Goed nieuws is goed nieuws!

Screenshot_60

(Door: “bozeoudeman”)

Goed nieuws? Dus dan daaaaaag Soros! Zou er dan toch eens een verandering aankomen? De autistisch aangelegde Ollongren legt, hopelijk voorgoed, haar politieke stokje neer. De bekende rat die als eerst het zinkend schip verlaat? Wie volgt, hopelijk met spoed, dit totale rampenkabinet!? Wat een heerlijk vooruitzicht als tenminste de terrorist Soros zich straks niet in de Nederlandse verkiezingen mengt om via zijn bedrijven, die de stemcomputers schijnen te leveren, de verkiezingen negatief probeert te beïnvloeden. We zullen zien.

Verder las ik meer goed nieuws, dat echt geen dag te vroeg komt: De nieuwe Griekse regering lijkt te besluiten de deur voor de geluk zoekende massa’s, die onder het mom vluchteling veelal in Europa zich als parasiet willen vestigen, meer dicht te gaan doen. Ook hier zullen de Soros-aanhangers van een geïslamiseerde wereld zich laten horen, en deden dit al via onder andere Amnesty International, dat hoognodig moet worden opgeheven sinds deze ooit onafhankelijke organisatie zich met politiek is gaan bezighouden en dus haar onafhankelijkheid heeft prijsgegeven.

Ook een goed bericht is dat de idioot Macron zich meer en meer in zwaar weer bevindt door zijn laffe houding ten aanzien van de Franse hoofddoekenkwestie. Deze Franse landverrader heeft hopelijk zijn langste tijd gehad, net als collega´s in met name Amsterdam, waar zogenaamd linkse en weinig progressieve politici in de rij staan om een verbod op gezichtsbedekking te negeren en ijveren voor een versnelde islamisering, met als dieptepunt het door landverrader Halsema via een trucje in wezen akkoord gaan met het toekomstig geschal ‘Allah is groot en is de enige God’ dat straks over Amsterdam-West zal klinken als islamitische overwinningskreet. Hopelijk bevindt Halsema zich ook, net als Macron, snel in zwaar weer en volgt zij Ollongren’s voorbeeld. En zij niet alleen.

Met ook verdere winst voor de AfD bij de normaal denkende Duitsers, die in aantallen groeiende zijn, en de verdere steun voor patriotten in bijvoorbeeld Italië, Polen en Hongarije, die door de bijna linkse uitvinders van het populisme ‘rechtse populisten’ worden genoemd: Mensen met gezond verstand beginnen op te stomen naar de macht om hopelijk nog op tijd het roer van vernielzuchtige alcoholici als Juncker, zwaar narcistisch gestoorde leeghoofden als Merkel en enkel met hun eigen portemonnee solidair zijnde geldharkers als Timmermans en Verhofstadt over te nemen.

Zullen we het nog gaan redden? Het probleem dat deze gestoorde elite achterlaat, bestaat uit pakweg 50 miljoen islamieten en zwarte Afrikanen uit donker Afrika, waarvan het grootste deel hier echt niet thuishoort. Het verschil in cultuur, maar vooral het verschil als mens is onoverbrugbaar. Velen van deze nieuwkomers, die crimineel links op land-verraderlijke wijze heeft binnengehaald om links als nieuwe kiezers de grote overwinning te brengen, zijn als barbaren te kwalificeren, die dan hopelijk met spoed worden uitgezet. Pas dan kan Europa weer Europa zijn en vanaf dat moment ook Europa blijven. Het direct opzeggen van diverse VN-verdragen is als sluitstuk naast de arrestatie van alle Europese landverraders noodzaak. Daaaag Soros! Go to hell where you belong!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Goed nieuws is goed nieuws!

 1. aquarius4422 zegt:

  Ollongren is door Martin Bosma zo degelijk gefileerd dat zij waarschijnlijk geen andere oplossing zag om er met de eerste de beste rede tussenuit te knijpen.

  Geliked door 6 people

  • Tineke zegt:

   Laten we hopen dat ze helemaal niet meer terugkomt,deze democratieafschaffer !

