Nu is de “bevolkingsomwisseling” officieel: weldra zal één op de drie inwoners van Duitsland een immigrant zijn

Screenshot_123

(Vertaling: E.J. Bron)

De ouderen onder ons zullen er nog slechts zijdelings mee te maken krijgen, de jongeren echter moeten zich op een andere, nieuwe samenleving instellen, die niets meer met het Duitsland van hun grootouders en ouders te maken heeft:

journalistenwatch

In 20 jaar zou één op de drie mensen in Duitsland een immigrant kunnen zijn. Dat bericht de “Welt” onder verwijzing naar prognoses van Herbert Brücker, die het onderzoeksterrein Migratie in het Federaal Instituut voor Arbeidsmarkt- en Beroepsonderzoek (IAB) leidt. In grote steden zoals Frankfurt am Main zou volgens hem het aandeel migranten zelfs tot 70% kunnen stijgen.

De econoom is er van overtuigd: om de behoefte aan arbeidskrachten te dekken, moet Duitsland zich in de toekomst openstellen voor vele nationaliteiten. “Duitsland zal bonter worden”, zei Brücker tegen de krant. “Op dit moment heeft ongeveer één op de vier mensen in Duitsland een migratieachtergrond. Over 20 jaar zal dat minstens 35%, maar ook over de 40% kunnen zijn.” Frankfurt am Main zou een goed voorbeeld zijn. “Daar heeft nu al één op de twee inwoners een migratieachtergrond. In Berlijn is dit ongeveer 35%. Wat we op dit moment in de grote steden zien, is in het vervolg voor het land als geheel normaal. En in een stad zoals Frankfurt zal het aandeel immigranten tussen de 65% en 70% bedragen.”

Wat de econoom vergeet te vermelden: met de geschoolde arbeidskrachten, die kennelijk zo dringend nodig zijn, hoewel overal massale ontslagen dreigen, is dat tot nu toe niet gelukt.

Het overwegende deel van de migranten wordt door onze sociale stelsels gevoed en twee van de drie zogenaamde vluchtelingen leven van Hartz IV.

Zijn de Duitsers weldra in de minderheid? De econoom probeert gerust te stellen:

Het zou echter een “verkeerd beeld” zijn om te denken dat een “minderheid” van Duitsers in de toekomst tegenover een “meerderheid” van immigranten zou staan, zei Brücker verder, die bovendien directeur van het Berlijnse Instituut voor empirisch Integratie- en Migratieonderzoek aan de Humboldt Universiteit is. “De Duitsers zullen altijd de met afstand grootste groep blijven. De migranten zijn immers heel verschillend, gewoon heel bont. Enkele zijn moslims, anderen boeddhisten, de meerderheid christenen. Enkele hebben academische diploma´s, anderen zijn hulparbeider.”

Wat een vuile gladjanus is die meneer eigenlijk. Als men de migranten gewoon niet naar hun herkomst indeelt, vormen ze weldra de meerderheid. En dat de meerderheid van de migranten christen is, moet ook betwijfeld worden.

Overal, in de steden en nu ook steeds meer op het platteland, worden moskeeën gepland, gebouwd en geopend, worden de eisen van de islamitische gemeenschap steeds brutaler en blijft het percentage academische diploma´s eveneens binnen de perken.

Maar bij dit alles gaat het alleen maar om geld, dan worden cultuur en identiteit graag op één hoop gegooid:

Volgens berekeningen van het IAB heeft Duitsland tot 2060 per jaar zogenaamd netto 400.000 immigranten nodig om de werkende bevolking en zodoende de economische kracht niet te laten krimpen. “Bij de migratie zijn we in een wedstrijd met andere landen verwikkeld – en wel zowel bij de hoog gekwalificeerde als minder gekwalificeerde mensen”, zei Brucker. Het zou duidelijk zijn dat er steeds minder arbeidskrachten uit de EU naar ons zouden toekomen. “Het potentieel aan immigranten uit oostelijke toetredingslanden zoals Roemenië en Bulgarije, maar ook uit Spanje of Portugal, raakt in toenemende mate uitgeput”, aldus Brücker. Daarom zou Duitsland zichzelf meer moeten openstellen voor andere landen, bijvoorbeeld EU-buurlanden zoals de westelijke Balkan of de Oekraïne.

