ECB-hoofd Lagarde: ‘Europeanen moeten blij zijn dat ze werk hebben in plaats van dat hun spaargeld wordt beschermd’

Screenshot_31

(Door: “Xander”)

De (ijdele) hoop die sommigen hadden dat de nieuwe voorzitter van de ECB, Christine Lagarde, zou stoppen met het verwoestende beleid van haar voorganger Mario Draghi, kan vier dagen voor haar officiële aantreden de prullenbak in. Lagarde gaat gewoon door met het uithollen van de waarde van de euro, spaargeld, pensioenen en koopkracht, en daarmee de welvaart in Europa. Om te onderstrepen dat anno 2019 ongeveer alles wat men vroeger fout en verkeerd vond het nieuwe normaal is geworden, verklaarde Lagarde dat Duitsland en Nederland teveel uit de pas lopen met hun gezonde financiële beleid, en veel meer moeten gaan uitgeven. Ze vindt ook dat de burgers niet moeten zeuren dat hun spaargeld niet wordt beschermd, maar ‘blij moeten zijn dat ze een baan hebben.’ Nog wel.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", ECB, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

50 reacties op ECB-hoofd Lagarde: ‘Europeanen moeten blij zijn dat ze werk hebben in plaats van dat hun spaargeld wordt beschermd’

 1. vangie1206j zegt:

  Bij de enorme instroom van asiel tuig heb je inderdaad straks geen werk meer geen Nederland meer en geen Europa meer.
  Met dank aan de VN. Europese commissie Rutte en al die andere afbraak proleten.

  Geliked door 2 people

 2. verwardeman zegt:

  Die Lagarde is ook gewoon zo’n NWO-reptiel , heb je al eens goed naar die ijskoude oogjes
  en dat huidje gekeken , reptielen
  Het is een bepaald ” soort ” mensen , waarschijnlijk inteelt .
  Die ijskoude oogjes en huidje , Rutte heeft het , Hanja Maj Weggen heeft het , Trix en
  Wimke von amsberg .
  Vaak hoort er ook zo’n ” typisch kapsel ” bij , een kapsel waarmee gewone mensen niet willen
  worden gezien , vergelijk Trix en Angela……
  Reptielen zijn het !

  Like

 3. oudmarinier zegt:

  Zeg dom , achterlijk wijf , misschien is het je ontgaan , MAAR wij (de gewone man/vrouw) en ieder ander, werden/worden GEDWONGEN om ons zuur-verdiende geld / salaris via de BANK te ontvangen . Helaas…. !!! WIJ hebben er NIET om gevraagd …JULLIE (bankiers & politici & werkgevers) hebben dat ergens begin 20e eeuw zo besloten , door een “oud” systeem te vervangen , door het HUIDIGE. Persoonlijk , is het mij veel LIEVER , om handje contantje mijn salaris te ontvangen ipv overmaken op een bank rekening nummer . JULLIE hebben dit systeem in gang gezet ( mag dus ook aannemen , dat jullie NAGEDACHT hebben over “gewin” …wat jullie de afgelopen 100 jaar , ZEKER hebben gehad met al die “te late” (varierend van 1 dag tot +/- 1 week) overboekingen , waarmee JULLIE enorm veel rente-winst konden bijschrijven als zijnde WINST voor de banken , om salarissen e.d. te betalen . Mag toch wel hopen dat JULLIE zo intelligent zijn geweest om rekening te houden met “allerlei” zaken zoals : Huur / Koop van panden om jullie banken in te vestigen….enz enz enz….
  Het zal misschien NIET zo eenvoudig zijn/ gebeuren zoals ik het hier beschrijf …, maar het is WEL in grote lijnen zoals men te werk gaat in deze industrie .
  Dus ga nu a.u.b. NIET vertellen dat we “blij moeten zijn om werk te hebben , domme muts , dit is JULLIE systeem , dus neem dan ook de negatieve zijden van jullie systeem. Laat daar JULLIE KLANTEN NIET voor opdraaien . Die zouden jullie nog wel eens en loer kunnen draaien door OVER-TE-STAPPEN naar banken die NIET bij jullie systeem zijn aangesloten OF mensen gaan EISEN dat handje-contantje salaris wordt uitbetaald ….Dan hebben JULLIE een probleem . (Ik neem aan dat JULLIE daarom ook CONTANT geld in de ban willen doen., o.a. )

  Like

  • Cathja zegt:

   @ oudmarinier

   Ik denk dat Lagarde er voor zichzelf wel voor gezorgd heeft dat haar ‘spaar’centjes veilig opgeborgen zijn. Dat het haar op haar ‘oude dag’ -mocht ze die nog beleven- werkelijk aan NIETS zal ontbreken.
   De toon die zij aanslaat jegens ons, de burgers van Nederland, bevalt mij totaal niet! Hoe heeft ze het lef om op zo’n overheersende manier over ons volk en ons geld te spreken?
   Dat wij ooit ingelijfd zijn in de Europese Unie is één van de meest duistere zaken in de Nederlandse geschiedenis. Dat wij ooit de Euro als betaalmiddel opgedrongen hebben gekregen, is net zo fout geweest. Ons spaargeld was in één klap minder waard, en vanaf dat moment zijn tevens de kosten van levensonderhoud dramatisch gestegen.

