De grote EU-hoer

Screenshot_95

“De ontvoering van Europa” (Rembrandt van Rijn).

Ik zag een mooie meid, gegroeid vanaf de Middellandse Zee uit de zone waar de Grieken en Romeinen leefden. Ze groeide uit naar het noorden tot in Scandinavië. Ze werd een edele dame, bezield door hoogstaande kunst, christelijke cultuur en deugdelijke waarden, waarvoor ze wereldwijd werd bewonderd en geprezen. Ze kende ook wel ziekten en ongemakken, maar overwon deze met glans door haar gezond en sterk immuunsysteem.

Ze proefde van de ideeën van gelijkheid en broederschap afkomstig van de Verlichting en de vrijmetselarij, die haar nooit meer hebben losgelaten en die de bakermat zouden vormen van de latere een-wereld-religie die haar ernstig in de problemen zou brengen. Vanaf die periode ontwikkelde in toenemende mate haar auto-immuunziekte.

Ze was ook nooit vies van brood en spelen, dat kende ze al van in haar kindertijd bij de Romeinen. Haar zucht naar vooruitgang, welvaart en vermaak werd steeds sterker, tot zelfs buitensporig. Ze werd verslaafd aan geldgewin, economische groei, gepaard gaande met allerlei ondeugden en verkocht in ruil daarvoor haar ziel. In haar euforie naar ontwikkeling en speculatie trok ze in de tweede helft van vorige eeuw vreemde cellen aan als goedkope werkkrachten om het vuile werk te komen doen, niets vermoedend welke desastreuze gevolgen dat later zou hebben.

In al haar eigenwaan en hoogmoed organiseerde ze exuberante debatten in praatpaleizen en creëerde foute wetten waardoor ze haar integriteit verloor en haar grenzen niet meer liet  respecteren. Langs alle gaten en spleten werd en wordt ze gepenetreerd en verkracht. Is het niet langs Spanje, dan maar via Italië, Griekenland, Malta of Bulgarije. Cellen van vreemde afkomst worden aanhoudend in haar lichaam ingebracht. Haar zelf gemaakte migratiewetten en zogenaamde ‘mensenrechten’ zijn haar eigen ketens geworden waaraan ze nu gebonden ligt.

Haar sterk afweersysteem van weleer is totaal verziekt en uitgeput geraakt. Door haar ernstige auto-immuunziekte worden haar lichaamseigen verdedigingscellen aangevallen door haar eigen inclusiecellen. Bovendien omarmen haar inclusiecellen de vreemde cellen. Ik zag haar geketend op handen en voeten rond kruipen, besmet en ziek, zonder noemenswaardige weerstand tegen de vreemde cellen en haar eigen agressieve inclusiecellen, voortdurend hoogdravend loze woorden uitbrakend en badend in het slijk van al haar geld en weelde.

De edele jonkvrouw van weleer is oud, verlept en volledig besmet door de valse multiculti-inclusie-religie (de humanistische nieuwe een-wereldreligie) waardoor ze nog nauwelijks weerstand kan bieden aan de alom aanwezige vreemde cellen en evenmin aan haar agressieve, blinde inclusiecellen. Haar wakende verdedigingscellen, de trouwe lichaamseigen soldaatjes, zijn momenteel in de minderheid maar groeien gestadig aan in gans de EU. Dat is beloftevol. Ze strijden onophoudelijk en verenigen hun krachten om de grote-EU-hoer alsnog te redden van de ondergang. Het is een verwoede strijd tegen de valse een-wereldreligie waarin de leugen wordt verheerlijkt en als waarheid voorgesteld, terwijl de waarheid wordt gehaat en veroordeeld en als leugen voorgesteld.

Door:
Jan A.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Europa, EUSSR, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op De grote EU-hoer

 1. Fred Barendsma zegt:

  Lees Openbaring dan zul je zien hoe het de grote EU-hoer zal aflopen.

  Geliked door 1 persoon

 2. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Via de VN is over de EU The New World Order uitgerold. Agenda 21, 2030, 2050 is Anti Westerse Wereld. Het is communisme 3.0. NWO vernietigt expres de Westerse Wereld en maakt van elk land een Derde Wereld land. Laat die VN Afrika welvarender maken o.a. door woestijnvorming tegen te gaan en dat continent te helpen. Dan kunnen de Afrikanen hun eigen landen opbouwen.

