“Ollongren ziet de burger als een gevaarlijk beest dat afgericht moet worden”

Screenshot_62

“De minister van Binnenlandse Zaken die rond de verkiezingen moord en brand schreeuwde over Russische nep-nieuwscampagnes die onze democratie destabiliseren, verspreidde met die boodschap zélf nep-nieuws. Uit een onderzoek waartoe ze persoonlijk opdracht gaf, blijkt dat er geen sprake was van Russische beïnvloeding tijdens de verkiezingen.

Maar dan volgt de bewering dat het bedenkelijke nieuws en de ’verdachte activiteiten’ vooral van de rechterkant komen. Vanzelf. Want links is natuurlijk, altijd, verschoond van alle blaam – de oud-linkse reflex. Om polarisatie tegen te gaan wordt de minister geadviseerd ervoor te zorgen dat extreemrechts gedachtegoed nooit aandacht mag krijgen, althans: de brave media mogen daar niet meer naar verwijzen.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, D66, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Ollongren ziet de burger als een gevaarlijk beest dat afgericht moet worden”

 1. Dijkstra zegt:

  Dat de meeste mensen Ollongren als een mogelijke minister president zien, lijkt op het eerste gezicht onvoorstelbaar. Maar zodra je de andere kandidaten overweegt: Sigrid Kaag (palestijnenenknuffelaar), Ingrid van Engelshoven (wilde genderneutraal speelgoed) of Carola Schouten (een knipperlicht die nu al Parkinson in haar hoofd heeft) dat snap je dat de andere nog geflipter zijn. Mona Keijzer is een aardig mens, maar veel te soft. Cora van Nieuwenhuizen lijkt me nog wel wat. Vermoedelijk is die te zakelijk, dat pas niet bij het Nederlandse idealisme.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jules Vismale zegt:

  En nou is dat akelige kreng van een Ollongren ZELF hartstikke ziek geworden en ik wens dat soort linkse figuren dat ook gewoon zonder enig medelijden toe!

  Geliked door 4 people

 3. vangie1206j zegt:

  Eer ik mij door die POT liet dresseren moet ze van heeele goede huizen komen.
  Ik heb per definitie al een walging van dit soort figuren

  Geliked door 2 people

 4. bozeoudeman zegt:

  Heeft Halsema geen dochter die dan pistool zwaaiend het land kan…….. bedenk maar iets leuks…

  Like

 5. Orelius zegt:

  Het is gewoon een geraffineerd rot wijf , als het moeilijk en zwaar gaat worden geeft ze het stokje snel aan een ander door . Die is zo gemeen als het water diep is.

  Like

 6. Wie wind zaait zal storm oogsten,en wat betreft die terroristenvereerster Sigrid Kaag ,deze vrouw hoort wegens sympathie voor de vader van het terrorisme ,de massamoordenaar en Nobelprijswinnaar Yasser Arafat per direct de gevangenis in gegooid te worden!!!Dit soort lieden zijn nog erger dan de NSB’ers in de tweede Wereldoorlog !!!Hun hoofden zouden publiekelijk kaalgeschoren moeten worden!!Aan het soort lieden die de dwaas Mark Rutte omringen ,kun je zijn eigen onvermogen aan afmeten , in en in triest hoe een land door een stelletje antichristelijke randdebielen compleet geruïneerd wordt!!!Pathologische psychopaten die Nederland regeren!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s