   Lagarde moet haar mond houden over landen die het economisch ‘goed’ doen. Laat haar eerst de landen eens op het matje roepen die er een zooitje van hebben gemaakt. Frankrijk bijvoorbeeld heeft zich nooit aan die 3%-regel gehouden. Als dit ter sprake kwam in de Europese Commissie, dan deed men daar wat lacherig over. Ach, het zijn Fransen….

   Ik vrees voor wat er binnenkort weer over ons wordt uitgestort aan financiële ellende als ze aan haar nieuwe functie begint.

   Ik pleit nog steeds voor een Nexit.

   Geliked door 2 people

   • D.Plante zegt:

    Aan oud marinier. Je hebt volkomen gelijk.
    De EU-zone stinkt vanaf de oprichting al naar al die ex-NAZIS die hun zakken zitten te vullen.
    Je hoeft de grens niet eens over te gaan in het huidige vak K. zitten ook van dit soort figuren met een IQ van een plofkip. Er lopen nu meer van die NSB-ers rond dan in de jaren ’40 – ’45
    D.P.

    Geliked door 1 persoon

   • Jetse Politiek zegt:

    Dan wordt het hoog tijd om te stemmen op de oppositie. In ieder geval moet een flink aantal zittende partijen worden geminimaliseerd. D66 dient weg gestemd te moeten worden, G.L. is voor een totale Marokkaans- Islamitische republiek, waarin dan natuurlijk dat soort geestelijk geschiften en de moordenaar van van Traa zitting kan nemen. Een op Marokkaanse stijl gebaseerd staats bestel. Onder leiding van de wel bekende immigrant uit dat woestijnland.
    Uit het klimaat bestel, weer op eigen benen en uit het lidmaatschap van de NAZI-Unie, waar we in plaats van €11 miljarden, €51 miljarden gaan betalen in 2021. Op gelegd door dat soort half demente alcoholisten als die Juncker en die Frans Timmermans, die vanwege zijn verkrachting door de kerkelijke pastoor in zijn toenmalige woonplaats er een geestelijk lid teken aan over heeft gehouden. Zijn vader stond er bij en keek er naar. Verhuisd naar Italië, terug wederom in Nederland. met dat soort geesteszieke figuren is Nederland over bevolkt, daarom wordt het hoog tijd dat er zodanig wordt gestemd dat de landverraders zoveel mogelijk buitenspel komen te staan. Dat Nederland weer eens Nederland wordt. Met vakministers en geen omhoog geduwde oma ’s op defensie, die het verschil niet eens weten tussen een landmijn en een koeienvlaai.
    Stemmen op een sterke coalitie: F.V.D., P.V.V. 50PLUS, SP, CDA(landbouw-veeteelt),

    Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   laten we hopen dat contant geld blijft, maar ze willen elke stap volgen die je maakt en wat je koopt en welk tijdstip enz
   en zo ook zwart geld hebben niet mogelijk is want je kan het niet uitgeven, dat gecontroleer doodmoe wordt je ervan

   Geliked door 1 persoon

 4. top of flop zegt:

  Meer en meer krijg ik de indruk, dat mijn keel dichtgeknepen wordt.

  Like

 5. hans zegt:

  Volgens mij moet zij blij zijn dat ze nog levend rond kan lopen met die gedateerde solarium lelijke muppethoerebek uit 1985 dus!!

  Like

 6. bozeoudeman zegt:

  Ja en dat werk zal als sneeuw voor de zon verdwijnen dankzij de massa immigratie en dat is precies wat men wenst, de miljardairs omdat ze meer geld vangen door dan ook verlaging van lonen, meer arbeiders betekent meer keuze dus minder hoge beloningen. De socialisten vinden het geweldig omdat de onrust onder de bevolkingen zal toenemen en zij geloven dat onrust goed voor hun grootte is en de immigranten zijn blij omdat zij onbeperkt kunnen komen, en ik ben ik blij dat ik zo direct dood ben en het grootste deel van de hel niet zal meemaken.
  Jonge mensen wordt toch eens wakker en trap dat EU/VN tuig jullie leven uit voor het te laat is. Dat zooitje nazi’s is uit op totale overheersing. Zij als elite leven en heersen ten koste van de grote massa mensen die als soort werkmieren, wonend in woonkazernes door hen als slaven worden gebruikt, enkel beloond als zij braaf zonder morren voor hun meesters, de elite sloven. Een hel op aarde voor alle gewone mensen en de hemel voor al de Sorossen. Soros is geen filantroop hij is een parasiet!

  Geliked door 2 people

  • Adriaan W zegt:

   Niets aan toe te voegen bozeoudeman, je beschreef de nabije toekomst precies zoals ik mij dat ook voorstelde. Hans de Boer is ook een VVD-rat in zijn keurige streepjespak, een blinde kan zien dat de “vrije” westerse wereld verandert in een Kafkaiaanse dystopie, de islamisering van Europa is een opmaat tot een totalitaire EU staat.

