Willen we dat Nederland een digitale Wereldstad/TristateCity wordt met 30 miljoen inwoners?

Screenshot_6.png

(Door: “Elise Nijmegen”)

Mocht u zich afvragen waar dit kabinet Nederland naartoe leidt en welke toekomst onze (klein) kinderen tegemoet gaan, dan kunt u in onderstaand bericht wat wijzer worden. Nederland Wereldstad/TristatCity is een initiatief van het bedrijfsleven en wordt gesponsord door o.a. de directie van de werkgeversorganisatie VNO-NCW en topman Hans de Boer, door het bestuur en de leden van de koepel van institutionele beleggers IVBN en een groeiend aantal grote Nederlandse bedrijven.

Hun visie: in 2025 (VN-plan Agenda 21) woont 70% van de wereldbevolking in grote steden en ontstaan 60 zeer grote agglomeraties met 15-30 miljoen inwoners…. De concurrentie tussen deze megasteden neemt sterk toe… In deze battle willen wij Nederland veel sterker op de kaart zetten: “Als grote, groene wereldstad met 30 MILJOEN INWONERS”… en in samenwerking met Vlaanderen en Nordrhein-Westfalen. TristateCity is zowel de Europese Gateway (3 luchthavens/ 3 zeehavens), de Europese Capital (hoofdstad Brussel) en één van de belangrijkste Europese Innovation Hotspots…
www.tristatecity.nl

Mijns inziens zouden we uit de EU moeten stappen, aangezien de EU de meest krankzinnige plannen heeft die vaak onrealistisch zijn en de inwoners van Europa, in tegenstelling tot de nieuwkomers, op zeer hoge kosten jaagt.

De ww-export is terug op de EU-agenda, die een plundering is van onze verzorgingsstaat, naast alle kosten die de immigranten als maken. Arbeidsmigranten die zijn ontslagen, zouden dan tot zes maanden uitkering kunnen ontvangen in hun thuisland.
https://jdreport.com

Gelukkig zien we dat veel meer Nederlanders wakker zijn geworden en inzien dat deze waanzin van het kabinet, de EU en de VN ons land in een financieel fiasco stort en er zijn ook steeds meer nieuwsverslaggevers die uit het politiek correcte korset stappen en de waarheid aan het licht brengen.

Onderstaand stuk van historicus W. Dresen van de Gelderlander heeft de juiste titel: “Nijmegen is beter af zonder nieuwe Diyanet-moskee”. Diyanet, het directoraat van godsdienstzaken in Turkije, is namelijk de lange arm van Erdoğan en met deze organisatie, die vele Diyanet-moskeeën in ons land (en andere EU-lidstaten) voorziet van imams, financiële giften en preken, wordt de scheiding tussen kerk en staat aangetast en worden andere religieuze stromingen benadeeld.

Vele Nijmegenaren zijn tegen de komst van de moskee, de actiegroep “Nijmegen Rechtsaf” heeft de gemeente al gewezen op de gevaren van Diyanet-moskeeën en ook Novio Tech Campus heeft bezwaren. Laten we ervoor zorgen dat de Diyanet/Turkse invloed minder wordt in ons vrije Nederland en de politiek wijzen op het blijvende gevaar van Diyanet in onze samenleving.

Dhr. Dresen sluit af met: juist een stad als Nijmegen, die zichzelf als progressief en jong van geest ziet, is beter af zonder een overduidelijke aanwezigheid van de lange arm van Erdoğan.
www.gelderlander.nl

Italië, dat zich in een ondraaglijke crisis begeeft, zegt dat massale legalisatie van migranten suïcidaal is. Gerard Baker, voormalig hoofdredacteur van de Wall Street Journal, schreef onlangs over Italië: “In een groot deel van het land vindt ontvolking plaats” en noemde deze transformatie “een soort pionier van de westerse achteruitgang”.

In Turijn, de vierde grootste stad van Italië,  zijn tegenwoordig basisschoolklassen zonder enig Italiaans kind en in alle klassen is het aandeel buitenlanders zeker 60%.

In Bologna zegt een vader van Marokkaanse afkomst dat, doordat er zoveel buitenlandse kinderen in een klas zitten, er ernstige integratieproblemen ontstaan en hij vindt dat de gemeenschap moet weten dat er geen integratie meer is als er meer dan 20 buitenlandse kinderen in dezelfde klas geplaatst worden.

