Stikstofprobleem . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Stikstofprobleem . . .

 1. guusvelraeds zegt:

  Dat stikken in de stof probleem vindt de elite helemaal geen probleem. Wel een probleem is de ¨stikstof¨ die hard werkende bouwvakkers en boeren vermeend veroorzaken die op het einde van de maand nog een week overhouden als de beurs leeg is en de belastingen zijn afgedragen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Trucker zegt:

  Weten de klimaat idioten (lieden die denken dat de mens de natuur kan beheersen zijn KNETTERGEK en lieden die als lemmingen achter die idioten lopen zijn geen haar beter) wel dat stikstof in de industrie onontbeerlijk is voor meerdere doeleinden.
  islam en klimaatdrammers uitzuiveren en de wereld zou al wat leefbaarder zijn.

  Like

 3. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/11/05/volkskrant-vergelijkt-terugkeer-isers-met-reintegratie-oorlogsveteranen-wil-verzoening-en-vergving-in-moskee/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Volkskrant vergelijkt terugkeer-IS’ers met ‘reïntegratie oorlogsveteranen’, wil verzoening en vergving in moskee

  Leon Verdonschot
  @LeonVerdonschot
  Het walgelijkste dieptepunt in de campagne om IS-‘strijders’ terug te halen naar het land dat ze wilden bestrijden komt vandaag in de Volkskrant van een hoogleraar dit het vergelijkt met reïntegratie van oorlogsveteranen. Je moet maar durven. En dan dit zinnetje:

  Te realiseren dan .Ik kan me in Nederlandxeen bijeenkomst in de moskee voorstellen waar over vergeving en verzoening wordt gesproken

  Like

 4. Rensk. zegt:

  En dan nog weten dat het kabinet niet alleen de Parijsdoelen wil halen, maar nog een aardig stukje meer. Waar heb ik dat eerder gelezen? O ja Stalin, die had ook onhaalbare doelen waar de boeren (koelakken )aan moesten voldoen. Zoveel graan en zoveel van dit en zoveel van dat. Dingen die helemaal niet haalbaar waren. Mao Zedong idem. Ik zie hetzelfde gedrag bij kabinet Rutte. Het enige verschil is dat we (nog) niet kapot geschoten worden, wanneer het doel niet gehaald word maar wat niet is kan nog komen. Rutte gaat ons eerst straatarm maken.

  Like

 5. ruud beijer zegt:

  Meer dan 100.000 asielparasieten naar Nederland per jaar. Zij produceren heel veel stikstof. Onze regering vindt dat geen punt. De boeren krijgen gewoon de schuld
  Gelukkig stemmen veel boeren op de CU of het cda christenen dienen alla dus raken ze alles kwijt. Net als de pulsvissers die verraden zijn door de CU. Lekker op die partijen blijven stemmen hoor dan hebben we over een aantal jaar geen boeren meer. U doet uzelf al die narigheid aan.Stem op de PVV of het FvD dan os er geen stikstof probleem meer. Dan komen er geen 100.000 asielparasieten naar Nederland. Dan trappen we er een heleboel mensen het land uit. Dan gaan de moskeeën waar haat wordt gepredikt worden gesloten.
  Dan komt er geen enkele marrokaan ons land nog in.Of toch maar liever alles kwijtraken en op het kabinet stemmen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s