   Groeten

   Geliked door 1 persoon

 7. henk verhoef zegt:

  ze is juriste= en dat zegt natuurlijk al veel
  Maar zou ze door hebben dat een baan betekend dat je werkt voor een ander
  Je ben aan lasten en zo al een 60 pct van je inkomen verdient met werken – kwijt- en dan de rest van je uitgaves gaan ook nog eens en 20 pct en meer naar een ander
  Je ziet n u al – de wil om voltijds te werken verdwijnt en nedeland is kampioen part time- niets doen
  Met 24 uur op je werk zijn geeft zelfde koopkracht ( via toeslagen en lagere lasten) als 36 uur
  Spaargeld– is links hobbietje om dat lekker af te jatten( nou ja veel kiezen er wel voor -kijk maatr naar de uitslagen verkiezingen) Hoop dat GL afstand doet van zijn kroonjuwelen zoals de d66 dat deed heb ik niet
  MAAR als we NU eens zouden beginnen met verstandig te kiezen–
  Nu kiest men met N I E T S meer presteren– – alles is krakend tot stilstand gekomern
  en men heeft nog steeds niet in de gaten dat als je de INTENTIE hebt om te gaan dwijlen, je eerst de kraan moet dichtdraaien.. Maar nee wij kopen een jsf vliegding voor een 88 mijloen en laten de grenzren open zodat de bezetter met een 800 per week binnen kan komen
  Hoe gek bem je dan als kiezer– en dat is reeds jaren he–Pim waarschuwde al– en werd door links neergemaaid
  Wat moet je met spaargeld– dat kunnen ze van je afnemen– dus schulden maken
  en vooral niet vergeten– werken is voor de dommen

  Like

 8. Dijkstra zegt:

  Een ideologie die werk plaatst boven kapitaal – want spaargeld is kapitaal – is een socialistische ideologie. Wel open en transparant van Lagarde om bij haar aantreden toe te geven dat ze een socialist is, net als Macron en Merkel en AKK.

  Like

 9. Lucky zegt:

  Dan zullen we het fortuin van Lagarde eens laten verdwijnen?
  Geef het goede voorbeeld maar.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ik ben eruit !!
  Heb vannacht zeer slecht of eigenlijk nauwelijks geslapen en dan gaat een mens liggen malen wat er zoal verkeerd gaat binnen Nederland en binnen Europa.
  Eureka !!
  We zijn collectief mesjogge geworden.
  En Nederland loopt voorop zoals gebruikelijk.

  Rutte is in paniek vanwege het stikstofdebacle en het PFAS-debacle, we moeten dus massaal in de file gaan staan en minimaal een autoloze zondag per maand. Hij weet het gewoon niet meer.
  In Zeist heeft een echtpaar al weken een grote berg zand voor het huis liggen, de gemeente had een speelplaatsje gerenoveerd en dit zand bleef over maar door de nieuwe regels mocht het niet verplaatst worden.

  De ANBO zegt dat er op korte termijn tienduizenden aangepaste woningen voor senioren bij moeten komen, verzorging, verpleeg en bejaardenhuizen zijn opgeheven en geschikte woningen zijn er niet of nauwelijks terwijl juist de komende jaren meer mensen uit de zogenaamde grijze golf behoeftig gaan worden.

  In Elsevier staat een interview met een hooggeleerde vrouw van het Clingendael instituut die beweert dat er geen andere keus is dan volledig van het gas af te gaan, import is nu nog redelijk goedkoop maar gaat de komende tijd snel veel duurder worden. Er gaan al stemmen op om het gasnet maar uit de grond te halen maar mevrouw vind dat geen goed plan, die moeten hergebruikt worden om waterstof te transporteren.
  Ook klaagt ze over het gebrek aan samenhang binnen onze samenleving, zo zouden we onvoldoende begaan zijn met de getroffen mensen in Groningen om vervolgens met voorbeelden te komen van veertig jaar geleden waarin dat veel beter was.
  Waarschijnlijk is het verkleuren van de bevolking aan haar scherpe brein ontschoten maar een allochtoon in de Randstad heeft maar één alles overheersende wens en dat is dat het hem financieel voor de wind gaat. Als het makkelijk kan via de hier geldende wetten en regels maar als dat niet snel genoeg gaat is hij maar wat graag bereid om crimineel te worden.

  Minister Koolmees denkt dat er weinig te doen is tegen Polen die in hun thuisland nog zes maanden WW ontvangen omdat de EU die regeling weigert op te heffen ondanks dat zes belangrijke landen hier om gevraagd hebben. Saillant detail, de WW uitkering is vaak veel hoger dan het modale inkomen in Polen…

  Inmiddels loopt een groot deel der bevolking te demonstreren, boeren, bouwers, onderwijzers, verplegend personeel en de regering heeft geen idee hoe het allemaal op te lossen en lopen als een kip zonder kop in de rondte, ze zijn totaal in paniek, PFAS, stikstof, rechters bepalen wat we moeten doen.
  Hoe dat vertellen ze er even niet bij, bouwen kan niet meer terwijl er per jaar minimaal 75.000 woningen nodig zijn en er 100.000 mensen per jaar naar binnen wandelen.

  Ik zeg het u; we zijn stapelgek geworden !!

