GroenLinks-geitjes staken hun hoofd zo diep in deugzand, dat hun wimpers schroeien aan de magma

Screenshot_59

(Door: Jan Roos)

Jan Roos gelooft niet in de intrinsieke goedheid van het Amsterdamse GroenLinks-fractievoorzitter in de Amsterdamse gemeenteraad Femke Roosma (foto), zo schrijft hij vandaag. De realiteit omtrent ISIS en de radicale islam zo ontkennen? Dat is gewoon ronduit kwaadaardig, aldus de columnist.

Ondanks alle ellende die het voortbrengt wil ik best in de goedheid van mensen geloven. Dat ze echt overtuigd zijn dat hun aanpak de samenleving verder helpt. Het is niet altijd geboren uit slechtheid of hunkering naar chaos. Het kan niet immer gebaseerd zijn op de aandrang naar zelfdestructie wegens fouten in het DNA. Er zijn echt heus mensen die vanuit een lieve naïviteit de hoop op beter en verbetering zonder met hun ogen te knipperen de maatschappij onveiliger maken. Het zijn overigens vrijwel altijd linkse lui die met hun maakbaarheidsdenken en “iedere dader is ook maar een slachtoffer”-filosofie streven naar een utopie. Dat ze daarmee een dystopie creëren gaat volledig langs ze heen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op GroenLinks-geitjes staken hun hoofd zo diep in deugzand, dat hun wimpers schroeien aan de magma

 1. guusvelraeds zegt:

  Als de waarheid in de echte wereld je hele wereldbeeld maar vooral ook je zelfbeeld aan diggelen slaat dan is het voor menigeen lastig om dan maar te bukken en de scherven bij elkaar te vegen.

  Bukken doen ze daarentegen volop in hun waanwereld.

  Dit bukken noemen ze dan hoogmoedig open staan voor diversiteit open staan voor het vreemde en open staan voor een veranderende toekomst.

  Ze bukken voor de islam voor de EU en de gefantaseerde klimaat en ver over de top milieu propaganda in de hoop dat hierdoor hun geïndoctrineerde beeld en zelfbedrog van de wereld bewaarheid wordt.

  Het is een pathologische ontkenning geboren uit een existentiële crisis.

  Met de dag wordt links progressief zijn steeds lastiger want de door hun gewenste wereld brokkelt steeds verder af terwijl de ijsmassa’s op groenland groter groeien de ijsberen je uitlachen en de biomassa centrales 20 x meer CO2 uitstoten dan kolencentrales.

  Ga er maar aan staan na 40 jaar arrogante betweterigheid.

  Je zelf in het gezicht kijken terwijl je het liefste de spiegel omdraait valt niet mee.

  Dan liever stil via de achterdeur weg zoals Ollongren doet.

  Zie aan waarvoor een bijholte operatie (relatief kleine ingreep) gedaan door een KNO arts niet goed

  Laf volk blijft laf volk.

  Dat is ook waarom ze ooit links werden want dat zo lekker veilig.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lucky zegt:

  Overzicht terreur zodat mevrouw zich kan bijscholen,

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamist_terrorist_attacks

  List of Islamist terrorist attacks

  Een paar beelden om het geheugen op te frissen, misschien schiet ze dan uit haar psychotische ontkenningsfase?

  Like

 3. Lucky zegt:

  Mevrouw wil zeker ook de Isis bruiden plus kinderen terug halen?
  https://www.express.co.uk/news/world/1098323/isis-news-Baghouz-syria-iraq-sdf

  ISIS bride warns of ‘VENGEANCE’ and ‘blood up to your knees’ as terror group faces defeat
  ISIS bruid waarschuwt voor ‘WRAAK’ en ‘bloed tot je knieën’ terwijl de terreurgroep wordt verslagen

  ISIS BRIDES have warned of revenge as the terror group’s last stronghold is on the brink of collapse

  One veiled woman, feared to be one of thousands of extremists who have fled Baghouz, said: “We will seek vengeance, there will be blood up to your knees. We have left, but there will be new conquests in the future.”

  She said: “The caliphate will not end, because it has been ingrained in the hearts and brains of the newborns and the little ones.”

  ISIS BRUIDEN hebben gewaarschuwd voor wraak, terwijl het laatste bolwerk van de terreurgroep op het punt staat in te storten

  Een gesluierde vrouw, gevreesd een van de duizenden extremisten te zijn die Baghouz zijn ontvlucht, zei: “We zullen wraak zoeken, er zal bloed tot op je knieën zijn. We zijn vertrokken, maar er zullen in de toekomst nieuwe veroveringen zijn. ”

  Ze zei: “Het kalifaat zal niet eindigen, omdat het is ingebakken in de harten en hersenen van de pasgeborenen en de kleintjes.”

  Like

 4. Jan van Groningen zegt:

  Dit is op Jan van Groningen herblogden reageerde:
  Iets met branden en op de stikstofblaren zitten 🙂

  Like

 5. Meine zegt:

  Weet je,….
  Ik geloof dat het eenvoudiger is om een Jehova te overtuigen dat er geen god is, dan dit soort “groen-links-geitjes” dat ze bezig zijn met een soort suicidale missie…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s