Protestwake in Berlijn voor Merkel´s bunker: “Ik ben een slachtoffer!” – een van de duizenden

Screenshot_91

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn – Veel slachtoffers van migrantengeweld zwijgen. Ze verstoppen zichzelf tussen de eigen vier muren, verzwijgen zelfs de namen van hun kinderen, uit angst dat het Merkel-regime en zijn links-groene beulen evenals de gelijkgeschakelde pers hem  vreemdelingenhaat en racisme in de schoenen zouden kunnen schuiven. Niet echter Karsten Hempel, Lorina Seiler en Diana Feldmann. Samen met Nicole en Robert Vogelmann verheffen zij vandaag voor het gedenkteken tegen het vergeten vanaf 13.00 uur daar hun stem, waar de hoofdverantwoordelijke voor de ontelbare slachtoffers van moord, geweld en verkrachting cynisch resideert. Voor de bondskanselarij in Berlijn.

journalistenwatch

Bij de eerste protestwake voor de bondskanselarij in Berlijn in januari van dit jaar had het koord met de “incidenten” al een lengte van 200 meter, hoewel er pas sinds maart werd verzameld, weet Robert Vogelmann te berichten: “Vandaag, negen maanden later, is het koord van misdaad bijna 500 meter lang.” Aan het koord hangen 3500 “incidenten”. Eigenlijk slechts een fractie van hetgeen de ook in het buitenland – vooral in Oost-Europa en de VS – bekende activist geregistreerd heeft. Alleen al in 2018 vonden er volgens Vogelmann bijna 266.000 delicten door asielzoekers, gedoogde buitenlanders of personen die zich illegaal in Duitsland bevinden, plaats. “Wij willen vandaag alle slachtoffers, onafhankelijk van hun afkomst, huidskleur, religie of politieke overtuiging, herdenken”, zegt Vogelmann plechtig en geeft over aan Nicole, die mevrouw Merkel letterlijk naar iets laat luisteren. Namelijk een treurmars van Richard Wagner.

Wagner´s collectieve treurmars voor actuele en toekomstige slachtoffers

Tot verbazing van de links-groene half-ontwikkelde Antifa-meute legt de mede-initiatiefneemster van de protestwake Nicole uit dat Wagner, die in desbetreffende kringen als antisemiet geldt, goede betrekkingen onderhield met de toenmalige joodse intelligentie. Er traden veel belangrijke joodse kunstenaars bij de Bayreuther Festspielen op, bijvoorbeeld de hof-kapelmeester Hermann Levi uit München als dirigent van de eerste opvoering van de opera “Parsifal” of de Duits-joodse opera-impresario Angelo Neumann.

Dat de groten en machtigen, van Adolf Hitler tot Angela Merkel, deze man vereerden en nog steeds vereren, lijdt geen twijfel. Maar hebben ze zijn boodschap begrepen? Want een groot deel van zijn werk bestaat uit drama´s, die het lijden van de mensen, maar ook het collectieve lot van de Duitsers als in een soort muzikale profetische show tot onderwerp hebben. Bijvoorbeeld Siegfrieds dood en treurmars uit de “Ring des Nibelungen”, ook wel bekend als “Götterdämmerung”. Een waarschuwende oproep aan het volk, dat zienderogen de ondergang tegemoet gaat, nadat het verraderlijk de meest ijverige uit de eigen gelederen heeft vermoord. Een treurmars, die zowel het lot van het individu evenals dat van de gemeenschap oppakt. Een muzikaal pleidooi tegen een blinde politiek, die in de ondergang leidt. Zo in ieder geval heeft Robert Vogelmann het begrepen, die volgens de ouverture van Wagner op passende wijze met de volgende woorden de eigenlijke protestwake inleidt:

Ik ben een slachtoffer, ik ben een vader, een moeder…

“Wij alleen die hier bijeengekomen zijn, hopen dat de wereld ons ziet, net als eens, dat de Amerikanen, Russen, Hongaren, Polen, Tsjechen, Italianen, gewoon iedereen ziet wat zich in Duitsland afspeelt. Dat ze zien dat er Duitsers bestaan die niet als schapen alles accepteren en een monument voor de slachtoffers van deze catastrofale immigratie oprichten. Ik ben een slachtoffer, ik ben een vader. Mijn naam is Robert Vogelmann, mijn dochter werd door een migrant misbruikt.”

Vermoorde Susanna zou vandaag 16 jaar oud geworden zijn

Na de initiator van het gedenkteken tegen het vergeten nam de activiste Nicole de microfoon over en zei in naam van Diana Feldmann: “Ik ben een slachtoffer, ik ben een moeder. Mijn naam is Diana Feldmann. Vandaag op 2 november zou mijn geliefde Susanna 16 jaar zijn geworden. Ze werd verkracht en door de handen van een Syriër gewurgd.”