  Geliked door 2 people

  • henk verhoef zegt:

   of kozen we nu alleen maar jaren verkeerd– we hadden toch
   Maar ja toen Hadden kwam was Hebben te laat
   Wen er maar aan– nedelrand is gewoon eengebiedje met veel zwak begaafden geworden

   Like

 11. Dijkstra zegt:

  Christine Lagarde is een elitekindje.
  Dochter van twee leraren – in die tijd in Frankrijk een elite baan – werd ze al van jongsaf aan klaargestoomd voor een topbaan. Ze studeerde aan een exclusieve meisjesschool in Maryland, Holton Arms School (https://www.holton-arms.edu/apply/fa-tuition) waar een jaar inschrijving $ 44.000 kost. Daarna werd ze stagiaire op het Capitool, werkte op advocatenkantoren en heeft een fortuin vergaard, dat in 2019 werd geschat op 145 miljoen euro (https://fr.mediamass.net/people/christine-lagarde/plus-gros-salaire.html). Deze dame hoeft zelf niet te werken, maar heeft genoeg lef om anderen te vertellen dat ze geen spaargeld nodig hebben. Ze zet het financiele beleid van Draghi voort, dat wil zeggen geld in de economie pompen op basis van de pensioenfondsen die bij de ECB verplicht zijn gestald. Transferunie heet dat ook wel. Lagarde is een elitesocialist van het ergste soort.

  Like

 12. Harry zegt:

  De EU is onderhand de grootste criminele organisatie ter wereld .
  In feite legaliseren ze hun eigen diefstal gewoon .
  Net maffia , maar dan in het groot !
  Ons geld wordt ons ontfutseld op vele manieren en dat moeten we maar goed vinden ?
  Dat pensioengeld dat onze eigen opper-leugenaar de EU als onderpand heeft gegeven is zo meteen ook foetsie !
  Laat die hele EU zo spoedig mogelijk in elkaar pletteren , zodat ze niet ook anderen nog geld afhandig kunnen maken die er uit willen stappen , zoals Engeland .
  ” Ik wil niet meer meedoen ” .
  ” Oh , maar dat kost je dan nog vele miljarden ” .
  Alsof je jezelf nog moet vrijkopen .

  Schaamteloze boevenbende !

  En als alles in Europa gelijk getrokken wordt , waarom behoudt ons land dan wel zijn duurdere zaken , zoals hogere belastingen ? Hogere boetes ?
  Kocht een verse auto in Duitsland , moet dat ding hier dan invoeren ondanks dat het EU is , kun je er nog tienduizend euro achteraan dragen !

  Verdomde dievenbende !

  Geliked door 1 persoon

 13. Leon Theunisz zegt:

  Geld verslindende club die de kachel zwart ziet van de de bekende pot.

  Like

 14. fleckie zegt:

  ‘Gemakkelijk praten’ als men ZELF. geniet van een zeer behoorlijk salaris!!
  ( hoe groot zou dat salaris eigenlijk zijn.?? ( met alle. ’ pluspuntjes ’. er nog niet eens bijgeteld!) Dus…….dan heeft. MEN ( Lagarde, feitelijk geen recht van spreken??! vanuit de. hoge positie, waarin. zij zetelt)……..<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 15. M.A.L. Sion zegt:

  Draghi was een ramp. Belachelijke renteverlaging maakt de economie kapot.
  Christine Lagarde zet dit rampzalige beleid verder voort.
  Er zijn voldoende redenen om het voorbeeld van Engeland te volgen.
  NEXIT – NEXIT – NEXIT
  Zo spoedig mogelijk. Daarvoor moeten de zakkenwassers die nu op het pluche zitten in Den Haag verdreven worden. Goedschiks of Kwaadschiks. Het roer moet om.
  Er wordt openlijk toegegeven dat het geld tegen de plinten klotst. Waar komt dat geld vandaan? Grote overschotten terwijl er duizenden DAKLOZEN zijn in Nederland. Mag alleen de elite profiteren van de welvaart?

  Geliked door 3 people

 16. Hovawart zegt:

  Een kenmerkende typering voor een politica in dienst van het Grootkapitaal, ook wel de VN genoemd.
  De Europese arbeiderspartijen zijn politieke eufemismen, als de omstandigheden ook maar iets verschuiven tonen de PvdA’ers hun ware aard…….rasechte communisten.

  Like

 17. Eppo zegt:

  Ze liep ook al te vermelden “Oude mensen leven te lang en vormen een risico voor de wereldeconomie. Wij moeten hier heel snel iets aan doen”.
  https://mronline.org/2018/10/09/the-christine-lagarde-memo/#lightbox/0/
  Nou een lekkere tante deze dame .

  Like

  • Lucky zegt:

   Hoofd van die lagarde….ze ziet eruit als hoogbejaarde, terwijl ze pas 63 is, nog even en ze mag een pilletje pakken om zelf geen risico voor de wereldeconomie te zijn….?

