Stikstofdioxide in Europa . . .

Screenshot_65

Veel vee kennelijk in de Randstad, het Ruhrgebied, Parijs, Londen, Manchester, Liverpool, Barcelona, Milaan, Rome, Madrid, Porto, Lissabon en Moskou. Sjonge, het is maar goed dat D66, GroenLinks en de Partij van de Dieren hier de veestapel willen halveren. Pfff . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, sarcasme, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Stikstofdioxide in Europa . . .

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Zeer sterk voor de dag gekomen Lucky.
  Het zijn uiteraard de boeren die Europa naar de gallemiezen helpen maar en het is ook bijna niet te begrijpen dat de boeren hun vee in de meest geindustrialiseerde zones van Europa laten grazen.
  Superb, dat meen Ik uit de grond van mijn hart want zie waar de koeien lopen en de zware industrie zit.
  Europa op zijn best dus.
  Laat de sukkeltjes betalen en we laten de poen uit het zicht.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Met Achttien Miljoen mensen en Negen Miljoen voertuigen, diverse grote zeehavens en luchthavens, en in Nederland bijna 1 miljoen ambtenaren………allemaal op een stukje land ter grootte van een postzegel……..uitstoot?

  Geliked door 2 people

 3. Pistolen-Paultje zegt:

  Dus de maximale snelheid moeten we in Nederland van 130km/u naar 100km/u vanwege het stikstof probleem? En waarom is het dan wel toegestaan om in Duitsland 180km/u te rijden? Wil Nederland weer het braafste jongetje van de klas zijn?
  Wordt de stikstof, dat gecreeerd wordt in Duitsland, tegen gehouden bij de grens? NEE!
  En hoe zit het met een onvolledige verbranding als er langzamer dan de kruissnelheid gereden wordt?
  35% van de stikstof krijgen we uit het buitenland, dus als wij nog stikstof-vriendelijker worden en het buitenland doet niets, dan wordt het percentage stikstof (wat we uit het buitenland krijgen) alleen maar hoger en dan gaan we dus volgend jaar nog stikstof-vriendelijker worden (omdat het volgens de percentages niet lager geworden is)????

  Geliked door 2 people

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Inderdaad. Boeren die boer willen blijven kunnen het best emigreren naar Canada.

  Geliked door 1 persoon

  • ruud beijer zegt:

   Emigreren hoeft niet. De boeren moeten niet op de gristen unie of het cda christenen dienen alla stemmen maar op de PVV of het FvD. Doen ze dat niet dan raken ze alles kwijt. Net als de pulsvissers.

   Like

 5. Hovawart zegt:

  Wat een gelulhannes weer van die Linksche Looney Brigade, de maximale snelheid terugbrengen,….terwijl het verkeer massaal in de file vaststaat, honderdduizenden verkeerslichten, en overal verkeersdrempels, en tegenwoordig op alle routes wegwerkzaamheden, dat stilstaan (later aankomen, langer onderweg dus) heeft schijnbaar geen negatieve invloeden voor de uitstoot?
  Dit land is op weg naar chronische aderverkalking, en niet enkel in het verkeer…………

  Geliked door 2 people

  • henk verhoef zegt:

   als de werkeloosherid een beetje oploopt ben je gelijk van de files af
   En reken maar dat die recessie er al is– moeten het ( net als de vorige keer 2008) evendoor hebben
   Er wordt geen enkele beslissing genomen– want ja de kiezer( u ook dus) koos de verkeerde partijtjes voor de regering
   Niets beslissen over kernenergei( kan ook niet meer want de kennis ontbreekt ten ene malen- en de pensioen akkorden– om je rot te lachem – door laag IQ vakbonds figuren goed gekeurd( als je hoog IQ heb ben je geen lid van vakbeweging fnv) en over stikstof en andere troep hebben linkse ALPHA wetenschappers( soepsidietijgers) en bij voorkeur aangewezen linkse hoogleraren ineens buitern punten en komma neuken ook ineens verstand van natuurkunde — en de resultatern — wat ondernemers op het malie veld– maar gewone werknemers/burgers die ztten gewoon thuis en ze zien wel wat de npo/nos ze vertelt
   Gelukkig slaat pinokkio nu met zijn vuist op tafel– terwijl de geest uit de fles is

   Like

 6. rini stegeman zegt:

  Nederland is het enige EU-land met een stikstofprobleem,
  Nederland is het enige EU-land met een FPAS probleem,
  Nederland is het enige EU-land met een enorm woningtekort,
  Nederland is het enige EU-land dat tot 67 jaar moet doorwerken,

  Geliked door 1 persoon

 7. reageerbuis zegt:

  Daar zat even een draadje los. Stikstofdioxide (NO2) wordt gevormd in verbrandingsmotoren zoals in verkeer en industrie, koeien en varkens scheiden ammoniak (NH3) uit.

