Tweet Arnold Karskens . . .

Screenshot_77

Iedereen die actief meewerkt aan terughalen #ISvrouwen (politici, rechters, advocaten, ambtenaren, journalisten) is voor de volle honderd procent medeverantwoordelijk als er één in NL een terreuraanslag pleegt. Islamitische Staat = puur fascisme. Laat dit duidelijk zijn.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Arnold Karskens)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, collaboratie, cultuurrelativisme, Dhimmitude, gezond realisme, Hypocrisie, ISIS, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Tweet Arnold Karskens . . .

 1. Monalisa zegt:

  Een walglijke foto. Het blijven barbaren en hier doet Rutte het voor.

  Geliked door 8 people

 2. benkok zegt:

  Eens uiteraard, maar het kan scherper: islam is puur fascisme en elke moslim draagt verantwoordelijkheid voor de islam als systeem zolang hij/zij moslim zegt te zijn.
  De enige goede moslim is een ex-moslim.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor

  Geliked door 6 people

 3. boorzalf zegt:

  De processen van Neurenberg zijn weer geopend,

  Geliked door 5 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Gewone Nederlandse meisjes die verliefd waren geworden op een jonge Duitse Wehrmacht soldaat werden na de oorlog kaalgeschoren en naakt door de straten gejaagd.

  Wat zijn de tijden veranderd!

  Geliked door 6 people

  • Monalisa zegt:

   Straks jagen ze op u. Maar de tijden zijn zeker veranderd.

   Like

  • henk verhoef zegt:

   maar de burgermeester- die de adressen van de joden en de onderduikers aan de moffen gaf– en de rechters en politie agenten die deze joden en onderduikers veroordeelden — die gingen gewoon VRIJ UIT na de oorlog
   De klientjes werden gepakt en de groten– die bleven gewoon zitten
   Zal ook nu weer zo zijn
   de mens/volk is anmelijk zelfde gebleven
   Meelopende zwammende en zeikende lafaards

   Geliked door 3 people

  • Meine zegt:

   En de Ratten die tijdens de bezetting zich stilhielden, hadden na 5 mei plotseling het grootste woord. Bij mijn grootvader in de straat waren ook dergelijke figuren. Een dag nadat de Canadezen in de stad waren gooide zo’n Rat een steen bij mijn grootouders door de ramen, en daarbij schreeuwen “Moffen-vrienden” !!! Toen mijn grootvader in BS-uniform naar buiten kwam was de Rat heel snel weg. Ondanks de schaarste wist hij toch een nieuwe raam te “organiseren” en was die gehele familie snel verhuisd.

   Mijn grootvader wilde geen verzetskruis, hij zei dat zijn kruizen op het kerkhof lagen.

   Pas na Zwartboek heb ik het begrepen, en ook Van Kooten en de Bie hebben daar een mooie sketch over gemaakt -> Wo ist der Bahnhof?

   Like

 5. ruud beijer zegt:

  Ze komen gewoon hoor. Gewoon doordrammen. Daar zijn ze goed in.
  De Nederlandse huichelaars en wegkijkers zullen ze met liederen ontvangen.

  Geliked door 6 people

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Iedereen die actief meewerkt aan terughalen #ISvrouwen (politici, rechters, advocaten, ambtenaren, journalisten) is voor de volle honderd procent medeverantwoordelijk als er één in NL een terreuraanslag pleegt. Islamitische Staat = puur fascisme. Laat dit duidelijk zijn.

  Juist ja, maar zijn er mensen in Nederland die een van die klootzakken ter verantwoording kunnen roepen.
  Nee dus want die zijn vrijgesteld van rechtsvervolging.
  Dus het grootste tuig is goed ingedekt.

  Geliked door 6 people

 7. bozeoudeman zegt:

  Sinds een tijd wens ik niet eens meer in discussie te gaan met linkse in mijn ogen emotioneel chanterende dwingelanden. Vandaag deed ik het bijna toch. De domheid van een Rob A. over Fatima Elatik deed mijn tenen krommen. Beste Rob: Dat iemand in Nederland geboren is wil niet zeggen dat iemand zich Nederlander voelt of dat ook is. Hoe iemand zich voelt hoeft niet perse iets met de plek van geboorte te maken te hebben. Hoe iemand zich voelt heeft meer met sociale en culturele zaken en veelal meestal met familie banden en omgeving en ook groepsdruk te maken. Iemand kan geboren zijn in een land maar om bijvoorbeeld religieuze redenen helemaal geen enkel raakvlak met dat land voelen, zoals vandaag ook hier in Nederland heel veel voorkomt. Zoals helaas nog veel meer gaat voorkomen. 