Hoogleraar economische sociologie, Constanzo Ranci, zegt dat schoolbezoek afneemt wanneer meer dan 30% buitenlander is; het is een cruciale drempel die vermeden moet worden. Stephen Smith zei in zijn boek “The Scramble for Europe” dat Europa zich in een ondraaglijke crisis begeeft en er een reële dreiging van “Afrikanisering” bestaat. In slecht 10 jaar is het aantal migranten in Italië toegenomen met 419%.
www.epochtimes.de

President Trump zegt heel juist in een interview met Nigel Farage dat alle andere EU-lidstaten per direct uit de EU zouden moeten stappen, dat er hele moeilijke mensen in de EU zitten die alles tegenwerken en hij was, net zoveel anderen, teleurgesteld dat de Brexit weer uitgesteld was.
https://commonsensetv.nl

Dit kabinet en de vorige Rutte-kabinetten hebben internationaal plannen gemaakt voor ons land, plannen die elk vrijheidslievend mens met gezond verstand niet wil. Willen we dat ons leven geregisseerd en gecontroleerd wordt door technologie met megahoge straling die schadelijk is voor alles wat leeft? Willen we als land een TristateCity worden? Of willen we dat dit dictatoriale anti-Nederlandse kabinet valt, we uit de EU stappen, de-islamiseren en de grenzen dichtgooien?

Uit de EU betekent meer geld voor alle Nederlanders, de leraren, de (psychische) zorg, de politie, het leger, de gepensioneerden, er kan aan armoedebestrijding worden gewerkt en het geld voor de immigrantenopvang kan gebruikt worden voor het aantal door de regering in financiële problemen gebrachte mensen dat nu dakloos is.

Deze waanzin die deze regering als beleid heeft, deze dreiging voor onze vrijheid, democratie, gelijkheid, tolerantie, normen, waarden en normaliteit moeten we serieus gaan aanpakken, aangezien dit gaat over de toekomst van toekomstige generaties Nederlanders die het recht hebben om te genieten van een vrij en veilig Nederland waar ze kunnen genieten van de mooie Nederlandse tradities zoals Kerstmis, Pasen en natuurlijk het grootse sinterklaasfeest met de vaak grappige en goedgeefse kindervriend Zwarte Piet.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Willen we dat Nederland een digitale Wereldstad/TristateCity wordt met 30 miljoen inwoners?

 1. Taljaard zegt:

  Historische flashback naar de XVIe eeuw.
  Toen wilden de Habsburgers onder Karel V en zijn zoon Phllips II van het rijke Vlaanderen en Nederland ook al een belastingen-melkkoe maken. En een wingewest, annex springplank, voor hun streven om met Engeland en Elizabeth I af te rekenen.

  Maar dit is een regelrecht distopische nachtmerrie!
  Dit is wat je krijgt, wanneer socialisme en neo liberaal kapitalisme een globalistisch en postmodern monsterverbond aangaan..

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Zeggen de kids in Italië daar ook op school tegen de juf… kankerwijf…kech, of hij/zij krijgt klappen of… je moet dood?

  Like

 3. Roeland zegt:

  “Inloggen bij Franse overheid vanaf deze maand met gezichtsscan – China koppelt gezichtsherkenning metro aan sociale krediet score – In Chinese supermarkten kun je al met gezichtsscan betalen, bankpas niet meer nodig” .Voor de duidelijkheid;
  Item niet van mij maar van ” Xandernieuws”.

  Ik geloof , dat deze ontwikkeling inderdaad gaande is. Net als 5 G etc.. dit alles een grote bedreiging voor onze geestelijke gezondheid en ons welzijn in het algemeen.

  Dan heb ik het nog niet over de andere gebruikelijke internationale problemen , waar we dagelijks mee te maken hebben.

  Ik zou graag de tijd terugzetten naar pakweg de jaren 70. Toen was West Europa wat mij betreft wel genoeg ontwikkelt. Maar het moest en zou doorgaan.

  U weet ik ben voor patriotisme , kleinschaligheid ( waar mogelijk) , maar het globalisme gaat ons allen opslokken. BSN = Burger Slaven Nummer.

  Ik begrijp , dat Trump ook voor 5 G is. Ik ben een grote fan van Trump, maar in dit opzicht ben ik het volkomen oneens met hem. Wellicht komt hij tot inzicht.

  Zie wat er nu in Hong Kong gebeurt. Ik volg de gebeurtenissen aldaar op de voet, maar lees er hier weinig over, ook niet in de andere alternatief heldere media.

  Er is een goed internetstation uit Hong Kong, dat de demonstraties rechtsstreeks met vertaling in het engels brengt.
  Ik heb er veel van geleerd. China is gevaarlijk! Zelfs in Rusland begint dat door te dringen.
  Gisteren was er grote patriotische demo in Moskou. Ook daar vind ik niets over in het “Westen”.

  Er gebeurt veel! Jammer, dat ik door mantelzorg bijna geen vrije tijd heb en al helemaal geen middelen. Blijft het dus bij deze armzalige bijdrage.

