Aan alle VVD-kiezers

Screenshot_129

(Door: Jan Dijkgraaf)

Als je een nieuwe rode Tesla bestelt en je krijgt een ouwe bruine bakfiets….

Beste VVD-kiezers,

Als jullie bij de autodealer een nieuwe rode Audi bestellen en betalen (of leasen) en jullie krijgen een gebruikte bruine bakfiets geleverd en geen geld terug, hoe zouden jullie dat dan vinden?

Als jullie bij Jonnie Boer Librije’s voor een 10x mini-menu van € 252,50,- reserveren, met oester, Noordzeekrab, langoustine, beekforel, zeeduivel, Perle Imperial kaviaar, zwezerik, Ermelo’s eend’, epoisses (moest ik googelen) en braam en hij dondert voor dat bedrag een bitterbal, een kroket, een frikandel, een nasibal, een kaassoufflé, een bamihap, een patatje oorlog, een klef huzarenslaatje, een blikje cola, een plastic vork en een plastic mes op een kleverig dienblad, hoe zouden jullie dat dan vinden?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

6 reacties op Aan alle VVD-kiezers

 1. Rensk. zegt:

  Mijn broer: Rutte kan tenminste de boel bij elkaar houden. Idd dat kan ie, maar niet in het belang van de samenleving. Dat ziet mn broer gewoonweg niet. Laat maar denk ik dan. Ben toch al een andere eend uit het nest.

  Geliked door 2 people

 2. ccoyman zegt:

  DAT IS PRECIES WAT VVD DE KIEZER FLIKT !!!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Aan dit briefje veegt kuttekop de reetveger compleet zijn reet aan af.

  Geliked door 2 people

 4. bigljohn zegt:

  Rutte voert het beleid van Groen Links uit, en geen een rechtgeaarde VVD kiezer zou de fratsen van Rutte nog langer moeten pikken zou je zo zeggen. Maar als ik de peilingen zou moeten geloven, groeit de VVD nog steeds tegen de verdrukking in. Als het nu nog niet duidelijk is dat we met neppeilingen te maken hebben dan weet ik het niet meer. En na 3 verkiezingen, met daarbij een (ultra) links beleid, zou Rutte allang de gunst van de kiezer verloren moeten hebben. Niets daarvan, er word al gesproken over een Rutte 4 kabinet. En dat de kiezer iets anders wil, ach, hij heeft niets te willen. Dictators blijven zo lang zij zelf willen op het pluche zitten, verkiezingen of niet. Naar voorbeeld van die Brusselse E.U. topfiguren, of bijvoorbeeld een Merkel.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s