindt het een goede zaak dat een inlichtingenagent naar voren is getreden om te getuigen tegen Trump. Daarmee verwees hij naar de zogenaamde ‘klokkenluider’ Eric Ciaramella, een geregistreerde Democraat die voor Obama, Biden en Brennan heeft gewerkt, en altijd een openlijke criticus van Trump is geweest. Ook hielp hij mee met het in elkaar draaien van de Trump/Rusland samenzwering hoax.

  Like

 10. Lucky zegt:

  Impeachment met bedrog en vuil spel…
  https://www.breitbart.com/radio/2019/11/01/steve-scalise-reveals-all-the-ways-adam-schiff-can-cheat-in-impeachment-hearings/

  Steve Scalise Reveals All the Ways Adam Schiff Can Cheat in Impeachment Hearings
  Steve Scalise onthult alle manieren waarop Adam Schiff kan bedriegen tijdens impeachment-hoorzittingen

  Rep. Adam Schiff (D-CA) is empowered to block testimony from Republican-called witnesses within ongoing “impeachment inquiry” hearings held by the House Intelligence Committee he chairs, explained Rep. Steve Scalise (R-LA), in a Thursday interview on SiriusXM’s Breitbart News Daily with host Alex Marlow.
  Scalise pointed to “impeachment inquiry procedures” laid out in a House resolution giving Schiff the ability to reject witnesses proposed by the Republican minority.

  “There are sections of the resolution that allow the [Adam Schiff] to literally have veto power over Republican witnesses,” Scalise noted. “There’s a section in the resolution that allows the chairman to literally kick the president’s legal counsel out of the room out of the room if he so chooses, not because there has been some wrong that was done, [but] just because, all at the whim of the chairman.”

  Rep. Adam Schiff (D-CA) is gemachtigd om getuigenissen van republikeinse zogenaamde getuigen te blokkeren tijdens lopende “afzetting onderzoek” hoorzittingen gehouden door de House Intelligence Committee hij voorzitter, verklaarde Rep Steve Scalise (R-LA), in een donderdag interview op SiriusXM’s Breitbart News Daily met gastheer Alex Marlow.
  Scalise wees op “afzettingsonderzoeken” die zijn vastgelegd in een resolutie van het Huis die Schiff de mogelijkheid biedt om door de Republikeinse minderheid voorgestelde getuigen af ​​te wijzen.

  “Er zijn delen van de resolutie die de [Adam Schiff] toestaan ​​om letterlijk vetorecht te hebben over Republikeinse getuigen,” merkte Scalise op. “Er is een gedeelte in de resolutie waarin de voorzitter letterlijk de juridisch adviseur van de president de kamer uit de kamer kan schoppen als hij dat wil, niet omdat er iets verkeerd is gedaan, [maar] gewoon omdat, allemaal bij de bevlieging van de voorzitter. ‘

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s