Honderden criminele asielzoekers roven Lieve Stad van Hoop van Femke Halsema leeg

Screenshot_64

(Door: Bert Brussen)

Politie bevestigt: jaarlijks honderden aanhoudingen, vaak asielzoekers uit Ter Apel

Criminele asielzoekers, dikwijls afkomstig uit het asielzoekerscentrum in Ter Apel, leveren een ‘significatie bijdrage aan de misdaad in Amsterdam’. Dit bevestigt de politie tegenover het kwaliteitsjournalistieke printmedium De Telegraaf. Het gaat volgens de politie om ‘honderden aanhoudingen per jaar’.

De criminele asielzoekers maken zich vooral schuldig aan zakkenrollen en het beroven van in Amsterdam woonachtige Lieve Mensen en nietsvermoedende toeristen.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Honderden criminele asielzoekers roven Lieve Stad van Hoop van Femke Halsema leeg

 1. E.J. Bron zegt:

  De weg van Ter Apel naar Amsterdam is ook lang niet zo moeilijk als naar het dichtstbijzijnde Arbeidsbureau . . . 😦

  Geliked door 4 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik zal het je nog sterker vertellen Bert.
  Na de nodige onderzoeken zal het resultaat wel zijn dat het allemaal de schuld is van de Amsterdammer dan wel de toerist.
  Want waar halen die klootzakken het lef vandaan om zo maar veel geld bij zich te dragen.
  Dat is toch vragen om beroofd te worden.

  Like

 3. Peter zegt:

  Specialisten het land inhalen ,dan krijg je dit,voor links is het grootste probleem om dit onder de pet te houden .

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  De zakkenrollers die worden opgepakt door dit team zijn vrijwel allemaal van allochtone afkomst. Een groot gedeelte daarvan is asielzoeker, bevestigt de politie aan De Telegraaf.

  Snap jullie nu waarom dit team opheffing boven het hoofd hangt.

  Ze brengen iets aan het daglicht dat beter verborgen had kunnen blijven.

  Volgend jaar weer honderdduizend nieuwkomers.

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   En ze blijven komen.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @guusvelraes. Iedere mens met een beetje verstand kan wel begrijpen waarom moet dit team van hardwerkende Nederlandse politieagenten worden opgeheven. Zij staan de Kalergi-Plan in de weg en dat dulden de Linksen en EU-adepts niet. De politieagenten die hun werk proberen zo goed mogelijk te doen, staan de leugenregime van de politiek en media in de weg …en dat in een kritische tijdfase.

   Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  De Nederlandse COA heeft alle gemeenten al benaderd voor nieuwe opvanglocaties, de duizenden bedjes zullen hard nodig zijn om de volgende misdaadgolf beter te verspreiden over Hollandse dorpen en steden, gedeelde smart is halve smart……..en in kleine dorpen en steden zijn de politiebureaus al wegbezuinigd en opgegaan in regionale ambtenarij, dus de aangiftecijfers zullen een landelijk-stijgende lijn vertonen, das beter te verklaren dan slechts op bestemmingen van de daguitjes van asieleisers die de verveling voorkomen met lucratieve struikroverij.

  Geliked door 1 persoon

 6. henk verhoef zegt:

  ankie weet ik veel knol ,ex senator en nu stas van asiel eizers belangen– ja die gaat weer het wiel uitvinden
  Bij murieltje vertelt ze – we gaan snellere procedures en snel terug zenden plegen en de toestanden op de griekse eilanden zijn erg en nedelandse vrijwilligers ( waar leven die dan van???) doen er zo goed werk – ern wil;len de meeste van die asieleizers naar nederland want krijg je daar alles gratis– zelfs de vrijwilligster is beschikbaar maar met haar eigen kinderen bij de nietwerkende jeugdzorg ondergebracht
  Als de nederlander niet anders gaat kiezen– een 60 pct pvv dan kan ik alleen maar aanraden — biezen pakken en weg wezen– weeet alleen eerlijk gezegd niet waar naar toe-
  Canada heeft ook een moslimlover alls ruttetrutje baas en australie is ook aandig links( was het altijd al
  Gelukkig komt GL weer met het voorastel– ouderen eerst keuren voor ze een gezondheid operatie krijgen– de genderverandering en gratis moslim zorrug– die gaan gewoon door
  Dus die dure ouderen met hun ( waardeloze ) pensioenen en aow — die moet je snel wegwerken
  En het mooie is– GL komt er weg mee- net als d33 overlal mee wegkomt
  immers de kiezer vind zichzelf hoogopgeleid en maakt goede keuzes in stemhokje
  WAT wil de blanke nederlander feitelijk– interessert het hem ene
  Oke hij heeft zijn biertje/snuifje/blowtje mar verdeer– dakloos worden