   Geliked door 1 persoon

   • Plante zegt:

    Mengele had twee van dat soort spook figuren als die La Garde om de nuttelozen uit de wereld te helpen. Aan de buitenkant kun je al langer zien dat het rottingsproces reeds lang geleden is ingezet. Alleen duurt het te lang voordat ze de mestvaalt op kan.
    Ursela von der Leyen is verwant aan Joachim Freiherr von der Leyen Täter der Holocaust. Goed voor honderdduizenden slachtoffers voor de vernietigingskampen, gedeporteerd uit Tschechoslowakije en Polen enkeltje gaskamer.

    Like

   • Tineke zegt:

    ZE heeft ook een flinke snor !

    Geliked door 1 persoon

 18. fleckie zegt:

  Trouwens: wat een minachting !! voor De ‘werkenden’,die na gedane arbeid, meestal. ‘ausgepumpt,’
  ook HET… moeten . blijven doorwerken tot 67- jaar, ( en van hun . betaalde pensioenpremie, waarschijnlijk er niet meer ten volle. van. hun. pensioen kunnen. ‘genieten’.!! 😭. Zelf zal Lagarde het pensioen misschien als. ‘och laat maar zitten’😊’wegschenken’!?…heeft in loop der tijden …….😜….?…(mag men , ieder voor zich ‘indenken)

  Like

 19. Rensk. zegt:

  Arrogant dwaas klotemens. Nu lees ik weer dat een messetrekker schadevergoeding krijgt, omdat ie te hardhandig is aangepakt door politie. Rechter hield rekening met het feit dat meneer gefrustreerd was omdat ie gekort werd door het niet opgeven van winst met gokken.

  Veel rechters worden steeds geschifter. Omgekeerde wereld. Ik ken iemand die stemmingswisselingen heeft. Dat geeft haar (in haar ogen) het recht dat ze uit kan vallen bij mensen. Die mensen moeten daar dan maar rekening mee houden. Dacht het niet. Ik in ieder geval niet. De wereld raakt steeds meer omgekeerd. Gezonde mensen moeten rekening houden met geschifte debielen. Tolerante mensen moeten rekening houden met intolerante mensen en ga zo maar door. Godverdomme, godverdomme en nog een keer godverdomme, ik weiger daar aan mee te doen.

  Geliked door 1 persoon

 20. Henk.V zegt:

  Christine Lagarde was voordien een leidinggevende in het IMF, DE wereld organisatie die ALLE geldstromen op aarde nauwlettende volgt en op geldverplaatsingen greep probeert te krijgen , door middel van het geven van adviezen , waarschuwingen en het uitvaardigen van dwingende voorschriften.
  Zij is een zeer grote speler in de Nieuwe Wereldorde , de schimmige selecte groep van lieden die uiteindelijk het reilen en zeilen op onze wereldbol willen bepalen.
  Het is veelzeggend dat iemand uit de financiële regelkamer van het GROTE GELD op aarde nu in de EU orde op zaken wil stellen. Wanneer in het artikel op Xander wordt uiteengezet dat deze van elk menselijk gevoel gespeende dame aan de touwtjes mag trekken op het NWO filiaal dat EU heet, dan is het huiveren geblazen.
  Dat een NWO top speler zich nu rechtstreeks met de EU bemoeit ( de EU is immers gewoon een experimenteel onderdeel van de Nieuwe Wereldorde) geeft aan dat de NWO beseft dat het misgaat met de EU.

  De bedoeling was dat ”Europa” de eerste stap naar de perfecte verwezenlijking van de letterlijke eenwording van de wereld moest worden. De achterliggende gedachte bij de ontwikkeling van de EU was precies dat! Het ging nooit om Europa op zich! De invloedssfeer van de EU omvat nu immers al het grootste deel van Europa , de Arabische wereld en het Noordelijke gedeelte van Afrika, zeg maar van het Noord-Afrikaanse kust gebied tot en met Mali !

  Het gaat in de planning van de NWO zetbazen in ‘Brussel’’ om samensmelting van volkeren, culturen in het samengevoegde gebied dat ik al aangaf, wat ook de verklaring vormt voor de Brusselse desinteresse voor de desastreuze gevolgen die de massale import van niet-Europese lieden met een afwijkende culturele achtergrond voor de Europese burgerij heeft! ’’In dit samengesmede gebied, op het eeuwenoude oude Europese continent moet een nieuwe bevolking ontstaan..
  Aan de landen die de nieuwe ‘’Europese ‘’ burgers leveren verleent de EU door haar krankzinnig uitgevallen gastvrijheid verlichting van de bevolkingsdruk aldaar. De EU haalt opzettelijk mensen uit de kinderrijke landen , waar men onbekommerd blijft voortgaan met het produceren van nieuwe mensen, terwijl aan de blanke bevolkingen de raad wordt gegeven vooral NIET MEER DAN TWEE kinderen te verwekken. De uitkomst van die OPGELEGDE aanpak voor Europa is zeer voorspelbaar. Wie zeer vruchtbare en extreem paringsbereide ,donkerhuidige mannen binnenhaalt en aan de blanke bevolking van Europa de raad geeft zich vooral –onder de lakens – met elkaar te gaan vermengen, verraadt een intentie die ik hier eens glashelder op papier zet: De EU wil, dat blanke vrouwen gekleurde partners nemen en raciaal gemengde kinderen ter wereld brengen.
  Kijk vooral naar de reclame beelden op de TV en let op de samenstelling van de getoonde gezinnen.