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  Wij (de burger) hebben niets te willen,de satanische globalistische elite bepalen het beleid.Politici en regeringen (onze vijand) voeren het uit.

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  En zo lang ons volk op de bank blijft zitten zal er niks ten goede veranderen!Lui,laks,laf of dom?Wie het weet mag het zeggen,maar je krijgt er een punthoofd van!

  Like

  • Jean-Loup zegt:

   Murw is het eerder dan lui, laks of dom. Zolang jij of iemand uit je directe omgeving niet minstens eenmaal overvallen bent vind je dat het best meevalt met criminaliteit – en zelfs dan beschouw je het als een natuurverschijnsel of ‘eigen schuld’. Zolang er geen 12 somaliers naast of boven je komen te wonen vind je immigratie iets wat je best kan overlaten aan de lui die daarvoor gestudeerd hebben. En bij doorgaande overlast verhuis je liever zelf dan de (zinloze) confrontatie aan te gaan. Steeds meer en hogere rekeningen en slechts marginaal hoger loon draagt men ook nog wel lijdzaam, totdat de eerste deurwaarders komen. En dan praat je jezelf in de put met schuldgevoel, want armoe heb je aan jezelf te wijten. Tegen die tijd ben je bereid overal mee in te stemmen.

   We zijn helass van kindsbeen af aan opgeleid tot brave meegaande jaknikkers, al lijkt die fraaie eigenschap gezien onze historische heldhaftigheid in 40-45 verankerd te zijn in het DNA van het hollandertje.

   Like

 6. Hovawart zegt:

  Een NeXit en een wet aannemen dat de Nederlandse Politiek voortaan gevrijwaard zal blijven van onderwijzend personeel met politieke aspiraties, geen leraren of leraressen meer in de huidige politiek…….beterweters blijven namelijk beterweters………de voorbeelden uit het verleden zijn legio en desastreus voor onze maatschappij gebleken.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Tristate hobbelt dus achter de feiten aan, ze gaan uit van een regio die behalve Nederland ook België en het Ruhrgebied omvat, even zoeken op internet leert dat die drie bij elkaar opgeteld nu al 33,8 miljoen inwoners telt.
  Wat ze kennelijk willen is dat die nauwer met elkaar op gaan trekken.
  Een soort EEG 2.0 dus eigenlijk waarbij ze niet langer fungeren als elkaars concurrent maar als een eenheid.
  Hoe dat zou moeten met drie betrokken landen is gissen maar erg waarschijnlijk lijkt het in eerste instantie niet.
  Even verderop wordt beweerd dat Trump zou willen dat de EU uit elkaar valt, nou zijn velen dat van harte met hem eens maar de beweegredenen daarachter verschillen.
  Meerdere landen zijn Brussel en de Europese Commissie meer dan zat, ze bemoeien zich continu met dingen die ze geen zak aangaan en nemen beslissingen die de ene staat bevoordeeld boven andere.
  Trump op zijn beurt heeft er nooit een geheim van gemaakt; “America First”, een sterk economische Europa is niet in zijn voordeel en dus ziet hij het liever vandaag dan morgen uit elkaar barsten.

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Weet je wat we moeten doen?
  NEXIT !!
  En daarna volledig AUTOCHTONISEREN met mensen die als NEDERLANDER zijn geboren.
  Alle anderen terug naar de zandbak of de jungle waar ze vandaan komen. Met hun gezin.
  Syriërs terug naar hun land om de puinhopen te ruimen.
  Door uit de EU te stappen hebben we de mogelijkheid om de EURO in te wisselen voor de GULDEN.
  We kunnen de pensioenen redden door weer een verstandige rekenrente te hanteren.
  Beginnen met het gajus dat in Den Haag het kabinet Rutte bemensen de laan uit te sturen.

  Geliked door 1 persoon

 9. henk verhoef zegt:

  de nederlander heeft het een klein beetje in de gaten– nederland is KAMPIOEN part time werker geworden en velen hebben ook in de gaten dat werken voor de domme is en dus nu nog steeds een paar 100 000 werkeloze oetkeringstrekkers dan wel dan wel mensen die van het padje afzijn en ook oetkering ( met nutteloze hulpverlener die allen zichzelf maar helpt)
  rechteloosheid en straffeloosheid- troef -en de overheid die blunder op blundetr staperlt en de politiek die helemaal gek is– maar gekozen door gekkke bevolking