  Zoals het nu gaat stevenen wij af op een nieuwe (Wereld)oorlog met vooral Europa als brandpunt. Ver voor het eind van deze eeuw zijn wij dan AfriRabië 7e Eeuwse stijl. Helaas slapen 80/85% van de West Europeanen of een deel daarvan wil het niet zien. Dat globalisme moet zsm worden gekiept anders zijn wij plat gezegd naar de Filistijnen en zijn onze nazaten slaven voor de NWO en 7e Eeuwers.

  De globalisten komen hun sociale contract niet na (zij moeten ons beschermen tegen het geweld wat met de dag erger wordt), daarvoor betalen wij onze overheid veel belasting.

  Hier een ontgoochelde inwoner uit Malmö met zelfkritiek. Kijk de 1e minuut en daarna verder vanaf minuut 4.00 (is engels ondertiteld), hij verwoordt het heel goed. https://www.youtube.com/watch?v=ClQrzbUgCgs&t=312s De onaangepaste 7e Eeuwers van Malmö en Savile Town zijn ook al in onze Towns of komen daar massaal. Een oplossing die moet gebeuren is: hun leer moet uitsluitend een politieke leer worden verklaard, dus dat het geen religie is.
  1. Alle 7e Eeuwse volgelingen met een strafblad moeten worden uitgezet (met hun gehele gezin) naar land van herkomst. Dat vergroot de sociale controle.
  2. Alle haathutten, waarvoor Saudi Arabië, Qatar en Turkije veel geld betalen, moeten worden gesloten.
  3. De 7e Eeuwse leer is onverenigbaar met onze manier van leven en moet worden verboden (koran 2 vers 193: is op naar de 100% consensus en het gaat door totdat wij zijn afgemaakt, ons hebben bekeerd of dhimmi zijn geworden).
  4. Wie niet werkt, krijgt geen kinderbijslag meer + geen kinderbijslag meer vanaf 3 kinderen
  5. Wie zich daar niet aan conformeert verlaat de Westerse wereld: dan zijn er 57 landen waar zij kunnen leven en dat moet genoeg zijn.
  6. Wie misdrijven pleegt en een dubbel paspoort heeft, verliest zijn Nederlandse paspoort en moet terug naar land van herkomst.

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Maak dat die zakken hooi in Den-Haag maar eens wijs !

   Geliked door 3 people

   • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

    @Tineke, die zitten er niet voor ons en luisteren niet naar ons, die voeren de Nieuwe Wereldorde uit. Mark Rutte sprak op 3 oktober voor de Transatlantische Commissie tussen de regels door uit, dat hij de NWO uitvoert. Uitgerold via de VN en de EU over ons.
    Frans Timmermans sprak vorige maand in de EU over 2030 & 2050. NWO is geen complottheorie meer. Ondertussen gaat Europa en de hele Westerse wereld expres naar de ratsmodee. Het sociale contract wat onze overheid heeft, leven zij niet na. Deze ontgoochelde Zweed uit Malmö geeft uitleg, kijk minuut 1 en ga daarna verder vanaf 4.00. “Moord in Malmö” (engels ondertiteld). https://www.youtube.com/watch?v=ClQrzbUgCgs

    Geliked door 4 people

 3. Tineke zegt:

  Mooi artikel.
  Kort,bondig en in de roos !

  Geliked door 4 people

 4. guusvelraeds zegt:

  De EU een project van een beperkte elite die zich almachtig waant. De Europese volkeren werd nooit iets gevraagd sterker ze werden bedrogen met holle maar vooral perverse slogans als nooit meer oorlog, open grenzen, een munt en leugenachtige verdraaiingen rondom open handel. Open handel die in werkelijkheid geheel ingesloten is door een waanzinnig complex van regels, beperkingen in productie en vrije verkoop door nog groter waanzinnige klimaat afspraken. Een ooit rijk continent wordt naar de economische en maatschappelijke afgrond geleidt door een ¨one size fits all¨ politiek en een ongeremde immigratie politiek die gericht is op destructie en fragmentering van de Europese volkeren.