  In het nieuwe ‘’Europa’’ moet een mengras ontstaan, maar de omstandigheden voor dat nieuwe slag volk is –monetair bezien- onheilspellend. Waarom pakt Lagarde de EU aan? Omdat zij van oordeel is dat economische en monetair ons werelddeel de drijvende kracht in de nieuwe maatschappij moet worden. In genoemde sectoren is Europa is nog steeds veel sterker dan de landen die ons opzadelen met hun overtollige bevolkingen.

  Uit de woorden van Lagarde kunnen wij opmaken dat het monetaire stelsel van de EU doodziek is, niet alleen omdat er een incompetente Italiaan de Euro’s totaal onverantwoord ONGEDEKT liet bijdrukken , alsof het om Monopoly geld ging, maar omdat de EURO nooit een door voldoende goudvoorraden en door krachtige economieën geruggesteunde munteenheid eenheid was. De EURO was en is een POLITIEK overeengekomen munt die de bedoeling had landen te verenigen. Het was geen munt die ontstond in een continent met overal sterke economieën . Bij de introductie van de EURO was in de lidstaten het onderlinge verschil in economische kracht ongelofelijk groot. Door de landhonger in Brussel voegde men staten toe die er nog beroerder voorstonden. Het resultaat van dit wanbeleid is dat er een handjevol zeer welvarende staten zijn die zich aan de regels hielden voor het tot stand komen van een betrouwbare munt. Duitsland en Nederland zijn inderdaad landen geweest die zich precies aan de begrotingsregels hielden. De meeste andere landen kwamen daar niet aan toe. Gevolg : KOLOSSALE schulden
  Lagarde wil dus nu dat deze twee landen zich letterlijk gaan opofferen en hun eerlijk verkregen welvaart uit handen geven, richting Lagarde, die daar wel raad mee weet.
  Zij wil de twee landen verlossen van de zorgen om hun spaartegoeden. Deze mevrouw zal proberen ons allereest te verlossen van de controle over ons eigen geld door het opnemen van contant geld terug te dringen en uiteindelijk af te schaffen. Dat is voor ons bestwil.. Het onder controle stellen van geldopnames zal woorden gepresenteerd als een VEILIGHEIDSMAATREGEL.

  Er is nog een pikzwart voordeel voor de EU: wie geen geld meer kan opnemen verliest de controle over het geld dat van jou is en de EU/de banken komen dan in een ijzersterke positie te staan, omdat alle geldstromen dat men giraal wil verplaatsen OGENBLIKKELIJK zullen worden opgemerkt door controlerende instanties., waaronder de sociale diensten en –uiteraard de BELASTINGSIENST.
  De controle op ons hele financiële doen en laten wordt dan absoluut. De overheden zullen weten hoeveel geld je uitgeeft en aan wie je iets betaalt, of van wie je iets krijgt.

  Daarom zal een burger met verstand zich moeten verzetten tegen elk plan dat ons verbiedt zelf geld op te nemen.
  !!! De meest ernstige kant van Lagarde’ s plan is de mogelijkheid voor de EU om rechtstreeks via de banken ons geld af te pakken, om de armlastige EU te verrijken…

  Door haar harde opstelling geeft Lagarde aan dat zij een zwaar hoofd heeft in het voortbestaan van de Euro.

  Wees niet verbaasd, wanneer deze onbetrouwbare munt ( die lang niet meer zo veel waard is als ons wordt voorgehouden…) plaats gaat maken voor een veel betere munt.
  En ook bij zo’n omschakeling zullen wij weer een grondig financieel worden geplukt…

  Zijn er nog voorstanders van blijven in deze EU in de zaal??

  Geliked door 4 people

 21. D. Plante zegt:

  De vz. Ursula von der Leyen, een direct hoerenproduct van Joachim von der Leyen T”ater des Holocaust, regelrechte afstammeling van een topambtenaar die duizenden heeft gedeeporteerd naar de vernietigingskampen vanuit Tschechoslowakije en Polen. In dat kielzoch de Nederlandse Nazis en die beroeps graaiers die het land naar de afgrond helpen, dan is dus dat hoerenjong van La Garde een welkome maffia hulp voor dat zooitje rottend vuil van dat vak K van die hoerenloper die nog zoekt om zijn lijstje met 27 gepeukte punteslijpers a la A. Pechtold, die had ook meer neukwerk buiten de Kamer dan daarbinnen waar hij ook te duur voor werd betaald. Dus Mark de Rukker oprotten

