De blinde DOMheid van brood’politici’ en linkse mensen in het algemeen

Screenshot_48

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik hoor zojuist dat men in Nijmegen, een als studentenstad bijna even (Groen-)Link(s) bolwerk als  Amsterdam, als eerste gemeente € 0,50 per plastic afvalzak wil gaan invoeren. Klaarblijkelijk zijn er naar goed links gebruik weer de nodige financiële tekorten ontstaan in de van úw verplichte belastinggeld afgedragen ‘vrijgevigheid’ in de Gutmensch-wereld. Ik ga u uitleggen wat er vervolgens gaat gebeuren en waarom met namen linkse (!) en broodpolitici te DOM zijn om dat te begrijpen. Alhoewel ik DOM in menig geval liever zou vervangen door SLINKS, ACHTERBAKS, EGOCENTRISCH en HYPOCRIET.

Behalve dat het restafval (in zakken en containers) overal al duurder is geworden (ook hier in Amsterdam rijzen de prijzen inmiddels de pan uit) en de wijze van afval verzamelen steeds meer ratten en ander ongedierte aantrekt – al dan niet omdat de biologische bestrijdingsmiddelen niet afdoende werken – moet er klaarblijkelijk óók nog verdiend worden aan zaken waar u nu eenmaal niet aan kunt ontkomen. Benzine, voeding, medicatie en uiteraard ook het afval. Wat de heer Bruls (de CDA-burgervader van Nijmegen) echter niet lijkt te begrijpen, is dat er door deze (door links afgedwongen?) maatregel nóg meer zwerfvuil en plastic in de natuur zal worden gedumpt OF het plastic en het restafval gewoon weer bij elkaar gegooid gaan worden. “Dan bent u in overtreding” zullen zij wederom geheel stompzinnig redeneren, maar dat lost het probleem niet op, want er is eveneens gebrek aan toezicht! Maakt u maar eens een wandelingetje door welk bos of welk natuurgebied dan ook… Het zwerfafval is mij al jaren een doorn in het oog, maar op deze manier wordt het alleen maar nóg meer bevorderd. Heel veel mensen kunnen het eenvoudigweg niet meer betalen en worden derhalve ‘creatief’ in het oplossen van hun probleem. Waarmee het voor de gemeente (via een andere weg/ander potje?) alleen maar MEER kost om het afval uit de bospercelen en langs de weg te laten opruimen. Wat uiteraard weer op ú verhaald wordt middels wederom stijgende gemeentelijke belastingen…

Helaas zijn er nog steeds de nodige asociale hufters (van mij mag u ze afschieten) die van alles uit hun auto gooien en vuil in de natuur dumpen, maar voor de mensen (specifiek de middenklasse die overal buiten valt en MINDER te besteden heeft dan de gemiddelde lagere klasse!) is het niet meer te betalen en wordt het gezien als de zoveelste aanslag op hun portemonnee. Die hebben uiteindelijk geen andere keuze meer. Of het wordt een onhygiënisch rattennest in en om het huis, of het wordt vuiler in de natuur. Een andere keuze hebben zij niet meer. Maar klaarblijkelijk is dat maar moeilijk te bevatten als u zelf zeer riant op kosten van de burger leeft.

Nog zo’n voorbeeld van VOORAF voorál NIET nadenken, onderzoek doen (laat staan testen), maar naar goed links gebruik EERST DOEN (wat het HART ingeeft, want de HERSENEN functioneren nu eenmaal niet realistisch) en daarmee miljarden over de balk smijten om achteraf te ‘ervaren’ dat de stikstofuitstoot uit biomassa 20% hoger is dan uit steenkool… Dit kan alleen door irrationele linkse mensen bedacht worden! “Zó moet het en binnen DIT tijdsbestek!” Tijd voor onderzoek is er niet, want de tijdlijn (haast door kunstmatig ingegeven angst!) is bepalend.

Om even in Nijmegen te blijven… ik heb er familie wonen en die moet voor 2030 allemaal van het gas *AF zijn. Zijn er gedegen alternatieven dan? NEE! Zijn er betaalbare oplossingen dan? NEE! Dat is ook niet ONS probleem meneer en mevrouw de Nijmegenaren, dat is nu UW probleem! WIJ bepalen slechts!

Voor uw beeldvorming: Nijmegen ligt ongeveer een kilometer of 8 à 10 van het Duitse dorpje Kranenburg waar veel Nederlanders hun boodschappen doen, omdat een door Den Haag betaald ‘onderzoeksbureau’ roept na Spanje de goedkoopste te zijn qua voeding en levensonderhoud, uiteraard om een ‘reden’ te hebben om de belasting op voedsel nóg verder te verhogen… Met Duitsland scheelt dat nu al minimaal 3 % per product en het scheelt ze incl. tanken en inkopen doen ongeveer € 120,- per volle boodschappen-kar t.o.v. boodschappen doen in Nederland! Goed onderzoeksbureau derhalve! EN héél betrouwbare informatie vanuit de overheid wederom…
Hoezo NEP-nieuws?!!!

