Tweet van Geert . . .

Screenshot_116.png

Geen Zwarte Piet, geen kerst, geen Pasen, maar wél islamitische halal-producten, ramadan en offerfeest. Het verraad van islam-knuffelend Nederland is met geen pen te beschrijven. Wij willen ons eigen Nederland terug, weg met die islam!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. Monalisa zegt:

  Dit schrijf ik al wat jaren Campina heeft een hoop halal producten gemaakt door Nederlanders

  Like

 2. Hovawart zegt:

  En een Hollandse EX-MinDef van de communistische Volkspartij voor Vrijheid en Democratie die in 2015 als opperhevelvoerder opdracht gaf voor een F16-luchtaanval op schattige burgers en hun lieve kindertjes in Irak, sedert 2018 extra-speciaal `vertegenwoordiger’ van de Secretaris-Generaal van de VNaties in Irak en hoofd van de Bijstandsmissie van de Verenigde Naties voor Irak (UNAMI), en daar al die tijd over heeft gelogen……..of verkeerd geïnformeerd, het vergeten was om de Kamer destijds te informeren……en not a f#ck was given by the dutch people.
  Die Volkspartij voor Vrijheid en Democratie komt ook overal mee weg, even shuffelen en doorrrr, om over de kwalificatie voor VN-elite maar te zwijgen.

  Like

 3. Dijkstra zegt:

  Ik kom zelf nooit bij de Lidl, maar dit zou alsnog een reden zijn om die winkel te mijden.

  Like

 4. Lucky zegt:

  Geen Christelijke feestdagen meer, dus óók geen lidl meer…..punt

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/cultuurhaatwinkel-lidl-schaft-feestdagen-af-kerst-wordt-feest-in-het-land-en-sinterklaas-pakjesfeest/

  Cultuurhaatwinkel Lidl schaft feestdagen af, Kerst wordt “Feest in het land” en Sinterklaas “Pakjesfeest”

  “In de folder van Lidl deze week staan diverse Kerstartikelen, maar daarbij wordt het woord Kerst geen één keer genoemd. Dit is niet eens meer politiek correct, dit gaat verder dan dat.
  Ze zullen zich vast verschuilen achter het feit dat het niet per se Kerstartikelen zijn, maar dat is natuurlijk onzin (bijv een Kerstster). Óf ze gaan zelfs zo ver dat ze bewust artikelen aanbieden die je anders zou kúnnen benoemen, juist omdát ze dan het woord Kerst kunnen vermijden.

  Echt totaal bizar, krankzinnig, fout en ook schandalig.

  Overigens noemen ze ook alle Sinterklaasartikelen niet meer bij naam en zijn de meeste bijbehorende traditionele beeltenissen ook verdwenen op de verpakkingen.

  Op de website van Lidl kunnen we dat verifiëren. Sinterklaas (en trouwens ook Zwarte Piet, die nergens meer voorkomt) moeten het doen met de benaming “Pakjesfeest.” Kerstmis is “Feest in ‘t land” of gewoon “Feest” geworden

  Like

 5. Cathja zegt:

  Het gekke van veel Nederlanders is, dat zij ‘wel eens iets anders willen dan het traditionele’. Dat zij daarmee onze cultuur de nek omdraaien, en iets verloren laten gaan wat juist zo kenmerkend is voor ons en ons land, daar staan zij niet bij stil. Ja, als de islam dominant gaat worden in onze samenleving, en ze merken dat wat ‘vroeger’ zo gezellig en sfeervol was nu verboden wordt….., dán beseffen ze (hopelijk) wat we definitief kwijt zijn geraakt.

  Berouw komt altijd na de ‘zonde’.

  Mensen, word wakker! Knok voor alles waar we zo van houden, en wat nu ter discussie staat. Laat Nederland tijdens onze feestdagen weer sfeervol worden, en boycot alles wat ons vreemd is. We laten ons verre verleden toch geen rol spelen in het heden? Bovendien…., waarvoor zouden wij ons moeten schamen?

  Geliked door 2 people

 6. Tistochwat zegt:

  Ik kan mijn hoofd er niet omheen vouwen.
  Die kontkruiperij bij de islam is niet te bevatten!
  Ik vertrouw een mohammedaan net zo ver als ik hem kan gooien.

  WAT IS ER ZO HEILIG EN WONDERSCHOON AAN DIE SCHURFTIGE ISLAM?
  IK DACHT &^^%$#@#!@#$%^&&%$#@!!^^& DAT IK IN EEN WESTERS LAND WOONDE!

  Ik vind er geen zak (van Sinterklaas) meer aan!

  Geliked door 4 people

 7. Trucker zegt:

  Geert Wilders doet zijn best maar de doodgravers van ONZE Vrije Westerse Wereld cultuur en tradities taan breed grijnzend langs de kant van de weg of zitten in de partijen die met dezelfde grijns weten dat Geert bitter weinig medestanders heeft en tot overmaat van ramp er nog IDIOTE STUPIDE kiezers zijn die denken dat een flut ventje als Baudet de hand zal rijken naar Geert.
  De wereld draait naar de kl*ten en wij staan er machteloos naar te kijken van de tegenstand is overweldigend en dan zijn er op deze blog nog IDIOTEN die het lef hebben mij te verwijten dat ik geen zicht heb “verdeel en heers” kwaakt de ruud beyer of hoe die heet, ik las Sun Tzu als die ruud nog aan moeders papfles lurkte

  Geliked door 1 persoon

 8. guusvelraeds zegt:

  Zodra de ramadan, het suikerfeest of offerfeest in zicht zijn krijgen alle Nederlandse kinderen via het jeugd journaal een bijscholing over deze feesten. Eerlijk is eerlijk onze kinderen worden wel voorbereidt op hun toekomst.

  Geliked door 3 people

 9. Jade zegt:

  In de tijd van Hans Janmaat was het tij nog te keren,
  maar de beste man werd door de onzen bijna met pek
  en veren het land uit getrapt.
  Ik denk dat het nu, 37 jaar later, helaas te laat is om te roepen
  dat we ons land terug willen.
  Helemaal, als je erachter komt dat het land bestuurd
  word door een stelletje satanische idioten.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s