  Geliked door 1 persoon

 22. BigLJohn zegt:

  Blij moeten zijn dat je werk hebt in plaats van dat je spaargeld word beschermd. En Lagarde moet blij zijn dat er nog geen kogel door haar rotkop werd gejaagd door een of andere woeste Europeaan. Het is niet de vraag of dat gaat gebeuren, maar wanneer. Datzelfde geldt ook voor al die andere onderkruipers, zoals bijvoorbeeld Rutte. De Euro ligt al wat jaren op zijn billen, maar zijn waarde word op een onverantwoorde wijze omhoog gevijzeld middels de massale bijdruk van bankpapier en de nul of zelfs negatieve rente. Kan iemand een identieke situatie uit de geschiedenis aanhalen wanneer er ook sprake was van een negatieve rente ? Ik niet ! De banken doe al jaren lustig mee. Ze verstrekken voor miljarden aan leningen, terwijl ze in feite dit geld NIET hebben. Een lening word administratief op iemands rekening bijgeschreven, en voila, onze bank heeft uit het niets alweer nieuw kapitaal gegenereerd. Ongeveer 10 % kapitaal word door de bank achtergehouden als basiskapitaal voor degenen die hun tegoed willen verzilveren, terwijl er voor 90 % uitgeleend word. Alleen bij een bank-run klapt deze zeepbel, maar dan is het Rijk weer zo rot om deze banken weer overeind te helpen, met ONS zuur verdiende belastinggeld. Dat dit alles ons nog eens zwaar gaat opbreken hoeft verder geen betoog. Van de een op andere dag kunnen we zomaar opeens geconfronteerd worden met een hyperinflatie.

  Geliked door 2 people

 23. Jean zegt:

  Dat k.wijf denkt dat zijzelf mag bepalen hoe wij moeten leven…..
  Dat k.wijf intrresseert ons geen flikker, burgers open de ogen en jaag die troep weg zo niet is onze toekomst een groot kerkhof waarop islamieten staan te dansen en te parasiteren.
  Wij moeten Europa in eigen handen nemen en terug de doodstraf invoeren en uitvoeren voor misdadigers zoals dat k.wijf en die EU lafaards/volksverraders.

  Like

 24. Rensk. zegt:

  Komt bekend voor. In de geschiedenis een gezegde van Antoinette: als het volk geen brood heeft dan vreten ze maar cake. Lagarde kan zich aansluiten bij dit stuk arrogant. Totaal los gezongen van de werkelijkheid.

  Geliked door 1 persoon

 25. Kraftavilqa zegt:

  Zo,zo, christientje zullen we dan maar ’s beginnen met jou je salaris en spaarpotje af te pakken en te schenken aan de bestolen Nederlanders ter ere van jou noemen we dat dan de lagarde-restitutie – of zo men wil lagarde-widergutmachung – en je baan mag je houden wat blijkens je eigen uitlatingen toch ’t belangrijkst is hè hoewel je weer blijkens je eigen uitlatingen volstrekt incompetent bent voor de functie die je bekleedt. Tevens sturen we je gratis een boze neger van 200 kilo om je anaal te verkrachten mocht je weer eens de aanvechting krijgen de wereld te verblijden met je doordachte opmerkingen. Ja, ja wie voor een christientje geboren wordt wordt nooit een chrisvijfentwintigje. ‘Truste schat (schat = Syfilitische Communistische Hoerige Achterlijke Tyfustrut).

  Geliked door 1 persoon

 26. Kruisvaarder zegt:

  Werk zal iedereen wel houden, ben maar niet bang…. hoe moeten wij die getintiërs anders aan een uitkering helpen en allerlei gratis voorzieningen waarvoor de blanke autochtoon moet betalen. Ik hoop dat er gauw een soort kruistocht komt om alle parasieten en landverraders op te ruimen.

  Geliked door 1 persoon

 27. Huub H.F zegt:

  Ik denk dat zij blij moet zijn met haar baan die zwaar overbetaald is en volledig nutteloos. Waar haalt ze de gore moet vandaan om dergelijke absurde uitspraken te doen. Het hele te ver doorgevoerde Europese debakel is volledig uit de hand aan het lopen. Iegio lidstaten doen wat ze willen en diegene die het zo goed mogelijk willen doen krijgen de deksel op de neus. Maar ja we kunnen ons niet meer losmaken van Europese juk omdat we er veel te diep in zijn verstrengeld. De tijd zal het leren en dan is het te laat.

  Geliked door 1 persoon

 28. ben rutter zegt:

  Deze dame moet onmiddelijk uit het publieke domein worden verwijderd ,wat een arrogante bitsch

  Like

 29. Nemesis zegt:

  Wablief, mevouw (??) Lagarde

  een nalkomertje, beetje laat, maar ook de Telegraaf wacht even af met plaatsen, die moeten schijn baar ook eerst “onderzoeken” wat het merendeel van het volk erover denkt.
  Het is een premium artikel, dus hier ook de hele tekst (niet al te lang.)
  https://www.telegraaf.nl/financieel/1893278746/column-wablief-mevrouw-lagarde

  Column: wablief, mevrouw Lagarde!
  Door Edin Mujagić
  Updated 1 min geleden
  13 min geleden in FINANCIEEL

  Christine Lagarde, sinds vorige week vrijdag de nieuwe ECB-president, hield zich niet bepaald stil de laatste dagen. De door de wol geverfde politica – en daardoor in mijn ogen ongeschikt en ongewenst op die functie – trad, linguïstisch gezien, nogal onhandig op. Een tirade tegen haar kwam uit landen zoals Duitsland en Nederland.