  Helaas willen veel linkse mensen dit niet begrijpen, niet inzien, willen het niet horen, zo bang zijn zij dat ze anders snappen dat ze altijd op een verkeerde manier bezig zijn geweest. Ofwel dat zij zich altijd hebben laten bedriegen en belazeren door mensen die een heel andere agenda volgen dan die zij in het openbaar belijden. Het ‘beter ten halve gekeerd dan ten hele verdwaald’ willen dit soort mensen die geestelijk altijd op hun roze wolk hebben rondgedreven niet kennen. En dat vervolgens kenmerkt links als een religie. Aan dogma’s en leer van religies mag niet getwijfeld worden, helaas. Gingen links religieuzen maar eens twijfelen in plaats van het oerdomme mantra ‘iedereen gaat eens zien hoe goed we bezig zijn geweest’ aan een stuk door ter geestdoding te herhalen. Ik hoopte dat bovenstaand je verstand verlicht Rob A., maar stuurde het niet. Zinloos en tijdverspilling.

  Bij dit soort linkse types zoals Rob A. is alles heel simpel, je bent het met hem eens, je denkt net zo als hij denkt, je doet alles precies zoals hij het graag een ander voorschrijft en dan ben je goed bezig. Zo niet dan deug je niet, dan ben je een dommerik, een ongeletterde idioot, een onfatsoenlijk mens, een fascist, een neonazi, een racist, een emotioneel niet geheel en al ontwikkelde neanderthaler, een persoon met weinig fatsoenlijke inborst, geen innerlijk fatsoen en ga maar door. En dat is wat mij inmiddels volledig in het verkeerde keelgat is geschoten, dat ze mij uitschelden laat mij koud maar het gaat verder, het zit dieper, het nimmer een andere mening wensen te accepteren, niet eens naar luisteren en tegelijkertijd stellen een democraat bij uitstek te zijn, daaraan stoor ik mij mateloos. 

  En dat is nu precies waarom ik dit soort links zat ben geworden. Ik walg van deze betweters, ik walg van terroristen, ik walg van dictators, ik ben voorstander van vrije meningsuiting in het totaal, dus ook het recht op beledigen. Jammer voor een PvdA clown als Hans Spekman en dierenbeul Katinka Simonse als die niet met hun hypocriet ofwel walgelijk gedrag geconfronteerd willen worden. Want die twee zijn twee van de peilers van de politieke correctheid dat te vergelijken is met Stasi en Nazi terreur praktijken.Terreur praktijken die constant de kop blijven opsteken bij dit soort linkse nageboorte vandaag. 

  Die dedain die deze mensen uitstralen, die houding, hun ‘Wir sind besser’ mentaliteit die gelijk is aan de oude nazi’s terwijl zij zich voor geen millimeter wensen in te denken dat zij geen haar beter zijn dan die oude nazi’s in hun doen, laten en denken. Wanneer komen zij eens tot een verheldering van verstand en steken de hand eens in eigen boezem om op die manier een geestelijke renaissance door te maken. Zolang de schreeuwers binnen links de dienst blijven uitmaken vrees ik dat dit nooit zal gebeuren. Onder andere vanwege die alles overheersende domheid  wens ik niets meer met hen te maken te hebben. Maar dat zal ze biet zijn, want figuren als de eeuwig murmelende opa Van R. heeft ook altijd gelijk in zijn ongelijk, dus hebben zij als zijn geestelijke nageboorte ook gelijk. Amen!

  Geliked door 2 people

  • Meine zegt:

   Het is iets typisch voor “Socialisten”, eigenlijk een soort religie. Maakt niet uit welke vorm van Socialisme, (inter-) Nationaal, communist of fascist, het blijft hetzelfde. Zoals Thatcher zei, de Socialist wil iedereen even arm hebben. Het is jalousie, er zijn nu eenmaal een verschil in intelligentie, vaardigheid, lenigheid, gezondheid, houding, inzet, arbeidsethos, enz. We discrimineren altijd en overal ! We maken reclame met mooie mensen, sturen lenige mensen naar de olympische spelen, hebben in het ziekenhuis slimme mensen, luisteren naar vaardige mensen met muziek, Hebben intelligente mensen in de regering……… euh vergeet dat laatste maar….

   Geliked door 1 persoon

 8. Kraftavilqa zegt:

  Laat die is-wijven en hun reeds in haat geschoolde terroristengebroed maar lekker daar in de door hun zelf gekozen cultuurkring rotten, doei geen medelijden met de vijanden van mij en de mijnen.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Zo is het maar net. Zelfs de baby’s behoren daar te blijven. De jammerende families in Nederland die het daar zogenaamd ¨zwaar¨ mee hebben staat het vrij zich aldaar bij hun te voegen om te waken over hun welzijn.

