‘Steeds meer Nederlandse crystal meth in Duitsland onderschept’

Screenshot_71.png

In Duitsland wordt steeds meer crystal meth uit Nederland onderschept. Volgens het AD ontdekte de Duitse douane in de eerste tien maanden van dit jaar al bijna 100 kilo. Dat is zes keer zoveel als in heel 2018.

Het gaat niet alleen om meer gevallen, maar ook om grotere hoeveelheden. En de smokkelaars worden creatiever. “We hebben al drugs aangetroffen in luiers, in borstimplantaten en tussen de Goudse kazen. Je kunt het zo gek niet verzinnen”, zegt een medewerker van de Duitse douane in de krant.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Criminaliteit, Duitsland. Bookmark de permalink .

5 reacties op ‘Steeds meer Nederlandse crystal meth in Duitsland onderschept’

 1. Hovawart zegt:

  Al die jonge kereltjes met hun auto’s van anderhalve ton, die hebben zeker een goedbetaalde positie in hun belwinkel op A-locaties, of hun tientallen kapsalons in dezelfde straat waar je echter nooit een klant ziet binnenhuppelen…
  Dat de politieke blindheid dit vreemde fenomeen ziet als gezond ondernemerschap, en justitie of belastingdienst geen enkele moeite doen om deze witwasserijen, waar geld van drugscriminelen terechtkomt, aan de schandpaal te nagelen zegt al genoeg,….drugshandel is blijkbaar een Nederlandse traditie, een aanwinst voor onze maatschappij, een oriëntaalse bijkomstigheid van de instroom van vreemd volk dat door hun ideologie liever geen belasting of rente willen betalen…….
  Het is natuurlijk onze schuld dat belasting betalen geen vrije keuze mag zijn, dan word je namelijk wel gedwongen om op minder-legale wijze te ondernemen……Typische reactie van de Linksche Lunatics.

  Geliked door 3 people

 2. freda110 zegt:

  Geen wonder als je ongehinderd met 120 de grens over kunt rijden en dan heb ik het nog niet eens over de enorme aantallen buitenlandse vrachtwagens die dagelijks de grens passeren.
  Ik heb het voor de gein eens geteld, ongeveer 6 op de tien zijn buitenlandse vrachtwagens en/of busjes, hoe wil je dan in vredesnaam voorkomen dat ze drugs meenemen?

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  De producenten van chrystal med en de verkopers c.q. verspreiders moeten gestraft worden met de dood.

  Chrystal med user voor en na gebruik.

  https://img2.thejournal.ie/inline/1871656/original/?width=630&version=1871656

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   En het resultaat zal zijn dat ze zich op alle denkbare en ondenkbare manieren gaan verzetten tegen hun aanhouding.
   Nu al doet men het in de broek dat de Mexicaanse maffia deze handel in handen heeft, die deinzen werkelijk voor niets of niemand terug.
   Er zijn in Mexico al ontelbare massagraven gevonden, hele families werden aan bruggen opgehangen, de meest walgelijke moordpartijen vinden plaats. Veel van de slachtoffers worden voor hun dood op afgrijselijke manier gefolterd, allemaal als afschrikwekkend voorbeeld voor anderen.
   Bedenk je maar eens even wat het betekent als die bij ons voet aan land zetten, de mocromaffia verbleekt erbij.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s