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  Nederland moet en zal kapot gemaakt worden
  Met dank aan gluipert Mark Rutte.

  Geliked door 2 people

 8. Lucky zegt:

  Hoe krijgt men het in hun hoofd om zulk soort mensen te tolereren en niet onmiddellijk uit te zetten?

  Geliked door 2 people

 9. rottenpikwick zegt:

  De afgeslachte schoonmakers van de bios in Groningen zijn de zoveelste onschuldige slachtoffers van Rutte, Lubbers, Kok, Balkenende en hun Vuile Handlangers! Als dit mijn ouders waren ging ik dit groots aanpakken. 10.000en Gestoorden, Misdadigers, Criminelen en ander TUIG zijn hier op ONZE KOSTEN met open armen/ogen binnengehaald als VERRIJKING!! Met als gevolg… (vul zelf maar in). Ik kijk eigenlijk nooit naar Opsporing Verzocht. Ik wil mijn avond niet door al die KUTTE-Ellende laten verpesten. Afgelopen week kreeg ik toch een gedeelte er van mee. Hartverscheurend, werd weer snoeihard met de alledaagse realiteit geconfronteerd! Arme man, heel Veel Sterkte!!

  Geliked door 3 people

 10. Horatius zegt:

  Of deze criminele asielzoekers intussen uitgeprocedeerd zijn of in afwachting van een huisvesting in een geriefelijk appartement wordt niet bekend gemaakt, maar dat zal de bevoegde autoriteiten waaronder Femke Halsema een zorg zijn.
  Deze zakkenrollers en drugshandelaren etc. zouden moeten worden opgesloten in afwachting van een repatriëring naar de landen van herkomst. Door hun criminele gedrag hebben zij het recht op een verblijfsstatus definitief verspeeld en daar moet naar gehandeld worden in een functionerende rechtsstaat.

  Dus in preventieve hechtenis nemen onder zeer sobere omstandigheden, zonder sociale media en uitsluitend contact toestaan met het betreffende consulaat om hun terugkeer te regelen. Maar dit zal wel tegen de mensenrechten en de vluchtelingenverdragen zijn, dus laten we ze gewoon rondstruinen en hun criminele praktijken voortzetten. Want tenslotte is Amsterdam een stad onder het bewind van GroenLinks die goede zaken doet met We Are Here, de politieke islam, de asieladvocatuur, linkse activisten en andere beroepswerkelozen.

  Asielzoekers genieten blijkbaar de status van onaantastbaarheid en kunnen zich van alles veroorloven vanaf roof, verkrachting, aanranding, het kraken van woningen, harde intimidatie tot het leegplunderen van onze verzorgingsstaat.

  En dit alles onder de vlag van tolerantie en verdraagzaamheid t.a.v. ‘kwetsbare etnische minderheden’ die bij een gedwongen terugkeer de kans lopen gemarteld te worden en andere doorzichtige leugens en uitvluchten ingefluisterd door hun advocaten en linkse activisten.

  Amsterdam wordt op deze manier een moslimenclave met de welwillende steun van de grachtengordel en andere linkse goedmensen.

  Geliked door 1 persoon

  • vangie1206j zegt:

   Horatius@ de grachten gordel komen er nog wel achter als aan de beurt zijn.

   Like

   • Horatius zegt:

    vangie1206j@ De bewoners van de grachtengordel worden vroeg of laat ook geconfronteerd met deze nepvluchtelingen als die op zoek zijn naar nog meer gewillige slachtoffers met voldoende geld en goederen. Maar die kunnen altijd nog verkassen naar hun riante buitenverblijven in de provincie of in het buitenland.