  Like

 8. roheline1 zegt:

  Dan haal je nog een paar miljoen gelukszoekers uit andere werelddelen hierheen die ook allemaal de welvaart willen genieten en dan neemt de uitstoot alweer toe. Speciaal die import uit islamistische landen is zeer vervuilend die moeten namelijk van hun grote nietbestaande leider ook nog eens een heleboel kinderen maken. Dit beleid van de groenen is dus dweilen met de kraan open.

  Like

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Meten is weten.
  Zo jammer, dat ze niet willen meten.
  Ze maken rekensommetjes.
  Dat noemen ze rekenmodellen.
  En daar klopt geen ene mallemoer van.
  Dat voldoet NIET aan de wetenschappelijke norm !!!
  Dat zuigen ze dus uit hun dikke duim.
  De natuur heeft CO2 nodig.
  Zonder CO2 groeit er niets.
  Zonder CO2 geen plantjes.
  Zonder CO2 geen boompjes.
  Zonder CO2 geen bloemetjes.
  Zonder CO2 geen eten.
  De CO2 hysterie is een hoax van sluwe gemene linkse goeroe’s !!!
  Natura 2000 is hele schrale grond, waar misvormde planten groeien.
  Natura 2000 heeft helemaal NIETS met echte natuur te maken.

  Like

 10. Gelukkig is er een oplossing. Er zijn bedrijven die de stikstof en CO2 (wel gescheiden) in lege biervaten willen afzuigen en dan in de Atlantische Oceaan plempen. Hiervoor moet er op het bier wel een koolzuurbelasting geheven worden. Iedereen die een boer laat bij het drinken moet een euro extra in de pot doen want anders hadden we een paar van die JSF’s af moeten bestellen.

  Like

 11. duinsnip zegt:

  Heb totaal geen last van stikstof. Alleen als ik naar de media kijk en politici hoor, stik ik de moord.

  Like

 12. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/syp-wynia-lovend-over-wetenschappers-tegen-klimaatbeleid-waanidee-dat-biomassa-duurzaam-is/

  Syp Wynia lovend over wetenschappers tegen klimaatbeleid: ‘Waanidee dat biomassa duurzaam is’

  Wederom een heerlijke column van Syp Wynia over de perikelen van het klimaatbeleid. Dit keer geeft hij een mooie weergave van de andere wetenschappers omtrent klimaat: de wetenschappers die wijzen op de dramatische effecten van het huidige beleid.

  De hele column kan eigenlijk als volgt worden samengevat: Klimaatbeleid is hartstikke duur, helpt het klimaat niet én richt veel schade aan. Steeds meer wetenschappers durven hier nu op te wijzen en zijn niet langer bang om voor ‘klimaatontkenner’ te worden uitgemaakt. Een mooie ontwikkeling!

  En waar schoppen die wetenschappers, met hun herontdekte moed, nu dan zoal tegenaan? In één woord: gezondheidsrisico’s. Tegen de geluidshinder en de slagschaduwen van windmolens, tegen de luchtverontreiniging van houtgestookte elektriciteitscentrales en warmtecentrales, tegen de ongezonde slechte ventilatie van over-geïsoleerde woningen met warmtepompen.

  Like

  • Lucky zegt:

   Prachtige reactie
   Eens zien.
   We laten in Canada door diesel gestookte machines hele bossen omkappen waarvan dan de bomen per diesel gestookte vrachtwagens naar veelal diesel gestookte zagerijen gaan alwaar ze vermalen worden tot pallets die gedroogd moeten worden door gigantische ovens welke dan weer uit kolen gestookte elektriciteit vereisen. Pallets worden dan weer met diesel gestookte vrachtwagens naar een haven getransporteerd alwaar de pallets overgeslagen worden in ruwe olie gestookte schepen die dan weer naar NL varen om de lading over te hevelen in diesel gestookte vrachtwagens welke de pallets naar de biomassa centrale’s vervoeren alwaar we er de fik in zetten om flink wat Co2 uit te stoten. Kortom er zit geen greintje duurzaamheid aan het verstoken van biomassa.

   Maar, de handige lobbyisten hebben het verhaaltje zo gespind dat het er als volgt uitziet. Bomen nemen Co2 op, (is duurzaam) die bomen kappen en verbranden levert inderdaad Co2 uitstoot op maar dat is dan gecompenseerd door de Co2 opname gedurende het leven van zo’n boom.

   Dat er honderden liters diesel, ruwe stookolie en megawatt’s aan door kolen stook gewonnen elektriciteit bij komen kijken waardoor de hele keten juist alles behalve duurzaam is wordt vakkundig doodgezwegen.

   normanius

   Like

 13. DANK VOOR DEZE NEUTRALE EN BOEIENDE INFO. GAARNE DOORSTUREN NAAR GROEN LINKS EN DE GEHELE REGERING VAN
  BRAVE STIKSTOF – BROEKEN . EN STI(N)K NIET IN HUN STIK – SPROOKJES.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s