  Geliked door 4 people

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Mooie metafoor die hoe langer je erover nadenkt wint aan kracht.
  Want hoe waar is het dat we van binnenuit verzwakt zijn ?
  Kritiek op de islam staat gelijk aan een doodswens.
  Kritiek op de multiculturele hel waar we inmiddels in zijn beland maakt dat je door links op alle mogelijke en denkbare manieren wordt uitgekotst en weggehoond.
  Ziek wordt een mens ervan dat men beweert dat de import destijds van arbeidsmigranten noodzakelijk was omdat Nederlanders de neus ophaalden voor vuil werk terwijl de werkelijkheid is dat men de loonkosten wilde drukken.
  Stel je voor dat je laaggeschoold werk een acceptabel loon moest betalen, nee dat plebs moet je eronder houden;
  “wil jij het niet doen tegen een schijtloon? Dan halen we ergens anders wel een stel sloebers die het zelfs voor nóg minder doen”.
  Inmiddels doet men het via de open grenzen op een wat minder opvallende manier maar nu worden de lonen gedrukt door werknemers elders uit de EU.
  Nederlandse vrachtwagenchauffeurs zijn met handen en voeten gebonden aan allerhande regels en wetten en werden redelijk betaald. Dat moest maar eens afgelopen zijn, in plaats voor hun nemen we Oost-Europeanen die schijt hebben aan regelgeving en werken voor minder dan de helft.
  Een Nederlandse chauffeur die met het minimumloon aan de geeuwhonger ligt terwijl een Bulgaar met minder in eigen land bovenmodaal verdient.
  Van € 1200,= netto per maand kan een Nederlandse werknemer onmogelijk rondkomen maar in Bulgarije ligt het gemiddelde loon rond de € 350,=.

  Geliked door 5 people

 6. Hovawart zegt:

  Nu begrijp ik al die jonge mensen ook beter, al die pubertjes die alle zinnen beginnen met ‘kanker’….de Europese Leprapatiënte lijd kennelijk ook nog aan een woekerend kankergezwel, uitzaaiingen en uitval, en ziek en stervende.

  Geliked door 3 people

 7. henk verhoef zegt:

  de noord europeaan prijsde zich overal uit de markt
  De pvda begon in de jaren in de jaren 60 ontwikkelingshulp aan het buitenland te verlenen/doneren
  Den Uyl gaf grote sommen geld weg aan bv zuid afrikaanse ANC en Allende in chile en richtte /financieerden de RARA beweging en dat geld moest ergens vandaan komen
  — bij u namelijk en u moest meer gaan verdienen en u prees zich daardoor uit de markt
  en u stemde massaal jopie popie
  Toen ging men halve garens- rif geiten importeren uit maroc om in de textiel en scheepsbouw/tuinbouw te werken- want jantje had geen zin meer- want hoefde ook niet meer volgens Joop want we hadden nu aardgas
  en joop kreeg nog meer stemmen
  Daarvoor begon willem drees met de aow=– gelijk trekken ook al heb je nooit een cent betaald — en dat is vandaag de dag nog zo- en kijk louwtje staan weer als nr 2 partij
  Alsd je denkt– we kunnen op de pof leven– dan zijn wij zeker wakker geschud– lukt niet
  Oh bij de grote pensioenfondsen Abp had je ook bestuurders met de namen DEN uyl en Gortzak
  hoort u de bel luiden van die deskundigen!!
  Het leuke is dat men europa een hoer noemt== de meeste hoeren zijn echt wel slim en konden goed voor zich zelf zorgen en bleven/hielden zich liggend staande
  Kijk die verschrikkelijk krakkemikkige oude lul europa toch eens aan- kan werkelijk niets meer
  Hebben zelfs een trump nodig om zich te verdedigen maar desondanks laat die oude zak de deur openstaan en vind het dan gek– dat anderen de boel leeg halen en de dochters verkrachten en tegenwoordig ook je zoon want alles moetkunnen in lbt gvd tijdperk
  In nederland 1,1 miljoen zwak begaafde– hoeveel zullen dat er in euroipa zijn
  of anders gevraagd– hoeveel normalen zijn er feitelijk nog in europa

