Grieken zijn asielzoekers ZAT, stemmen voor strenge asielwet, ‘mensenrechtenorganisaties’ woest

Screenshot_76

Het Griekse parlement heeft donderdag een nieuwe, strengere asielwet aangenomen die het makkelijker maakt afgewezen asielzoekers terug te sturen naar hun landen van herkomst. De wet moet de druk op het overbelaste asielsysteem verminderen. Mensenrechtenorganisaties hebben felle kritiek op de wet, die volgens hen „significante afbreuk” doet aan de rechten van migranten.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, gezond realisme, Griekenland, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

24 reacties op Grieken zijn asielzoekers ZAT, stemmen voor strenge asielwet, ‘mensenrechtenorganisaties’ woest

 1. henk verhoef zegt:

  wat/waar moeten die nederlasndse open armen en benen vrijwilligster danhun geluk gaan opdoen- nou ja ze zullen wel wat vinden– een gefrsuteerde linkse trut moet toch ook wat
  Wetten houden migranten en vrijwilligster niet tegen-
  dat doen hekken en muren en geen oetkeringen en opvang

  Geliked door 3 people

 2. aquarius4422 zegt:

  Mensenrechtenorganisaties of mensensmokkelorganisaties.
  Dat is nog maar de vraag.

  Geliked door 3 people

 3. ronjaspers zegt:

  Die zogenaamde “mensenrechtenorganisaties” hebben schijt aan de mensenrechten van de oorspronkelijke europeanen,de europeanen worden verkracht,neergestoken,in elkaar geslagen,vermoord,bestolen.Daar hoor je dat extreem linkse nageboorte nooit over.Deze N.G.O,S worden overigens gesteund en gefinancierd door george soros,lid van de nazi bilderberg groep.

  Geliked door 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   Laten die “mensenrechtenorganisaties” dan anders gewoon ZELF maar gaan zorgen voor al die “vluchtelingen” en hen kost en inwoning bij de eerstgenoemden aanbieden! Vervolgens doen we er nog een heel stel IS-terroristen bij en dan maar eens afwachten of die zo dankbaar zijn naar hun “weldoeners” die feitelijk niets anders dan grote huichelaars zijn!

   Geliked door 6 people

  • Wachteres zegt:

   Het voelt fijn als je ‘goed doet’ en ondertussen ook nog veel geld kunt binnen halen.

   Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    En de last van die “vluchtelingen”, niet alleen geld maar ook vooral de huisvesting, bij anderen dumpen, want deze weldoeners nemen ze niet in huis en ze weten donders goed waarom ze dat niet willen doen. Dat alleen al is meer dan verderfelijk en intens gore huichelarij.

    Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Niet iedereen het het recht op mensenrechten….?

   https://www.breitbart.com/europe/2019/11/03/macron-legal-africans-migrants-clandestine-networks-bulgarians-ukrainians/

   Macron Says He Prefers ‘Legal’ African Migrants over ‘Clandestine Networks of Bulgarians and Ukrainians’
   Macron zegt dat hij ‘legale’ Afrikaanse migranten verkiest boven ‘clandestiene netwerken van Bulgaren en Oekraïners’

   Sofia (AFP) — Bulgaria on Saturday said it would summon France’s ambassador to Sofia on Monday over “insulting” comments about immigration by French President Emmanuel Macron sparked outrage.
   Ambassador Florence Robine would be asked for an explanation of the remarks in which Macron spoke of “clandestine networks of Bulgarians and Ukrainians”, Ivan Dimov, an advisor to Foreign Minister Ekaterina Zaharieva, said.

   Zaharieva had also asked Bulgaria’s ambassador to Paris Angel Cholakov to hand in a protest note to the French foreign ministry.

   Sofia (AFP) – Bulgarije zei zaterdag dat het de Franse ambassadeur in Sofia op maandag zou oproepen vanwege “beledigende” opmerkingen over immigratie door de Franse president Emmanuel Macron die verontwaardiging veroorzaakte.
   Ambassadeur Florence Robine zou worden gevraagd om een ​​uitleg van de opmerkingen waarin Macron sprak over “clandestiene netwerken van Bulgaren en Oekraïners”, zei Ivan Dimov, een adviseur van minister van Buitenlandse Zaken Ekaterina Zaharieva.

   Zaharieva had ook de ambassadeur van Bulgarije in Parijs, Angel Cholakov, gevraagd een protestnota in te dienen bij het Franse ministerie van Buitenlandse Zaken.

   Like

 4. Hovawart zegt:

  De Grieken hebben al door waar de Turken mee bezig zijn, die vechten al eeuwen tegen de Ottomanen, die Grieken zijn sneller van begrip dan de alcoholisten en de studentenmeisjes die wij De Europese Raad noemen…….

  Geliked door 5 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   En misschien dat die mensenrechtenorganisaties ook even helder kunnen uitleggen wat volgens hun die mensenrechten van illegale migranten dan inhouden.
   En misschien dat ze dan ook even op de rest van de wereld even kunnen kijken of dat ook wordt toegepast.
   Ik zou zo zeggen probeer eens illegaal naar China te gaan, of Noord-Korea, of Saoedi-Arabië om er eens een paar te noemen.

   Like

 5. jungleelephant zegt:

  En terecht!Moest heel Europa doen;vol is vol!En wat er binnenkomt zijn maar sporadisch echte vluchtelingen!