Daarna herinnerde Karsten Hempel, wiens zoon in Wittenberg werd doodgeslagen, aan het schandalige geval van een voormalig falen van Justitie: “Mijn naam is Karsten Hempel. Mijn zoon Markus werd door een Syriër doodgeslagen.” Als laatste herinnerde Lorina Seiler aan haar dochter, die op een feest vermoedelijk gedrogeerd en daarna blootgesteld werd aan seksueel geweld. “Ik ben een slachtoffer, ik ben een moeder. Mijn naam Lorina Seiler. Mijn dochter werd door een Syriër verkracht. Sindsdien heeft ze twee zelfmoordpogingen gedaan.”

Slotwoord en minuut stilte

“Dat zijn slechts vier ouders, die net zo slachtoffer zijn als hun kinderen”, voegt Robert Vogelmann er ter afsluiting aan toe en leidt, na een minuut stilte, zijn slotwoord in met de bekende, iets veranderde woorden van de grote Duits-joodse patriot Heinrich Heine: “Träume ich von Deutschland in der Nacht, bin ich um den Schlaf gebracht”. En net zoals Heine in zijn ballingschap in Parijs Duitsland niet vergat, willen ook de activisten van de protestwake de slachtoffers van de mislukte asielpolitiek niet vergeten. “Iedereen die deze toestanden bevordert en verlangt, is schuldig – iedereen die willens en wetens zwijgt, is schuldig!”, geeft Robert zijn luisteraars ter afsluiting mee op weg.

Indringende woorden op de juiste plaats, ook wanneer hun boodschap niet verhoord afketsen op de harde betonnen muren van de macht.

 

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Kelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Protestwake in Berlijn voor Merkel´s bunker: “Ik ben een slachtoffer!” – een van de duizenden

 1. Wachteres zegt:

  Bovenstaande is wat de linksen en de EU ‘verrijking’ noemen.

  Ach, ’t is maar hoe je het bekijkt.: Een maatschappij zonder al dit geweld is wel erg saai en burgerlijk natuurlijk.

  Like

 2. kampersrene zegt:

  racist wordt nog een eretittel

  Geliked door 2 people

 3. Lucky zegt:

  Deutschland…
  https://www.breitbart.com/europe/2019/11/03/migrant-gang-boss-claims-asylum-weeks-being-deported-germany/

  Migrant Gang Boss Claims Asylum in Germany Weeks After Being Deported
  Migrant en crimineel kopstuk claimt asiel in Duitsland weken na te zijn uitgezet

  Organised crime migrant clan boss Ibrahim Miri has claimed asylum in Germany after coming back into the country illegally only 15 weeks after authorities deported him.
  The 46-year-old, who is allegedly the boss of a 3,000-member organised clan and head of the motorcycle gang known as the Mongols, had his home raided at 3:40 am in the morning in Bremen on July 10th before being deported to Lebanon by jet, German tabloid Bild reports.

  Earlier this week, Miri arrived back in Germany, allegedly illegally by land crossing, and visited the Federal Office for Migration and Refugees (BAMF) in Bremen to claim asylum status. Police arrested him immediately afterwards.

  Ibrahim Miri, de georganiseerde misdaadmigrant, heeft asiel aangevraagd in Duitsland nadat hij illegaal het land was binnengekomen, slechts 15 weken nadat de autoriteiten hem hadden gedeporteerd.
  De 46-jarige, die naar verluidt de baas is van een 3.000 leden tellende georganiseerde clan en hoofd van de motorbende die bekend staat als de Mongolen, liet zijn huis invallen om 03.40 uur in de ochtend in Bremen op 10 juli voordat hij werd gedeporteerd naar Libanon per vliegtuig, meldt het Duitse tabloid Bild.

  Eerder deze week kwam Miri terug naar Duitsland, naar verluidt illegaal door landovergang, en bezocht het Federaal Bureau voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) in Bremen om de asielstatus te claimen. De politie arresteerde hem onmiddellijk daarna.

  Geliked door 2 people

 4. droevige mof zegt:

  Het enige dat helpt zijn er acties zoals bij u op het Malieveld. Dit zijn de voorbodes van een volksopstand en de heersers zijn er bang voor. Dan veranderen ze snel hun maatregels en sturen ze de Antifa er ook niet heen. Het ergste wat hen kan overkomen is een situatie zoals in Chili. Dat is alarmfase rood. Vervolgens worden ook principes overboord gegooid voordat ze zelf overboord gaan.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Ze maken ons bewust kapot! | E.J. Bron

 6. rottenpikwick zegt:

  Aangrijpend, met respect!

  Geliked door 2 people

 7. er zijn gelukkig nog enkelen die de feiten zien daar horen Rutte en Jetten niet bij

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s