  Niemand hoor ik over de bedrijfs pensioen fondsen die geleid/gelijd door de vakbonden er zwaar ballen van gemaakt hebben met hun LINKse investeringen– Malie veld– leeg
  Mijn ondernemings pensioenfondje– 58 jaar pensioenleeftijd en netjes geindexeerd en af en toe kerstbonusje en mensen die oud worden– = mooie dekkingsgraad tegen de 120 ( met de lager rekenrente– het kan dus wel– maaar niets links investeren in oa windmolens
  Gelukkig – doe je stomme dingen dan moet je bloeden– zo werkt de natuur en helaas geldt dat ook voor beest mens

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Wat een onzin, pensioenfondsen worden niet geleid door vakbonden en doen ook geen ‘linkse’ investeringen. Veruit de meeste fondsen halen een prima beleggingsresultaat, de reden dat kortingen in zicht zijn gekomen wordt veroorzaakt door de absurde reserve die ze er verplicht op na moeten houden en inderdaad, de idioot lage rekenrente.
   Het fonds waar ik bij ben aangesloten heeft een meerjarig rendement tussen de 7 en 8% behaald, óók tijdens de financiële crisis, daar kan menig particulier belegger alleen maar van dromen.
   In de Raden van Bestuur zitten naast vertegenwoordigers van de werkgevers ook vertegenwoordigers van de werknemers en dit zijn inderdaad vakbondsleden maar hun stem is niet doorslaggevend.
   Het zijn niet de fondsen die het slecht doen, het is de overheid met hun absurde regels.

   Like

 10. vangie1206j zegt:

  Hoelang kan de Nederlandse bevolking dit sociale vangnet nog financieel opbrengen.
  De uitgave aan die asiel tsunami loopt ondertussen in de miljarden en wordt elk jaar hoger.
  En dan willen die geldwolven uit Brussel ook nog even een aantal miljarden meer HEBBEN van Nederland.
  Hoelang nog……

  Like

 11. Lucky zegt:

  https://www.dutchnews.nl/news/2017/10/dutch-investors-launch-new-marketing-programme-for-nl-tristate-city/

  Dutch investors launch new marketing programme for NL: Tristate City
  Nederlandse investeerders lanceren nieuw marketingprogramma voor NL: Tristate City

  A group of institutional investors in the Netherlands have joined forces to present the Netherlands plus parts of Belgium and Germany as a single city network named Tristate City. The project, backed by Dutch employers organisation VNO-NCW, says the region’s population of 30 million people creates a ‘sustainable urban power house’. The project’s supporters include property developers and pension funds as well as Utrecht’s economic board. Dutch cities, the organisation says, are too small to compete in what it calls the ‘battle of the cities’, in which mega cities compete for investment and talent.

  By treating the Netherlands as an urbanised delta with 17 million inhabitants, the project’s supporters say that are creating a very strong player in this ‘battle of the titans.’

  Read more at DutchNews.nl:
  Een groep institutionele beleggers in Nederland heeft de krachten gebundeld om Nederland plus delen van België en Duitsland te presenteren als een enkel stadsnetwerk genaamd Tristate City. Het project, ondersteund door de Nederlandse werkgeversorganisatie VNO-NCW, zegt dat de bevolking van de regio met 30 miljoen mensen een ‘duurzame stedelijke krachtcentrale’ creëert. De aanhangers van het project zijn projectontwikkelaars en pensioenfondsen, evenals het economische bestuur van Utrecht. Nederlandse steden, zegt de organisatie, zijn te klein om te concurreren in wat zij de ‘strijd van de steden’ noemen, waarin megasteden concurreren om investeringen en talent.

  Door Nederland te behandelen als een verstedelijkte delta met 17 miljoen inwoners, zeggen de aanhangers van het project dat ze een zeer sterke speler creëren in deze ‘strijd om de titanen’.

  Geliked door 1 persoon

 12. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://wnl.tv/2019/11/05/media-zijn-alleen-maar-negatief-over-trump-dat-is-storend/

  ‘Media zijn alleen maar negatief over Trump, dat is storend’

  “We ergeren ons bijvoorbeeld allebei aan de manier waarop in de media aandacht wordt besteed aan Donald Trump”, zegt Veelo. “Dat is voortdurend negatief. Die man kan niks goed doen. Nou, dat bestaat niet.”

  Voor beide makers van de podcast is duidelijk dat veel media niet op een eerlijke wijze verslag doen van Trumps presidentschap. “Wij zoeken de goede punten van Trump op en proberen te analyseren waarom de journalistiek zo met deze figuren omgaat.”

  Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  De krantenmedia kunnen we heel snel hun linkse fratsen afleren als we massaal het abonnement opzeggen is het heel snel gebeurt met de ze heren en dames !!

  Like

 14. V. Berend zegt:

  Deze Regering hoort achter slot en grendel een leven lang

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s