In Kranenburg echter krijgt men € 750,- subsidie als men overgaat op gas!  Wat zijn ‘we’ in vredesnaam aan het doen in Nederland? Altijd maar weer hals over kop óveral in voorop proberen te lopen om er achteraf achter te komen dat het – net als met het stikstofpercentage uit biomassa – helemaal niet blijkt te werken! Sterker nog, het stoot juist MEER uit! En DAT mensen, is de typerende linkse denkwijze ten voeten uit! Uitermate naïef, stompzinnig en zorgvuldig opgebouwd kapitaal vernietigend om uitsluitend idealistische (dat is het tegengestelde van REALISTISCHE!) doelstellingen te behalen.

Dat de globalistische Gutmensch-gedachte van het opvangen en inburgeren van met name jonge islamitische mannen, die een eeuwenlange haat tegen Europa koesteren, een nog veel grotere negatieve uitwerking heeft, mag inmiddels duidelijk zijn. Maar u mag dat uiteraard niet zeggen! Wat zeg ik? Dat DENKEN is al racisme!

Links kan echter niet anders meer dan de oogkleppen opzetten en met die oogkleppen op de steeds smaller wordende tunnel in blijven lopen. Omkeren gaat niet meer, want falen toegeven staat niet in hun devies, dus blijven zij roeptoeteren hoe goed ze wel niet zijn (het Peter R. De Vries syndroom) en dat ze geweldig werk doen. De vraag is echter: VOOR WIE?

DOM, DOMMER, LINKS!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Linkse Kerk, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op De blinde DOMheid van brood’politici’ en linkse mensen in het algemeen

 1. Carel Pastoors zegt:

  De subsidie op gas klopt. Eerlijkheid gebied wél te zeggen dat men daar nog veel op olie stookt. (Ik woon er vlakbij). Boodschappen en brandstof zijn al jaren goedkoper dan in Nederland. Kijk op zaterdagen maar eens hoeveel Nederlandse kentekens er rond rijden. Parkeren kost in Kranenburg niets, ook mooi meegenomen.

  Like

 2. vangie1206j zegt:

  In Duitsland is leven Nog leuk en aangenaam in Nederland helaas niet meer.
  Dank je wel Mark Rutte door Nederland te verpesten en onleefbaar te maken voor de eigen bevolking.

  Like

 3. men vergeet ook altijd de milieuschade door immigratie

  Like

 4. Over moslimmannen. Ik werkte in Jemen onder een Jemenitische baas, dat moest van de westerse geldschieters. Zoals velen had hij in zijn jeugd een stuk geborgenheid ontbeert waardoor hij een agressief en leugenachtig gedrag had ontwikkeld. Vraag dat elke psycholoog. Niet voor niets hebben landen als Marokko en ook Jemen een Ministerie van Onderwijs en Opvoeding, immers opvoeden doet de overheid en veel minder de ouders. In zijn driftbuien en tijdens zijn ramadan schreeuwde hij dat moslims geduldig zijn en langzaam de westerse wereld zouden veroveren, met vurige haat in de ogen. Ik haalde toen mijn schouders, informeerde mijn geldschieter, maar haal inmiddels mijn schouders niet meer op. Zoals Fransen beter te begrijpen zijn door hen een dosis autisme toe te denken, Duitsers door hun WO2 complex te begrijpen, zijn moslims in het algemeen beter te begrijpen door te bedenken hoe hun jeugd is verlopen.
  Toen de muzelmannen aan de poorten van Wenen stonden, en de ‘Polen’ hun verjoegen, deed de rest niets. Liever zaten zij onder het juk van de toen ietwat tolerante islam dan het absolutisme van de Spaanse inquisitie. We hadden zomaar moslim kunnen zijn. De inquisitie verdween en we werden vrijer en vrijer. Maar de geschiedenis herhaalt zich, zij het uit eigen wil omdat veel mensen in hun onnozelheid menen te moeten deugen. Hierdoor zien we het totalitarisme in Europa toenemen tot iets wurgends. Windmolens, van gas-los, klimaatwaanzin, een niet bestaand stikstofprobleem, geld bijdrukken door de ECB, controle achter de voordeur, EU mensenhandel om de homogeniteit van gemeenschappen te breken en geschiedvervalsing.
  In de simpele bewoording van Cruijff: ‘Als je het begrijpt, dan pas zie je het’.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rene zegt:

  Dit artikel is volgens mij geheel correct, Nederland word naar de kloten geholpen, de burger moet dit accepteren en betalen..! Dat is ook de reden dat Rutte en consorten altijd zo lachen, ze lachen om de domme burgers die dit ( nog ) pikken..!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s