Waarbij we dan weer terug zijn bij de moslims. De econoom heeft ook niet de vele miljoenen migranten meegerekend, die uit Afrika naar ons toe zijn gekomen en nog zullen komen, of we willen of niet.

Meneer de econoom zou zijn analyse ook in één zin hebben kunnen afdoen: over uiterlijk 20 jaar stort ons sociale systeem in elkaar.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, establishment, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Nu is de “bevolkingsomwisseling” officieel: weldra zal één op de drie inwoners van Duitsland een immigrant zijn

 1. Rensk. zegt:

  Zodra ik Arabisch hoor dan ben ik weg. Ik vind het een ongelofelijke klotetaal. Het is alsof ze constant ruzie hebben. Laatst was er een allochtoon, die goed Nederland spreekt (ik weet niet meer welk progamma dat was). Gewoon rustig an het praten. Hij werd gefilmd in een Arabisch land en sprak Arabisch. Zij hele voorkomen werd totaal anders. De hardheid, waarmee hij articuleerde en de venijnige gebaren. Ik heb er een enorme hekel aan.

  Geliked door 5 people

 2. django zegt:

  Dan Duitsland 33,3 % teveel stikstof die door de andere 66,6% moet worden opgehoest !!

  Geliked door 1 persoon

 3. henk verhoef zegt:

  de duitse industrie begint het wel te merken
  Made in germany is GEEEEEN aanbeveling meer en de inovatie is ook weg
  Waar ze nog wel goed in zijn is SJOEMELEN–( de auto industrie heeft er nu last van)
  Onderwijs is net als in nedelrand naar een lager niveau gezakt
  ( niet dat de duitser vroeger clever waren want liepen massaal achter AH aan)
  Je kan ook niet echt meer naar al die europese landjes /madurodammetjes kijken met allemaal weer verschillend dialectjes( die dan weer weinige nog behoorlijk beheersen) en dan weer allemaal andere corrupte en zakkenvullende politieke partijtjes
  Allemaal eigen belang en hele lange loelen en grote eigendunk en gaan dan FLInK doen tegen de chinees of trump dan wel Indier– om je rot te lachen
  In europa GAAT men beginnen met uitrollen van G5 netwerken( nog veel gezeik en gedoe) en zoekt men naar normale en kunstmatige inteligentie-( met Ki) en denken dan ook nog KI is toch voor koeien en stelletjes van boven de 30 die het niet kunnen) terwijl in het verre oosten g6 in ontwikkeling is om over gene en genetica maar te zwijgen-

  Europa met zijn gemixte bevolking samenstellingen en vooral de geestelijke beperking( zeg maar handicap) en de religieuze verschillen( de sprookjes verhalen met de moorden en verkrachtingen en onderdrukking vrouw en anders denkenden)- dat continent is reeds verloren– men moet het nog even zelf zien

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Hallo Henk, wat heb jij met de Duitsers? Hier in Hilversum is een nazi huwelijk gesloten het hele plein en stadhuis was vol met zwaaiende duitsers, het leek wel of wij allemaal zo waren. Het zit zo, als je een popster bent, en het hele plein (voor je hotel) is gevuld met mensen, dan zijn dat maar 3000 of hooguit 10.000 mensen. Bijvoorbeeld een boyband in Engeland, daar zijn tussen de 15-25 jarigen ongeveer 5 miljoen vrouwen. Niet al die vrouwen zijn gek op een boyband, zelfs niet als je een stadion vult met 50.000. SOmmigen komen om te kijken een keer, dat kan ook nog. En AH is niet gekozen door de Duitsers, hij heeft de macht gegrepen met de militairen het leger waar hij ook zelf in zat, of beter andere duistere illuminati hulp die dat voor elkaar regelde, want hij was maar een lagere sergeant, waarschijnlijk nog van WOI.