  Yasser FARAS EN ROBOTJEtje willen de veestapel verminderen en de boeren weg pesten== dat willen ze netjes doen zeggen ze
  ,maar ondertussen zijn de LINKSE dierenactivisten wel bezig – net als in zuidafrika/zinbabwe toendertijd- met VERMOORDEN van de boeren- en de overheid en de bevolking== die keek toe en de blokkeer friezien die kregen straf
  en u mag 15 jaar op woninkje( nou ja konijnen hokje ) voor uw kroost wachten = de gemn3eentes moete de woningen met voorrand aan migranten geven– net als toen de aow – gratis

  heb de peilingen nog niet gezien maar hoeft het ook niet weet het zo ook wel
  de onderwijzer is ontevreden want – MAAR 15 pct verlaat de lagere school en kan niet lezen
  – dan verdien je echt meer- toch

  Geliked door 6 people

  • Republikein zegt:

   Dan volgt hier deel II.[deel I =https://ejbron.wordpress.com/2019/11/02/15-jaar-na-de-moord-op-theo-van-gogh/#comment-981707]

   Leerlingen van het Buitengewoon Onderwijs mogen niet gezien worden als een mindere uitvoering van de “normale mens”. Zij zijn geen minusvariant, maar mensen met een andere persoonlijkheids-structuur. Dit geldt niet alleen voor zwakzinnigen, maar ook voor doven, blinden en andere gehandicapten.

   Om nu toch te komen tot het doel van het BO zoals dit door Van Liefland gesteld is: “Komen tot een optimale verwezenlijking van hun eigen andere mens zijn”, is het duidelijk, dat dit een andere didactische aanpak vereist.
   Hierdoor heeft het B.O. een eigen aard, die tot uiting komt door:

   1. De toepassing van andere onderwijsmethoden.

   2. De specifieke pedagogische doelstelling van de school.

   Zoals gezegd, is dit kenmerkend voor het gehele BO.
   Iedere school dient dan ook van beide bovenstaande punten uit te gaan.

   1.2 Opvoeding Van & Onderwijs Aan Debielen.

   1.2.1 Het debiele kind.
   Er zijn uiteraard vele definities te vinden. Enkele hiervan luiden als volgt:

   De debiliteit als debilitas mentis is een geestelijke defecttoestand, aangeboren of vroeg in de jeugd verworven, gepaard gaande met een gehele stoornis van de persoonlijkheidsontwikkeling.’)

   Zwakzinnig is iemand, die niet of slechts in bijzonder gunstige omstandigheden in staat is, zich zelfstandig in de maatschappij te handhaven, op grond van onvoldoende verstandelijke vermogens, ten gevolge van een aangeboren of vroeg in de jeugd verworven defect in het hersenweefsel. “)

   Met zwakzinnigheid bedoelen wij een syndroom, waarbij de persoonlijkheid diverse tekorten en afwijkingen vertoont, waarvan de intellectuele de meest opvallende en de meest kenmerkende zijn, op grond waarvan de gehele persoonlijkheidsvorming minder gaaf is en ten gevolge waarvan de mogelijkheid tot zelfhandhaving duidelijk minder zijn.”’)

   Met syndroom wordt hier bedoeld een complex van verschijnselen op grond van de meest uiteenlopende zaken.

   ‘ ) Definitie uit de Katholieke encyclopedie voor opvoeding & onderwijs.

   ” ) Definitie van Herderschee uit “Leerboek ener opvoedkunde” (Gielen & Stresser).

   ”’) Definitie van Dr. P. v.d. Broek uit “De schoolpsycholoog”.

   Hoewel deze definities vanuit een ander standpunt gegeven zijn, kunnen wij toch enige punten van overeenkomst aanwijzen:

   – een bepaalde geestelijke defecttoestand.

   – aangeboren of vroeg verworven.

   – er ontstaat een andere persoonlijkheidsstructuur.

   – minder mogelijkheid tot zelfhandhaving.

   Professor Perquin heeft tijdens een van zijn colleges eens gezegd:
   ”De debiel is iemand, die leeft in het heden, die geen verleden en geen toekomst heeft.”

   (Deze uitspraak wordt ook wel toegewezen aan Broers, inspecteur van het BO)

   Hiervan uitgaande, komen we tot de volgende conclusie:

   Hoe meer iemand in het heden leeft, hoe zwakzinniger hij is.
   Van een volslagen idioot zegt men wel, dat hij van minuut tot minuut leeft.

   Deel III volgt nog als slot!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s