Antisemitisme flink toegenomen in Zweden: stijging van tenminste 53% tegenover 2016

Screenshot_11.png

(Door: Teunis Dokter)

De joodse gemeenschappen in Zweden krijgen het steeds zwaarder, zo blijkt uit gegevens die het CIDI met ons deelt. Tegenover 2016 gaat het zelfs om een stijging van ten minste 53% van haatmisdrijven tegenover joodse mensen. In 2016 werden nog 182 zaken geregistreerd tegen 280 haatmisdrijven in 2018. Een zorgwekkende toename. 

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Antisemitisme flink toegenomen in Zweden: stijging van tenminste 53% tegenover 2016

  1. Steven zegt:

    Hoe is het mogelijk….

    Like

  2. Marijke zegt:

    Niet alleen in Zweden. We hadden gezegd: “dit nooit meer”, maar overal in Europa zien we de Jodenhaat toenemen. Ook op de Dam in Amsterdam staan geregeld die pro Pallies Israël zwart te maken. En het mag gewoon; de politie grijpt niet in.

    Geliked door 1 persoon

    • scherpschutter1943 zegt:

      Als je in een land als zweden, hele legers moslims importeert, importeer je de Jodenhaat erbij, dat is heel normaal. Nu wordt net gedaan alsof de autochtone zweden antisemiet geworden zijn. Zoals alom bekend (behalve in zweden misschien) zijn moslims niet te assimileren met autochtone bevolkingen van westerse landen. Alleen de politieke elite wil ons doen geloven dat dit wel kan, echter zij weten zelf ook wel beter maar zij hebben een geheime agenda. 1 ding weet ik zeker, de moslims komen aan de macht, ook in nederland, als er tenminste niet tegen opgetreden wordt. Gelukkig worden onze huidige politici eveneens slachteroffer van de doodsdrift van de moslims. We gaan het zien en meemaken.

      Like

  3. Joannes den Hollander zegt:

    Verstrek de Joden een vergunning om een vuistvuurwapen verborgen bij zich te dragen ter verdediging. Wie niet horen wil moet maar voelen.

    Geliked door 1 persoon

  4. Rensk. zegt:

    Mensen die zelf niks maken van hun leven zoeken dat niet bij zichzelf, maar zoeken een zondbok, die ze de schuld van alles kunnen geven. Waardeloze mensen, die in bepaalde tijden tevens gevaarlijk zijn. Zelf kan ik heel slecht dat soort mensen om me heen verdragen. Ge kunt er niks mee opbouwen. Het zijn mensen, die enkel afbreken.

    Geliked door 1 persoon

    • guusvelraeds zegt:

      Klassiek islam probleem. In 1400 jaar nul komma nul opgebouwd alleen maar gevegeteerd op andere culturen. Inmiddels is het demoniseren van andere culturen binnen gedrongen in de genetische massa van de gemiddelde moslim.

      Like

  5. guusvelraeds zegt:

    Als in het water springt wordt je nat.

    Laat je een land moedwillig onderdompelen in miljoenen Midden Oosten volk dan wordt je land het Midden Oosten.

    Geen huilie huilie doen.

    Je had het kunnen weten.

    Like

  6. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Het aantal gemelde incidenten is met 53% toegenomen, dat betekent niet automatisch dat het antisemitisme met 53% is toegenomen, het zou ook kunnen dat de antisemieten zich duidelijker durven te laten horen.

    Like

  7. henk verhoef zegt:

    de blanke westerling heeft niet in de gaten dat hij al als een jood geworden is in nazi duitsland
    Recht op huis is alleen voor mos;ims
    Feestenafschaffen en alleen nog isl;am feessies
    Onderwijs – islam gericht
    Misdaad– moslims
    slachtoffers blanke westeling en vooral vrouwen
    Justitie en advocatuur– pro islam

    Nou ja — gelukkig zien we het niet want zijn ziende blind
    Pas op dat je niet een moslim wijk binnengaat in het “vrije” nederland– no – go area

    Geliked door 1 persoon

  8. fleckie zegt:

    Hoeveel ‘percentages. ‘moslimbroeders’. zijn er al. als. ‘Politieagent’, ? gestaioneerd, OOK. in andere ‘plaatsen’!! ( en in. andere landen?!,

    Like

  9. vangie1206j zegt:

    Vind je dat vreemd met die tsunami moslim ratten.
    Ik heb zo het vermoeden dat alle blanken en Joden uitgeroeid moeten worden ten gunste van de NWO en die islamitische epidemie.

    Like

  10. verwardeman zegt:

    Anti semitisme , anti Germanisme , volgens soera 5 vers 51 mogen de moSSels geen
    vriendjes worden met ons…………….
    Zelfs ons vakbondje FNV had – in 2010 – een ” Palestina werkgroepje ” opgericht waarin
    de leden werd geadviseerd geen Israelische waar te kopen………..
    Vanzelfsprekend heb ik – na 23 jaar – mijn lidmaatschap opgezegd.
    Ik zal de Joden geen mes in de rug steken , stik met je FNV !

    Like

  11. M. zegt:

    Dit nooit meer betekent bij de omgekeerde bijbelclub dat men het graag nog eens ziet gebeuren.
    Net zoals ze de slavernij van vroeger zogenaamd zo erg vinden om de huidige slavernij te maskeren waar iedereen over zwijgt omdat het nou eenmaal niet door de westerse mens gebeurd.
    Uiteraard gaat de omgekeerde bijbelclub niet meer doen als gespeeld geschokt zijn over de slachtoffers die ze met hun beleid zelf in gevaar brengen en wat ze ook dondersgoed weten.
    Daarom doen ze er vooral niets aan en halen nog meer door de wet beschermde haat binnen zodat men nog meer kan spelen dat men zo geschokt is bij de volgende slachtoffers.
    Gezien hun beleid zien ze graag slachtoffers.

    Like

  12. guusvelraeds zegt:

    In Arnhem zit in elk geval al een moslimbroeder als burgemeester.

    https://www.ad.nl/politiek/wilders-en-baudet-hitsten-mensen-op-tegen-marcouch~a324e8a8/

    Like

Plaats een reactie