VIDEO PVV: “Nederland stikt niet door teveel stikstof, maar door teveel regels!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO PVV: “Nederland stikt niet door teveel stikstof, maar door teveel regels!”

 1. Japio zegt:

  Goed filmpje, duidelijk en op z’n Geerts.

  Like

 2. sjuad zegt:

  Het onderwijzend volk is op de vlucht, vaak eigen schuld overigens, de dupe zijn hun blanke soortgenoten, uw en mij ‘klein’kinderen.

  Like

 3. Lucky zegt:

  Waar zit die vervuiling?

  Kaart milieugezondheidsrisico in %

  Like

 4. Lucky zegt:

  Iets anders, beterschap
  https://tpo.nl/2019/11/01/kajsa-ollongren-voorlopig-geen-minister-meer-raymond-knops-volgt-haar-op/

  Kajsa Ollongren voorlopig geen minister meer, Raymond Knops volgt haar op

  Kajsa Ollongren is voorlopig minister af, zij wordt opgevolgd door haar staatssecretaris Raymond Knops. Ollongren kampt met complicaties na een operatie.

  Stientje van Veldhoven (D66) stapt op als staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, zij wordt minister voor Milieu en Wonen. Minster van Sociale Zaken Wouter Koolmees (D66) volgt Ollongren op als viceminister-president.

  Like

 5. Henk van Heezick zegt:

  Wilders heeft zowaar een kamerbrede meerderheid voor zijn verzoek om de Min President ter verantwoording te roepen. Gefeliciteerd Mijnheer Wilders.
  in de jaren 50 was er een staatssecretaris Mansholt, die als hereboer van mening was, dat kleine boeren geen bestaanrecht meer hadden en ze moesten omschakelen naar megastallen . dat is gebeurd. Dank zij ondernemende boerenfamilies, die mega financieringen aan gingen. Deze financieringen duren tientallen jaren en moeten terugbetaald worden vanuit de revenuen van deze megastallen. Dan kan je als overheid niet plotseling de boeren verplichten om op halve kracht te draaien, want dan komen ze tekort Vergoed dan ook de helft van hun verplichtingen. In de jaren 50 was er een chinese despoot MAO tse Tung, die de GROTE Sprong Voorwaarts wilde maken en met zijn landbouwpolitiek het land ontwrichtte met als gevolg hongersnood en 45 miljoen doden. Nu hebben wij Rutte en zijn coalitiepartners met de klimaathisterie , waarbij zij met de energietransitie en klimaatafspraken ook een grote sprong voorwaarts willen maken. Ik zie parallellen en hou mijn hart vast . Als alles spaak loopt, herroep dan die klimaatafspraken en stel het land niet bloot aan enkele milieufanaten die een kokervisie hanteren en , die verder geen verantwoording hoeven af te leggen en kennelijk geen zorgen hebben om het dagelijkse bestaan.

  Like

 6. Pistolen-Paultje zegt:

  Dus de maximale snelheid moeten we in Nederland van 130km/u naar 100km/u vanwege het stikstof probleem? En waarom is het dan wel toegestaan om in Duitsland 180km/u te rijden? Wil Nederland weer het braafste jongetje van de klas zijn?
  Wordt de stikstof, dat gecreeerd wordt in Duitsland, tegen gehouden bij de grens? NEE!
  En hoe zit het met een onvolledige verbranding als er langzamer dan de kruissnelheid gereden wordt?
  35% van de stikstof krijgen we uit het buitenland, dus als wij nog stikstof-vriendelijker worden en het buitenland doet niets, dan wordt het percentage stikstof (wat we uit het buitenland krijgen) alleen maar hoger en dan gaan we dus volgend jaar nog stikstof-vriendelijker worden (omdat het volgens de percentages niet lager geworden is)????

  Pfff milieugekkies….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s