VIDEO: Gidi Markuszower (PVV) sloopt Justitie vanwege pedofiele Hoofdofficier van Justitie Vincent Leenders

 

De rechtbank in Den Haag heeft vorige week voormalig plaatsvervangend Hoofdofficier van Justitie Vincent Leenders buiten vervolging gesteld na ‘fouten van het Openbaar Ministerie‘. Leenders werd verdacht van ontucht met een 16-jarige jongen. Volgens de rechtbank heeft het OM ten onrechte twee Amsterdamse officieren van justitie de zaak in Den Haag laten behandelen. PVV Kamerlid Gidi Markuszower bleek dinsdag tijdens het Vragenuur woedend over de kwestie. Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (VVD), die inviel voor minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus (CDA), wilde er weinig woorden aan vuil maken, omdat het OM alsnog bezwaar heeft aangetekend. “U moet zich kapot schamen”, besloot Markuszower.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, nieuw fascisme, Overheid, PVV, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Gidi Markuszower (PVV) sloopt Justitie vanwege pedofiele Hoofdofficier van Justitie Vincent Leenders

 1. Rensk. zegt:

  Schamen? Veel mensen kennen een gevoel van schaamte niet eens. En die zijn er best veel. Ed Nijpels wilde sex tussen volwassenen en kinderen legaliseren. En dat stuk vunzigheid wil ons de klimaatreligie verplichten.

  Geliked door 8 people

 2. jungleelephant zegt:

  Pedo’ s houden elkaar altijd de hand boven het hoofd!

  Geliked door 5 people

 3. Tineke zegt:

  Heel goed en duidelijk betoog van de heer Markuszower.
  Dat hele justitie is corrupt tot op de bodem.
  Vieze pedofielen worden de handen boven het hoofd gehouden.
  En natuurlijk weer een VVD-er !!

  Geliked door 7 people

 4. Monalisa zegt:

  Pedo’ s houden elkaar altijd de hand boven het hoofd! Klopt denk maar aan Demmink.

  Geliked door 6 people

 5. Op welk departement je ook onderzoek doet, overal is er iets aan de hand, nee geen gewone vergeetachtige dingetjes want daar zijn we mensen voor. Nee het is veel ernstiger, het zijn hele grote zaken die of verzwegen worden, of verdraaid, of verdwijnen onder het tapijt. Daarnaast hebben ze een dump put waar alle grote stenen in gedonderd worden.
  Het is duidelijk en met maar één conclusie, dit sloopkabinet is kapot, stuk, doet het niet meer, het moet opgeruimd worden en naar de vuilnisbelt.

  Geliked door 5 people

 6. Trucker zegt:

  Dat doet mij dan weer breed grijnzen de lieden die denken dat ze verheven zijn boven mij omdat ze rechter zijn of welke functie dan ook die ze bekleden bij de stal die justitie heet.
  Ik kan daar veel over vertellen want heb al voor ‘”het bankje gestaan” maar dat is nu niet aan de orde.
  Ik kots op de SOORTEN die met hun uitgestreken gezicht “recht gaan spreken” omdat ze wat langer naar school geweest zijn als ik, ze zijn hypocriete achterbakse sujetten die geen haar beter zijn als een ander en net als ieder gaan ze ook naar een schijthuis om te poepen of zitten stiekem met hun vingers in hun neusgaten te pulken.
  Ik spreek net zo goed recht als hun en zou het zonder het neerkijkende misselijke makend wijsvingertje doen zoals hun die een islamiet per definitie een lagere straf geeft of gee.
  Mensen uit de onderlaag van de maatschappij keihard straffen maar niet de lieden uit hun middens of de kringen waar ze zich tussen begeven lees de bekakte madamen en hun net zo bekakte “venten”.
  Zoals gezegd daar kan ik een boek over schrijven.

  Geliked door 4 people

 7. Harry zegt:

  Goeie actie van Markuszower !
  Hak die VVD zeug maar helemaal kort .
  We hebben niks meer te verliezen .

  Geliked door 4 people

 8. koosv8 zegt:

  Ik ben het helemaal met de PVVer eens. En hij heeft ook gelijk , dat ze zich kapot zouden moeten schamen. Maar dat is nu net waar deze LEUGENAARS in het geheel geen last van hebben. Wanneer gaat de MASSA toch eens over op cordon sanitaire, door gewoon alleen nog te stemmen op,, PVV EN FORUM ,, NEDERLAND EERST.!!!!

  Geliked door 3 people

 9. Wouter Eenhoorn zegt:

  Helemaal maar dan ook helemaal mee eens.