    We zullen ze missen als kiespijn als ze dan niet meer aanwezig kunnen zijn in de diverse talkshows waar ze het altijd hebben over de behoeftige medemens in nood en kwetsbare jongeren die een nieuwe kans verdienen.
    De linkse goedmens uithangen en de neus ophalen voor het z.g. populisme maar als hier een burgeroorlog zou uitbreken met gezwinde spoed de kuierlatten nemen.

    Geliked door 1 persoon

 11. Thomasson zegt:

  Dat de ongedierte uit Derde Wereldlanden begint hier per direct een criminele carrière, is vanzelfsprekend. Dat is het aard van het beestje; genetisch bepaald. Een hond blaft en bijt, een kat zegt Miauw en krabt en asielzoekers cq. migranteneten uit moslimlanden en Afrika zeggen Allah Akbar en gaan direct Ongelovigen aanvallen, bestelen of verkrachten. Daarom is de hele constructies van AZC’s en het bestaan van parasitaire bendes COA en Vluchtelingenwerk Nederland schadelijk voor de samenleving en op den duur kunnen ze het land fysiek vernietigen. De COA en Vluchtelingenwerk moeten een trap onder hun kunt krijgen en naar huis worden gestuurd. Het is Time Out. De lawine van binnenkomende zooi hoort niet in een AZC, maar eerder in een zwaarbeveiligde interneringskamp met elektronische dubbele prikkeldraad omheiningen, wachttorens met schietgraag mitrailleurs en bijtende waakhonden. Vliegvelden zoals die van Groningen kunnen prima functioneren voor het terugsturen per Herculessen van duizenden gevaarlijke indringers die hier niets te zoeken hebben. Ieder land heeft het recht zichzelf te beschermen en het gevaar dat deze mensen met zich meebrengen is reëel.

  Geliked door 2 people

 12. Thomasson zegt:

  @Horatius. De enige mensen die recht hebben op mensenrechten en bescherming van de staat zijn de mensen die bij het land horen. Met de rest van de wereld heeft men NIETS TE MAKEN. De mensen elders moeten maar voor zichzelf zorgen. Allah is toch groot? Laat hem maar zijn kloten laten zien, en voor zijn eigen amigo’s zorgen. Waarom moeten lui die niets met hem te maken hebben, dat doen? Politieke leiders die kiezen de belangen van anderen te bevorderen en schade te brengen aan hun eigen volk, moeten snel worden vervangen.

  Geliked door 2 people

  • Horatius zegt:

   @Thomasson. Een regeringsleider die absolute prioriteit geeft aan de belangen en vooral de veiligheid van zijn eigen bevolking heeft volkomen maling aan de sterk gedateerde vluchtelingenverdragen. En de mensenrechten gelden in de allereerste plaats voor de eigen bevolking van wie zij het mandaat hebben gekregen om het land te leiden. Niet alleen in goede tijden maar vooral ook in zware tijden waaronder meer de nationale identiteit op het spel staat.

   Landen als Hongarije en Polen staan onder zware druk van Brussel en Straatsburg om ook ruimhartig toegang te verschaffen aan asielzoekers vanwaar ook ter wereld. Maar hun regeringen houden hun poten stijf en weigeren mee te werken aan omvolking, islamisering enz. en worden dus regelmatig bedreigd met sancties die overigens nooit worden uitgevoerd. Want dat zou een ongewenste tweedeling veroorzaken binnen de EU, er zijn immers nog meer landen die hun grenzen willen sluiten.

   Laten landen zoals Saoedi-Arabië maar hun geloofsgenoten opvangen, ruimte en geld zat maar wij zijn zo stom en naïef om mee te werken aan de import van miljoenen moslims inclusief hun onderlinge geschillen die garant staan voor bomaanslagen en andere vormen van terreur.

   Politieke leiders die samenwerken met dictators zoals Erdogan en de religieuze baardmannen in Mekka plegen een vorm van landverraad, zeker als die samenwerking inhoudt het ongelimiteerd binnenhalen van economische profiteurs, militante moslims en ander wrakhout van de Arabische lente.

   Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s