   Intussen in het voor veld van toen:
   Mijn dochter gaat met een moslim. Moet kunnen we zijn allemaal gelijk.
   Mijn dochter kiest voor de sluier. Moet kunnen iedereen is vrij.
   Mijn dochter draagt een boerka. Wie ben ik om daar een mening over te hebben.
   Algemeen boerka verbod. Dat is zo rechts dat moeten we niet willen.
   Iedereen kan fouten maken. Mensen verdienen een tweede kans dat is de ¨kracht¨ van onze cultuur.

   Natuurlijk zijn er ook ouders die alles met lede ogen aangezien hebben zowel Nederlandse als islamitische maar moeten we omwille van hun hun dochters en kleinkinderen terughalen.

   Mijn mening is van niet.

   Like

 9. kampersrene zegt:

  een beeld van de vernieuwde Nederlandse Rutte kultuur

  Like

 10. Dries D. Bovenkamp zegt:

  Geloof mij nu maar, die lieden worden gewoon terug gehaald. De mensen die het hier voor het zeggen hebben zijn allen lid van, laat ik het maar zo noemen, midden Nederland. Bang om tegendruk aan links te geven. Sjokken braaf naar de kerk en keren de liefdevolle andere wang toe. Onnozelaars zijn het. Voorstanders van het terughalen moeten met pek en veren door de straten worden gejaagd. Deze week ook weer zo’n trut in de Amsterdamse gemeenteraad. Geen enkel idee wat deze mensen hebben uitgevoerd.

  Geliked door 1 persoon

 11. raider zegt:

  En zo zijn er duizenden als varkens af geslacht en dat alles voor alla .
  Wat doen we met dit tuig ! Wie heeft ze gemaakt? Wie heeft ze gebruikt voor eigen doelen te bereiken land stelen olie pakken goud stelen waar is het begonnen libie irak syrie .wie hebben daar aan mee gedaan ?Iedereen weet het laten wij daar beginnen lantje pik voor bisnis Ja lekker uit de
  hand gelopen EU NAVO VS ARABS Een pot nat .

  Like

 12. Lucky zegt:

  Christenfobie, het staat als opdracht in de koranus…dus.
  Dan dúrven ze over izlamofobie te klagen???

  https://www.businessinsider.com/isis-uses-these-parts-in-quran-to-justify-anti-christian-violence-2014-7?international=true&r=US&IR=T

  Here Are The Parts Of The Quran That ISIS Uses To Justify Violence Against Iraqi Christians
  Hier zijn de delen van de koran die ISIS gebruikt om geweld tegen Iraakse christenen te rechtvaardigen

  Quran (9:29): “Fight against Christians and Jews until they pay the tribute readily, being brought low.”

  Quran (5:51): “Don’t take Jews or Christians for friends. If you do, then Allah will consider you to be one of them.”

  Quran (2:65-66): “Christians and Jews must believe what Allah has revealed to Muhammad or Allah will disfigure their faces or turn them into apes, as he did the Sabbath-breakers.”

  Quran (5:51): “O you who believe! do not take the Jews and the Christians for friends; they are friends of each other; and whoever amongst you takes them for a friend, then surely he is one of them; surely Allah does not guide the unjust people.”

  Quran (9:30): “And the Jews say: Ezra is the son of Allah; and the Christians say: The Messiah is the son of Allah; these are the words of their mouths; they imitate the saying of those who disbelieved before; may Allah destroy them; how they are turned away!”

  Koran (9:29): “Vecht tegen christenen en joden totdat ze de eer gemakkelijk betalen en laag worden gebracht.”

  Koran (5:51): “Neem geen joden of christenen voor vrienden. Als je dat doet, zal Allah je als een van hen beschouwen. ‘

  Koran (2: 65-66): “Christenen en Joden moeten geloven wat Allah aan Mohammed heeft geopenbaard, anders zal Allah hun gezichten misvormen of hen in apen veranderen, zoals hij de sabbatbrekers deed.”

  Koran (5:51): “O jullie die geloven! neem de Joden en de christenen niet voor vrienden; ze zijn vrienden van elkaar; en wie onder u hen als een vriend neemt, dan is hij zeker een van hen; Allah leidt zeker de onrechtvaardige mensen niet. ‘

  Koran (9:30): “En de Joden zeggen: Ezra is de zoon van Allah; en de christenen zeggen: de Messias is de zoon van Allah; dit zijn de woorden van hun mond; zij imiteren het gezegde van degenen die eerder ongelovig waren ; moge Allah hen vernietigen; hoe zij worden afgewezen! “

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s