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    Tineke 1 november 2019 om 22:19

    Laten we hopen dat ze helemaal niet meer terugkomt,deze democratieafschaffer !

    Komt er wel een andere graaiende dictator voor in de plaats.
    En Ollongren? Die zit financieel gebeiteld, wat er ook gebeurt.

    Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   De staatsomroep rooie nos, had de gansche dag de slapende 1e kamer in beeld afgelopen dinsdag. Ze [die rooie vara-nos ratten] hebben niks opgenomen van Martin en andere partijen die haar konden aanvallen via die vervanger van haar. Alleeen geenstijl had de inbreng van Martin. Waar heeft die nos die uitzending verstopt?

   Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  De pest @ Boze zal zijn dat voordat de maffia verdwijnt ze op een of andere manier het toch zullen bewerkstelligen om een groot deel van deze Afrikanen een of ander Europees paspoort te geven wat het plots moeilijker maakt om van die opvreters en profiteurs af te komen.
  Let maar op mijn woorden, want vergeet niet dat in Europa bijna het hele ambtelijke apparaat bestaat uit socialisten en die blijven gewoon op hun zetel zitten tot er weer een socialistische regering komt en gaan ze weer verder waar ze nu dan zouden moeten gaan stoppen.

  Like

 3. Lucky zegt:

  Iets anders
  https://tpook.nl/2019/11/01/maatschappelijk-werkster-rooft-236-000-euro-van-demente-vrouw-krijgt-slechts-taakstrafje/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Maatschappelijk werkster’ rooft 236.000 euro van demente vrouw, krijgt slechts taakstrafje.

  “Een 45-jarige maatschappelijk werkster uit ‘t Harde heeft een half jaar voorwaardelijk gekregen, omdat ze jarenlang geld haalde van de rekening van een demente vrouw die ze verzorgde. Ook kreeg ze een werkstraf van 240 uur. De vrouw heeft in totaal 236.000 euro gestolen.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Voor zo’n bedrag wil ik wel een half jaar echte gevangenisstraf voor krijgen en een taakstraf van 240 uur. Makkelijker kan ik het niet verdienen. Ik heb al zitten rekenen hoelang ik nog pensioen moet krijgen om aan dat bedrag te komen. Zoveel tijd van leven heb ik niet meer. Klaas Knot en Rutte de verschrikkelijke, weten dat ook en hopen dat ik spoedig in het zand zal bijten. Als gepensioneerde kan je straks maar beter dood zijn dan een 2e rangs europese inflatieburger.

   Like

 4. Hovawart zegt:

  De hofdame Ollongren zal over een paar maanden wel naar Brussel verhuizen….om het klimaatkantoortje van Timmermans over te nemen……lekker bijkletsen met oranjedienstbode Samsom.

  Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  Als ik de peilingen moet geloven dan kiezen de meeste Nederlanders voor de ondergang.
  Ik vrees dat nieuwe verkiezingen weinig verbeteren.
  Ik hoop dat natuurlijk wel.

  Geliked door 1 persoon

 6. har zegt:

  kan niet wachten tot de treinen/vliegtuigen naar het zuiden gaan reizen om een bepaald volk terug te deporteren in woestijn van afkomst….

  Geliked door 1 persoon

 7. Het kan. Lees hoe de Polen com suis de Ottomanen en heulende Hongaren wegjoeg en van voor de poorten van Wenen, waarna de Muzelmannen hun leider wurgden en zijn hoofd naar diens Turkse baas stuurden. En soort Johannes de Doper, het is van alle tijden. Zou zomaar weer kunnen gebeuren, wiens hoofd laat ik even in het midden.

  Like

 8. Wolf zegt:

  Dank voor al dit heugelijke nieuws, @ Boze Oude Man.

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Die ollongren is heel close met beatrix van amsberg,beatrix is decennialang voorzitster geweest van de nazi bilderberg groep.nepprins bernhard nazi/sser is medeoprichter van de nazibilderberg groep,hun ultieme doel is een New World Order.George soros is ook lid van de nazi bilderberg groep.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s