  Velen vielen erover dat ze die twee landen specifiek noemde als landen die hun verantwoordelijkheid niet nemen omdat ze goede economische jaren gebruikt hebben een begrotingsoverschot op te bouwen, zodat ze munitie hebben om in economisch slechte jaren te stimuleren. Schande natuurlijk.
  Wat Lagarde níét zei maar wat haar woorden impliceren, is dat Frankrijk en Italië, om maar twee eurolanden te noemen, hun verantwoordelijkheid wél hebben genomen, door in goede economische jaren jaar in jaar uit niet alleen een begrotingstekort te hebben maar dat zelfs ver boven de uiterste toegestane grens van de Europese begrotingsregels lieten oplopen.
  Solidariteit
  Anderen vielen over haar opmerking dat iedereen die kritiek op het ECB-beleid heeft, zijn of haar mond moet houden en blij mag zijn nog steeds een baan te hebben. Ik viel vooral over een andere opmerking van haar, die onopgemerkt is gebleven. De Française zei namelijk ook dat er „niet genoeg solidariteit” is in de eurozone.
  Wij hebben de vele begrotingszondaars elke keer weer laten wegkomen met de flagrante schending van de afgesproken regels.
  We hebben een land dat jarenlang gelogen had over zijn overheidsfinanciën, Griekenland, niet alleen vergeven maar met honderden miljarden euro overeind gehouden.
  Wij hebben allerlei nieuwe instrumenten en instelling opgetuigd in de afgelopen jaren, die erop neerkomen dat we iedereen luid en duidelijk hebben laten weten dat we de facto garant staan voor elkaars schulden.
  Wij hebben de sleutelposities in de muntunie, de president en vice-president van de ECB en eurocommissaris voor begrotingsregels, vaker wel dan niet gegund aan de landen die zich weinig tot niets aantrekken van die begrotingsregels en Europese saamhorigheid in het ECB-bestuur. De afgelopen jaren was een Fransman de genoemde eurocommissaris. De aanvoerder van de ECB komt sinds eind 2003 uit Frankrijk of Italië en dat blijft tot en met 2027 het geval. De vice-president van de bank is sinds de oprichting uit Frankrijk, Griekenland, Portugal of Spanje gekomen.
  Als dat „onvoldoende solidariteit” is…
  Edin Mujagić is hoofdeconoom bij OHV. Reageren? Mail naar vragen@dft.nl.

  Like

 30. Jaap kort zegt:

  Dit soort mensen moet je folteren en heel langzaam misschien krijgt ze dan gevoelens

  Geliked door 1 persoon

 31. Lee zegt:

  Ik ben het daarmee volledig eens,
  Sta zelf namelijk onder bewind van een schuldbeheerder zonder werk.

  Ik mag bijverdienen, doch is dit volgens mij eerder een hypothetische kwestie, dit aangezien ik al jaren op invaliditeit sta en niet beschik over een diploma en\of relevante recente werkervaring.

  Ik krijg het zelfs niet gedaan om vast internet te hebben thuis, terwijl ik de eindjes aan elkaar moet knopen om toch enige luxe te voorzien voor mijn kind.

  Ik wil hiermee maar zeggen dat ik mezelf niet beschouw als gemiddeld europeaan en stilletjes aan mij zorgen begin te maken over eventuele uitzetting, mocht ik niet meer aan de voorwaarden voldoe om te mogen blijven wonen waar ik nu woon.

  Ik vind dat mensen die werken, nogal veel klagen over vanalles in het algemeen. Ik heb niet zo de ervaring om dicht bij de bank te staan ol alles af te halen vanwege een minimalistische rancune tov het beleid omdat ik zelf niet beschik over de toegang van mijn eigen spaarrekening.

  Like

 32. Tonnie zegt:

  We moeten uit de EU waardeloos.
  Als je netjes oppast wordt je gestraft in een woord er uit.

  Geliked door 1 persoon

 33. Jules Vismale zegt:

  Die Christine Lagarde kan mooi opflikkeren over het feit dat wij allemaal zo blij zouden moeten zijn dat we werk hebben! Ik zie in vrijwel elke stad waar ik op bezoek kom in Nederland leegstaande winkels en kantoren, soms lukt het mij niet eens om buffers op te bouwen voor onverwachte uitgaven, ik heb vaak niet eens werk op mijn werkplek wat bovendien oersaai is en dat stomme wijf hoopt er zeker op dat we al ons spaargeld gaan verbrassen aan onnuttige zooi!
  Ik leerde echter uit een bepaalde strip dat sparen vergaren is omdat je altijd geld achter moet houden om niet arm te worden. Hopelijk komt Christine zelf eens aan de bedelstaf en zonder werk opdat ze weet dat wij hier in Nederland al meer dan genoeg poen hebben uitgegeven!

  Like

 34. UrbanGrub zegt:

  She’s freaked-out. Insane in a mad brain.

  Like

 35. De harde werker zegt:

  Het wordt tijd dat we ons los gaan trekken van dat dure Europese verhaal en dat we onze eigen vertrouwde gulden weer introduceren.
  Wat zijn we in de afgelopen jaren wijzer geworden van een duur systeem wat in stand wordt gehouden door de zakkenvullers die ons zogenaamd vertegenwoordigen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s