Klimaat-drammers vliegen erop los: naar Madrid voor VN-klimaatfestival, versnaperingen, drugs en seks

Screenshot_89

(Door: Teunis Dokter)

Het klimaat staat op instorten – volgens sommigen – en degenen die dit het hardst roepen, doen het minst om de problemen die zij signaleren serieus aan te pakken. Zo ook de bezoekers van de klimaatconferentie van de Verenigde Naties in Spanje. Nadat het verstandige Chili zich terugtrok uit het Klimaatakkoord van Parijs, doen de bureaucraten de Spaanse hoofdstad Madrid aan. Lekker vliegen, champagne drinken en flirten, via NOS Teletekst

Maar of er tijdens die conferentie daadwerkelijk iets wordt gedaan aan de stijgende temperaturen valt te betwijfelen. Wellicht dat de temperaturen tussen sommige bezoekers hoog zal oplopen, maar de aarde wordt er niet minder arm van. Zogezegd vliegen de klimaat-drammers, stoten tonnen aan CO2 uit en wijzen dan vervolgens met het vingertje naar boeren, bouwers en anderen.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Hypocrisie, klimaat, klimaatfascisme, Linkse Kerk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Klimaat-drammers vliegen erop los: naar Madrid voor VN-klimaatfestival, versnaperingen, drugs en seks

 1. bozeoudeman zegt:

  Ach gun die kinderen wat, zo direct zitten ze levenslang onder de knoet van hun vrienden de islamisten, dan zijn er geen festivals meer, dus laat ze nu toch nog even genieten.

  Like

 2. Republikein zegt:

  minder warm.. m.i.

  Like

 3. Dijkstra zegt:

  In tegenstelling tot wat dit artikel beweert, heeft Chili in februari 2017 wel degelijk het klimaatakkoord van Parijs getekend. Het trekt zich alleen terug als organisator van de nieuwe klimaattop (dat op zich zegt al dat het eraan meedoet) vanwege de rellen in het land.

  Like

 4. Eppo zegt:

  En al die StaatSmongolen in dit land stemmen weer vrolijk op Groen-Links en PvdA, VVD , D66 en nog wat van die Haagse Hippies Clubs .

  Like

 5. Lucky zegt:

  Ondertussen, zeer smerige praktijken, zwaar vervuilde bagger wordt in natuurplassen gedumpt….

  Geliked door 1 persoon

 6. vangie1206j zegt:

  En Rutte met zijn nieuwe terreur allemaal terug naar 100KM EN 80KM.
  Weer een heilig huisje van de VVD dat de 130 KM vast stond in het regeer accoord.
  Wat heeft het Nederlandse volk misdaan om deze gereging te hebben met opper leugenaar Rutte.
  Rutte even een idee van mij als jij nou eens die 2 miljoen nutteloze CO2 en STIKSTOF producerende moslims en Afrikaans roof tuig Nederland uit trapt heb je gelijk geen CO2 STIKSTOF probleem meer en kan Nederland van het stikstof slot af en de hele bevolking exclusief die linkse volksverraders weer gelukkig.

  Like

 7. Van Daele Erik zegt:

  ’t Zal de deelnemers aan deze conferentie wel wat tegenvallen! In de winter is het bar koud in Madrid en ze zullen misschien hunkeren naar wat klimaatopwarming.

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Bij zulke hobby’s mogen wij wel aannemen dat de temperatuur oploopt..Wie in zulke festivals belandt gaat vast ”uit eigen ervaring” in de opwarming van de aarde geloven.Het is heel moeilijk het hoofd koel te houden in zo’n omgeving. Geen wonder dat de aanhangers van de opwarmingstheorie zo verhit overkomen.

  Like

 9. ‘de NASA bewees dat de aarde afkoelt vanaf 2016; CO2 is geheel onschadelijk gas en van cruciaal belang voor de zuurstofproductie m.b.v. fotosynthese in bomen

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  De VERENIGDE NAZI,S zijn ook belast met de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030.De klimaathoax heeft daar alles mee te maken,en natuurlijk een onderdeel van de New World Agenda.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s