  Geliked door 2 people

 10. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De rechters hebben veel van doen met boeven. Het Openbaar ministerie heeft veel van doen met boeven. Het ministerie van Justitie heeft veel van doen met boeven. Waar je mee omgaat, wordt je door besmet. Als ministers, ambtenaren, rechters, officieren van justitie en procureurs, zelf niet helemaal zuiver op de graat zijn, dan lopen ze risico’s, om door boeven gechanteerd te worden. Hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind. En boeven weten dat. Die zullen echt niet nalaten, om de hogen bomen aan de kaak te stellen. En als je chantabel bent, zul je het wel uit je hoofd laten om boeven hard aan te pakken. Dat is een veel te groot risico. Je gaat je eigen kop toch niet in de strop steken. Dan zorg je er gewoon voor, dat de boeven ermee weg komen. En van het een komt het ander. Waar je mee omgaat, word je door besmet. De hoge bomen hebben inmiddels zoveel boter op hun hoofd, dat ze zelf boeven zijn geworden. Als ze elkaar de hand niet boven het hoofd houden, worden ze zelf afgemaakt. Daarom doen ze niet moeilijk en drijven met de stroom mee. Het wordt hoogtijd, om met de grove bezem schoon schip te maken bij Justitie en de Rechterlijke macht..

  Veel hoge bomen zijn lid van de een of andere duistere club, die deel uitmaakt van de duivelse sekte van het alziend oog. Als ze geen lid waren, zouden ze nooit een hoge boom zijn geworden. Met hun lidmaatschap hebben ze hun ziel en zaligheid aan de duivel verkocht. Ze zijn met de duivel scheep gegaan en moeten nu met hem over. De duivel beloofde een hemel op aarde met eer, roem, aanzien en rijkdom. Bij hun toetreding, en opklimming in de rangen, standen en graden, hebben zij de duivel gehoorzaamheid, onderdanigheid en adoratie gezworen. Ze zijn dus kornuiten van de duivel en moeten doen, wat de duivel opdraagt. Tevens moesten zij bepaalde initiatierituelen ondergaan. Dat is feitelijk brainwashing en braincontrol. Daarbij werden gevoelens, emoties, verantwoordelijkheid, geweten, eer, liefde, schaamte en dat soort zaken uitgeschakeld en vervangen door obsessies en programmering. Ook de vrije wil en het rationeel denken krijgen een flinke knauw. Feitelijk zijn zij daardoor psychopaten geworden. Tact en psychologisch inzicht zijn derhalve ver te zoeken. Ook moeten zij af en toe een proeve van bekwaamheid afleggen, om aan te tonen, dat zij de gunst van de duivel waardig zijn. Pedofilie, aanranding, doodslag, kanibalisme en bloedige aanslagen, scoren meestal goed. Uiteraard wordt dat alles met de duivelse mantel der liefde afgedekt. Maar de persoon in kwestie is daarna uiteraard wel chantabel. Als ze bij de duivel uit de gratie vallen, wordt de hemel op aarde een ware hel. Het is derhalve geen wonder, dat zoveel hoge bomen, zolang ze bij de duivel in de gunst vallen, wegkomen met hun obscure gedrag. Satan is machtig en sterk en heeft heel veel invloed. De duivel is uit op de absolute heerschappij. Hij is sluw en werkt met list, leugen, roof, moord, doodslag, aanranding en alles wat “God” verboden heeft. Alles, dat het doel dient, is toegestaan.

  Geliked door 4 people

 11. dolphin zegt:

  bah bah bah het lijkt wel of al die zgn. hoge pieten tot over hun oren in de criminele hoeken zitten , is dit dan toch de manier om in nederland “hogerop” te komen .Wat zit dit land toch (al jaren)vol met kontkruipers en dan vooral in de linkse hoek , want links en pedofilie lijken wereldwijd hand in hand te gaan terwijl op recht men maar al te graag de boel belazerd in het handelswereldje.

  En net zoals oeps ook al aangaf allemaal zijn ze wel lid van een of andere elitaire club ( lees : club waar zaken gebeuren die het daglicht niet verdragen)

  Wat doen we eigenlijk nog met dit soort lieden in den haag of eender welke hoge positie ook , het levert de bevolking enkel ellende op en voegt niets meer toe , gelukkig hebben we nog iets van oppositie ……….iets waar ik de laatste 30 jaar steevast op stem

  Geliked door 1 persoon

 12. Peter zegt:

  Kijk naar de lui die allemaal op het afscheidsfeest van Demmink waren, een vieze kliek,die allemaal eruit en eerder krijg je de zaak niet op orde .

  Geliked door 3 people

 13. Lucky zegt:

  Denk gesloopt door Pauw
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/kijken-jeroen-pauw-maakt-gehakt-van-onbeschofte-denk-hork-farid-azarkan/

  Kijken! Jeroen Pauw maakt gehakt van onbeschofte DENK-hork Farid Azarkan

  Gisteren bij Pauw is DENK-Kamerlid Farid Azarkan behoorlijk afgemaakt vanwege het ronduit onbeschofte gedrag van zijn partij in de Tweede Kamer. Van het betoogje van de raaskallende parlementariër bleef onder druk van Jeroen Pauw en advocaat Peter Plasman.

  Kortom: heel Nederland heeft gisteren weer eens kunnen zien wat voor een belachelijke partij DENK is. Onbeschoft, onzorgvuldig en alleen maar uit op sensatie.

  Geliked door 2 people

 14. verwardeman zegt:

  Die grafkop , is dit de moeder van Christine Lagarde ?
  Zou kunnen , zelfde reptielenoogjes , zelfde soort ” kapsel “.
  JAKKIEBAH !

  Like

 15. P. Puk zegt:

  Ankie is een drol op een plankie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s