  Geliked door 4 people

  • Kuu zegt:

   Vol is vol, en daarom moet de helft van de boeren eruit, immigranten erin. Dank je wel, Mark.

   Geliked door 7 people

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ik ben verrekkes bang dat je gelijk gaat krijgen @ Kuu.
    De beste optie voor de boeren op dit moment nu het idee nog warm is zich uit te laten kopen en met het geld in een ander land een nieuw bedrijf op te bouwen en Nederland verder de moord te laten stikken.

    Geliked door 2 people

 6. Peter zegt:

  „significante afbreuk”dat doen die leipkezen ongestraft in Brussel ,daar zetelt de maffia ,onmiddelijk eruit ,dit gaat geen mens volhouden .

  Geliked door 5 people

 7. Jean zegt:

  Er mlet heeeeeel snel een afspraak tussen alle Europese landen komen waarin alle indringers halverwege op zee “dadelijk” teruggestuurd worden rkchting Afrika want de huidige toestand is fataal negatief voor onze toekomst. Niemand nog binnenlaten is de oplossing en alles wat hier niet thuishoort, geen werk/inkomen heeft of strafblad heeft asap verwijderen.
  Het max aan vreemdelingen mag nookt de 0,1% overstijgen.

  Geliked door 5 people

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Het is nooit te laat. Prima geregeld Griekenland. Hopelijk doet goed voorbeeld goed volgen. Europa is het zat.

  Geliked door 5 people

  • henk verhoef zegt:

   de peilingen en de verkiezingsuitslagen geven wel heel ander beeld
   Bij de laatste verkiezing deelstaat duitsland haalde de AFD toch maar een schamele 22 pct– ergo 78 pct van die rot moffen zijn gewoon voor huidige beleid
   Europa en de europeaan is dus niets zat
   wel kunnen de meeste vreselijk zeiken en weten ze allemaal hoe het moet–
   maar dan in stemhokje-

   Geliked door 2 people

 9. Cathja zegt:

  Ook Europeanen hebben MENSENRECHTEN.

  Laten de mensenrechten-drammers, die het alleen opnemen voor de gekleurde mens, zich dit eens realiseren.
  Laten ze zich eens realiseren dat het niet normaal is dat Europa de afvoerput is/wordt van het Afrikaanse continent, en dat de burgers in Europa krom moeten liggen om het vele geld bijeen te verdienen voor de verzorging van al die gelukszoekers, want vluchtelingen zijn het niet.
  Dat het niet normaal is dat de Europeanen zich moeten aanpassen, hun kritiek voor zich moeten houden, en accepteren dat de islam het voor het zeggen gaat krijgen. Onze landen worden ingepikt met als doel om ons aan hen te onderwerpen.

  Wij moeten onze eigen koers varen. Los van de VN, los van Brussel, los van welke drammerij ook. Wij hebben RECHT op datgene wat wij met elkaar hebben opgebouwd, en wat wij met elkaar in stand willen houden. Daar gaat niemand anders over dan wij zelf!

  Geliked door 2 people

 10. Kraftavilqa zegt:

  Voor de blanke Europeaan gelden kennelijk geen mensenrechten integendeel de blanke Europeaan mag en moet vernietigd worden omwille van zijn blankheid. Hoe is dat niet ratzistisch. Oh ja, da’s waar ook ratzisme kan alleen onblanken treffen, ik vergeet dat soms even.:(

  Geliked door 3 people

 11. HENK zegt:

  we lokken ze uiteindelijk zelf hierheen, in Afrika met werken 100 euro per maand, hier met nix doen 1000 per maand, niet zo gek toch dat ze hier allemaal heen willen

  Geliked door 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  Mensenrechtenorganisaties….het woord bevat “mensen”….zogezegde mensen die verkrachten….,moorden…terroriseren ..diefstallen…plegen met of zonder geweld…..dat zijn geen mensen….maar een verwerpelijk diersoort…..die horen achter de tralies…..maar in NL en vele Europese landen worden ze hartelijk onthaald ” welkom fluchtelingen….waarom Fluchten zij????

  Geliked door 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  “”MENSEN”” hebben inderdaad rechten en de overheid moet die rechten beschermen

  Geliked door 1 persoon

 14. Meine zegt:

  Wat iedereen vergeet:
  Voordat je gebruik mag maken van “Rechten” zijn er eerst “Plichten” te voldoen.
  De mensen die het hardst schreeuwen dat deze gelukzoekers “rechten” hebben, zijn over het algemeen uitkeringstrekkers. Maw figuren die al leven van “Rechten”

  Graag de herinvoering van het Census-kiesrecht, betaal je geen belasting, geen stemrecht !

  Geliked door 3 people

 15. bozeoudeman zegt:

  Mensenrechtenorganisaties, een vraagje, hoe zit het toch met de mensenrechten van oorspronkelijke bevolkingen?
  Antwoord: Rechten? Geen rechten, enkel islamieten hebben rechten?
  Doek die organisaties op als terreurorganisaties die het onder Soros en aanhang geworden zijn! Trump wordt toch eens wakker en doe eens iets,sluit de leiding van dat linkse terreurzooitje op en gooi de sleutel weg. Waarom weer wachten tot dat linkse tuig opnieuw, net als in 40-45 als SS door de straten marcheert! Weg met dat tuig!

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s