   Like

 4. Lucky zegt:

  Wanneer je daar in een grotere stad rondloopt, dan zie je dat de Duitsers al in de minderheid zijn.
  Iedere keer als we er komen is het erger, echt bizar en bijna hallucinant.

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   De laatste tijd nog weleens in Amsterdam Rotterdam of Den Haag geweest ?
   Meer dan 50% is allochtoon (officieel) en officieus zijn het er waarschijnlijk zelfs nog meer.

   Geliked door 1 persoon

   • Lucky zegt:

    Amsterdam ben ik onlangs nog geweest, maar daar lopen zóveel toeristen rond, dat het overzicht helemaal weg is.

    Like

 5. Hebk zegt:

  lekker en van die 33% arabieren daar werkt 80% niet, Goede toekomst voor de Duitsers

  Like

 6. Eppo zegt:

  We hebben die Lui helemaal niet nodig uberhaupt hier .
  Al het werk verdwijnt toch naar China en India in de toekomst .
  En het Geld wordt toch al hier verzonnen dus helemaal niet nodig die Murkenmeuk en dito problematiek .

  Geliked door 1 persoon

 7. Thomasson zegt:

  Gisteren was op de late “ZDF Nachrichten” iets dergelijks te horen. In een interview werd de neiging van de Oost Duitsers op de AfD te stemmen ter discussie gebracht. Een v.d. argumenten was: de Oost Duitsers zijn niet gewend aan de multiculturele samenleving. Ze hebben tijd nodig om te realiseren dat onze samenleving is veranderd; wij moeten integreren!.
  De prognose van prof. Brücker v.d. Humboldt universiteit kan best realiteit worden. Namelijk, dat binnen 20 jaar de samenleving in Duitsland zal totaal anders zijn dan die van nu. Zeker, als de tsunami-zwermen, bestaande uit Derde Wereld parasieten, zouden aanhouden. Van dit punt beginnen de primitieve leugens afkomstig uit een modern Politbureau. a) de behoefte aan arbeidskrachten te dekken. Waar gaan deze arbeidskrachten werken? De snelheid waarin automatisering neemt plaats, is niet te stoppen. De automatisering KOST ARBEIDSPLAATSEN. Het zal moeilijk zijn voor de plaatselijke bevolking werk te vinden. Werk zal behouden worden aan een zeer smalle segment van specialisten. b) In een situatie waarin een op de drie personen afkomstig zal zijn uit de Derde Wereld, ZAL GEEN SPRAKE MEER ZIJN VAN BLOEIENDE ECONOMIE. De primitieve bevolking die Duitsland zal overnemen, zal het land net zo snel in een Derde Wereldland veranderen als de negers het deden met Zuid Afrika en Rhodesia. Het land zal een toneel worden van eindeloos bloedige strijd tussen groepen van verschillende religies, etnische afkomst en criminele organisaties. Denk maar aan Libanon, Syrië Irak, Afghanistan enz. Zulke mensen zitten uitsluitend in de lichte criminaliteit, drugsbusiness, wapenhandel, mensensmokkel en beroepsmoord enz. Voor hi-tech, industrie en wetenschappelijk onderzoek hebben ze niet de mentaliteit en zeker niet de nodige IQ niveau. Het is aan te nemen dat de rest van de Duitsers zouden uit hun land vluchten, net als de mensen uit Jurrasic Park.
  Natuurlijk komt types zoals prof. Brűcker, dir. van het Berlijnse Instituut voor empirisch Integratie- en Migratieonderzoek met zulke verhalen. WHERE MONEY WALKS, BULLSHIT TALKS.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s