“Terrorisme en straatgeweld zijn voorbode van apocalyptische deconfiture die het Westen te wachten staat!”

Screenshot_63.png

(Door: Wim van Rooy)

In 2010 verscheen bij onze oosterburen het boek boek ‘‘Deutschland schafft sich ab’ van Thilo Sarrazin, over hoe een politiek-correct bestuur de eigen nationale identiteit kapotmaakt. Dit jaar verscheen in Nederland ‘Schaft ook Nederland zich af‘ van Frits Bosch. De Vlaamse essayist Wim van Rooy vraagt zich daarom af: schaft ook Nederland zichzelf af

In 2010 publiceerde de Duitse sociaaldemocratische politicus en econoom Thilo Sarrazin (SPD) het explosieve en ondertussen maatgevende werk (vol gründliche cijfers en tabellen) ‘Deutschland schafft sich ab. Wie wir unser Land aufs Spiel setzen’ (463 blz.). Sarrazin kreeg direct de hoon van zijn partijgenoten en alle politiek correcte uitvreters uit de media over zich heen.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Terrorisme en straatgeweld zijn voorbode van apocalyptische deconfiture die het Westen te wachten staat!”

 1. Wachteres zegt:

  https://www.nu.nl/politiek/6008288/nctv-terugkeer-syriegangers-beter-voor-nationale-veiligheid.html

  NCTV: Terugkeer Syriëgangers beter voor nationale veiligheid’
  01 november 2019 16:14 Laatste update: 4 uur geleden

  In het belang van de nationale veiligheid is het beter om vrouwen en kinderen die vastzitten in Syrische kampen terug te halen naar Nederland. Dat staat in een vertrouwelijke memo van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) die in het voorjaar van 2018 met het kabinet is gedeeld, meldt de Volkskrant vrijdag.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   wiens nationale veiligheid a.u.b.? Niet de mijne. Dat addergebroed hoort hier niet meer thuis, en dat wat ze uitgejongd of te wel geworpen hebben al helemaal niet, lekker laten zitten daar.

   Like

 2. Lucky zegt:

  Ondertussen, verontrustende ontwikkelingen in de VS.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/trump-houdt-mariniers-paraat-om-staatsgreep-door-democraten-te-stoppen/

  ‘Trump houdt mariniers paraat om staatsgreep door Democraten te stoppen’

  Reserve eenheden van het Amerikaanse korps mariniers hebben volgens bronnen op 3 oktober het bevel van president Trump gekregen om zich gereed te houden om in actie te komen tegen een eventuele staatsgreep door de Deep State / Democraten. Trump zou hiertoe hebben besloten omdat Democratische politici openlijk discussiëren over het laten arresteren en opsluiten van Trump en zijn voltallige kabinet. Dat zou een wanhoopspoging zijn om te voorkomen dat ze binnen korte tijd zelf worden gearresteerd wegens het opzetten van de Rusland-samenzwering hoax, en recenter ook het verzinsel dat Trump Oekraïne onder druk zou hebben gezet.

  de Deep State Democraten het punt hebben bereikt waarop ze wanhopig genoeg zijn om een ‘hete coup’ (arrestatie of executie van de president en zijn kabinet) te plegen om te voorkomen dat ze zelf in de gevangenis belanden,’ schrijft Mike Adams van Natural News.

  ‘De voltallige door de CIA gerunde Deep State media (bijv. de Washington Post, New York Times, CNN, etc.,- alle mainstream nepnieuws verspreiders die altijd blindelings worden gekopieerd door hun ideologische evenknieën in Nederland) doen hier allemaal aan mee door het hele land op te hitsen met valse ‘klokkenluider’ complotten, wat complete verzinsels zijn.’

  Conservatieven pakken massaal de wapens op bij impeachment of staatsgreep

  Like

 3. Marc zegt:

  “De teneur is duidelijk en is die van Sarrazin: onze samenleving is prachtig, maar het zijn in de eerste plaats de Europese elites die onze maatschappij naar de gallemiezen helpen, en dit onder de noodlottige invloed van immigratie, islam, en door een pervers en voor een behoorlijk deel christelijk schuldcomplex.”

  Tijd dus om de elite te elimineren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s